Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõhívni? Ezt hogy érted?
1 fogod bemásolod URL nek, vagy ha nekünk akarod mutatni akkor lejjebb van a gomb és oda http val 1 ütt becopy zod.

cicai
Sziasztok!
Volna egy nagyon fontos kérdésem.
Ezen a lapon 32514 beírásban van egy kép link. Na ezt hogyan tudom elõ hívni?
http://iaro.3dmax.hu/kep/DSC01032.JPG

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

icses
te az nf 7-est hogy húztad meg mennyire?

Valahol volr 4 ilyen kis mágnesem..a 4 kis vacak majdnem 60 kilót bírt el.. gokartomat meg tudtam vele elmelni XD..

barret
Ha valakinek nagyon eros magnesre van szuksege,kitermelheti egy rossz vinyobol. De nehogy odaragasszatok valahova,mert ottmarad 😄 igy nez ki a ket picike bajnok: Numidum

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nekem eleinte mûködött mikor még csak 2 x kapcsoltam be.
Akkor amikor szerelgettem..Az elején kiírta, hogy a túlhjtás sikertelen volt és visszaállt a bios alapra..
Amikor elkezdtem használni akkor már nem írta ki..

barret
Nekem is muxik.
Meg a regi NF-7 lapnal is 😊
Raszoktam inditani,a biztonsag kedveert😊 Ugy biztos kisuti a kondikat az alaplapon. (Marmint kihuzott tapkabel mellett)

davidka003
Elhiszem. Csak azért írtam le mert nekem így mûködött, mikor nem sikerült a tuning.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

w77d
hidd el kipróbáltam, nem jön be! azt is kipróbáltam, hogy ekivettem az elemet az alaplapból és egész este úgy hagytam, hát az sem jött be!

davidka003
"Ha esetleg elrontanál valamit és nem indul be a gép (én jártam már így)"

A P5K-nál nem kell cmos clear. Ha nem indul be a gép, akkor kikell húzni
a konnektorból a gépet és miután visszadugtad, akkor már alapbeállításokon indul a gép.

"C.P.R. (CPU Parameter Recall)
Protect your BIOS data when overclocking.
When the system hangs due to overclocking failure, there is no need to open the case to clear CMOS data. Just simply restart the system, the BIOS would show the previous setting and then users can amend the CPU setting again."

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

w77d
én csak a p5k bioszát ismerem! de keresd meg a bioszban, hogy hol tudod állítani az FSB-t. Figyelj arra, hogy a memóriát ne rángasd túl (erre kell állítani az arányokat)! addig húzd, amíg nem hibázik a win. Ha esetleg elrontanál valamit és nem indul be a gép (én jártam már így), akkor cmos clear (az alaplap kézikönyvében benne van), vagy ha az sem segít, akkor vedd ki az egyik memóriát, indítsd újra a gépet, akkor már be fog indulni és vissza tudod állítani az értékeket a biosban!

Viktor9202
Asus m2n alaplapom van és a biosz fajtája is kell?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

w77d
biosban, a többi alaplapfüggõ ezért nem tudom

Viktor9202
Sziasztok: Amd athlon X2 5200 AM2-es processzort hol és hogyan tudom tuningolni?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

w77d
vga: rivatuner
cpu:biosból

Doom 4
hogy tudom tuningolni a vga-mat meg a cpu-mat ?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

:?

eggyes alaplapoknál a biosba benee van a gyári tuning pl:10% ,20% .....
itt automatikusan hozzáállítja a voltot is :??

Hát mivel a 965 jött ki a c2d k hez..-.-

icses
v.ki leírná lenne olyan kedves hogy egy amd 2700+-t hogy kell húzni?a szorzót és a mhz-et megtaláltam most 1922-n fut.meddig lehet húzni ezt a procit.állitólag v.mi voltot is lehet állítani a biosba,ezt nem tudom.ezt hogy kell?mekkora hûtés kell neki.elõre is köszi

MaSzKa
szeriintem az se

965 az talán bios new-al

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sry, nem tudtam, a 945 asszem az biztos támogatja a többit nem toom:S

MaSzKa
?miért

sajnos nem ezért kéne húzni

MaSzKa
915 az sose fogja támogatni

Azt, hogy add el vagy dobd a kukába azt a vackot.
Vagy, próbálj szerezni a lapodhoz biost ami esetleg támogatja a C2D procikat. És vegyélegy e6550 est...

MaSzKa
minek tuningolni<#nemtudom>

Lenne nekem egy Gigabyte 8I915 duo alaplapom egy P4 3.0 HT val és 1 giga ram al és egfy 7600 GT vel. Alaplaphoz van Easy Tuner 5 amivel elvileg a program szerint akár 20%al 3500 ra fel leht húzni. 3D mark allt amikor felhúzom kilép a cpu tesztnél , lehet túlmelegszik ?? + ha újraindul a gép a húzást nem menti el. Nagyon hûtõ kell tá akkor lhete hózni progival is ??? Mit ajánlatok ??

