1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
  • Kori
    De még mennyire!!!!!!!!!!
  • Voltan
    Hát, ez még szerintem nagyon a jövő zenéje.
  • PREMIERE1
    Mirigyben is volt hasonló két hete, a la "Ricsi vagy Pisti":

Huba vagy Szameg?
    Huba vagy Szameg?
    Huba vagy Szameg?
    Huba vagy Szameg?
    Húbasszameg ... :)

Amúgy egy plakát van, amit nagyon utálok:

A Giacometti plakát. Biztos ismeritek!? Tudjátok: a "mikrohullámúba dugott agár".
  • Davidus
    Az nagyon kemény:)
  • Taranov
    Ez mikor lesz? :DDDDDD
    Mert ez tényleg nagy poén :D
  • LittleL
    Láttátok a Bagi-Nacsa showban ?
    Bejön Meggyesi a _Media Markt reklámja szerint:

- Itt a Media Markt Project 2000 akciócsoport.
    Ami drága az nálunk nem játszik.
    (táblákat adnak neki)
    - Kubai nyaralás ?
    - Nem kell!!
    - László Csaba ?
    - Nem kell!!!
    - Sándor palota ?
    -...??..!! Na, HÜLYE azért nem vagyok

Hát ezen dőltem a röhögéstől.
  • Adam5
    Nem tom volt-e már de amit én nagyon utálok:
    "A reklámok idején többen kimennek de most kérem ne tegyék mert amit mostlátnak az a valóság, Kovács Lajos vagy és be mutatom önöknek a tisztintó szerek új generációját!.... Cillit Bang!"
    Vagy valami ilyesmi.
    Á a hideg is kiráz ettöl a reklámtól.
  • Taranov
    Ezzel egyetértek, azonban a pop-up hirdetéseket be kéne tiltani.
  • Kandurex
    ismét reklám:

Pop-up hirdetések - kész öngyilkosság?
    [e-megoldások] február 26. 10:26 Pánczél Gábor (Forrás: Silicon.com)

A pop-up-okat sokáig az interneten történő reklámozás fekete bárányának tartották. Egy webhez kötődő szokásokat kutató felmérés szerint azonban a pop-up-ok a netezők bosszantásánál már jóval többre is képesek - komoly károkat is okozhatnak a vállalkozásoknak!

A Forrester piackutató felmérésének eredményei azt mutatják, a felhasználók 64%-a irritálónak tartja a képernyőn felugró hirdetéseket. A hirdetők azonban ragaszkodnak ehhez a formához, mondván, jobban megragadják a fogyasztók figyelmét, mint a hirdetési csíkok. A Bunnyfoot Universality vizsgálataiból ezzel szemben az derül ki, hogy a pop-up-ok betöltésére sincs elegendő idő, mivel a netezők villámgyorsan becsukják az ablakot. A felhasználók pop-up-okkal szemben tanúsított intoleranciája elkerülni látszik a hirdetők figyelmét. A felugró hirdetések esetében átlagosan 8.5 másodperc szükséges ahhoz, hogy a hirdető vállalat logója megjelenítésre kerüljön, ám a felhasználók már 2.5 másodperc után bezárják a kis pop-up ablakot.

A jelentés szerint a pop-up-ok minősítése az "enyhén bosszantó" és "márkára nézve egyenesen káros" skálán mozog. Hab a tortán, hogy a felhasználók 60%-a azt állítja, nem bízik azokban a vállalatokban, melyek ily módon hirdetnek, sőt a pop-up-ok hostolását végző cégekről is hasonlóképp vélekednek. Rob Stevens, a Bunnyfoot Universality igazgatója elmondta, hogy az egyes márkaneveken kiköszörülhetetlen csorba eshet, amennyiben a cégek nem hagynak fel a pop-up-ok alkalmazásával. Stevens szerint a vállalkozások kereskedelmi öngyilkosságot követnek el a felugró hirdetésekkel, melyek hatása immár sokkal súlyosabb a felhasználók egyszerű bosszantásánál. A statisztikák tanúsága szerint a fogyasztók mindössze 2%-a tudta felidézni, mely márka hirdetésével találkozott a pop-up ablakokban. A jelenség népszerűtlensége az anti-pop-up szoftverek használatában is megmutatkozik, mellyel a felhasználók 14%-a rendelkezik - szemben az egy évvel ezelőtti 1%-hoz képest.

• Ramza
    Igen, közszolgálati adókon pedig öt perc.
  • Bandew
    Az majdnem a negyede! :-(
  • Kori
    Óránként 12 perc reklám lehet.
    Abban egyetértünk hogy a Schindkeren kívűl még akadna egypár film ami a reklámmal rombolódik.
    Én is utálom őket, főleg vacsora előtti tamponos és hasmenés reklámot.
  • Jano
    A 3. a nyerő pont, a propaganda.
  • Ramza
    Újabban a kedvenc reklámom egy autóreklám, Renault vagy Peugeot, fasz se tudja.
    Nő ül étteremben egy pasival, nem tetszik neki, mert túl okos a férfi. Vágás, újabb férfi, az túl izmos, az se jó.
    Újabb vágás, itt túl jópofa a faszi, mert "pacsizik" a haverjával. Ez a férfi se jó. (a sorrend biztos nem így van, de leszarom)
    A megoldás persze egy kocsi, de ez most nem lényeges.

Namost. A rohadt szingli szűzkurvának milyen férfi kell, hogy rohadna le a feje a helélyéről??? Semmi sem jó, mi? baszódna meg ez az embertípus, hogy én mennyire rühellem őket. És a reklám még rá is segít ennek a sivárságnak a térnyerésére :(
  • Ramza
    A Schindler listáját mindig is reklám nélkül adták le a kereskedelmi adók (előszőr talán 6 éve, azóta folyamatosan).

Ezzel az a gond, hogy amellett, hogy tisztelem és szeretem azt a filmet, rengeteg másik alkotás megérdemelné a hasonló bánásmódot. Ezzel csak kontrasztosabbá teszik az egészet, rámutatnak, hogy mennyire megalázzáka többi nagyobb alkotást azzal, hogy reklámokkal szanaszéjjel basszák.
    Mert azt leszarom, hogy Eric Roberts és Don The Dragon Wilson filmjeit szanaszéjjel szedik reklámokkal, de egy bizonyos minőségi szint felett már az alkotás alázása történik.

Szép dolog tehát a SL ilyen módon történő sugárzása, csak éppen elszomorító az egyedülisége.
  • Taranov
    A történet komolysága miatt :)
    Szánalmas.
    Bezzeg a Való világ közbe nyomnak reklámot, pedig az iq harcos rajongóknak az sokkal komolyabb történet, mint a Schindler listája.
    Hisz még mindig nem derül ki, hogy ki esik ki:
    Pisti vagy Ricsi, Ricsi vagy Pisti?

SZÁNALMAS!
  • Bandew
    Nem, de azért az sem kéne, hogy a mi rovásunkra menjen, nem igaz?
  • Bandew
    Vagy egyszerűen csak túl hosszú a film.
  • Punker
    qrva suxelero-s kábeles reklám kitalálóját azzal a szarral folytanám meg.......
  • Punker
    a Schindler Listáját most reklám nélkül adják le, két lehetőség lehet:

1. csoda történt
    2. valaki kifizette a tv-nek a reklámok árát.......
  • Bucser
    A Tv adás nem jótékonysági intézmény.... Szerintem azzal többet segítenének magukon, ha nem egysém,ára készítenék a reklámokat... Hanem mondjuk ötletesek lennének. Ilyen pl az Ikea Reklámok vagy kóla reklámok... Nem a jobban felcsúszik jobban tisztít, vagy még érzékenyebb bőr titulusra kellene hajtani, hanem ÖTLET kéne bele. Én Pl. kifjezetten élvezem a vicces reklámokat...
  • Gandibá
    Az is elég szar amikor két kis gyökér biciklizik azt a kiscsávó meg hasast esik. Öcsém akkorát repül benne mint a matrixban szoktak :D
  • Bandew
    K*RVA ANYJUKAT!!!

Csak akkor hajlandóak beszüntetni a reklámokat, amikor az már nem nyereséges nekik!!!

HÁNYNI TUDNÉK!!!
  • cSuwwi
    Végre egy jó ötlet. :) Mondjuk nem nagyon tv-zek, de amikor bekapcsolom hétszentség hogy reklám van... :(
  • Kandurex
    Hamarosan megszűnnek a tévé-reklámok?
    11:55; 24.2.2004

Lassan bealkonyul a legnagyobb hatású marketingeszköznek, azaz a televíziós műsorokat kegyetlenül megszakító reklámblokkoknak – állítják a Newsweek című hetilapnak nyilatkozó reklámszakemberek.

A szpotokat felváltó alternatív hirdetési stratégiák térnyerése azonban még eltart egy ideig. A nem hagyományos televíziós reklámok megjelenését a megváltozott médiafogyasztási szokások kényszeríttették ki. Egy átlag-fogyasztó naponta több ezer marketing-üzenetet kap, érthető módon közömbössé válik irántuk.

A televízió őshazájában, az Egyesült Államokban a főműsoridős nézettségi arányok zuhannak, felmérések szerint a nézők tévézés közben egyre kevésbé koncentrálnak a képernyőn futó műsorokra, igen nagy hányaduk például számítógépezik közben. Emellett mind népszerűbbek a hirdetésektől megtisztított tartalmakat kínáló technológiák; az egyes kábeltelevíziók által nyújtott VOD (video-on-demand, azaz „video kérésre“) szolgáltatást igénybe vevők a képernyőn feltűnő menürendszerből választhatják ki a számukra kedves műsorokat és filmeket, melyeket akkor tekintenek meg – reklámmentesen –, amikor épp kedvük tartja.

Egyes becslések szerint 2007-re az amerikai háztartások fele már ilyen technológiák segítségével iktatja ki a zavaró reklámokat. (mno)
  • Taranov
    ne is mondd.
  • cSuwwi
    A Haxelero szumós rekláma sem semmi :|
  • Taranov
    Ha már itt tartunk, akkor a Tena Lady reklámja is csak az elviselhetetlen reklámok táborát erősíti.
  • Bucser
    Nekem a tampon meg betétreklámokból van elegem... "Nem szeretem, ha a betétemre emlékeztetnek"..."Most még selymesebb, még könyebb felhelyezni". Nem azzal vana bajom, hogy reklámozzák, csak mindig ebéd meg vacsi közben emlékeztetnek rá.....
  • mochee
    És hűttőben kell tartani!
  • vizes
    Ha gyümölcs leszek
    Hey-Ho leszek...
  • Prank
    a kedvencem, mert olyan hűs
  • Kori
    ÖSSZES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Augustus Gigo
    Nézzé HBOt!
  • Faki
    Csapból is pia folyik
  • RangeR
    Idegesítő reklámok: MIND!
  • Bucser
    Én a legjobban azon röhögök amikor nem koszt hanem jódot akarnak kitakarítani a ruhából, hogy annak a mosószerek milyen ereje vanD:DDDD

Csakhogy a Jód nem oldódik vízben:)))) Csak alkoholban... másrészt meg nem a jódot, hanem a ruhát kellene eltakarítania a mosószernek:))
  • Tikal #452
    ja szerintem is, mert néha lehet is látni egész jol, pl van most az a reklám amiben kovács lajos törölgeti a budit meg a járolapot, na ott lehet látni a vágást :)
  • Taranov
    Na ja, de a Kőkori pereputty az gyerekeknek szól. Szerintem a robitussin az egyik legégőbb, meg az összes kinder reklám. Azok vagy minimálbéren tartják a reklámot intéző embereket, vagy csak bénák :)
  • Taranov
    "FotóSOAP" :)