Idegesítõ reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hitm@n
A Monte-s reklámról még annyit, hogy a nagymutter négy doboz pudlingot csomagol a kölyöknek, oszt' a végén a fél busz jóllakik vele.
A pápaszemes Herripotter gyermek helyében meg pofánverném a srácot,tudja kit b*sszon fejbe a pudingjával!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

cSuwwi
Általában reggel 6-tól hajnali 2-ig van mûsor, vagyis áltag 20 óra naponta. Ha ebbõl 12 percet nézünk, akkor naponta kb. 240 perc vagyis 4 óra tisza reklám/nap/kereskedelmi tv. És ehhez jön még a délelõtti tv shop reklámok ideje, ami 1/2 - 1 óra naponta. Phuu...

shit happens

Annyira nem. Egy kellemes nap is tûnhet egy pillanatnak, és 5 perc reklám is fél órának :D

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

batman
akkor én valahol rohadtul el vagyok tévedve, na mindegy :).

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Nem lépik túl sajnos, csak úgy tûnik :(
Évente kb. két-három ilyen eset szokott elõfordulni, sajnos gyakran közel másodpercre pontosan belövik.
A 7-9 óra sem jöhet ki, számolj csak utána.
De abban egyetértünk, hogy horror az a sok szemét, amit meg kell néznünk :(

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

batman
akkor annyi :), de azt is túllépik rendszeresen. Valahol olvastam, hogy egy nap kb 7 v. 9 óra reklám megy le a kereskedelmi adókon...a pontos számra nem emléxem, de minden képp horror :(

Közszolgálatiban óránként 5, kereskedelmiben óránként 12 perc reklám engedélyezett.

batman
ú baeg ez azért elég durván hangzik....szal õ egy tökéletes célpontja a reklámoknak :)

Eye-scream
Kémiatanárunk mondta, hogy az "aktív zöld részecskék" a mosószerben eredetileg színtelenek, csakbefestik õket, hogy figyelemfelkeltõ legyen...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

batman
A sok féle mosóport egyrészt azért nyomják, mert valahol konkurenciái egymásnak, másrészt meg azért, mert különbözõ célcsoportot céloznak meg. Nyílván a Dosia, ami asszem az olcsóbb kategóriába tartozik a szegényebb tarsadalmi réteget célozza meg, és ezért hangsúlyozzák folyton, hogy mennyire olcsó. Az Arielnél meg hogy minden szart kiszed, meg hogy mittomén milyen aktiv részecskék vannak benne, és nem az ára a lényeg...A kozmetikumoknál meg inkább korosztályos megoszlásról lehet szó, mert mindegyk qrva drága. Amilyen korú nõ reklámozza, az a célcsoport.
Amúgy fullra idevágott a szösszenet :))
uff

cSuwwi
Ez egy fullra idevágó kis szösszenet volt :))

shit happens

cSuwwi
A reklámok 80%-a mosópor vagy hajfesték. Attól hogy egy reklámblokkban látok Ariel/Tomi/Dosia/Perwoll/stb mosóport ill. 200 fajta sampont meg hajfestéket férfi létemre nem fogja a vásárlási szokásaimat befolyásolni. A gyerekekét úgyszint. A reklámok nagy része inkább az erre fogékonyabb nõket veszi célba, több kevesebb sikerrel. Én maximum annyit akarok (vagy nem akarok, de a reklámok belémsúlykolják) tudni, hogy az Ariel jobb, mert drágább.
A humoros reklámok legalább figyelemfelkeltõek, de egy mosóport nehéz lenne így reklámozni. (A söröknél tökéletes.)

shit happens

cSuwwi
Az írtam, hogy nem rossz. Nekem is tetszik, nem azt mondtam, hogy szánalmas. ;)

shit happens

mikike
a soproni ászok bemutatja:

MÁTRIX : Reloaded

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

batman
Kíváncsi vagyok, hogy ha egyszer végignéznénk a reklámzabálók éjszakáját, utána milyen agymosottak lennénk :)

batman
Abszolút egyetértek veled, a péntek13 kampány egy idegtépõ szar volt.
Viszont nemrég láttam egy Klapkához hasonló költségvetésû, és kreativitásban is majdhogynem alulüberelõ reklámot:
"lapot!Lapot!"->MIX (ez valami új újság asszem)
BROÁF

batman
De azért szerintem egyszerûbb azokat a reklámokat felsorolni amik tetszenek :).
Éppen ma vannak óccsó jó cuccok az Elektroworldben :))) ha van kedved egy kis real-henteléshez a csordában :)))

Carlos
Szerintem ez még az aranyos kategória és nem a szánalmas!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
:)
Szóval Suprás vagy!
Dícséretes!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
De!!! :)
Félig... :)
Vannak occcsó jó cuccok is. Néha...

Þór vígi þessi rúnar

cSuwwi
Ez az új Mounten-Dew (vagy ahogy írják), sem rossz. Amikor a csávó egy bicajjal lehagy egy vágtázó gepárdot, aztán lenyúl a torkán, és kivesz a gepárd gyomrából egy teljesen ép 0.33-as MD-s dobozt. Wazz. A "csúnya cica" egészben lenyelte a dobozt??? :)

shit happens

cSuwwi
Semmi. Elfelejtettem kibiggyeszteni elé az offtopic betûhalmazt :)

shit happens

batman
az benne a legkirályabb, amilyen pofát vág a faszi, mikor a csaj meglöki az Elvis babát, hogy rángatózzon...az az elégedettség, és önbizalom apám!!! :)

CSOCSO
hja igen amikor szétalázza az autot majd az auto kipurcan :)))))
batman
ja egyszerûbb lenne egy lyukacsos papírlap meg egy festékszóró :)

batman
Régebbi, de asszem audi reklám volt, mikor a táncoló elvisz babás faszit vette fel az audis csaj. Na nekem sokáig az volt a kedvencem :).

CSOCSO
adnak hozzá lyukacsozott maszkot is?mint minta...
CSOCSO
arghh..szanalmas.hu kategoria...
batman
ez tiszta sor, én is röhögtem rajta, csak egy kicsit tovább vittem a gondolatot. A poén részével maximálisan egyet értek én is!
Igaz nem TV reklám, de a múltkor nõ ismerõsöm mondta, hogy az idén a szeplõ a trendi, és ennek megfelelõen az egyik nõi újságban már reklámozták a SZEPLÕ RAJZOLÓ CERUZÁT!!!! Ez már a vég....

CSOCSO
ez csak egy pojjjén.. hogy már menne aludni a faszi vetõdik a cuncimokusa mellé erre a picsa: ájjácsak meg... erre a férfi megáll a levegõben..semmi más csak poén
CSOCSO
hát azon én is könnyesre röhögtem magamat..
batman
poénnak poén, csak tudnám mi a szar köze van a faszi vetõdésének a Matávhoz??????
Szal én ezeket a reklámokat nem értem. Akkor is a Heineken kampány a csúcs, bár a mostaniak kevésbé jók, mint a tavalyiak (vagy ez pontos j?)

cSuwwi
A Matávos reklám is marha jó (legalábbis amikor elõszõr láttam, még tetszett).
"Sanyika, mennyé aludni!"... RECCS! :))

shit happens

batman
Az a baj, hogy az ORTT szabályozási rendszere szar! Meg van határozva, hogy 1 órában max hány perc reklám lehet (6 v. 10 pontosan nem emléxem), és aki azt átlépi azt szankcionálják. Na most gondolhatod, hogy a bünti mértéke meg sem közelíti még arányaiban sem a reklámbevételek mértékét. Ez a faszság! Meg gondolom irtózatosan megy a lobbizás a háttérben, így ez soha nem fog változni, max romlani...

CSOCSO
a végét nemtom hogy sikerûlt így összevágnom.. szal az rtl en valami fél perces szar reklámért annyi pénzt kértek hogy nem egy Suprát hetnék helyette!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CSOCSO
engem már az borít ki hogy reklámok vannak..bazzeg tegnap nézem a szilka filmet, dübörög a rendszer erre bevág a kurva reklám bazze... persze hangosabb mint a film meg minden ohh fasszom....tök elegemvan az összes reklámbol. filmek között nyomhatják de ne 4 szer egy film alatt..és egy reklámrész kb10 perces vazz....mivan ezekkel?..oké ebböl jön ám a sok pénz...az rtl en valami fél perces szar reklámérthetnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
batman
Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de te nem pont azt mondtad amit én?

Carlos
Nemponnt!
Vettél már teszkókazdaságos PC-t???
Ha igen, akkor tod, milyen gagyik!
Ha nem, akkor elárulom: NAGYON!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
LOL

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énis végigfostam a filmet!!!
Rohatt jó a hangulata!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Igaz!
Sajna...

Þór vígi þessi rúnar

batman
Ezeket én azért nem értem, mert a legtöbb emberben a drága->jó minõség fogalmak párban járnak, és ezt kár is tagadni. Ennek ellénere indul az olcsó gagyik dömpingje...

batman
Rohadtul kíváncsi vagyok, hogy kedden a híradóban lesz-e szó megint arról, hogy összetaposták egymást a barmok :)

[Walaki]D`Lair
Én nem venném meg :DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
"Na, meg az a Monte a Zottól. kis vagány gyerek. annak szeretném én beverni a pofáját. Meg, mi a szarnak ír neki a nagymama levelet, ha eleve kikíséri a buszmegbe, ne tudja neki elmondni az úton? Meg, írja, hogy vmi táplálót is egyél. Eltom képzelni milyen tápláló lehet az az édes csokkis szar."

Ja a kis hülye buzeráns bunkó....Hogy baszná el a hármas metró!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Hát azért, most volt nemrég a reklám, hogy egy mikrohullámúsütõt 7999 forintért árulnak. :)
[HUN]PAStheLoD
azé azt látták :))

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Dynamic
Igen én is a helyzetre értettem, hogy szánalmas, bár valóban félreérthetõ volt.
Nem a reklám a szánalmas, hanem azok az emberek, akik azt csinálják, ami a reklámban is látható: órákkal, fél napokkal a nyitás elõtt odamennek és letáboroznak. Maga a szitu a szánalmas, függetlenül attól, hogy a reklámban megrendezve vagy az esti hiradóban valóságosan látom.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dynamic
Zseniálisnak zseniális(én is röhögtem rajta), de jobban belegondolva egy kicsit szánalmas is.Egy az egyben a valóságot ábrázolja, minimális túlzással.