36836
-
k7000i #31316 biztonságosan -
k7000i #31315 Szerintetek egy Ati Radeon 9600se passzív hűtésű 324Mhz-es kártyát meddig lehet felhúzni? -
#31314 Nézd meg mennyin megy a memória, és ha több mint 800, oszd vissza az órajelét. -
zoolee #31313 Sztem adj neki óvatosan 0,02 volt ot..
Ha a win beboot ol, és a 3dmark lemegy, akkor kicsit instabil a rendszer, és ezt az a +0,02 volt megoldja reményeim szerint.
Ha meg nem, akkor sikerült egy qrva szar chipes procit kifognod..
De ezt nemhiszem. -
zoolee #31312 Hát, mert az egy sz@r..
gef 6200 az irodai gépekbe jó..:)
Talán még LFS ezésre, de azt se nagyon... -
#31311 szasztok!
Van nekem egy GF6200 as karim és mikor szeretném emelni a GPU órajelét nem engedi se a memória órajelet. miért? -
Speedy86 #31310 Köszi megerősítetted az elgondolásomat! -
Speedy86 #31309 hát szerintem ennyi emeléshez már feszültséget is kellett volna állítani. ott lehet a hiba -
np #31308 Sziasztok van egy c2d e6600-as processzorom. Pár napja próbáltam picit gyorsítani rajta 3000mhz-re húztam. Lefutattam a 3dmark06-ot az még végigment, de utána elkezdtem játszani a colin mcrae dirt-el annál viszont már lefagyott a gépem. Csak az fsb emeltem 333-ra. Azt gondoltam volna hogy ezt azért jobban lehet húzni. -
zoolee #31307 Nos...
Gamera/tuningra 1 értelműen az Intel...
A proci nagyon jó választás.
Az intel szinte minimális hőemelkedéssel éri el azt a határt, hogy pl a e6300 az majdnem 3,2 ghz -et bÍr gyári hűtéssel..(fsb emeléssel..) -
Speedy86 #31306 Sziasztok!
Gép vásárlásán töröm a fejem de tanácstalan vagyok!
AMD vs. Intel. Melyikek bírják jobban a tuningot? Mivel járok jobban?
Konkrétan Intel e6420 v AMD 5600+ -
Akuma #31305 Kölcsön kéne kérni egy procit hozzá, mondjuk egy sempron is megfelelne, vagypedig alaplapot elviszed boltba és fizetsz egy biosfrissítést. -
zoyi #31304 ja és tetézendő a dolog msi alaplap k9n sli platinum ésnem ismeri fel a bios a 5600+ x2 amd-t ccsak biosfrissítésután de nem tudok biost frissíteni amíg nem frissítettem fel:)
mekkora mi ez valami zsákutca
amíg nemismeri fel a procit system halted van és nem tudok flopyról sem bebootolni -
zoyi #31303 öszi Akuma én is erre gondoltam pláne hogy másik géppel is kiprószáltam és ott sem indul a venti.
-
zoolee #31302 pff....
Én nem arról a képről beszélek amit mutattál, henem megnéztem azt a hűtőt amit mondtál, és láthatóan elfér. -
Akuma #31301 Akkor vidd vissza, hogy cseréljék ki... -
zoyi #31300 figyu igazából minden elindul a gép is csak a táp venti nem
-
Akuma #31299 Ha rossz a kapcsoló, akkor húzd le a power kábelt, és fogj meg egy rotling ceruzát és a tompa végét érintsd hozzá (vagy lapos csavarhúzót). Ekkor zárul az áramkör és bekapcsol a számítógép :) -
Akuma #31298 Működnie kell vele. Remélhetőleg a házban alátetted a műanyag alátéteket, távtartókat!!! Ha nem, akkor zárlatosra csináltad az alaplapot, így egy biztonsági rendszer megakadályozza, hogy bekapcsold a gépet! Ha betetted rendesen, és az alaplap hátoldala nem ér le sehol, akkor még az lehetséges, hogy rosszul kötötted be a kapcsolót, vagypedig eleve tönkre van menve a kapcsoló. Apámnál épp az utóbbi volt a helyzet. -
zoyi #31297 Sziasztok
Van egy K9n sli platinum alaplapom meg egy chieftec 500w os aktív pfc-s atx 2.0 compatibilis tápom.
A probléma a követekező az alaplap tudomásom szerint sima atx, és ha mindent bekötök a tápból amit csak lehet az alaplapra a 24 pines csatit a 4 pines kocka csatit meg egy sima tápcsatit is fel kell nyomni az alaplapra, és a tápom ventillátora nem indul el.
nekem van egy kicsit régebbi chieftec tápom is azon van külön táp ventillátor vezeték is amit a deszkára fel kell nyomni...na ezen nincs olyan vezeték.
