Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
hopp, már utánanéztem

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szerintetek ha most van egy MSI K8t Neov lapom egy AMD Sempron 64bit 3000+-om 1GB DDR ram om és egy 2003 Ati Radeon 9600 am akkor érdemes lenne újítani egy MSI K8N Neo3-F alaplappal egy AMD Athlon 64bit 3000+ S754-el és egy Radeon X800 GTO Ultimate-tel??
Várom a véleményeket.

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

bertino
meg nemtom, hogy az M2es lapok/procik árban, hogy alakulnak :S

bertino
én is jobban hajlok arra, csak félek addig nem marad meg a pénz a zsebembe :S

[Jakuza]
Mindenkeppen varni, ha masert nem hat a gyartok altal mar bejelentett arcsokkentes miatt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bertino
mennyivel lenne jobb sztetek várni M2es AMD foglalatig, minthogy most vegyen az ember S939-et, ámde ugyebár csak sima DDR400al kombinálva ?

mennyivel érné meg jobban a DDR2(bár hallottam és sok helyen olvastam, nem sok pluszt hoz) ?

csak most elgondolkodtam mi lenne jobb: várni az M2ig avagy nem lenne sokkal nagyobb hülyeség most venni AMD64et(tipus szerint Athlon64 X2 3800+ )

szerintetek ?

Falconer
Hát ha nem érted az nagy baj. Ez a baj az országgal, nagyon sok ember nem érti, hogy mi van körülötte. Ha értenék, akkor nem itt tartanánk.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Köszi srácok!
A lapom megvan már régen csak, hát eladtam a régi ramokat 😊 + a procit aztán kéne valami gyorsabb 😉.

Belemenni belemegy, csak kérdés hogy ebben a lapban ki is tudod e hajtani.

Narancs
bele

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Barney Tech
<#nyes>

Sziasztok, csak 1 gyors kérdés:
ez a memória:
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820144141
belemegy ebbe a lapba:
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813128301
köszi elõre is.

FaithMeN
OFF<#nyes>

MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata

Punker
Politika OFF!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Blasta
Aham, erre gondoltam énis.
Segond, tényleg az a lényeg, hogy stabil legyen, mert pár hónapig keményen megszopatott a régi rendszerem és már nagyon elég :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gyári "eredeti" Intel lapokban általában semit se lehet állítani, minden automata és kész. Mer' így satbil 😊

Blasta
Na ennyire nem is szeretnék belefolyni, ha biosban nem tudok FSB-t és Vcore-t állítani, akkor nem is foglalkozom tovább a dologgal. 😊
Majd este kiderül, akkor építem az új rendszert (ezidáig AMD-m volt, régóta nem használtam intel rendszert, kiváncsiság hajt csupán) 😄

Narancs
Mondjuk vannak progik, amelyekkel XP alól is tudsz tuningolni. Csak kérdés, hogy ismerik-e a lapodat.

Narancs
Jól gondolod, Intel lapokban nagyin minimális lehetõségeid vannak. Bár a fene tudja, lehet, hogy ki lehet trükközni, nem volt még intel lapom...

Blasta
Szasztok!

Jól gondolom, hogy egy Intel D102GGC deszkában nem igazán lehet tuningolni a 805ös procit?
Annyira nem fog hiányozni a tuning, csak megnéztem volna konkrétan mit bírna az új cpu-m.

bertino
Sub Bass Monster a nincs kiut c. számában már megirta mindezeket, amit most hajtunk... évekkel ezelõtt volt, és ma is igaz ugyanugy...

[Jakuza]
Ugye szegfuszeges vagy ? Mert ilyenkor azok jonnek mindig ezekkel a dajkamesekkel, hogy regebben is ez volt, de a mai helyzetet ha a szemukre veti valaki, akkor nagyban kussolnak, csak azt szajkozzak, hogy az osszes ilyen.
Engem nem erdekel a regebben, meg a latszat jovo, hanem a jelen az ami erdekel.
Az ha elmegyek mondjuk egy szamtech boltba, akkor ne azt halljam, hogy johettel volna hamarabb, mert hetszer emeltek fel ket perccel ezelott az energiahordozokat, ezert fizess 3k-val tobbet.
De legalabb ezek a latszatintezkedesek, mint Sulinet tok jo csak az a gaz, hogy az is atvagas, igy tomik meg egy-par ceg zsebet, kozben meg hozsannazol milyen jo neked..

