Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálam bh6 ba simán megy a 800-as p3, bios frissités nélkül

A gond az, h alaplap, proci, és memória van tervbe véve. Videókarira már nincs keret (a jelenlegi GF4 TI, talán még bírja valameddig).
Ezek szerint az as8-at pusztán LGA tokozás miatt nem érdemes (lehet h rosszul tettem fel a kérdést, úgy kellett volna h i915-ös chipset megéri-e). Egyáltalán ezek az új chipsetek mennyivel jobbak? Ha meg nem ilyet veszek akkor a 865 és 875 között mennyi a különbség?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Zetorg
agp-s videókártyát az abit as8-ba tudsz rakni, de az csak i865 chipset LGA775 tokozással!
LGA775-öt akkor érdemes most venni, ha tudsz olcsón szerezni cuccokat hozzá.én pl. (most elárulom a titkot, hogy miért váltottam LGA-ra) a procit 18.000-ért vettem 😊)))
ha van pénzed egy PCI-E-s X800XT-re, akkor egy nagyon ütõs és idõálló rendszert tudsz építeni.
ha belegondolok, akkor rájövök, hogy ez a jövõ 😊
egyre több PCI-E-s vga jön ki és lassan jönnek a PCI-E 1x/3x kártyák pl.: TV-tuner, hálókártya stb.

Halihó!Vki aki tud help please.
Abit Bh-6 1.1-es verzióju alaplaphoz jó egy p3 600 (133FS😎 proci???
Csak mer nálam nem müxik...Esetleg biosz frissitéssel?
Halli
magus
mellesleg, ha olyan 40 ert kene venni processzort akkor milyet erdemes?

amd athlon 64-et erdemes venni? csak mert itt olvastam a hozzaszolasokat meg teszteket es sok fogalomrol otletem sincs mi.

magus
mi az az lga. es a cl3?

Jah és még egy kérdés (bocs de nem értek ehhez): egy 3 gigás prescotthoz milyen táp kellene. (alaplapo, procit meg memóriát vennék és jelenleg 300w-os tápom van)

Tényleg, aki tud valamit mondani LGA775-ös ügyben az pls szóljon. Érdemes venni? (jah és agp-s videókarit akkor nem is lehet bele rakni? bocs ha hülye kérdés😊

Hát azért nem mondanám h egy ilyen provival nem birja sokáig. Akinek van pénze az úgyis megveszi a legjobbat.
Mi az a CL3?

CoolStuff
Nagyon nem érte meg, már bocs, nem akarom a kedved elrontani!
Proci édes kevés lesz jövõre, sõt alapon most se egy guru...
Laphoz nem tok hozzá szólni, LGA-s, én még nem vennék LGA-s cumókat, de te tod.
Ram kevés, ráadásul CL3, bár nem tom mennyi a frekije!
VGA nagyon gáz, mondjuk LGA-shoz ez van ócsón.

Válasz:
Sztem ne húzd, mert leég!😊)

Sry, ha elrontottam a kedved, de ez a valóság!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

150000, nagyker

C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G

off
mennyibe fájt ez?

football without ultras is nothing

Megvan az új gépem,
CPU : P4 prescott LGA 775,2800MHz,800 FSB, 1 MB L2 Chache,
MB ABIT AG-8 3rdEye
512MB apacer DDR CL3
ABIT ATI X600 pro 256MB PCIE
a proci most 45-60 foks
A kérdésem hogy lehetne e húzni, mennyire és hogyan ?

C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G

CoolStuff
Csõ Tom!
Még mindig ez a logó?😉

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Akkor izs ASUS az ûber!😊)

CoolStuff
Mind 2õ!😛
Sztem az XT szintig húzás, mivel az AGP-t hazudja a progi!😄

CoolStuff
Jó estét all!😊
Mizujs?

Punker
még évekig fog tartani hogy az AMD tisztára mossa magát a céges felhasználók elött.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0ppika
Na jó, arra jó, de az amd akkor is olcsóbb ...

http://epica.nl

Punker
szerintem AGP8x 😊
én megvagyok VGA húzás nélkül is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

#13447?

http://thenamelessphoto.com/

Punker
ez a semmire se jó azért túlzás, Pl irodába/céges gépnek mindig Intel-t kérnek (nem mi ajánljuk hanem eleve ezt kérik) és ha tényleg nem fog játék menni rajta akkor szerintem is jobb 1 cerka mint egy sempron.

az cuki 😊)

Punker
mindenre 10%-ot teszünk, persze Pesten lehet kisebb árréssel is nyereségesnek lenni, ott nem kell annyit vacakolni árúbeszerzésel.

hát ha jáccani is akarsz a celkóval akkor már nem leszel olyan jóban ám. tapasztalat..

amúgy az ilyen új genes kártyákon mennyi haszon van? (gf6800/x800)

wow, akkor kiváncsi vagyok mennyiért szerzi be az aqua 😊

0ppika
Csak azt nem értem hogy miért vesznek az emberek celeront <#shakehead> mikor semmire sem jó és még drággább is mint az amd ...

http://epica.nl

mi a fontosabb?karimat húzom XT szintig vagy AGPx8/AGPx4 mert ha megy a 8xagp és tuning is van akkor jobban melegszik mintha csak sima tuning volna nem?

Punker
az igen, nálunk 36 bruttó amin 10% haszon van.

Tom3
Lehet hogy akkor maradok a celeronnál most is az van csak rosszab(Régi Celeron.) nem baj az a lényeg hogy olcsó legyen meg vagyok én a celeronnal.
najó 31... 😄DD
aquában

Punker
hol láttad te azt 30k bruttóért?

a64 2800+ 30k ért best buy 😊)<#miaz>

Punker
Sempron = szar
Barton = nincs 😞
AMD64&AMD 64 Fx = drága

hogy is volt az hogy az AMD jobban megéri? 😊

Punker
ezt neked kell tudnod 😊
szerintem nincs értelme "csúcs" kártyát venni mert fél év és a felét fogja érni, ha jövõre 2 új fejlesztés jön ki ahogy igérik akkor 1 év múlva már "öreg" lesz az X800 is és olyan szinten lesz mint most a 9800Pro.

Tom3
Most veszem észre egy barton sincs készleten.
Milyen fajta AMD éri meg még?
Punker
ha nem akarsz S-ATA winyót használni akkor elég az NF7

akkor most felvásárlom az összeset, és drágábban eladom 😄DDD

Zetorg
akkor máshogy kérdezem.
megéri "visszafejleszteni" a lapot meg a procit, hogy legyen egy brutál vga-m?

Tom3
#13427-re tud valaki választ?
Punker
IC7 nálam negatív már leírtam miért, VGa-ból én valszeg megvárom a köv gent.

Zetorg
akkor is jobb az Abit és kész! 😛

mi a véleményed?
tartsam meg a mostani konfigomat, vagy cseréljem el egy IC7+3ghz NW+6800GT/X800pro-ra?

Punker
hiány cikk 😊
Barton-t már nem hoznak be az országba, az van ami megmaradt raktáron és az árát nem vitték le.

most láttam hogy a 2.8 as barton drágább mint az a64 😄DD
azért ez durva 😊

Punker
nekem meg a megbízhatóság, és sokkal több Abit lapot láttam meghalni mint ASUS-t szal részemrõl ennyi 😊

Tom3
Az AMD 2,6 Barton nettó 20ezer
Zetorg
hát...
asus szép és jó, de mostanság tuning-beállításokban szerintem gyenge.abit-nál ott a soft menu amiben mindent be tudsz állítani,asus-nál meg fél órát kerestem mire tudtam állítani az fsb-t 😊
nekem ez számít

Tom3
Az jó?Nem nagyon értek ehez.
Punker
Barton-t vegyél mindenképp