Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
ok nem szoltam...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Zetorg
hátakkormeg?

amúgy miután beírtam elkezdett belassulni az mp3 és kifagyott 😄
most 1300-as fordulaton 26 fok...

bertino
ventivel <#vigyor3>

Zetorg
venti nélkül?

bertino
gyárival is annyi 😄DDDD

Zetorg
nem lesz semmi baja...
ha szerencsés vagy még akkor sem, ha letörik 😊
melóban egy 477 lábú 2,8-as p4 van a tesztgépünkben 😊

amúgymeg 3800+ X2 zalman 9500-zal passzívan 38 fok 😛

buldozer99
😄DDDDDD

Forca Barca

OrioN the S
tudod lesántul <#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Guer
lol nemvok vmi nagy guru de logikus hogyha lett vmibaja akkor egyszerüen nemmüxik de hogy azért lassabb lett mert elgörbült a lába 😄DDDD

amugymeg ovatosan..

Barney Tech
Socket 939 AMD 3200+ Venice 1.45V
Ma ki akartam cserérlni a proci pasztáját azon zalman volt és vettem valami spéci hûtõzsírt 2000ftért amikor kicsavartam a hûtõt és le akartam ledni bazze rá volt ragadva a procira az a szar zalman és ahoy kihuztam jött vele együtt a proci is és még ki sem volt csatolva slot és 4db fogát elgörbítette a kurva ,azután megfogtam csavarhuzolval és visszagörbitettem ezekt után rákentem az új pasztát és visszaraktam.
Szerintetek ezzel hogy elgörbült foga és utána visszagörbítettem szenvedett ezáltal valamilyen sérülést vagy csökenhetett e a sebessége?

98%os alkohol az jó a vízhûtésbe? vagy sok lesz az a 98%..? 😄

http://thenamelessphoto.com/

Én a szobám melegítésére is használom a gépet!

BattleTag: zydar#2910

OrioN the S
😊 az emberi kreativitás<#gonosz1>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Punker
mert? anno osztálytársaim 96-ban szárításra használták a gépüket 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

OrioN the S
<#wow2> Az kemény.

0ppika
Apparently a few days ago police in Poland arrested a 17 year old who ran a mini-cannabis farm inside his PC. The PC was normally used but modded to contain a light source to keep humidity and temperatures at the correct levels.

újFAJTA optikai tuning <#idiota>

http://epica.nl

OrioN the S
Hi!

Ma délelõtt nyugiba gépeztem egyszer csak "pukk" fényesvillanás kép nincs :|

Kiderült hogy leégett a vga.... Szerintetek mitõl lehetett? az hogy kokány táp volt benne? amúgy egy Inno 6600 volt...

Zetorg
Asus M2N-E NForce570 S940 AM2 DDR2 PCIe 1 év garancia: 23.900,-
Athlon X2 3600+ S940 AM2 dobozos gyári hûtõvel 1 év garancia: 33.900,-
2x512/667MHz DDR2 Samsung vadiúj1 év garancia: 29.000,-
Inno GF 7600 GST PCIe 256 DDR3 500/1400 Mhz dobozos: 31.900,-

ez így 119
mondjk PH-s árak 😊

Nah valaki aki jártas ebben a témában segítseten!
ColdFire
nekem annyi penzbol vehetnel egy vidikarit 2gb rammal 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ha tud nekem segíteni valaki azt megköszönném,nos 110 ezer forintból szerenék egy gépet összeállítani winchester,monitor,gépház és a meghajtók már megvannak minden mást ennyiböl kéne kihoznom.Várom tanácsaitokat.
Falconer
Itt le van irva lepesrol lepesre, mondjuk azert kicsit komolyabb szinten.
De azert hasznos elolvasni, meg ha nem is olyan a procid teljesen.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kaszi46
Köszi, nagyon jó a progi! Annyi infót adott a géprõl hogy nem is álmodtam volna róla😛

Amúgy azért voltam kíváncsi a hõmérsékletekre, mert a procit szeretném majd húzni. Egyenlõre háttéranyagokat keresek hozzá, hogy hogyan is megy a dolog. Egy éve már neki akartam állni, de akkor csak addig jutottam hogy beírtam ide, "majd tuningolni szeretnék" stb stb. Akkor abba maradt a dolog, mert gyári hûtõvel nem akartam kifingatni a procit.
Pár napja volt szerencsém hozzájutni elég olcsón, egy ventillátoros réz hûtõcsöves hûtõhöz, szóval mostmár a hardveres hiányosságok sem állíthatnak meg!😊

Tuningmesterekhgez lenne egyenlõre annyi kérésem, hogy pár linkel támogassanak meg, lehetõleg magyar nyelvû legyen, ami bevezeti a kezdõket a tuningolás rejtelmeibe. Forumokat már találtam, de onnan nem lehet normálisan megtanulni a dolgot, max ha konkrét kérdéseket teszek fel. Azt meg csak akkor akarom, ha már van valami tudásanyag a fejemben az adott témáról.

