Guns N\' Roses

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
ugyan...
Mosta találtam egy Guns N' Roses - Unplugged albumot
Slash Les Paulon játszik?! - Adj a kezébe egy klasszikus gitárt :D:D:D Húú knockin on heavens door unplugged.. beszarás, mennyire jó, és slash klasszikus gitáron milyen szólót zúz

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

smici
:o
htx

Úgy érzed nyomott vagy?

McGrady
Slash egy Les Paul gibsonon játszik, a többit nemtom :DDD

Kuss!-magyarázta.

smici
(klipben)

Úgy érzed nyomott vagy?

smici
a sweet child-ban milyen gitárok vannak?

Úgy érzed nyomott vagy?

Kit--Kat
emule DC++ stb stb

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

pistu
Hali,vona egy nagy problémám! Nem tudnátok nekem megmondani hogy honnan lehet letölteni a Spagetti incident c. albumot?<#nemtudom>

sz4bolcs
Attól, hogy õ nem Axl Rose, még bármit mondhat :D

sapkafej
Elkezdett magyarázni, hogy aki szerint ez a zenekar gáz, annak mondjuk azt, hogy bekaphatja, meg ilyen vagány dumák, kár, hogy nem õ Axl Rose ::P

György

pistu
Köszi majd megpróbálom<#beka2>

McGrady
tudom csak hülyülök :D

Kuss!-magyarázta.

sz4bolcs
Sztem nem gáz :-))) fõleg, hogy ilyenre nem emlékszem.

McGrady
pl. azt hogy "kezeket a magasba"

Kuss!-magyarázta.

sz4bolcs
Miket mond? :I

sapkafej
Az énekes elég gáz arc :| Vagyis mond égõ dolgokat.

György

smici
te igen :D

Úgy érzed nyomott vagy?

sz4bolcs
Pécsen lakom most...

Kit--Kat
Sztem mindíg jól jön 1 kis hangulatba hozó energia duzzasztó, de ha neked a koncert kárára megy akkor ne.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

smici
igen, látom te emlékszel
sz4bolcs sztem tényleg ne igyál :D

Úgy érzed nyomott vagy?

hát szerintem ennyit azért ne igyál, hogy szinte semmire ne emlékezz utána...))))))) bár én ehhez nem értek <#vigyor>

mintha ezt a pécsi-nem pécsi dolgot már megbeszéltétek volna egyszer...bólyon laksz ugye?:)

\'Ezt a dalt az a srác írta, akinek...akinek a nevére nem emlékszem.\' - Axl bemutatja Izzyt egy koncerten a Double Talkin\' Jive\' címû dal elõtt

smici
hát legutóbb voltak, ajánlom, hogy a következõre is jöjjenek

nem

Úgy érzed nyomott vagy?

sz4bolcs
Az kicsit gáz, hogy konkrét dolgokra nem emlékszem a koncertbõl, csak hogy nagyon nagyot szólt. :() Pl. ilyenre, hogy a szologitáros... rá sem néztem. nem tudom mit néztem, ...metamorfózis. Megfogadtam, hogy legközelebb nem iszom semennyit h. rose elõtt. Arra emlékszem, hogy nagyon nagyot tomboltam... és hogy kiba jók voltak. Jól van ez így szerintetek? Vagy inkább ne igyak?

sz4bolcs
nem tudom, ott elszállt az idõérzékem... :-)
Malomvölgybe is jönnek? Te pécsi vagy egyébként, vagy mi?

smici
ok

Úgy érzed nyomott vagy?

volt veszprémban valami eggyütes aki GN'R-t jáccik de nem mentem el mer AXL-t nem lehet utánozni neki egyedi hangja van másnak nincs olyan.
Amugy Estrangned 4EVER!!

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

Kit--Kat
Ismerõs, de ezért írtam a "kis alákészítést":PP Nem ittam sokat rá, mer nem is kellett, csak, hogy hangulatba jöjjünk:)

smici
hát én nem tudom, környéken van egy jópár kezdõ zenekar, és már megszoktam hogy annyit igyak, hogy ne lássak, de még élvezzem a zenét :D

Úgy érzed nyomott vagy?

Kit--Kat
azt hiszed én frankón beleéletem 1kis alákészítéssel, hogy a Guns jáccik, na Jó Slas meg AXl és 2(3) kísérõ (a dobos annyira nem zavar be) zenésszel. Na úgy átvitt értelembe, szóval 1:1ben élvezhetõen Guns koncerten találod magad ha felmennek a szípnpadra és hiddel sokat dob a hangulaton, hogy Axl hangán nem 1 kopaszodó szakállas ember, hanem Axl szólal meg:P

smici
a kinézet sztem a legutolsó ami számít :D

Úgy érzed nyomott vagy?

Kit--Kat
Még jó hogy, Hegayalján is õkvoltak a legrulsabb 1üttes, hihetelen, hogy az énekesnek nem csak a hangja hanem a kinézete is szinte 1:1 AXléval, és Slashre is egészen hasonlít a szólógitáros, meg a mozgása is a színpadon visszadja. Ruuuullls 1üttes.

Estranged-et ritkán hallani...pedig sztem úgy volt, hogy eljátszák
kár, hogy csak 14 vok:( anyám biztos nem engedne el mondjuk pesti koncira, közelebb meg nem lesz sose:(
egyébként azt mondják, a Dust n' Bones jobb...mármint, én még sose hallottam egyik bandát se, de mások szerint jobb:))

\'Ezt a dalt az a srác írta, akinek...akinek a nevére nem emlékszem.\' - Axl bemutatja Izzyt egy koncerten a Double Talkin\' Jive\' címû dal elõtt

smici
árgh, és én meg nemvoltam.. mind1, ha elõbb nem, akkor majd a malonvölgyben :-)
milyen hosszú volt a koncert?

Úgy érzed nyomott vagy?

sz4bolcs
huhh.. eszméletlen.
Ennyire hitelesen még nem láttam bandát Gunst játszani. Minden a helyén volt, valami fenomenális hangulat volt. Én ott voltam elöl a hangfalaknál, úgyhogy volt egy napig tartó halláskárosodásom, és rekedtségem, mert muszáj volt túlordítani a hangfalakat. Rájöttem, ilyen koncerten mennyire hasznos a 190 centi. Le a kalappal elõttük, ha tehetitek, menjetek el. Sidd írta fórumukra, hogy mennyire király a pécsi közönség. :-) Nem gyenge volt a hangulat. Na.. volt minden király szám, de Estranged-t nem hallottam. De volt dont cry, ycbm, sweet child, paracity, rocket queen, brownstone stb stb.. 2 számon keresztül ordítottuk, hogy rocket queent, rocket queent, és végre... na mind1 Ha tehetitek, menjetek el!

smici
és milyen volt? :C

Úgy érzed nyomott vagy?

smici
nemár, hol lesz? :D

Úgy érzed nyomott vagy?

sz4bolcs
Ma Pécsett Holywood Rose.. már várom :)

McGrady
hopp ez a milyen zenét hallgatsz topikbas ment volna :DD

Kuss!-magyarázta.

McGrady
Irigy hónaljmirigy - Olds Mobil - Rocktróger

Kuss!-magyarázta.

McGrady
én csak azokat ismerem amik azon vannak

Kuss!-magyarázta.

lehetne zsírabb is...mondjuk sztem nem a legeslegeslegjobb számok kerültek fel rá

McGrady
hohojj hallgatom a best ofot mindegyik szám bejön tök zsírak...
ez az egyetlen cédé amit eltok úgy hallgatni hogy nem kapcsolok számot :DD
nagyon zsír

Kuss!-magyarázta.

since i don't have you-jó kis dallamos szám:DDDDD

sz4bolcs
Vannak :-)

Kit--Kat
De szerintem attól eltekintve, hogy nem a legzúzósabb vannak rajta jó kis dallamos számok is.

sz4bolcs
Az a leggyengébb albumuk, nem sok kívánatos van rajta. :-) Én dc++-ról szedtem le.

pistu
Hali,vona egy nagy problémám! Nem tudnátok nekem megmondani hogy honnan lehet letölteni a Spagetti incident c. albumot?

én hihetetlen szar minõségû felvételeket is végig bírok hallgatni, ha nagyon akarok:)
na igen, volt benne pár érdekes dallam...de a Queeneset még nem hallottam, sajnos

sz4bolcs
Szegény közönség nem bírta lekövetni, Axl Tavaszi-szél dallamát, mert mást énekelt.. :D:D:D Azért örültek neki

sz4bolcs
Mercury Tavaszi szele szebb, volt, de ez is aranyos. Övé nagyon tiszta volt. :)

Azt meg kétlem, hogy végighallgatod, nagyon szar minõségû..

ez aranyos amit itt levágtok:)))
a '92-es pesti koncit régebben megírtam cd-re (szerencsére, mert utána letörlõdött a géprõl), csak sajnos ba van csomagolva, és nem tudja lejátszani a discman. de nem baj, egyszer úgyis meg fogom hallgatni végig:))) a tavszi szelet viszont nagyon bírom benne