Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nem csak GF karikra jo? az enyém ATI
coolbits.reg?? ez a progi neve? vagy hogyan kell???
barret
coolbits.reg evvel kell egy kis valtozast eszkozolni.
Utana menni fog.Altalaban letiltjak a hozzaferest.

Bérbe vehet? reklámfelület...

sziasztok..
hol lehet MSI alaplapon(865 PE Neo2) huzni a procit? és mennyi a javasolt?? ---P4 3.GHz
videokarit Riva Tuner miért nem engedi?? Radeon 1950 Pro...
meghát azért mégiscsak low,,,ahol szaggat szal😄nem szuperháj😄
de elméletileg a minimumon felül van, és tulajdonképpen ha felteszek mindent highra kurvaszép és semmi baja csak 1frame/sec<#vigyor4>
Kösz akkor avval csinálok valami, a másikban Ati X800 Gto van ,
probálgattam másjátékokat, gondoltam valami merésszel kezdek age of empires 3😄 mediumon nembirja nagyon deha mégegykicsit lejjebbhuzom akkor elmegy(nagy pixeldarabok mindenhol😄)
Errõl beszélek😊

Még ultrán is.😊

mycso
A krályszisz egy nagyon elbarmolt játék.😄 --> ez a véleményt én is osztom 😉

(kicsit furi a gépigénye --> és akkor enyhén fogalmaztam)

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

barret
ha mindent fullra raksz meg a 8800 gts is beszaggat 😛

ebben is van valami... bár én inkább szimulátor mániás vagyok... a csili-vili csecse játékok nem igazán vonzanak! 😊

www.smart-bus.hu

w77d
ez is egy hozzáállás, de akkor lemaradsz a friss élményekrõl, ameglepetésekrõl! fél évvel a játék megjelenése után már mindent tudsz a sztoriról, megoldásokról anélkül, hogy játszottál volna! Meg lecsúszol a témáról, mivel mindenki az új játékokról beszél, te még az elõzõ szériát dícséred 😉

én soha nem játszom friss játékokkal! 😊) úgyis kell vagy fél év mire a patch-ek helyre rakják a kiadó sürgetését, még fél év és lemegy azoknak a kártyáknak az ára amin már lehet élvezhetõen játszani, akkor váltok és maxon játszok egy akkor már kész jtékon! 😄

www.smart-bus.hu

Ez tetszik! "Oda minimum 8800 sorozat legerosebb tagjai kellenek a jo jatekelmenyhez" ..😊
A krályszisz egy nagyon elbarmolt játék.😄

barret
Csaa evvel mit akarsz? 😛 GeForce Go 7300 256MB Ez a Crysis meghajtasahoz igen harmatos! Oda minimum 8800 sorozat legerosebb tagjai kellenek a jo jatekelmenyhez. Nemertem mit ertesz fele ijen jo gepen!Abban milyen videokartya van?

Hi
RivaTuner-ral h tudom hzni a kártyámat?Ebbe be lehet állitani h a venti hány %-on menjen, és hol?
elõre is kössz

Szijasztok remelem ez nem csak egy tuningos kerdes lesz.De remélem beillik. .Van egy Acer aspire 9800 azas laptopom.Uj. Es a problemam hogy elegg alulteljesit,pl jatekokon mondjuk a fele olyan jo gepen elmegy a crysis lazan amig ezen meg super low beallitasokon szetszaggat.Kosz a megoldast elore is.Ami meg kulonleges h a C fat32 es adatok: 2 darab 1.66GHz 667MHz FSB, 2MB L2 cache.2gb ddr2 ram vid kartya Nvidia GeForce Go 7300 256MB
$
Koszi szepen 😊
fsgh
vedd ezt😊 Iponnál 11ezer ASUS hütõ😄 és jól néz ki😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

na mostmár képben vagyok! 😊 köszi a segítséget mindenkinek! 😊 majd jelentkezem, hogy mennyire sikerült lehûteni! 😊

www.smart-bus.hu

Solten
Meglepne ha 10k és nem adnának hozzá pasztát... 😊 Biztos van mellékelve. Ha no, bármilyen hõvezetõ pasztát. Olyan 4-500 Ft...

Saor Alba

képtelen vagyok dönteni! 😊)) na majd megkérdezem az eladót, hogy õ melyiket ajánlja, és elkérem a másikat... ez beszokott jönni! 😄 pasztát tegyek alá? ha igen milyet?

www.smart-bus.hu

Solten
Mind1, ami Scythe csak jó lehet. Van egy 12 cm-es ventim tõlük, kemény 13 dbA... 😊

Saor Alba

Solten
ventillátort akartam írni...

Saor Alba

ki melyikre szavazna innen? a Scythe Ninja Plus Rev.B SCNJ-1, vagy a Scythe Mugen CPU Hûtõ? utóbbin az tetszik, hogy bármelyik oldalára fel lehet szerelni a ventillátort, így be tudom állítani, hogy merre vezesse el a hõt....

www.smart-bus.hu

Solten
Sztem olyan Hûtõt vegyél amin 12 cm a hûtõ, az már bivaly 😊

Saor Alba

na mindegy, egyelõre marad így... jövõhéten benevezek valami bitang hûtõre, addig marad minden alapon... remélem sikerül úgy felhúznom 3ghz-ig, hogy alapjáraton ne legyen több 50 fokosnál! 😊)

www.smart-bus.hu

barret
Nekem sem pontosan irja ki...
Semelyik tesztprogi.

persze... de levan véve a ház oldala! 😊

auto beállításon 1.264 ad neki az alaplap, így 53 fokos... ha leveszem a legkisebb felajánlott beállításra ez 1.225 akkor lemegy 50 fokra... amit nem értek, hogy miért ez a legkevesebb, illetve 1.225-ös beállításon miért 1.167 ír ki a cpu-z?

www.smart-bus.hu

barret
Mutatok valamit😄 Ez a gepem oldala,ezen a nyilason sziv a procihuto!
Nincs benne +ventillator,de ez a nyilas is 4 fokot hut a procin!
A gepben 1 db hazhuto venti van osszesen es igy is ok a hutes 😊Oldallap.

barret
Van a gepedben hazhuto venti? Az is sokat segit,eltavolitja a pango levegot a hazbol.

most 1.168 v-t kap és így minden alap beállítással 50 fokos a proci... ennél lejebb nem tudom venni a biosban... :S ahogy csökkentettem, úgy csökkent a hõmérséklet is...

igen, közben rájöttem, hogy az a max üzemi hömérséklete...😊)

www.smart-bus.hu

barret
68%-on megy a procihutom(hogy csend legyen) es a proci 44 fokos...
ha a hutot 100%-on jaratom,lenyomja 40 fokra...Alap gyari huto.

barret
Nem ertelmezed jol...
Es 65 fok felett meg mar instabil lehet a proci!

ha ezt jól értelmezem akkor a 61 fok az üzemi hõmérséklete....

www.smart-bus.hu

cpucool-al mérem... kipróbálom 1.3 volton mit csinál az enyém...

www.smart-bus.hu

barret
Nem lehet hogy pontatlanul mer az alaplapod? Ezek a procik nem nagyon melegednek.

barret
1,3 voltot kereken.Legalabbis a biosban annyira van allitva.

lehet, hogy hülyeség de nem lehet, hogy az enyém sok áramot kap? a bios-ban auto-n van a cpu áramellátása... a tied mennyit kap?

www.smart-bus.hu

barret
Hmm enyem huzva megall 40-45 fokon ...2700 mhz-en
2400 mhz-en 38 fokra beallt. Ezeket terheletlenul mertem.
Terhelve felmegy 50 fok fole is.
A gyari huto van rajta,amit eleg kicsinek itelek meg,de eleg neki.
Azert nyaron gondolom meg fog a kis huto izzadni 😊
Jah es Speedfannal szabalyzom a venti hofokot.Igy melegebb par fokkal,de csend van 😄

akkor ezekkel a hûtõkkel és pasztával elérem, hogy visszamenjen kb 40fokra? az már jobban tetszene... bár elég ha 2-3 évet kibír... utána úgyis csere... 😊

www.smart-bus.hu

Solten
Jó kérdés... Elég sok, az enyém AC coolerrel 35 fokos... 50 fok annyira nem vészes, a magas hõ az élettartamot rövidíti, de nem akkora mértékben hogy az ember kitépje tõle a haját (évek). A videokártyák processzora a 80 fokot is lazán elviselik elég hosszú idõre károsodás nélkül, pl..

Saor Alba

Nekem húzás nélkül is elég meleg a procim...olyan 53-55 fok... mi az a max ideális hõfok ami tartósan még elfogadható?

www.smart-bus.hu

Solten
Gyakorlatilag bármelyik ott felsorolt márka 10k-s hûtõje megfelelõ a célra, Coolermaster hyper tx2-t nem láttam pedig halk, effektív és 5k...

Saor Alba

Sziasztok! Az E6300-as procim a gyári hûtéssel 2,2 mhz-re húzva alapon 57fokos. Szeretném még tovább húzni, tehát kéne valami jó kis hûtés. Mit javasoltok? Itt nézegettem eddig, de akkora a választék, hogy nem tudok kiigazodni! 😊) Szóval? Elõre is köszi..

www.smart-bus.hu

barret
Picit tovabb huztam a C2d-4300-as procit.2700-nal tartok 1800-rol.
C2d 6700-at elveri 😛 Eddig 2400-on jarattam de nemtudom kell-e tartosan ez a teljesitmeny.Mindenesetre elmentem biosban mindket beallitast.

Hali!Van egy P5K alaplapom és kérdésem az lenne hogy a biosban miket kell átállítani a procihúzáshoz???
barret
Hogy mennyit bir,azt neked kell kikiserletezned...
Az biztos,hogy a hutessel nem lesz gondod!(Ha a valos ertekeket mutatja)

icses
na most a sempron 2600+ 2047-en fut 11*186-os szorzón.a proci 37fok a alallap 26 fok.ezt még leeht húzni v.meddig?abit nf s2-es alallapom van.

barret
Az procifuggo 😄
egy lapot ki is nyirtam...
A masodik meg most is megyeget,az mar ultra chipsetes.