Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passozni lehet de minek,tapasztalat szerint ucse láccik a lsitában 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

meg nicns max 8 kor, de végülis tök mind1 ki kreal csak jo savszele legyen...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hát ako csinálj, jobb elöbb mint késöbb 😄

Jonny87
Antijedi ezt megcsekkolom énis, csinálhatnánk olyat, hogy vagy 20 féröhely, és pass-old a szervert, tudomisén pl. "jkhu" , vagy "eljenjonny" vagy valami érted 😊 Na majd nyomod a linket, várom nadjon

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Gnome
ehh...épp most akartam inditani egyet 😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Közlemény:
Ma 20.00-kor helyi idõ szerint jk3 server, részelteket meg ip-t majd akkor de addigis tessék készülõdni 😄

nm 😄

ha mgése ako tévedtem de ugy emléxek minden ilyen engines gamehoz igy kell lehivni 😛

magyar billen:
shift+ 0 (nem a numpadon és nem az ö betu )

tuti final van meg, nem csak valami fakelt pregold?? 😛

Grave Digger
Már kipróbáltam mindegyikel, eccerûen nem indul el a multiplayer része és nem tom, hogy miért. A 2 cd-s verzióm van meg, de fingom sincs mi lehet a hiba. Eccerûen lefagy a game a multiplayernél, nem hiszem, hogy driver hiba lenne, mert akkor a single sem indulna, az pedig megy hibátlanul😞

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

izé, melyik cracket nézted?? met mintha 2 fajta is lenne amivel jol megy

amugy akor ajánlom figyelmetekbe a harry potter cimü gamet mert ott meg az auto ugrast is be lehet kapcsolni 😛

azért mert te (és a haverjaid... 😛) bénák vagytok nem a progitz kéne szidni, szvsz nem lett volna jo ha ezt a progit ovodás szintre tervezik... 😛

köszi szépen mûködik....

zoli80
speed utána asszem c a crouch és akkor átgurulsz alatta.

Grave Digger
továbbra sem találok megoldást, pedig már mindent próbáltam, peccel és anélkül is ugyanaz a reakció ha elindítom a multit. Indító képernyõ bejöm és onnan nem lehet semmit sem csinálni. Lefagy az egész, még kilépni sem tok😞 Prószáltam már mindenfajta kompatibilitási módot is, de úgy sem mûxik. A single az rendben elindul, ott nincs hiba😞 Valaki pls

Grave Digger
hát ennek meg hova lett a vége?😄

Grave Digger
nahh sziasztok. Nekem az lenne a problémám, hogy mikor indítom a jamp.exe-t (a peccset is felraktam már) eccerûen nem indul el a játék. Egybõl az

Mayday
Egyeduli bajom multival.
Tegnap este probalkoztam, de mindegyik szervernel csak hosszu-hosszu varakozas kovetkezett, mas semmi.
Ez normalis, vagy egybol be kellene jonnie?
Ti meddig szoktatok varni?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Gnome
Én átmásoltam a JediAcademy.EXE-t is és igy is tuti...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Nekem is megy.Ha valaki indít szervert és értelmesen tud játszani,szívesen csatlakozom.

zoli80
"nekem így sikerült:

1. adott ugye a GAME-féle verzió
2. letöltöttem hozzá a gamempfix.rar-t (ami valszeg megegyezik a gruswjkacd.rar-ral)
3. ebbõl a fájlból CSAK a JASP.EXE és JAMP.EXE fájlokat másoltam át az eredeti helyére (gamedata könyvtár), vagyis sem JediAcademy.EXE-t, sem pedig a startmp.exe-t nem!
4. így ugyan kér cd-t, de cserébe tökéletesen mûködik!!!"

ez tuti.

Sephi
Szal en mar felorja kardozok es mar unom. Ott vagyok Vader nagyur trontermeben es ott a kolega ket kliens tarsasagaban es megtamad. Na utom verem majd amig legyengul jon a ket kliens es feltolti. Mind utottem vagtam a dogokat mig vegul az egyik kliens meghalt. Igy akartam csinalni masodikkal is de fene tudgya... az nem akar meghalni. Micsinajak?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Srácok! Fel tudná valaki rakni valahova az GameData\Base\assets1.pk3\models\players\jedi_rm könyvtárat? Nem több 6-7 megánál. Sajna a cd-n hibás az a rész és így nem tudok rendesen játszani vele. Elõre is köszönöm.
jovana nem tok irni tehetek énr óla? 😄

And5
elvileg 😄D

de már server down, sorry
amugy király volt sajnálhatja aki nem jött...
elveilg holnap is lesz server...

vagy beirod consolba hogy /connect ip
vagy a serverkeresobe hozaadod favoriteshez és ako lacodik 😄

Mayday
En sem nagyon latom. Osszesen van vagy 10, de egyik sem ez. Hogy lehet IP alapjan keresni?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

én nem látom ezt a servert
maygar server:
217.65.113.93

gyertek!!! 😄

And5
#1564 es hozzászólás

Van valami tippetek mivel lehet megölni azt a túlfejlett rancort?
olvass vissza forumban es talalsz megoldast
indiasz te 1et?
hm vmiért én se látom magam : (
Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hehe csak nézelödtem : )
Bandew
Én nem látom ezt a szervert.
Komolyan gondoltad egyáltalán ezt a szervert?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew

most már vágom
oké😄
köszi
nekem magyarosítva van 😄
Bandew

Amikor ott vagy a sírnál, nyomd meg a sense-t (ez egyik jedi képességed)
Ennyi!
Látni fogod!

bocs, ha hülye vagyok, de ezt nem értem.
Bandew
OKSA!!!!

??
okes inditok egy servert hm HUN néven : )
Bandew
SENSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hányszor kell még ezt a jedi tomb-os részt elmagyarázni?
Ha valaki nem tud továbbjutni valahol, mindig használa a sense-t!!!

Mondjuk ezt én is megkérdeztem, pedig elötte már elmagyarázták.

zoli80
nyomhatunk!inditsunk egy servert.