Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
szal jol találd ki az árat
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én abban reménykedem, hogy vmi kevésbé hozzáértõ vki kattan rá, és akkor feljebb lehet nyomni egy kicsit az árat.
Arazzuk be egyenkent a cuccokat.
AMD Athlon XP 2200+ Tbred-B + Huto 9-10k (bar hulye aki ad ennyit erte 😛)
ASUS A7V600-X 7k
1024MB DDR 400Mhz (2*512) 13-14k
MSI NX Geforce 6600GT, 500/900Mhz, GDDR3, ViVo (30k a Vivo miatt)
60GB Maxtor 6k
NeC Dual layer DVD +/-RW 5k
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
proc.: AMD Athlon XP 2200+ Tbred-B, (@2800+ melegedés nélkül)
hûtés: Spire Falconrock II
alaplap: ASUS A7V600-X
memória: 1024MB DDR 400Mhz (2*512)
VGA: MSI NX Geforce 6600GT, 500/900Mhz, GDDR3, ViVo
winchester: 60GB Maxtor
NeC Dual layer DVD +/-RW
Meg még néhány fícsört majd hozzáírok parasztkábítás címén, és akkor már ugy egész jol fog hangzani 😊
Név: HÛTÕ, CPU ZALMAN CNPS7700-ALCU UNIV. GOLYÓS
Gyártó: Zalman
Típus: CNPS7700-ALCU
Nettó ár: 6.000,-
Bruttó ár: 7.200,-
Tuningot is birja!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
A gépem:AMD K6-2 450Mhz, 64mega ram és az alaplapom:Aladdin5, ACORP 5ALI61.
Elõre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
pentium D 930
Asus P5n32-SLI
OCZ gold series 2 GB (5400)
XFX 7900Gt
Creative soundblaster X Fi
ilyen hûtõm volt anno mikor 2500+ os bartonom volt.
baba.kicsit nehéz,de nagyon jól teszi a dolgát.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
mondjuk nekem a kék megy színben a pumpához 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
ra masik ventillator? Ugy ertem a proba idejere amig bekapcsolom a tobbi
4 pipe-linet.Mennyi ido alatt melegedhet tul?
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Be van állítva, hogy 2.0, 2.1, 4.0, 4.1, 5.1, stb. hangfal közül mit akarsz használni?
Amúgy általában elöször a zöld csatival próbálkoznék ... 😉
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Lenne nekem 1 kérdésem!
Tegnap vettem egy ASUS A8N-SLI-t és nem szól a hangszoró???
Miért ? Mindegyikbe dugdostad a kábelt és semmi!
HELP
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
1.4/2.03V -> 588/1166
1.8/2.35V -> 610/1270
3DMarkban saccra 150-200 ponttal kapok többet. Azért csak saccra, mert most a 91.24-es driver van fent amivel kb ennyivel lassabb (de játékokban szebb a kép, de a videók képe is és végre hardweres a Divx dekódolás is) és most ezzel van 3980 pontom. Talán holnap felrakom a 84.56-ot tesztelni.
Azon gondolkodtam megérné-e picit többet adni még a memóriának, mert azt nem számoltam vagy próbálgattam, csak így sikerült és nem volt kedvem megint kivenni a kártyát. Szerintetek ígyhagyjam feszkózva?