1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
#449 az ismerősöm bement egyszer a Tesco-ba, és ott volt ilyan ingyen izé, hogy demonstrálják a tisztito erejét. Namármost, az ismerősöm következőleg bevitt egy teljesen koszos, minden ráégett üvegtálat, és odaadta, hogy mutassák meg, hogy mire képes az a szer. mondanom sem kell, hogy ott kinlodtak, de meg sem látszott rajta:-) -
#448 hi
tudjátok, hogy melyik a leg"cink"ebb reklám? az a Kőkori pereputtyos!!!! az totál káosz, rohadt égő:-))))
azt viszont sajnáltam, hogy azt a Kinder Pinguisat átszinkronizálták. az úgy olyan idiota volt eredetileg hogy : " a hűtőből?" azon lehetett legalább röhögni, de a mosatni hang sokkal normálisabb!:-( -
#447 Szart hypóval. FotóSOAP-pal. Illetve összevágják a két képet, egyiken full tiszta, másikon, meg a lehány van, és ahogy törli a csávó, úgy vágják be a tök tiszta edényt. -
#446 Hypoval csinálják :) -
#445 hogy csinálják meg azt hogy a mosogatoszer elsőre leszedi a piszkot? nagyon durva mikor az odaégett szart egy csepp létyoval letörli, ezek ennyire hulyének néznek? -
#444 Na ja, csak most nem értem, hogy gyógyíthat kétféle köhögést vagy nem? MErt én mindig azt iszom, mert finom, és nem is köhögök :D -
#443 De hát az málnaízű!!! -
#442 AZ KURVA NAGY!
Azt mondja, hogy mint ahogy nem lehet egy csónakban két irányba evezni, egy gyógyszer sem gyógyíthat kétféle köhögést.
Ezért itt a Robitussin ... hurutos és a Robitussin ... száraz köhögésre.
A gyerekeké meg finom málnaízű.
EZ ANNYIRA égő, teljesen hülyének néznek minket. Ha egy gyógyszer nem gyógyíthat kétféle köhögést, akkor a gyerekeknek miért csak egyféle van? :DDDDDD -
#441 3Bit reklám
Három !! Három !! HÁROM !!!
-
#440 Na a reklám ami a legjobban fel bírt baszni az az a korolla, vagy mi a faszom, ahol egy "jó" csaj áll az út szélén a kocsijával és miután elhajtanak mellette leveszi a maszkot és kiderül, hogy nem is csaj! Na ezért..
Hú... Ha sok emberrel együtt megyek ne kerüljek egy sötét utcába a reklám alkotóival, mert.... -
#439 "Látom, jó nap volt mai
Szerencsére itt van Tomi!
Foltosból lesz Fehér Sólyom!"
-
#438 Ettől az agyam el tud durrani meg attól a reklámtól hogy az apuka vett az x éves gyereknek egy Samsung Dig kamerát -
#437 -Maga biztosan Lacika apukája.
TÜPÜTÜPÜTÜPÜTÜP-TÜPÜTÜPÜTÜPÜTÜP-TÜPÜTÜP
-A fiunk naggyon jó tanuló!
TÜPÜTÜP....
Bwáááááááááárrrrrrrggghhh! -
#436 Ahhoz képest, hogy a voda milyen poénos reklámokkal nyitott kezdenek lezülleni a konkurencia szintjére, sőt talán már alatta is vanna? Oka? A poénos reklámokat külföldről vették a szarokat meg itthon csinálták.
Hallottátok esetleg a rádióban az új voda reklámot, aminek az van az elején, hogy: drágám, érdekel az árelőny?
Na én lekaparom magam ha azt meghallom ezek a szerencsétlen barmok meg azt hiszik poénos. Ennél ocsmányabb szart még nem hallottam. -
#435 emléxem rá, de utána megváltoztatták a szöveget és már nem tisztíccsa volt, hanem tiztítja. -
#434 jujj bazzegh ez súlyos :DDD -
#433 Klasszikus Wick reklám?
Asszonta a bíró, hogy Wick At*****, nemcsak segít ha fáj a torkom, hanem az orromat is tiszticcsa.
Az orromat?
Ahh.
Soha!
Aztaaa.
Ezt tényleg segít, ha fáj a torkom, és az orromat is tiszticcsa!
-
#432 Emlékeztek még arra a reklámra ahol a kiscsaj aszonta:
A MELLEMRE IS MAMIIIIIIIIIIIIIII!
Azzal baszogatták az agyam fél éven át. Még jó hogy most nincs. -
Gandibá #431 Ez egy jó meglátás :)) -
#430 engem az összes reklám idegesít... -
Gandibá #429 "mint marslakók úgy csöppentek a drága anyósomék most ide..."
Aaaaaaaaa, erre ölni tudnék -
Ben C #428 "jajj de büdííí vaaan... szerencsére van 1 trükköm!!!!"
az a kölök nem törli ki a seggét, lehetne az is a trükkje. -
#427 Szánalmasnak tartom hogy egy sportolo reklámozza a centrum vagy mittomén melyik multivitamint, egyszerüen undorito, mintahogy az is mikor a reklámban azt mondja a nőszemély hogy az átlagembernek több zöldséget kéne ennie de mivel ilyen kibaszottul rohano világban élunk ezért inkább szedjunk multivitamint -
Ben C #426 mindennel amit beírtatok a #418 után egyetértek. -
Prank #425 ezt gyerekek mondják (szinkronizálják), az eprek nem tudnak beszélni... nem tudtad? :) -
#424 vagyis : -
#423 RO BI TU SZÍN !!!! -
#422 nekem sokáig tartott rájönni, hogy azt nem a gyerekek mondják, hanem az eprek beszélgetnek. :)
amúgy idegesítő minden pelenka, babapopsi kenőcs, intimbetét reklám, főképpen ebéd/reggeli/vacsora környékén -
Prank #421 "te mi szeretnél lenni?
friss gyümölcs a friss zott joghurtban!"
legalább van célja az életben:) -
#420 Azt én is gyűlölöm. -
#419 Én most csak egy reklámot utálok annyira, hogyha meglátom, inkább elkapcsolok arról a csatornáról.
...az én torkosságom nem éri be akármivel...
Akkor szopjál f@szt, bazzeg! Ilyen egy idióta reklámot. -
#418 Miféle fantázia ez? -
Ben C #417 Nagy? Itt is Nagy. -Én hívtam-.
Hát bazz, ki olyan hüye, hogy belemondja: én hívtam??
grrrr.
-
Cat #416 sztm van benne fantázia -
#415 Ez az új vodafone-os reklám az agyamra megy.
-Vodás!
-Nem vodás!
-Egyre több vodás van, nem?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#414 Tuti lehet. -
#413 ma lattam egy kurvajo 7up reklamot.. ment egy 7upos tipikus amcsis fagyizos auto.. es ra volt irva hogy mittom en mi kapsz ha az auto hatuljan levo kosarba tudsz zsakolni.. erre megall egy kosarpalya mellett a kocsi.. egy fiu kirohan .. majd egy piros lampat kap az auto.. kolok meg nekifut az ajtonak es lepattan rola.. kozben a csavesz az ablakban meglatja akocsit. kifut egy kosarlabdaval a kezeben de az auto elindul a csavesz meg telibebassza a popcornos gepet az utszelen..aztan mar csak egy tavolabbi kep hogy mindenki fut akocsi utan es dobaljak a labdakat:) hatalmas reklam volt:) -
#412 AJAX UNIVERZÁLIS ZSÍROLDÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
EZ MÉG AZ ANYÓSOMAT IS MEGLEPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
-
#411 Az tényleg szar. Ölni tudok mikor az megy!!!!! -
Braveheart #410 Én azt a köcsög Vitamax Duóóóóó reklámokat utálom, de nagyon.