36836
-
#28583 ki kellett vágni a ház alját :D
egy másik megoldás, ugyan attól az embertöl.
szerintem valami baj van a fejében :) -
#28582 mi ezzel a baj? -
#28581 :((((((((( -
#28580 Raadasul ha Zalmant hasznalsz,kisebb tap kell.(Viszatermeli az aramot) :P -
#28579 Annyi volt szerintem már sok neki nekem 1.460-on van és nekem 2600Mhz.Stabil. -
#28578 JÓ. -
izb #28577 Olyan jó lenne,ha intelligensen lehetne itt társalogni,és a he,mé és társai eltünnének az sg fórumáról.oly jó lenne.... -
#28576 Amd64 3000+ Venice procinak aminek az alap feszültsége 1.4V még egészséges 1.5-1.52V alap léghűtéssel ha nem melegszik 50 fok felé a mag? Mert úgy néz ki annyival megy stabilan 1.8Ghz helyett 2.3Ghzen. Légyszi valaki válaszoljon, köszi. -
#28575 Gúgölt ismered? he?
Amúgy stabilitást tesztelő progi. Én nem szeretem mert kurvahosszú, helyette ott a Super PI, OCCT, memtest. Harmadannyi időalatt megvagy és mindent leteszteltél velük. -
#28574 Az micsoda? he?
-
#28573 ja az jó :) -
#28572 Pár napig
Én még sose futtattam végig, pár óra urán mindíg meguntam... -
#28571 na most kiváncsiságból elindítottam a prime95-öt, ez meddig fut? -
#28570 Meg egy proci nem fer bele abba a lapba.
A bovitokartyas megoldasnal ki kell a masik regi processzort venni a lapbol. -
#28569 Valaki tudna ajánlani egy alacsonnyabb cpu hűtőt mert szeretnék még egy procit a gépbe de a hűtőlye nem fog elférni a zalmantól.
vagy egyeltaklán fogy müködni mert majd egy 3000+amd akarok kb 3honap mulva..................... -
#28568 Vettem egy ledes ventit kicseréltem a táp hűtőlyét igy már azis világit majd nyomok képeket. -
#28567 a baj aszem csak az hogy az lcdstudi nem fogja latni azt amit az everest.. -
#28566 dekopírral csináld.
flex az égeti, nem vágja :) -
#28565 Flexis van meg dekó is, valahogy csak megoldjuk -
#28564 én vagyis az apám dekopirfűrésszel vágta ki de a fürész vagyis amit bele kell rakni az márkás legyen mert nekünk a felénél cserélni kellet. -
#28563 Lehet pucolni mindig. Nekem inkább fekában kéne. -
#28562 Black & Decker flex. -
#28561 srácok, modding kérdés következik:
Oldallapba szeretnénk plexik integrálni, sztetek mivel a legegyszerűbb szétvágni az oldallapot? Elég vastag sajna... -
izb #28560 everest pl.. -
#28559 tud vki olyan progit ami meri a a cpu es gpu homersekletet? a speedfan progi nem meri a gpu-t.. ati toolt meg speedfant nem akarok egyszerre hasznalni mert nincs kedvem 8 millio progival a hetterben szarakodni.
igazabol a logitech g15 bill hez csinalok ujabb kijelzot de egy progi kene ami meri a gpu-t es a cpu-t is.. nomeg a lenyeg hogy alig hasznalja a rendszert.
vki? -
#28558 en inkabb hallgatok a wikipediara mint egy magyar oldalra.. nomeg a masik 2 milliard amerikai boltra... -
#28557 wow:D micsoda fejlemenyek:D::D:D
-
#28556 Ma kivettem a videokártyát hoty porszivozzam ki a port és mikor elkezd forogni a zalman hűtő rajta egyszer csak látom hogy elkezd világitani ezek szerint a zalman hátő a forgásával fejleszti magának az áramot és ugy világit a led. -
#28555 Srácok, mi a csöcs az a Dram Blank Interleave? Sokat számít ez, nagy a lassulás ha kikapcsolom? Csak mert ha be van kapcsolva a biosban ez a cuccos, akkor a memteszt hibázik. -
izb #28554 hát ha jól emlékszem a batár kijelzős után rögtön nem a színes lapos jött.
de cáfolj meg.
Na de mindegy, mert most már mindehol notebook a név.
Még a jenkiknél is.
-
#28553 Hát nem is a ház színére gondoltam!:DDD
Egyébként végülis reális... mert amikor a váltás volt a batár fekete-fehér kijelzős és a picit vékonyabb színesek között, akkor jött a név!:) -
#28552 Ahh... kedvenc notim... de a fenéért nem tudok félretenni rá!:( -
izb #28551 akkor szólj nekik.
notebook -
izb #28550 hehe
ha igy van,akkor is hülyeség már önmagában is a feltevés:)
-
#28549 nemtopm honnan veszed ezt.. en amcsiban elek minden boltban minden magazinban mindenhol notebookoklnak.. nem laptopoznak!
amig ki nem jottem nem is ismertem a notebook szot.. csak a laptopot hasznalta 100% osan mindenki -
#28548 szerintem a kijelzőre gondolt -
izb #28547 hehe.ez überbrutal.
egyenlőre tudomásom szerint az apple-n kívül nem gyárt más fehér notebook-ot nagy szériában.
-
#28546 Nekem még régebben (nagyon régebben) azt mondta valami veréb, hogy a laptop fekete fehér, míg a notebook színes!:D -
#28545 lol -
#28544 Amúgy nekem a notebookról mindíg a PDA ugrik be, mert a PDA-t a tenyerében tartó és azzal a tollal nyomorgáló felhasználó pont őgy fest, mint nikor Kalambó jegyzetel a noteszába...