36836
  • Zetorg
    ki kellett vágni a ház alját :D

egy másik megoldás, ugyan attól az embertöl.
    szerintem valami baj van a fejében :)
  • Punker
    mi ezzel a baj?
  • Zetorg
    :(((((((((
  • barret
    Raadasul ha Zalmant hasznalsz,kisebb tap kell.(Viszatermeli az aramot) :P
  • Barney Tech
    Annyi volt szerintem már sok neki nekem 1.460-on van és nekem 2600Mhz.Stabil.
  • Barney Tech
    JÓ.
  • izb
    Olyan jó lenne,ha intelligensen lehetne itt társalogni,és a he,mé és társai eltünnének az sg fórumáról.oly jó lenne....
  • Sheltem
    Amd64 3000+ Venice procinak aminek az alap feszültsége 1.4V még egészséges 1.5-1.52V alap léghűtéssel ha nem melegszik 50 fok felé a mag? Mert úgy néz ki annyival megy stabilan 1.8Ghz helyett 2.3Ghzen. Légyszi valaki válaszoljon, köszi.
  • Narancs
    Gúgölt ismered? he?

Amúgy stabilitást tesztelő progi. Én nem szeretem mert kurvahosszú, helyette ott a Super PI, OCCT, memtest. Harmadannyi időalatt megvagy és mindent leteszteltél velük.
  • Barney Tech
    Az micsoda? he?
  • Punker
    ja az jó :)
  • Narancs
    Pár napig
    Én még sose futtattam végig, pár óra urán mindíg meguntam...
  • Punker
    na most kiváncsiságból elindítottam a prime95-öt, ez meddig fut?
  • [Jakuza]
    Meg egy proci nem fer bele abba a lapba.
    A bovitokartyas megoldasnal ki kell a masik regi processzort venni a lapbol.
  • Barney Tech
    Valaki tudna ajánlani egy alacsonnyabb cpu hűtőt mert szeretnék még egy procit a gépbe de a hűtőlye nem fog elférni a zalmantól.
    vagy egyeltaklán fogy müködni mert majd egy 3000+amd akarok kb 3honap mulva.....................
  • Barney Tech
    Vettem egy ledes ventit kicseréltem a táp hűtőlyét igy már azis világit majd nyomok képeket.
  • CSOCSO
    a baj aszem csak az hogy az lcdstudi nem fogja latni azt amit az everest..
  • Zetorg
    dekopírral csináld.
    flex az égeti, nem vágja :)
  • Narancs
    Flexis van meg dekó is, valahogy csak megoldjuk
  • Barney Tech
    én vagyis az apám dekopirfűrésszel vágta ki de a fürész vagyis amit bele kell rakni az márkás legyen mert nekünk a felénél cserélni kellet.
  • Falconer
    Lehet pucolni mindig. Nekem inkább fekában kéne.
  • Sheltem
    Black & Decker flex.
  • Narancs
    srácok, modding kérdés következik:
    Oldallapba szeretnénk plexik integrálni, sztetek mivel a legegyszerűbb szétvágni az oldallapot? Elég vastag sajna...
  • izb
    everest pl..
  • CSOCSO
    tud vki olyan progit ami meri a a cpu es gpu homersekletet? a speedfan progi nem meri a gpu-t.. ati toolt meg speedfant nem akarok egyszerre hasznalni mert nincs kedvem 8 millio progival a hetterben szarakodni.

igazabol a logitech g15 bill hez csinalok ujabb kijelzot de egy progi kene ami meri a gpu-t es a cpu-t is.. nomeg a lenyeg hogy alig hasznalja a rendszert.

vki?
  • CSOCSO
    en inkabb hallgatok a wikipediara mint egy magyar oldalra.. nomeg a masik 2 milliard amerikai boltra...
  • CSOCSO
    wow:D micsoda fejlemenyek:D::D:D

• Barney Tech
    Ma kivettem a videokártyát hoty porszivozzam ki a port és mikor elkezd forogni a zalman hűtő rajta egyszer csak látom hogy elkezd világitani ezek szerint a zalman hátő a forgásával fejleszti magának az áramot és ugy világit a led.
  • Narancs
    Srácok, mi a csöcs az a Dram Blank Interleave? Sokat számít ez, nagy a lassulás ha kikapcsolom? Csak mert ha be van kapcsolva a biosban ez a cuccos, akkor a memteszt hibázik.
  • izb
    hát ha jól emlékszem a batár kijelzős után rögtön nem a színes lapos jött.
    de cáfolj meg.
    Na de mindegy, mert most már mindehol notebook a név.
    Még a jenkiknél is.
  • CoolStuff
    Hát nem is a ház színére gondoltam!:DDD

Egyébként végülis reális... mert amikor a váltás volt a batár fekete-fehér kijelzős és a picit vékonyabb színesek között, akkor jött a név!:)
  • CoolStuff
    Ahh... kedvenc notim... de a fenéért nem tudok félretenni rá!:(
  • izb
    akkor szólj nekik.

notebook
  • izb
    hehe
    ha igy van,akkor is hülyeség már önmagában is a feltevés:)
  • CSOCSO
    nemtopm honnan veszed ezt.. en amcsiban elek minden boltban minden magazinban mindenhol notebookoklnak.. nem laptopoznak!

amig ki nem jottem nem is ismertem a notebook szot.. csak a laptopot hasznalta 100% osan mindenki
  • Zetorg
    szerintem a kijelzőre gondolt
  • izb
    hehe.ez überbrutal.
    egyenlőre tudomásom szerint az apple-n kívül nem gyárt más fehér notebook-ot nagy szériában.

• CoolStuff
    Nekem még régebben (nagyon régebben) azt mondta valami veréb, hogy a laptop fekete fehér, míg a notebook színes!:D
  • Punker
    lol
  • Narancs
    Amúgy nekem a notebookról mindíg a PDA ugrik be, mert a PDA-t a tenyerében tartó és azzal a tollal nyomorgáló felhasználó pont őgy fest, mint nikor Kalambó jegyzetel a noteszába...