Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aquánál... nem semmi 😊))
\"Hard to see, the dark side is.\"
\"Hard to see, the dark side is.\"
Na léptem vissza HL2-zni!😉
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
http://thenamelessphoto.com/
http://thenamelessphoto.com/

A vinyót is ott írja ki, meg egyébb patás cuccokat...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A biosban hogy tudom megnézni? Már nézegettem, de cd-dvd meghajtóra utalást nem láttam... Bocsi ehhez a részhez kicsit láma vagyok.
Amikor bekapcsolom a gépet, villog a lámpája, amikor bootolni akar róla, így gondolom látja...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
HELP!!!
Egyik pillanatról a másikra eltûnt a DVD meghajtó a gépemrõl, újraindítás után sem jelenik meg. Új hardver keresése sem segít. Valami ötlet, sürgõs lenne!
Elõre is köszi!
3000+ Athlon64 (''CG'' step.)
OEM - 34000,-
by PH!
Megmondaná nekem valaki, hogy a vízhûtés elemei milyen magasságban kell egymáshoz képest legyenek?
Mármint, így jó?:
Legmagasabban kéne ugye a radi legyen, mert a meleg még a vízben is fölfelé áramlik...
Pumpa kb vele 1 szintben, légtelentõ alatta, vagy az hol kéne legyen?:S
Szal voltak neonok a régi pc házamban, de ugye vettem egy újat és szeretném átrakni a neonokat.
Na igenám, de az a 2 oldalú ragasztócsík, amivel rögzítve voltak, azt nem tok átteni az új házba...
Vettem egy csomó fajta 2 oldalú ragasztó szalagot, de egyik se tartja rendesen meg a neonokat!
Hol tudok normálisat venni, vagy mivel rögzítsem (pillanatragasztót kivéve😄D)?
Kábelkötegelõvel rögzítettem 1 ideig, de az randa, most gondolkoztam gumis sziloplaszton is, de az nem tom, hogy kárt tesz-e a mûanyagban.
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
i865 és i875 között a külömbség a memóriakezelés.i875-ben van PAT ami elég sokad dob a gyorsaságon.