Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy miután beírtam elkezdett belassulni az mp3 és kifagyott 😄
most 1300-as fordulaton 26 fok...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ha szerencsés vagy még akkor sem, ha letörik 😊
melóban egy 477 lábú 2,8-as p4 van a tesztgépünkben 😊
amúgymeg 3800+ X2 zalman 9500-zal passzívan 38 fok 😛
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
amugymeg ovatosan..
Ma ki akartam cserérlni a proci pasztáját azon zalman volt és vettem valami spéci hûtõzsírt 2000ftért amikor kicsavartam a hûtõt és le akartam ledni bazze rá volt ragadva a procira az a szar zalman és ahoy kihuztam jött vele együtt a proci is és még ki sem volt csatolva slot és 4db fogát elgörbítette a kurva ,azután megfogtam csavarhuzolval és visszagörbitettem ezekt után rákentem az új pasztát és visszaraktam.
Szerintetek ezzel hogy elgörbült foga és utána visszagörbítettem szenvedett ezáltal valamilyen sérülést vagy csökenhetett e a sebessége?
http://thenamelessphoto.com/
BattleTag: zydar#2910
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
újFAJTA optikai tuning <#idiota>#idiota>
http://epica.nl
Ma délelõtt nyugiba gépeztem egyszer csak "pukk" fényesvillanás kép nincs :|
Kiderült hogy leégett a vga.... Szerintetek mitõl lehetett? az hogy kokány táp volt benne? amúgy egy Inno 6600 volt...
Athlon X2 3600+ S940 AM2 dobozos gyári hûtõvel 1 év garancia: 33.900,-
2x512/667MHz DDR2 Samsung vadiúj1 év garancia: 29.000,-
Inno GF 7600 GST PCIe 256 DDR3 500/1400 Mhz dobozos: 31.900,-
ez így 119
mondjk PH-s árak 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
De azert hasznos elolvasni, meg ha nem is olyan a procid teljesen.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Amúgy azért voltam kíváncsi a hõmérsékletekre, mert a procit szeretném majd húzni. Egyenlõre háttéranyagokat keresek hozzá, hogy hogyan is megy a dolog. Egy éve már neki akartam állni, de akkor csak addig jutottam hogy beírtam ide, "majd tuningolni szeretnék" stb stb. Akkor abba maradt a dolog, mert gyári hûtõvel nem akartam kifingatni a procit.
Pár napja volt szerencsém hozzájutni elég olcsón, egy ventillátoros réz hûtõcsöves hûtõhöz, szóval mostmár a hardveres hiányosságok sem állíthatnak meg!😊
Tuningmesterekhgez lenne egyenlõre annyi kérésem, hogy pár linkel támogassanak meg, lehetõleg magyar nyelvû legyen, ami bevezeti a kezdõket a tuningolás rejtelmeibe. Forumokat már találtam, de onnan nem lehet normálisan megtanulni a dolgot, max ha konkrét kérdéseket teszek fel. Azt meg csak akkor akarom, ha már van valami tudásanyag a fejemben az adott témáról.
A konfigurációmat azért leírom, hátha ad valami támpontot a linkekhez.
-Alaplap neve:MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio)\Valódi órajel:200 MHz (QDR)\Effektív órajel:800 MHz
-CPU típusa:Intel Pentium 4, 2400 MHz (12 x 200)\CPU alias: Northwood HyperThreading\Magfeszültség:1.475 - 1.55 V\Min-Max CPU szorzó:12x / 12x
-Memoria:Kingston K 2*512\Memória sebessége😛C3200 (200 MHz)
-Videokari:Nvidia Gainward geforce 6800 golden sample 450\1200
Még 1 kérdés, ezeken az információkon kívül, lesz e még valamire szükségem a tuningolás megkezdése elõtt. Gondolom feszültség, hõmérsékleti, és a ventik forgási sebességének az értéke majd még kelleni fog.
*Posse*T.W.D*
Aerocool Aeroengine JR-BK
Elöre is köszi lehetöleg olyan oldalt mondjatok ahol van futárszolgálat!
Forca Barca
Köszi!
*Posse*T.W.D*
http://thenamelessphoto.com/
lol
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Proccit szeretnek tuningolni, de nem tudom hogy:
845PE Max2 DDR333
FBE vagy mi 533😊
ha lehet videokartyat, azt is😊
sima geforce 6600
pls ezekre a cuccokra adjatok tanacsokat, ne általánosan, me ugyse tom felfogni xDDD
Kerestem goggleben de ne mtaláltam...
Esetleg valaki meg tudna dobni egy linkel?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lehet ellopom !
Es megnezed mennyit kapsz erte. Nem elherdalas, AGPs cuccokat viszik mint a cukrot, PCIe nek meg olcso az ara, mert sok van belole.
Még mindig a lap a legolcsobb , azt a legkönnyebb cserélni .<#nemtudom>#nemtudom>
azért a i865 core alá elég durva 😄
értem én, hogy most nincs pénzt vga-ra meg ramra is, de ha késõbb valamelyiket cserélni akarod, akkor lapot is kell megint venned :\
Ezt ajánlották, nekem tetszik ....
asrock dual-vsta
asus P5VDC-X ez nem tud conroe-t