Lehet nem kompatibilis az alaplap meg a táp?
VAgy szar a táp?
Légyszíves segítsetek ... -
#31296 Hmm. Szerintem én se vagyok vak. Csak épp a 2. bekezdés nem függ össze az első kérdésemmel, mert a link képein másféle hűtőt tesznek rá (ami épp csak hogy référt) :) -
zoolee #31295 Igen, láthatóen elfér, nem sokkal szélesedik a foglalat mellé, és amúgy is kerek. -
#31294 Akad esetleg itt olyan aki egy Coolermaster Hyer TX hűtőt egy Gigabyte GA-P35-DS4, DQ6 esetleg GA-P965-DS4/DQ6 (lényegében hasonló kiépítésűek, de azért nem egyformák) alaplapon használ vagy egyéb forrásból tudja hogy elfér-e ez a hűtő az alaplapra hőcsövelt FET-ek hűtőbordáitól?
És látott már valaki ilyesmit? képek
Nem értek ezen a nyelven, csak sok jó kép volt a lapról a méretek tanulmányozására..., nade ezek hülyék, viccből pakolnak 2 8800GTX-et is az inteles deszkára, vagy nemhivatalosan mégis tud SLI-t a P35-ös chipset?
És még egy hülye kérdés ami felötlött bennem így gépvásárlás előtt:
Core2 Duo konfigokban az alaplapra 4 vagy 8 tűs tápkábelt kell dugni a procihoz? Illetve ha van egy 420W-os Chieftech tápom aminek csak 4-tűs csatlakozója van akkor ahhoz elég venni egy elosztót vagy muszály leszek tápot cserélni? -
zoolee #31293 Én addÍg húztam a d cerkám gyári hűtéssel,semmi több..nem dicsexem.. -
#31292 állítsd vissza az fsb:memória osztót. -
Akuma #31291 Nameg remélem most nem azzal fogsz dicsekedni, hogy neked 3,2GHz-es a celeronod alapból :DDD -
Akuma #31290 Jah, nem egy tuning alaplap, a szemetek nem olyat adtak, pedig kemény 13 ezerbe került :P -
zoolee #31289 höm...
Jól lárom, hogy csak 2,56 ghz a proci??..XD
-
#31288 mondom cs:s, tdu -t úgy tolom időnként -
Akuma #31287 Nemár 1024-ben én tolom :D -
Akuma #31286 És akkor azt még meg sem említettem, hogy a jelenlegi alaplapod procid hűtődet eladnád, az tovább faragná a 34ezres vételárat. Nade nem akarok senkit se megdumálni, mindenki maga dönt... -
#31285 1024x768 medium vagy high :D de most komolyan:D kül. nem vok vmi nagy játékos. -
Akuma #31284 Egyébként egy olyan alaplap mint nekem van 13ezer, a duplamagos procim 21ezer volt hűtővel együtt, ez összesen 34 (nem szakadnál meg ekkora kiadástól) és jelentősen megnövelné a játékélményedet.
Ha meg vennél egy jobb hűtőt a procidra az olyan 4-8ezer forint lehet és alig érnél el valamit vele. -
Akuma #31283 És hogy megy? 640x480 low quality? :D Mondjuk ha van mellette egy 7600GT, akkor talán még egész játszható is lehet... nade egy celeronnak már nincs jövője. Max letöltésekre, vagy chat szervernek beállítanám a sarokba :) -
#31282 hát én ezt a gépigényes dolgot azért nem nagyon értem... ... mert hát minden mai játék pl TDU minimális szaggatással(768ram miatt) fut rajta meg minden mai modern 3d -s játék. szal én most még egy ideig nem váltok csak akkor ha a játék azt írja ki P4 Celeron nem támogatott:D kül. sincs pénzem most gépre:D de azért THX -
Akuma #31281 Arra nem éri meg venni semmit sem. Manapság olyan gépigényes programok vannak, hogy az a Celeron még 4GHz-en is kevés lenne hozzájuk. Egyébként ezt az értéket is lehetetlen elérni levegővel, de még vízzel se valószínű... -
#31280 szasztok!
van egy régi p4 celeron 2.5 ghz procim és ha 2.9 re teszem akkor már időnként fagy a gép. ez azért van mert már nem nagyon bírja vagy ha veszek rá egy maszek hűtőt akkor már menni fog rendesen? -
#31279 thx mindkettőtöknek. -
#31278 X1950PRO AGP és 2GB ram, és egy darabig még elleszel. -
#31277 X1950PRO AGP és 2GB ram, és egy darabig még elleszel.