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Szerintem a lényeg az egészben, hogy:

Még nem látott olyan kormányt a föld, amely

- betartotta az ígéreteit
- foglalkozott volna a kampányban olyan rohadt fontosnak titulált dolgokkal
- ne a maga hasznát leste volna.

Egyedül azt nem értem, miért van vita az emberek között arról, hogy szekfû, narancs, vagy kovács pisti stb. Rohadt az egész galeri, le vannak szarva.

Különben is, miért idegesítitek magatok? Megérdemlik? Nem.
Attól, hogy ideges vagyok, még nem lesz kisebb az adóm... Lehet, hogy rosszul fogom fel. De tovább fogok élni.
atomot az összes politikushazugkutyának<#boxer><#boxer><#violent><#violent><#violent><#violent>

janos666
Vagyis a lényeg hogy ponthogy azok is szopnak akik legelhivatottabban választották meg õket, de elhiszik hogy azt kapják most is ami nekik a legjobb és még 4 év múlva is úgy emlékeznek hogy velük mindíg jól bántank és azt kapták ami nekik volt jó.
janos666
Hidd el sok ember nagyobb agymosást kap a komcsiktól ma mint 40 éve, sokan egyenesen elvárják hogy "legyenek megszoríátsok, adók, áremelések, mert az jó az országnak". A kurva Istenit, én ezt le is szarom, de legalább ne olyan szektorban lennénk ahol amúgy is ki van csigerelve az ember a tûréshatárra. Lenyomják a hazai gabona árát hogy a paraszt eladósodjon a végteleségig és ha integrálódtunk az unióba és hatájtalanítanak egy korlátozó törvényt akkor annyiért kelljen eladnia az embernek minden földjét amennyit a külföldiek mondanak rá (meg amennyi adóssága van a házára) hogy valahonnan be tudjanak termelni egy picike készvalutát a lerohasztott gazdaságba és pár évig ezzel is kihúzzák míg megint megválasztják õket.
De aki elhitte hogy nem élünk rosszabbul mint 4 éve az monst hogy hiheti el hogy jó a megsorító program, mert kell is. Azért kell mert feleslegesen elszórták a pénz, igen. De választás elõtt 1 héttel meg azt áradozták/hitték el hogy jó helyre ment minden...
[Jakuza]
Igen, most kene a sok marha butithato embernek, akik a sok beigert hazugsagnak hittek, fizetnie egyedul az megnovelt adot.
Elvegre a fene nagy demokraciaban is a csalok altal lehuzott embereknek kell a kovetkezmenyeket megfizetni, nem a szomszednak akit a csalo nem tudott atvagni.
En nekem miert kell megfizetni azt, hogy az idiota tobbseget lehet hulyiteni az ilyen maszlagokkal ?
Es az a lol, hogy meg orulnek is.
Ven marha nyugdijas nok telefonalnak be az ATV-be, hogy ok fizetni akarnak.
Na de tenyleg eleg a politikabol.
Csak duhit, hogy itt mindent meg lehet csinalni.
Itt bezzeg lehet 20%-al dragabb a szamtech termek a kuldfoldhoz kepest, s kozben a legkemenyebb adorendszer sujtja a polgarokat, mig Alban fizetest kapnak.

Narancs
Ja,nálunk is az egyik nagyi kedvence Csintalan, a másik meg rajong a drágabolgárúrért<#nyes>

bazza
látom közös "kedvencünk" van xDDD

(nagymuterrel kéne beszélgetned, õt nem lehet leütni a hírTV-rõl)
na de sry, és OFF

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Narancs
Szerintem abszolút az. Az ország döntõ többsége úgy gondolja, hogy azt az embert választja miniszterelnöknek, aki milliárdjait pont a nép zsebébõl húzta ki. Ez be van bizonyítva, pár hét múlva a bíróság elõtt kell felelnie pár biznisze miatt. A demokráciában az aszép, hogy a nép olyan vezetõt kap, amielyet érdemel. Ezt vmi görög pofa mondta annó az ókorban asszem <#nyes>

no de elég a politikából

bertino
ennyire azért nem nevetséges dolog :\

Narancs
Szavazta a halál<#nyes>

normális gazdaságban megteheted,hogy piaci erõfölény miatt feljelented.
itt nálunk ahol "jó a gazdaság és pörög az üzleti élet" nem kell ilyen.
Ide csak adó, gáz és villany és szolidarítási adó kell.
ez kell a népnek.Megszavaztuk baba.

Punker
bolond 1 város ez, itt minden sokkal drágább mint normál körülmények között lenne, a fizu fel eharmada a pestinek és minden drágább, ergó alig fogy normális cucc, a gagyiban meg nem nagyon lehet a tes*o-val versenyezni, mindi gazon dühöngtem hogy olcsóbban adták pl a nyomtatókat mint ahogy mi megkaptuk a nagykertõl.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hát lehet.te ismered az ottani viszonyokat.
viszont ha elkell a drágábban adott olcsó áru akkor mégis kilóg a lóláb.

Punker
vagy nem, van kb 30-40 bolt egerben 15 is elég lenne, a baj hogy a sok p@raszt tesco-ból és társaiból indul ki az olcsó gagyit keresik legtöbbször, pont ezért adják sokkal drágábban a normális cuccokat.

beszarás.lemegyek és csinálok egy boltot ennek a felébõl,és zsírosra keresem magamat.

Punker
nem tudják posta ellopja stb, 2 éve mikor vettem a házimozi egri üzlet 60k-val akarta drágábban adni mint amennyiért netrõl rendeltem (itthon 320k volt netrõl szállítással 265k), ilyen szintû különbségek vannak, rakás pesti bolt 2-3% -os árréssel pörgeti az árút, itt egerben 10-15-20% -os az átlagárrés, de valahol mégtöbb.

na ezeknek a postai utánvétel smaku.
gáz...

Punker
nem csak kelet magyarországon az olcsó, ami pesten drága bolti ár szal ha kicsit ügyes az ember 100k-s konfigot elsüthet 130-150k-ért simán, mert a sok tudatlan megveszi simán.

akkor lehet szólni kéne nekik?
itt mindenki piázik?<#pias>

Punker
nehogy azt hidd, hevesi apróban mindig van rakás ilyen hirdetés és viszik õket.

hallod biztosan.

http://thenamelessphoto.com/

haverod részeg volt valszeg...<#pias>

bazza
a PH! úgy húzza le az árakat mint a szar. ha vki jó boltot akar csinálni, és nem akar gyorsan megszabadulni a cuccaitól, az vidéken hirdesse újságban, vagy neten, vagy ismerõsnek sózza el. szvsz

A PH! jó, megbízható, de sztem csak vásárolni! <#eplus2>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

haver mesélte ,h apronetre felrakta a cuccait és egy héten belül elment minden a PH!s ár fölötti árakkal pár ezer forintal. fõleg vidékiek vették akiknél nemis lehet olyan cuccokat kapni vagy ott náluk a boltban baromi drága lenne. és plussz pontnak számított ha pár hét garit adott rá.

Narancs
Annyit amennyit ér. Többet aprón se kapna, ha egyáltalán elvinné valaki. Ha áron felül akaja eladni, akkor vmi ismerõs balekra kell rásózni. Szomszéd gyerek, ilyesmi.

ottmindenki képben van az árakról...

Guer
neminkább ottkapná a legkevesebbet? (illetve pont annyit amennyit ér)

Narancs
PH!-t miért ne próbálhatnád? Ott kapnád a legtöbbet és vinnék el leghamarabb...de te tudod.