Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
* 256 MB DDR400 Brand
* 256 MB DDR400 Brand
* 512 MB DDR400 Brand
Mi határozza meg, hogy pl. a 2 db 256MB-os pakolható-e DUAL CHANNEL-be, vagy sem?!
(ha mákom van... talán egyformák)
Ill. hogyan tudok meggyõzõdni róla, hogy Dual Channel-ben mennek-e?! V.mi olyanra gondolok, hogy esetleg boot-oláskor kiírja-e már a gép, hogy ezért ne kelljen Windows-t telepíteni 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
* K7-nForce2
* K7-VIA
A VIA chipset-es cuccos gyártója ASROCK. Az milyen az ABIT-hoz képest. Tom egyik sem világmárka, de az ABIT-ot legalább ismerem 😊 ASROCK-ról nem sokat tudok.
Nekem szimpibbnek tûnik egy ABIT K7-nForce2-es.
De lehetéges, hogy tévedek?!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
14128 17660
* ABIT NF7-S2G DualDDR400 AGP8x SATA 6ch Audio GigabitLAN USB2.0 K7-nForce2
14788 18485
Ebbõl ezt a kettõt találtam egy árlistában. Mi a pöcsöm a különbség a kettõ között?! :o
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Egyenlõre csak javaslatokat szeretnék kérni Tõletek. Tervezem lecserélni a gépemben az alaplapot. Most egy kb. 1-1,5 éves GigaByte SiS chipset-es cuccos van benne.
AMD-s vagyok és az is akarok maradni 😊 Megfizethetõ(!) újabb AMD-s alaplapban gondolkozom, olyanban aminek jobb a chipset-je, a BIOS-át jobban lehet állítgatni, és mindenképpen tudja a Dual Channel-t! Ill. majd procit is szeretnék cserélni egy Barton magos-ra, szal ezt is tudja. Bár asszem azt a jelenlegi is támogatja.
Én talán n-force chipset-û alaplapra gondoltam. Asszem ilyen már van ABIT-ban is és megfizethetõ.
Ja, és még valami fontos! Fontos még az, hogy fel lehessen rá pakolni a Zalman hûtõket, amiket az alaplapra kell felcsavarozni! Asszem ilyet is láttam ABIT-ban, csak a chipset-ét nem ismertem annak...
Creative Rhomba MP3/VMA lejátszó + USB Pendrive 256Mb,FM rádió 22560 Ft (netto/aqua)
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
és ezeket tudja:klikk
na milyen. van rajta Dual Channel is <#idiota>#idiota>
http://thenamelessphoto.com/
\"Hard to see, the dark side is.\"
Mondjuk ha dobozosan veszem és referenciahûtõ van akkor az OK?
Meg ez a szellõzés is (relatíve). Van egy viszonylag régi ATX házam, aminek persze az oldalán vannak szellõzõnyílások. (Lecserélni ezt is plusz egy tizes minimum.)
Ez az igazi mod!😉
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
csináltam ma egyiks moddot, egy ventit 5Voltra kötöttem, aztán cipõfûzõvel rögzítettem a vinyónál, kb 45 fokos szögben fújja rá a hûs levegõt...
Nem akarom hogy ez a maxtor is kinyiffanjon...<#szomoru1>#szomoru1>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Amúgy a közepén az a fekete keretes LCD kijelzõ full stártrek beütés...😛
A nyolcvanas éveket idézi ez a hordozható magnós rádió, amelybe egy MP3 lejátszásra képes PDA lett beépítve. A PDA egyébként egy Bluetooth-os USB kulcsról töltheti folyamatosan a zenéket.

Nomeg nagy a rizikó, hogy elönti a víz a géped!😛
A legnagyobb probléma a Prescott-al, hogy rohadtul melegszik, szóval egy 3GHz körüli procihoz már min Zalman 7000-et kell venned (10k körül van), és a tuningot el is felejtheted, hacsak nincs vízhûtésed. Tehát ha nem zavar a meleg, és kész vagy egy jó hûtést kiépíteni a gépedbe, akkor ok. A jó hûtésen a rendsezrhûtõventiket és a jó szellõzést értem.
Jah és egy ilyen konfighoz min. milyen tápot érdemes beszereznem?
Én ezeket veszem és eldugulok gépileg fél évig tuti:
Logitech Mx510-es egér 9.5k
TT UV kék neon 2k
KB-19e NB extra lapos multimédiás billentyuzet 4.3k
FEJHALLGATÓ, MIKROFONOS GEMBIRD NET-201 750Ft
Zalman ZM-F2 9.2cm venti 1.1k
Meg vettem egy Logitech Formula Force GP kormit 11.2k-ért!
alaplap,ram,táp,ház....
http://thenamelessphoto.com/
ki mit szeretne (persze realitás legyen meg)?
nekem mindenképp kellene egy dvd író, ami valszeg lesz is még 1-2 héten belül (Pionner DVR 108-asra gondoltam).
sztetek milyen cuccok érkeznek/tek mostanság, amik jók ár/teljesítményben és tuningra is kapósak lehetnek majd?
football without ultras is nothing
"Mire, jó? Hát lehet, hogy elsõre hihetetlennek tûnik, de a Prescott a nagyobb cache miatt némely alkalmazási területen lesõpri a Northwood-ot, persze egy gamernek ez nem sokat jelent, mert ott a cache ha fontos is, de nem annyira. Adatbázis kiszolgálónál, fejlesztési munkaállomásoknál és grafikai munkaállomásoknál ez rendre igaz, itt pl. a XEON ami 533 FSB-n mûködik (most már van 800-as is) 2 MB cahce-el elporol minden 800 FSB P4-et ami sõt akár párszáz megahercnél is gyorsabb órajelen mûködik. A Prescott max 1-2% al lasabb a Northwoodnál ugyanazon az órajelen ami elenyészõ, de ha cache intenzív alkalmazásokról van szó akkor a Prescott érzékelhetõ elönnyel nyer. A másik terület ami egy fejlesztõnek fontos lehet a virtualizáció terûlete, VMware GSX Server vagy MS Virtual Server 2005 jóval többre megy egy nagyobb cache CPU-n, ez pedig nekem nagyon is fontos, de ez mondható egy web szerver alkalmazásra is... a cache sokszor fontosabb az órajelnél. Bizonyíték - egy 6MB cache Itanium 2 ugyanazon az órajelen mint egy 2 MB-s óriási fölénnyel gyõz egy TPC-C teszten, pedig a CPU-k tökéletessen egyformák a cache méretén kívül."
Nem tom így van e, de nem hangzik hülyeségnek...
Ja és a cerka az Celeron.
Az Asus azért drágább, mert több extra van rajta alapból.
A cerka az celeront jelent?