Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 fogod bemásolod URL nek, vagy ha nekünk akarod mutatni akkor lejjebb van a
gomb és oda http val 1 ütt becopy zod.
Volna egy nagyon fontos kérdésem.
Ezen a lapon 32514 beírásban van egy kép link. Na ezt hogyan tudom elõ hívni?
http://iaro.3dmax.hu/kep/DSC01032.JPG
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Bérbe vehet? reklámfelület...
Akkor amikor szerelgettem..Az elején kiírta, hogy a túlhjtás sikertelen volt és visszaállt a bios alapra..
Amikor elkezdtem használni akkor már nem írta ki..
Meg a regi NF-7 lapnal is 😊
Raszoktam inditani,a biztonsag kedveert😊 Ugy biztos kisuti a kondikat az alaplapon. (Marmint kihuzott tapkabel mellett)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A P5K-nál nem kell cmos clear. Ha nem indul be a gép, akkor kikell húzni
a konnektorból a gépet és miután visszadugtad, akkor már alapbeállításokon indul a gép.
"C.P.R. (CPU Parameter Recall)
Protect your BIOS data when overclocking.
When the system hangs due to overclocking failure, there is no need to open the case to clear CMOS data. Just simply restart the system, the BIOS would show the previous setting and then users can amend the CPU setting again."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
itt automatikusan hozzáállítja a voltot is :??
965 az talán bios new-al
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Vagy, próbálj szerezni a lapodhoz biost ami esetleg támogatja a C2D procikat. És vegyélegy e6550 est...
1.) A plexis és fém burkolatú tápok között csak a burkolat anyaga a különbözõ és semmi egyéb szempontból nincs különbség.
2.) A plexis kivitelû eszközök tökéletesek lettek."
PH tápszakértõ
Esetleg takarítsd ki, nem csodálkoznék, ha miliméter vastagon állna a por.
Én régebben gondolkoztam azon, hogy veszek egy hõcsöcse passzív hûtéstILYET
Mert pár hónapja, jó inkább mondom úgy, nyár elején tudtam 2 ilyet 3 k ért. És gondoltam veszek ezüst hõvezetõ pasztát, és a lap-top cpu húzõ bordályába pasztásult beletolom, és akkor ez a szir-sz@r ott lógna ki az oldalán, és valamennyivel csak jobb lenne a hûtés, de aztán rájöttem, hogy nekem tök fölös, mert nemsokára új gépet veszek.
http://prohardver.hu/tema/tapokrol_alaposan_melyviz/friss.html
Ekkor fogod és 1 esével próbáld ki az 512 es ramokat...
Nem toom, nekem régi laptop on, 2 gigás cerka ment 80-85°okat is, de nem volt semmi baja..
Az alaplapok mióta képesek USB-rõl bootolni?
pl.: egy socket 370-es?
nem vagyok benne biztos,hogy a rammal van a gondd,mert akkor lefagyna és kész nem indulna újra 1bõl...szerintem a másik pedig,hogy most észrevettem,hogy a procim 70fok felett megy csak ami szerintem nem túl jó,de notebookoknál lehe magasabb az üzemi hõmérséklete és ez okozhatja-e a kékhalált,hogy túlmelegszik és újraindul kék halállal,és okozhatja-e ez a melegedés a proci 100%os használatát..A cooler egyépként megy ugyanúgy mint eddig.változást nem vettem észre.Jah és levettem a borítást amivel olyan 65fokon megy és már a játékok nem akadnak,de kékhalál az megvan ha nem nyúlok hozzá.Eléggé idegesít már ez a dolog.Valaki mondja meg mit tudok tenni.És hogy jók-e a feltevéseim???
Nem találtam sehól a biosba hogy hól lehet állítani.
Lehet autómatán állít ???
[/url][/img]
300 mhz tuningban nem kis lepcso a vege fele 😄
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
PH-n most próbálja nekem megmagyarázni egy új tag (írásképébõl --> talán 12 éves lehet, persze nem ezzel van a baj) hogy az õ 3.3-as celeronD-je alapfeszen 5GHz-et megy, és alapon csak 19 fokos, mert egy nagy rézbetétes borda van rajta. Meg még olyan baromságokat, ír hogy már rosszul vagyok tõle.
Próbálnánk neki segíteni, de csak fújja a baromságát....
Ott is kezd elterjedni az SG fíling sajnos...
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol