Guns N\' Roses

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
diktofon power... Na mind1 ennyi embert sem hallottam együtt dont cryt énekelni.

Kezdem úgy érezni magam, mint Szalacsi, amikor a vízbûl próbálja kivenni a zoxigént.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Amúgy jó arc volt, barátságos, kedves, jól tanított, csak basztam gyakorolni, és inkább elszöktem. :-)
Juj most memtem föl dc-re tudjátok, mit találtam:?????
Guns N' Roses - Live in Budapest 1992

McGrady
:DDDDDD

Kuss!-magyarázta.

sz4bolcs
Ja, de megszöktem :-)

McGrady
:)
tanárhoz jártál?

Kuss!-magyarázta.

sz4bolcs
Hát igen. De én nagyon bénának érzem magam gitárhoz. Engem nem a gitár választott :)

McGrady
jó de a két hangszer más....gitárral egy igényesebb szólót nem lehet vakarászással eljátszani.

Kuss!-magyarázta.

sz4bolcs
Jó, hát azzal nem is, de sztem szájharmónikával simán lehet játszani gyorsabb szolokat.

McGrady
hát akkor nosza dorombold el ;)

Kuss!-magyarázta.

sz4bolcs
Kéne egy szájharmónika, mert néha olyan jó kis dallamok járnak a fejemben, de gitáron nem bírom kiadni, valahogy nem az én hangszerem. Régen volt papámnak egy harmónikája, és annyira szerettem fújni szívni, hogy nagyon. :-) Meg volt dorombom, az is tök jó kis hangszer. Lehet én ilyen orális vagyok... Amúgy is mindent megkóstolok. Múltkor megnyaltam a csokis füstölõt. Ilyenkor mindig kiábrándulok, de aztán nem tudok magamnak parancsolni. :-))) Szóval fejemben nekem is annyira bennevan minden dallam, hogy amég nem olyan zúzós, addig simán el tudom fütyülni, dúdolni, de nem a gitár a hangszer, amin tovább tudok menni, amivel ki tudom adni. :) Na.

McGrady
csak gyakorlás kérdése
sokat kell gyakorolni, bár nem biztos h rögtön a november rain szólójával kell kezdeni.
én néha rögtön eltom jáccani az adott részt hallás után, máskor napok után is azon töröm a fejem, hogy most így a jó vagy úgy.
énse vok türelmes fajta, ha az lennék már rég leköröztem volna önmagam :)

Kuss!-magyarázta.

sz4bolcs
Jó, biztosan valami ferdeszemû feliratozta a DVD-t... :-)

"with my juvenile skills and my nasty game" :D áhh.. Na most egy hétig a gépem nélkül vagyok, amin van az összes guns cucc.. klip.. Szerintem ez jót fog tenni. Sõt gitárom sincs. Olyan harmóniába fogok kerülni magammal, hogy nem idegeskedek azon, hogy nem tudom leszedni a November rain szólóját.. Mondjuk ezen amúgy sem tudnám lejátszani, mert akusztikus, nekem meg ehhez lassú és béna a kezem. Egyedül a one in a million szólója megy. Egyre jobban érzem, hogy béna vagyok a gitárhoz. :-) Mikor meguntam, elõvettem az öngyújtóm, rányomtam a húrokra, és delfinest játszottam..:-)) Ne mondjátok... tudom .. én szerencsétlen balfasz. Tipikusan az a fajta vagyok, akinél elpattan a húr, akkor levágja a fél fejét.

tokió konci dvd-n beállítottam, hogy a számok feliratozva legyenek. és mikor Axl rappelt, ezt írta ki:)))) de mondom, én ebben a feliratban nem nagyon bíztam már eddig se...nos, kicsit eltér a kettõ:))

\'Ezt a dalt az a srác írta, akinek...akinek a nevére nem emlékszem.\' - Axl bemutatja Izzyt egy koncerten a Double Talkin\' Jive\' címû dal elõtt

sz4bolcs
Adelaide verziójával összehasonlítva..: Te hol találtad ezt???:-)))):

I look a little bit shame
With a real big mouth
If you wanna know about Catherine
If you won't want it out
Get up 'cause
I am standing on the corner
Follow me and I'll remind you a lot
And you're be hysteric, still again
Mother fucker let me tell you about
Something, if you fuck with me
I fuck your mother, your sister
'Til and your best friends
And I lay a moment, put hand away
And then pick it in
I pull it out, I grab your face
And put my cum in your mouth
You're a queen's girl
Don't cool
I said queen's girl
Cool
And you got it

sz4bolcs
Tessék: :D

Im like a little big kid with a real big mouth,
your gonna have to catch me if you wanna wash it out

Ill be standin on the corner callin you names,
with my juvenile skills and my nasty game

Now bounce motherfucker lemme tell you bout a sucker,
said you fuck with me and ill fuck your mother

This is the tale of my ex girlfriends,
I line em up and put em end to end.

I stick it in, I pull it out,
I grab your face and then I come in your mouth.

(Duff & Axl):

I said it tastes good…… DON’T IT?

I said it tastes good…… AND YOU KNOW IT!

Hhuwaaaa!

Owwwwwwwwwwwww!

nyaj-nyaj-nyaj nyajnyanyajnyaaaj... :-))

hát sajnos a velvet meg a régi guns tényleg nincs egy szinten...bár a new guns n' roses se egészen olyan jó, mint a régi....Axl és Slashék külön-külön egyáltalán nem olyan jók, mint együtt:(

\'Ezt a dalt az a srác írta, akinek...akinek a nevére nem emlékszem.\' - Axl bemutatja Izzyt egy koncerten a Double Talkin\' Jive\' címû dal elõtt

McGrady
aha igazad van :D
ezt az aprócska tényt elfelejtettem
de sztem a GNR után a VR visszafejlõdés egy slash szintû gitáros számára

Kuss!-magyarázta.

523: Slash nem ment a Velvetbe, Slash alapította a Velvetet (mármint õ is:)) de ezt gondolom te is tod:) úgyhogy ez elég fura kijelentés...na mindegy. nem tudom rendesn megfogalmazni:)

Kit--Kat
Most lesz koncertjük itthon, a Hollywoodnak meg szombaton.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

McGrady
kár h Slash a velvetbe ment, sztem jobb gitáros annál mint hogy a velvettel zúzzon.

Kuss!-magyarázta.

Kit--Kat
<#smile>

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

McGrady
ja téleg õt kihagytam
õis kira joban szeretem mint slash-t

Kuss!-magyarázta.

Kit--Kat
Eddy???:o

515: ja, mikor túladagolta magát, és az orvosok szépen visszahozták az életbe, akkor írta a Comát...és ezek az orvosok hallhatók a számban is

McGrady
nekem Blackmore, Page van az élen
Slash se rossz, de az elõbbi 2-t jobban istenítem :D

Kuss!-magyarázta.

sz4bolcs
Nem tudom, csak azt olvastam, hogy ez a 3 szám klippel együtt trilogiát alkotnak, és Axl rémálmait dolgozzák föl. :-) Nekem Jimmy Page után jön Slash. May is szép egyedi, egyszerû szolokat játszik, de nekem nem jön be annyira, mint egy JP zúzás. Az valami hihetetlen. Aki ismeri a Led Zepet, az tudja mirõl beszélek. Slash nekem valahol a kettõ között van. Õ tud durván improzni, de ez mellett nagyon dallamos, amit játszik.

smici

<#gonosz1>

Úgy érzed nyomott vagy?

Bucser
Visszaolvastam topic elejére és ezt találtam:
"Estranged, November rain, és Dont cry Axl rémálmait dolgozzák föl."

ÉS a Coma mit dolgoz fel?? Axl egyik drogos újraélesztésének élményeit???

Ne értsetek félre imádom a G's 'n f'in R's-t de amit Axl csinál néha a pénzért az nekem sok:) És szerintem Slash az isten Brian May után az elektromos gitáron:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kit--Kat
hmmm?

sz4bolcs
ok rájöttem. De jó lenne a nem létezõ koncertrõl video. :-)

Kit--Kat
Úhh az állatok rohattul jól nyomják:D
Ja igen a 90valahányasra gondoltam.

smici
sztem nem a mostanira gondolt :P

Úgy érzed nyomott vagy?

sz4bolcs
A BP.-i fellépés kamu volt, kamu-jegyeket adtak el rá...
Viszont haver mondta, Pécsen lesz Holywood rose mostanában..

még nem igen találkoztam vele:) nem is biztos, hogy van...

sz4bolcs
:-)))

Kit--Kat
A budapesti fellépésükrõl nem tudtok valami videót?:)

sz4bolcs
thx... emlékszem amikor föl le csipog a zongorával

smici
November Rain

Úgy érzed nyomott vagy?

sz4bolcs
Hali, melyik klip végén van, mikor Axl fölriad az ágyban a sötétben és egy pohár víz van mellette? Don't cry vs. November rain?

asszem ezentúl nem bízok abban a feliratban...egy kicsit máshogy van kiírva, de ez jobb:) egyébként Axl úgy tudja ezt a részt énekelni/visítozni, ha nézem, mindig már a sírás határán állok. meg aztán a szemei...huh

sz4bolcs
A Sweet Child bevezetõjének a Queen Sail away sweet sister-ét énekli Axl egy kis visítós kiegészítéssel, amúgy mindenkinek nagyon ajánlom az eredeti Queen számot, nagyon szép, egyszerû dal.

A gunsos változat:

Sail away sweet sister
Sail across the sea
Maybe you'll find somebody
That will love you half as much as me
My heart is always with you
No matter what you do
So sail away sweet sister
Cause I'll always be in love with you

But let her be somebody else's queen
I don't want to know about you
Cuz too many others know what I mean
And that's why I got to live without you

I'm in love with a girl
Been talkin' about
I'm in love with a girl
That I can't live without
I'm in love but it feels like
I'm livin' it out
I'm in love but I think I picked a Bad Time
To be in love

neeeeeem...ja de.:))) ááá, rég láttam:) szal akkor a knock-knock elõtt van:)de mit énekel a PC elõtt? nem emlékszem...meg kéne már néznem

sz4bolcs
Az a knockin elõtt van :-)

Kit--Kat
Ehhe ez rávall:)))

493: ööö...majd megnézem vmikor pontosan:) meg a sweet child elõtt is énekel, azt imádom:)
PC elõtt az utolsó 2 sorra emlékszem (mert az többé-kevésbé értem is):
'what you really looking for
isn't even a break'
az eleje meg vmi main lovers
Knock-knock elõtt nem is emlékszem, hogy énekelne vmit...közbe dumál mindenfélét, de elõtte nem tudom

pff...nehezükre esett volna azt írni, hogy 'rockzenész'? de ezt már olvastam valahol régebben. hogy ezek mért pereskednek folyton...

McGrady
manapság mindenki popzenész aki könnyûzenében zenél...

Kuss!-magyarázta.

rezsofiz
milyen popzenész? :|w

sazl : c

smici
"A megvádolt popzenész ügyvédje szerint csupán félreértésrõl van szó."

WTF?!!?!??

Úgy érzed nyomott vagy?

ChevyG
sz4bolcs
És a para city, és knockin on heavens door introjában mit énekel bele? Annak is kíváncsi vagyok a szövegére. Mind2 számban van egy intro rész, és mind2ben rohadt mély hangon beleénekel. Azt is plz. :-)