A konfigurációmat azért leírom, hátha ad valami támpontot a linkekhez.

-Alaplap neve:MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio)\Valódi órajel:200 MHz (QDR)\Effektív órajel:800 MHz

-CPU típusa:Intel Pentium 4, 2400 MHz (12 x 200)\CPU alias: Northwood HyperThreading\Magfeszültség:1.475 - 1.55 V\Min-Max CPU szorzó:12x / 12x

-Memoria:Kingston K 2*512\Memória sebessége😛C3200 (200 MHz)
-Videokari:Nvidia Gainward geforce 6800 golden sample 450\1200

Még 1 kérdés, ezeken az információkon kívül, lesz e még valamire szükségem a tuningolás megkezdése elõtt. Gondolom feszültség, hõmérsékleti, és a ventik forgási sebességének az értéke majd még kelleni fog.

*Posse*T.W.D*

Itt meg találsz mindent!

buldozer99
Ezt a házat keresem tudom nem itt kell kérni!
Aerocool Aeroengine JR-BK
Elöre is köszi lehetöleg olyan oldalt mondjatok ahol van futárszolgálat!

Forca Barca

Én ezt használom: everest, (megmondja a GPU hõmérsékletét is).

Kaszi46
Sziasztok, proci hõmérsékletét szertném ellenõrizni windowson belül. Lészives ajánljatok valami egyszerü progit, amivel ezt megtehetem.

Köszi!

*Posse*T.W.D*

Barney Tech
akorkabe.

mer megérdemled <#smile>

http://thenamelessphoto.com/

Barney Tech
Megbanolsz kösi.

Falconer
<#banplz>
lol

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ColdFire
nah olvastam prohardvert, ott hagytam abba ahogy ott leirtak xD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

bazza
FSB, nem FBE. kicsit olvasgass hárdver témájú lapokat(pl. prohardver.hu), informálódj és tanulj mert így csak baj lesz belõle ha azt se tudod mit csinálsz.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ColdFire
Hello!

Proccit szeretnek tuningolni, de nem tudom hogy:
845PE Max2 DDR333
FBE vagy mi 533😊

ha lehet videokartyat, azt is😊
sima geforce 6600

pls ezekre a cuccokra adjatok tanacsokat, ne általánosan, me ugyse tom felfogni xDDD

Barney Tech
Van valami VGAbios nevezetû program.
Kerestem goggleben de ne mtaláltam...
Esetleg valaki meg tudna dobni egy linkel?

Guer
naja igen
csak gondoltam ati párti az x800 miatt

Zetorg
7600gt-t
szvsz megy olyat, mint az x800-ad

Falconer
Kosz. Vannak meg hasonlo idezetek nagy emberektol, rakjal be egyet.

Guer
néhány hete láttam szintén ph-n új HIS 1900GT -t 53000 -ért
sztem még mindig tud hozni

lac coo
Jófajta...MSI . De annyiért nem adom el 😊))) Mit vennék aból a pénzbõl ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Guer
sztem olyan 35-40 körül fõleg ha vmi jófajta...

lac coo
Jó az aláírásod !!!<#eljen><#eljen><#eljen>

Lehet ellopom !

Falconer
Prohardveren barkinek.
Es megnezed mennyit kapsz erte. Nem elherdalas, AGPs cuccokat viszik mint a cukrot, PCIe nek meg olcso az ara, mert sok van belole.

lac coo
Kinek adom el? És mennyit kapok érte? Elherdáni nem akarom ....

Guer
eladod az agp-s kártyát és az árábol veszel egy pci-e -st
(talán még jobbat is)

lac coo
Mi durva? 😊)))

Még mindig a lap a legolcsobb , azt a legkönnyebb cserélni .<#nemtudom>

Zetorg
jó lehet.

azért a i865 core alá elég durva 😄
értem én, hogy most nincs pénzt vga-ra meg ramra is, de ha késõbb valamelyiket cserélni akarod, akkor lapot is kell megint venned :\

lac coo
Asus P5PE-VM lap intel core 2 duo e6400 (2.13ghz/2mb/1066mhz) (s775) procival jó lehet ?

Ezt ajánlották, nekem tetszik ....

Zetorg
nem merném azt mondani, hogy jó, de használható.és tudja azt, ami neked kell...

asrock dual-vsta
asus P5VDC-X ez nem tud conroe-t

lac coo
És ez jó ? Csak mert elég olcsó (ami persze nem feltétlenül baj ).
Valami magasabb kategóriában nincs ilyesmi ? Pl. kellene 4 memoria hely....