Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várom a véleményeket.
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
mennyivel érné meg jobban a DDR2(bár hallottam és sok helyen olvastam, nem sok pluszt hoz) ?
csak most elgondolkodtam mi lenne jobb: várni az M2ig avagy nem lenne sokkal nagyobb hülyeség most venni AMD64et(tipus szerint Athlon64 X2 3800+ )
szerintetek ?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A lapom megvan már régen csak, hát eladtam a régi ramokat 😊 + a procit aztán kéne valami gyorsabb 😉.
ez a memória:
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820144141
belemegy ebbe a lapba:
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813128301
köszi elõre is.
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Segond, tényleg az a lényeg, hogy stabil legyen, mert pár hónapig keményen megszopatott a régi rendszerem és már nagyon elég :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Majd este kiderül, akkor építem az új rendszert (ezidáig AMD-m volt, régóta nem használtam intel rendszert, kiváncsiság hajt csupán) 😄
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Jól gondolom, hogy egy Intel D102GGC deszkában nem igazán lehet tuningolni a 805ös procit?
Annyira nem fog hiányozni a tuning, csak megnéztem volna konkrétan mit bírna az új cpu-m.
Engem nem erdekel a regebben, meg a latszat jovo, hanem a jelen az ami erdekel.
Az ha elmegyek mondjuk egy szamtech boltba, akkor ne azt halljam, hogy johettel volna hamarabb, mert hetszer emeltek fel ket perccel ezelott az energiahordozokat, ezert fizess 3k-val tobbet.
De legalabb ezek a latszatintezkedesek, mint Sulinet tok jo csak az a gaz, hogy az is atvagas, igy tomik meg egy-par ceg zsebet, kozben meg hozsannazol milyen jo neked..
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Még nem látott olyan kormányt a föld, amely
- betartotta az ígéreteit
- foglalkozott volna a kampányban olyan rohadt fontosnak titulált dolgokkal
- ne a maga hasznát leste volna.
Egyedül azt nem értem, miért van vita az emberek között arról, hogy szekfû, narancs, vagy kovács pisti stb. Rohadt az egész galeri, le vannak szarva.
Különben is, miért idegesítitek magatok? Megérdemlik? Nem.
Attól, hogy ideges vagyok, még nem lesz kisebb az adóm... Lehet, hogy rosszul fogom fel. De tovább fogok élni.
De aki elhitte hogy nem élünk rosszabbul mint 4 éve az monst hogy hiheti el hogy jó a megsorító program, mert kell is. Azért kell mert feleslegesen elszórták a pénz, igen. De választás elõtt 1 héttel meg azt áradozták/hitték el hogy jó helyre ment minden...
Elvegre a fene nagy demokraciaban is a csalok altal lehuzott embereknek kell a kovetkezmenyeket megfizetni, nem a szomszednak akit a csalo nem tudott atvagni.
En nekem miert kell megfizetni azt, hogy az idiota tobbseget lehet hulyiteni az ilyen maszlagokkal ?
Es az a lol, hogy meg orulnek is.
Ven marha nyugdijas nok telefonalnak be az ATV-be, hogy ok fizetni akarnak.
Na de tenyleg eleg a politikabol.
Csak duhit, hogy itt mindent meg lehet csinalni.
Itt bezzeg lehet 20%-al dragabb a szamtech termek a kuldfoldhoz kepest, s kozben a legkemenyebb adorendszer sujtja a polgarokat, mig Alban fizetest kapnak.
(nagymuterrel kéne beszélgetned, õt nem lehet leütni a hírTV-rõl)
na de sry, és OFF
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
no de elég a politikából
itt nálunk ahol "jó a gazdaság és pörög az üzleti élet" nem kell ilyen.
Ide csak adó, gáz és villany és szolidarítási adó kell.
ez kell a népnek.Megszavaztuk baba.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
viszont ha elkell a drágábban adott olcsó áru akkor mégis kilóg a lóláb.
gáz...
itt mindenki piázik?<#pias>#pias>
http://thenamelessphoto.com/
A PH! jó, megbízható, de sztem csak vásárolni! <#eplus2>#eplus2>
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"