MaSzKa
"Nem tetszik, hogy lelkes dilettánsok csuklóból a kukába dobják a nemzetközileg elfogadott elõírásokat és szabványokat és hétköznapi tapasztalatok alapján megmagyarázzák, hogy mennyire jogosan is teszik ezt. Nem tetszik, hogy egyesek mindenféle alapszintû szaktudás nélkül nyúlkálnak olyan dolgokhoz, amihez csak szakképzett embereknek lenne szabad. Az pedig, hogy gyári megoldásokat is lehet látni plexis megoldással, nem jelenti azt, hogy

1.) A plexis és fém burkolatú tápok között csak a burkolat anyaga a különbözõ és semmi egyéb szempontból nincs különbség.
2.) A plexis kivitelû eszközök tökéletesek lettek."

PH tápszakértõ

Hát, biztos nem véletlen vannak letakarva azok az 5 -6 centi átmérõjû réz tekercsek, mert valakinek szúrta a szemét..XD

Akkor viszont melegedés gondja lesz...
Esetleg takarítsd ki, nem csodálkoznék, ha miliméter vastagon állna a por.
Én régebben gondolkoztam azon, hogy veszek egy hõcsöcse passzív hûtéstILYET
Mert pár hónapja, jó inkább mondom úgy, nyár elején tudtam 2 ilyet 3 k ért. És gondoltam veszek ezüst hõvezetõ pasztát, és a lap-top cpu húzõ bordályába pasztásult beletolom, és akkor ez a szir-sz@r ott lógna ki az oldalán, és valamennyivel csak jobb lenne a hûtés, de aztán rájöttem, hogy nekem tök fölös, mert nemsokára új gépet veszek.

MaSzKa
"A tápokon a burkolat, érintésvédelmileg fontos, nem azért, mert sugárzása van a tápnak.........."

MaSzKa
olvasgass utána itt is mielött lámá zol mert te vagy a <#lama> 😄

http://prohardver.hu/tema/tapokrol_alaposan_melyviz/friss.html

De ritkán van ilyen kékhalálos restartom,bár az szerintem biztos,hogy mielõtt nem vettem ramot,ilyenem nem volt.most mondjuk 2 napja nem volt ilyen kékhalálom elõtte meg napi 5 is.De miért lehet az,hogy mióta nincs rajta a borítás a ramokon meg procin minden jobban megy?egyszerûen nem értem...

Krhmm...Sztem 370 esek még nem tudnak..

Próbáld ki a régi ramokkal...Ha akkor nem megy akkor valameik ramod sz@r.
Ekkor fogod és 1 esével próbáld ki az 512 es ramokat...
Nem toom, nekem régi laptop on, 2 gigás cerka ment 80-85°okat is, de nem volt semmi baja..

Sziasztok!

Az alaplapok mióta képesek USB-rõl bootolni?
pl.: egy socket 370-es?

Valakimeg tudja nekem mondani azt,hogy a notebookomba miután ramot cseréltem 2x512 re 2x256 ról azóta kék halállal újra szokott induli,DE
nem vagyok benne biztos,hogy a rammal van a gondd,mert akkor lefagyna és kész nem indulna újra 1bõl...szerintem a másik pedig,hogy most észrevettem,hogy a procim 70fok felett megy csak ami szerintem nem túl jó,de notebookoknál lehe magasabb az üzemi hõmérséklete és ez okozhatja-e a kékhalált,hogy túlmelegszik és újraindul kék halállal,és okozhatja-e ez a melegedés a proci 100%os használatát..A cooler egyépként megy ugyanúgy mint eddig.változást nem vettem észre.Jah és levettem a borítást amivel olyan 65fokon megy és már a játékok nem akadnak,de kékhalál az megvan ha nem nyúlok hozzá.Eléggé idegesít már ez a dolog.Valaki mondja meg mit tudok tenni.És hogy jók-e a feltevéseim???

Nem gondolod, hogy a fizika adta meg magát?

:?

Csak az érdekelne hogy a V-olt jó e ?
Nem találtam sehól a biosba hogy hól lehet állítani.
Lehet autómatán állít ???

Megy az többet is.😄

Szerintetek így jó:?

[/url][/img]

barret
Ki momdta hogy birnia kell?
300 mhz tuningban nem kis lepcso a vege fele 😄

Pókmalac
van vmi tippetek hogy a 4.12 ghzet miért nem birja????miért indul ujra a gép mikro betölt a windows...és tök mindegy hogy emkkroa voltot adok neki már majdnem 1.4 en volt de ugyan azt csinálja...3.8 on semmi baja

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

barret
Elmentettem az oldalt,remelem meg okitja a mestereket holnap is 😄

mycso
Ittvan 2 gyöngyszem:

egyik másik

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

barret
Legalabb belinkelted volna a forumot,hogy okuljunk... 😄

mycso
Hú de tele van már a tököm a sok tuningmatyival.

PH-n most próbálja nekem megmagyarázni egy új tag (írásképébõl --> talán 12 éves lehet, persze nem ezzel van a baj) hogy az õ 3.3-as celeronD-je alapfeszen 5GHz-et megy, és alapon csak 19 fokos, mert egy nagy rézbetétes borda van rajta. Meg még olyan baromságokat, ír hogy már rosszul vagyok tõle.

Próbálnánk neki segíteni, de csak fújja a baromságát....

Ott is kezd elterjedni az SG fíling sajnos...

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol