Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd írd le a szagot XD..
Hogy mihez hasonlítható.😄

Pókmalac
bátraké a szerencse😄

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Te bátor vagy baz+!😄
Ennél feljebb ne menj mert 1.45 környékén már sülés veszélyes.

Gabesz amd64
<#eljen>
látom még mindig elvetemült vagy <#idiota><#ravasz1><#hawaii>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
<#idiota><#lama>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Pókmalac
nah mindenki alapjáraton 1.310 körül van a cpu felraktam 1.4 ig hogy menjen a 4.12 ghz de nem...egyszerüen mikor betölt az xp már elöjött az asztal ujraindul...a cpu frequency adram frequency ,a pci expresz frequenci mint Auto-n van

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Én felhúztam a 3,2-es procit 3,6-ra, és a hangkártya driverrel se ismeri fel a hangkártyát.

Pókmalac
na sikerült vissza állitanom 3.8-ra de még mindig nem értem hogy miért szált el a rendszer--

Pókmalac
nagy nehezen megcsináltam de vissza ált automatikusan 3.2 ghzre és msot már azt a 20% növelsét se engedi..vagyis engedi csak nem történik semmi maradt 3.2...áhh kár volt piszkálni 3.8 on volt nem volt semmi baja..de msot már ez történt😞

Pókmalac
annyira normálsian ment a gép hpgy telejsn elszált az egész rendszer
nemtom mit rontottam el

mycso
A pci-e alatti pci....menüt 33-ra rakod.

A ramot hagyd auto-n egyelõre...

Ha megy normálisan a gép, majd esetleg akkor piszkálod...

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Pókmalac
aham nagyyábol értem😊 2*1 giga kingmax ddr2 ramom van (667mhz)a feszt megprobálom 1.225 re tenni hátha az már elég lesz neki.. cpu frequency akkor msot 200 Rol (mert azon volt) felemelem 260 ra a dram frequencivel msot mit is kezdjek??? a pci expreszt teszem 100-ra az oké "pci... - rakd 33-ra" ezt nem értem😄

és maga ugy a proci tuningot nem lehet változtatni hogy lehetöleg a ramnokat ne piszkáljam????mert sajnálnám ha azok elszálnának..de a procit azt nem sajnálom😄

mycso
Mi az alaplapod tipusa????

Asus p5ld2???

A feszeknél menjél lentebb, asszem 1.225 a legkisebb adható!!!

A procid alapfesze: 1.225-1.312v között van meghatározva!!!!

Rakd a legkisebbre, majd emelgesd addig, még el nem indul normálisan a gép, persze 1.4 volttól feljebb ne menjél (persze lehet alpfaszen is tudni fog valamennyi tuningot)!!!!
És figyeld a hõfokot is, hogy ne másszon 65 fok felé!!!

Mivel tuningolni akarsz, nem csak a magfeszültséget kell változtatnod.

cpu frequency --> na ez az FSB ezt emeld (az általad említett 20% - 240 a 30% - 260FSB-t jelentett)

dram frequency -> nemtom milyen ramjaid vannak, itt állíthatod be, hogy az fsb-hez képest milyen osztóval mekkora frekin menjenek a ramok (célszerû olyat választani, ami a ramjaid gyári órajelén belül esik)

pci express - rakd 100-ra
pci... - rakd 33-ra

memory voltage - ha a ramot is a gyári órajele felé húznád, itt tudnál neki is plusz feszt adni

Pókmalac
a #32503-hozzászolásomban beszurtam egy képet ott van everestböl egy képem és ott jelenleg a cpu mag 1.09V (ha egyáltalán ezt kell nézni) és akkor itt a biosban mire menjek??? a legkisebb is csak 1.4250v???nem ???akkor válasszam ki aztt nem???

Everestel megnézed, hogy most mennyit kap a proci, megnézed bios ba és annál 1 el nagyobbat..

Pókmalac
na itt most melyikre menjek????

Pókmalac
akko csak azt kell mást nem?

barret
Ott a cpu voltage, szal megkuldheted 😛 1-2 tized kell neki.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Pókmalac
kösz mycso igazad volt😄 egyébként asus lap asszem p5lD verzios (american megatrend bios) nah msot má idáig jutottam el:

szal akkor azt a 200 at kéne emelnem hogy az xp be tudja tölteni a 4.12 ghz et(overlock +30%)?????mert egyelöre csak ujraindul:S..ha azt akkor a kérdésem hogy meddig emeljem????

mycso
Ennél lökd át manual-ra és akkor kézzel állíthatsz mindent.

Milyen lap egyébként?

Pókmalac
nem lehet hogy itt kéne probálkozni???http://iaro.3dmax.hu/kep/DSC01035.JPG

vagy itt nem lehet?mert mintha le lenne tiltva (kivan szürkitve)

Pókmalac
ott csak ennyi van: http://iaro.3dmax.hu/kep/DSC01032.JPG
tehát az overlock

barret
Ott a jumperfree,abban kellene lennie.

1 képen ott az opcio, abba mik vannak?

FlyHigh
asszem még valami régi intelt teszteltek Q3-at😄

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Intel-ben 1000 éve benne van a megsütés védelem, voltak is ilyen tesztek hogy full terhelésen egyszer csak leszedték róla a hûtõt, leoldott és ennyi, nem lett semmi baja.

Thrash \'Till Death

Pókmalac
ööö hát nem😄 na itt van pár kép a bisomrol (másoknak is szol😊 ) és msot plusz 20% al van növelve,de a 30 at már nem birja (ugynanis xp-t nem akarja elinditani) /zoolee/ lejjeb irta hogy adjak neki még pár voltot csak nemtom holvan. ja és a #32503-hozzászolásomnál láthato a jelenlegi höfoka is Képek:
Kép (317.8 K😎
Kép (514.6 K😎
Kép (498.1 K😎

barret
#32223?

barret
jumper free configuration?
Igy nehez megmondani😊
Ird le a pontos tipust,ugy biztos tudnak segiteni.

Pókmalac
és aZ HOOO VAN???😄 ha tudnán konkréten annak örülnék😄 (asus lap-->american megatrend bios

Azért nem bootol a win mert esetleg kevés a fesz, adj neki 0.02 t vagy ami a leg kisebb érték, és nézd meg mi lesz.
Feszt csak saját felelõsségre adj..

Pókmalac
ja és szerintetek miért nem engedi 30% növelést??? (25% növelés meg sajna nincs:S )

Pókmalac
fekhuztam a procit 30%al (elötte 20% volt) és msot 4.12 ghz lett de az XP NEM TÖLT BE!!!!
itt egy kép a 20%os növelésröl szerintetek a höfok nem magas???

Plussz feszültséget hol lehet állítani mert én nem találtam meg, pentium 3,2-as procim van most 3,5-ön fut gond nélkül de feljebb akarom még tornázni, szereztem is hozzá jobb ventit csak nem tom hol kell plussz feszt állítani. Alaplap: ASUS P5P800
tudnátok nekem ebben segíteni:?

barret
65 fole ne nagyon menjen.Az meg siman elmegy terhelve.

Pókmalac
utso kérdés: mekkora az a höm amit elvisel még??szal mi számit magasnak????

(mások is válaszolhatnak kép van #32496 <#idiota> )

barret
Enyem csak ovatosan van huzva,ugysem hasznalja ki egyok progim sem😊kép

szerintem 4ghz menni fog.ha nagyon melehszik akkor ugyis visszább veszed szóval nem fog belehalni.

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Pókmalac
katt rá a nagyobb megjelenitésre

Pókmalac

Nekem is ugyanez a bios van az asus alaplapomon és plussz feszültséget hol lehet állítani mert én nem találtam meg, pentium 3,2-as procim van most 3,5-ön fut gond nélkül de feljebb akarom még tornázni, szereztem is hozzá jobb ventit csak nem tom hol kell plussz feszt állítani.
tudnátok nekem ebben segíteni:?

Laptopot lehet tuningolni progival??BIOS-ból nem leeht.

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Zetorg
advanced/jumperfree configuration menüben próbálkozz inkább.

Pókmalac
hi all

procit akarok tuningolni be is jutottam a cpu setting-be ott is van hogy fsb de levan szürkitve (gondolom le tiltva) tehát nem lehet rá menni a kérdés hogy hoygan folytassam???mire menjek akkor?

MaSzKa
sokféle tuning van:
pl optikai
pl halkítás is tuning
meg a teljesítmény tuning

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

barret
Az nem tuning,hanem teljesitmeny csokkentes.

MaSzKa
hozzászólás van tuning nincs
minek?

nekem a tuning= kisebb fogyasztás és halkítás

MaSzKa

barret
Latod irsz valamit,egybol van hozzaszolas...
Ez hianyzik itt nagyon.

Narancs
drága volt a csõkábel<#ravasz1><#nyes>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!