5868
Jedi Knight 3
-
#2653 A rzr-ja-t szedd le. Azzal minden /legtöbb/ serverre mehetsz, és még a fix-szel sem kell bajlódnod. -
#2652 Kiegészétve Kojiro bácsit, azt a server, amit még most láttok, sima mezei nettel kreálják, szal 3 ember a max. Ezért ha meglátjátok, és 158 playerből 298 van fent, akkor nem érdemes joinolni:D
NAMEG IRC-SEK. MÁR JONNY IS MONDOTTA VOLT, HOGY LÉTEZIK JK3 CSATI QNETEN. tessÁk benézni! -
#2651 Kojiro:
Még hónap folyamán? Télleg?
ZSÍR -
#2650 Két fájl van fönn a Dc-n game-ja1.bin,.cue és ugyanez 2-vel is. ti viszont aztmondjátok a rzr-ja1.bin,cue és a kettő jobb?????
akkor most mi van??? -
#2649 Már odaadtam neki, nagyon nehéz volt megválni tőle :) (((Ez válasz, ha nem sikerül, akkor nem velem van baj.))) -
#2648 Elfelejtettem!Tegnap nem volt módomban válaszolnom és most szakitok rá.Elhiszem hogy kell neked a cd lemez de ha van neked cd-íród akkor másolhatod a haverodnak ha nem esik nehezedre!Mivel én is szoktam önzetlenül másolni barátaimnak ha arra kérik.Gondolom nem sértettem meg vele amit írtam neked?Netről letölteni hosszú és időigényes mint cd-iróval másolni és ez a véleményem.Lóbébi -
#2647 Egyszerű és előtted van!Minden fórumozó neve mellett ki van írva hogy válasz!(Jobb oldalon)Rákattintasz és máris válaszolhatsz!Ne felejtsd el bejelentkezni!Lóbébi -
#2646 Van egy hülye kérdésem: Hogyan kell más kérdésére válaszolni? -
#2645 Ha többet akartok tudni a |HUNT|-ról:
http://jedihunt.uw.hu
Egyébként hamarosan realizálódik a serverünk (ha minden jól megy, még a hónap folyamán), de addig legyetek türelemmel.
Amit mostanában feltünni láttok |HUNT| néven, az csak próbafutam... -
#2644 Itt több a file, mint azon az oldalon, amit Davidsnad mondott -
Davidsned #2643 A www.lucasfiles.com oldalon tudsz letölteni egy pár jó cuccot (skin, karakter... satöbbi). Én is onnan szedtem le pár embert. -
#2642 Lóbébi, azért kérdezem, mert a CD írásvédett, nekem meg kell -
Darth Saul #2641 Davidsned milyen emberrel szoktál lenni jk3mon? Csak azért kérdezem mert ha letöltött az ember és tetszik akkor nekem is kell. Tudod unom már az emberemet. -
#2640 Egyszerű add oda neki kölcsön vagy másold át lemezre!Nem akarok udvariatlan lenni mert ilyen dolgokat is meg lehet beszélni a haveroddal!Ha haverod akkor miért nem te segitesz neki és miért a fórumon keresztül?Ez furcsa nekem!Lóbébi -
#2639 1: Honnan lehet letölteni a JK3 teljes verziót? nem azért, mert nekem nincs meg, csak egy havernak kell
2: Honnan lehet letölteni olyan Darth Vader-t, ami a bal kezéből is el tudja engedni a fénykardot? -
#2638 jkhu a pass, ha van -
Davidsned #2637 Új szerver van: [HUNT] (érdekes az emit előbb mondtam már eltűnt mint a kámfor)
Amúgy nem tom mikor szoktak lenni és milyen szerverek. -
#2636 Nagyon nem tetszel te nekem...
Elindít játék-->load game-->majd megnyomod a shit+0-->beír g_saberRealisticCombat 5-->Enter-->megynom 0-->szeletel ellenfél -
#2634 Szerintem a te CD-del van baj. -
Darth Saul #2632 Darth Makesz testvére vagyok. Davidsned az a magyar szerver ffa??? -
#2631 Mikor szokott lenni? Le van kódolva? Hányan szoktak lenni? -
Davidsned #2630 Csak egy gond van: Mi a jelszó??? (merthogy az is kell hozzá) -
Davidsned #2629 Van magyar szerver!!!
Név: PCGamres_HU
Igaz nincsenek sokan. -
#2628 Ha van magyar szerver, akkor annak mi a neve, és ha van kódja is, akkor az mi? -
#2627 Magnus, szerintem multizz. -
Darth Saul #2625 Hello -
Davidsned #2624 Lehet hogy voltam már külföldin is, de magyaron többet voltam még anno, szal azért szeretnék magyar szervert. -
#2623 Dehogynem Academy-hez is műxik.
g_saberRealisticCombat 5
Írd be így nagybetűvel is. Garantáltan szeletelni fogsz.
Nekem műxik :)) -
#2622 beírtad a devmapall-t? Nekem műkődik. -
#2620 Daraboló kód: g_saberrealisticcombat 1 vagy 2 vagy 3 vagy 4 vagy 5 -
#2619 Hé Davidsnad, én már láttalak egy külföldi szerveren! -
#2617 Magyar szervert akarok,
Csinálni pedig nem tudok -
#2615 Ja -
Davidsned #2614 Gyerekek, egy nyavajás magyar szervert csináljon már valaki, mert halálra unom magam. -
#2613 Darth és Hixer ti hány évesek vagytok ? :) Aki még életében nem látott dc-t, annak úgyse fogod elmagyarázni, hogy töltsön le, aki meg már láttot, annak nincs gondja :) Anikó persze magyar szerver van, csak nem jácca senki a gamet :) -
#2612 -
#2611 Kibékülünk? -
#2610 Hahaha! -
#2609 Aki értette Hixer Szövegét az jelentkezzen!!! -
#2608 Nagyon nyomultok ezzel a DC-vel, elismerem, hogy király, de most gondoljatok bele, egy olyan ember aki tőletek hall először a Dc- ről honnan tudná a mittomén 10000 hub közül melyiken osztotta meg vki a fájlt. ezért mondjatok hublist-címeket és hub címeket is légyszi.