Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barney Tech
akkor most ki a hülye?

OrioN the S
:| ami pl a monitorodon vagy a géped elején virít tudod az ami mindíg kivillan amikor bekapcsolod ,tv-n is szokott lenni meg a ventiken... na az a lad(led)

#29907 szal jogtalanul ugattál le vkit szvsz

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Barney Tech
Basszus nem tudom miaz világosítsatok már fel pls!

bazza
sztem a 300W kevés lesz 3db LAD-hoz, vegyél egy 500asat az esetleg nem füstöl el, bár nem vagyok biztos.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ColdFire
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
omg 😄
mégha csak 1x irta volna 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

buldozer99
sztem led😄<#idiota><#idiota>

Forca Barca

Barney Tech
LAD?
ez mi?

Üdv. Van a gépembe egy 300 Wattot táp, ugye rá van kötve egy cd író, winchester, floppy és plusz egy ventilátor (házilag). Szeretnék a ventilátora egy kis világitást, kicsit dizájnos legyen, és az lenne a kérdésem, hogy kb. hány LAD-et tudnék rákötni és miylen fajtát hogy a TÁP-nak ne tegyen be? Vagy ne LAD-et kössek vagy esetleg mást? 1-2 ötlet szívesen fogadok, hogy ti mivel odlanátok meg. Köszi
Barney Tech
Nekem is ez a gondom hogy hogy leeht húzni a procit a ramok nélkül.

bazza
jah és kíváncsi lennék, hogy egy átlag usernek milyen gépe van. Készült errõl vmi online felmérés aminek meg lehet kukkantani az eredményét?

bazza
azt viszont megmondaná vki, hogy ASUS K8N-es lapon a szorzót lehet-e állítani? (ha nem akkor akkor hogy húzzam a procit a ramok nélkül?)

bazza
mire használod a gépet?

Punker
SocketA-s alaplapod van azót amár kijött 754, 939 és AM2 foglalat a tiedhez már évek óta nem gyártanak semmit.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
na akkor hogy értsd a dolgot, alaplapot proceszort és ramot mindenképp cserélned kell!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

de a ház lehet több is egy kicsit

Hát Ramot olyan 15000,Proci 20000,Ház meg 12000,

Ok csak azért akartam uj házat venni mert a mostani már tök szarul néz ki és nem modern és ugy akarok uj házat venni hogy üres, és átrakjuk bele ami most ebbe gépbe van.

Barney Tech
uhhh hát procitn me nagyon lehet kapni ebbe a lapba esetleg tudnál mondani egy árat hogy menniyért szeretnél procit ramot és házat?

Barney Tech
Hát sztem házat na vegyél.
NA pill ajánlok neked dolgokat egy bp üzletbõl.

Ok eddig értem
De akkor milyen Procit kéne venni meg házat?

Barney Tech
Ööööö egy picit furcsa.
Mivel az alaplapod a DDR RAMok mennek bele csak SD Pedig nem.
Szóval hogy vannak lapok amikba csak SD RAM megy ami a lassab és a goyrsabb a DDR RAM de van DDR2 is de azzal most ne foglalkozz.

Ok
Leszedtem:
CPU típusa AMD Athlon XP, 1733 MHz (13 x 133) 2100+
Alaplap neve Asus A7V333 (5 PCI, 1 AGP Pro, 3 DDR DIMM)
Rendszermemória 512 MB (DDR SDRAM)

Barney Tech
áááááááááadassdadsas én elsõs koromban tudtam ennyit a géprõl nem baj majd belejösz egyszer te is ; )

Köszi!!

bertino
everest
google-ban keresd meg, kiír a szgépedrõl mindent

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kössz nem tudom mért nem lehet elmagyarázni....

szerintem inkább vegyél x360-at ha játszani akarsz

Jó boccs kicsit nagyyon béna vagyok ilyen téren ezért kérek segítséget..
Az alaplap az hogy mi a RAM-om,Videókártyám meg ilyesmi?

bertino
<#szomoru1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Azt honnan tudom meg?

bazza
alaplap

Az mi?

bazza
milyen lapod van?

Sziasztok!
Az lenne a kérésem hogy létszi aki ért igy a gépekhez segítsen már, hogy majd akarok venni a géphez RAM-ot,Processzort,és 1 új házat-->de üreset h nincs benne semmi
Hogy ezeknél mire kell odafigyelni mi a követelményük és milyet vegyek ami már ugy elfogadható?Milyen boltok vannak Bp-n ami nem olyan drága?
Ha mondjuk RAM-ot veszek akkor azt simán be lehet rakni a gépbe vagy instalállni kell?

Helló mindenkinek....segítségeteket szeretném kérni abban hogy a jelenlegi gépemet fel szeretném "túrbózni" mert a jelenlegi állapoában elég gagyi csak sajna én nem értek a kütyükhöz hogy mire jó és mire nem. Szal lenne 50 ft-om és ebbõ szertném fejleszteni a jelenlegi gépem....Konfigom: ABIT IS7-E2. Intel Celeron 2.53 Ghz, Abit Siluro GeForce4 Ti4200 128mb vga, 768mb ddr400 ram ( 512+256 )stb stb. én ez a gépet fõként játékra használnám. Elõre is köszi a választ. LÉGYSZI PRIVIBE IRJATOK
Cukros
jajde tuning<#vigyor2>

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Barney Tech
A ramok is 266 mhzek lesznek.

Zetorg
nem

Hello
Segítséget kérnék.
Van egy alaplapom ami csak 266mhz-zel futtatja a ramokat .
Szerintetek ha teszek rá egy 400 mhz-eset akkor károsítja?
Zetorg
7600gst

Punker
majd vered a fejed a falba mikor megöl mindent magával együtt......

Barney Tech

Sikerült elindítani a géped 2 táppal.
Sztem majd karácsonyra kérek egy FPS Epsilon 600W tápot.
Ja és neked milyen fajta Inno kártyád van?

Barney Tech
Amig birja nem fogok : )
Most amugyis kell a pénz egy sata 2 winyora.

Zetorg
szerintem vegyél egy normális tápot 😊

enyém ilyen most:

Falconer
aham

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Zetorg
nem rohad be és ad egy kis kenést a pumpának.

Barney Tech
Sajnos kaki let a minõség.
Amugy most igy állok a gépel.

Falconer
Akkor nekem meg azt mondjatok meg, hogy mire jo, hogy alkohol van benne!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Zetorg
keverd vízzel mondjuk felesbe

#29869?

http://thenamelessphoto.com/