Idegesítő reklámok!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kevesebb f@szfej lesz az Európai Unióban a TVben?
Tisztább lesz a folyók vize az Európai Unióban?
Lesz_pja a f_szom minden köcsög reklámgyártó ötletember ha ilyen sz_rt csinál?
IIIIIIGEN
Bocs, de engem ezek teljesen kikészítettek 😊
-Apúúúú, nem látok semmit!
Apjának nagy ötlete támad, elkezd lebegtetni egy pilóta kekszet a távcsõ elõtt. Namármost:
1. ELeve nem tudna ráfókuszálni a sütire, hogyha olyan közel van.
2. Az apjának nem látszik az ujja, csak az, hogy ott lebeg a süti magától.
3. mikor boldogan eszik a sütit, mögöttük tök szép felhõtlen az ég.
Na, meg az a Monte a Zottól. kis vagány gyerek. annak szeretném én beverni a pofáját. Meg, mi a szarnak ír neki a nagymama levelet, ha eleve kikíséri a buszmegbe, ne tudja neki elmondni az úton? Meg, írja, hogy vmi táplálót is egyél. Eltom képzelni milyen tápláló lehet az az édes csokkis szar.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Láttátok már az ElectroWorld reklámot? Amikor gitároznak, éneklik a Guantanamera-t, húst sütnek az éjszaka közepén, majd egyszercsak felvillan mögöttük az áruház homlokzatán az EW felirat és megy alatta a szöveg, hogy "Légy te is az elsõk közt...".
Egyszerûen zseniális, vagy egy percig röhögtem rajta.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
[...] Te romboló állat! Te sátán!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
- ez egy ésgitest egy bolygó anagrammája! DE nem a StarTrek bolygója!! NEM NEM NEM!! ez a mi bolygónk! a mi naprendszerünkben!
- (a jupiterrõl volt szó ami ráadásul az elõzõ részben szerepelt :'( )
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Biztos hagynám, hogy egy olyan nedves görény rámásszon a klavomra. Vágnám ki az ablakon keresztül!
Þór vígi þessi rúnar
Axelero, "mit csinál axel? balhét mer nincs ithon internet."
BRRRRRR
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Nemif befélek furfán😊)))
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
már ha jól tudom! Mi lenne a rövidítése? MOFOSZ? 
Elõször majd leestem a székrõl!
Asztán visszateker és megnéz, hogy nem haluztam-e.
Kiderült, hogy nem!
Komoly volt!
Þór vígi þessi rúnar
Kubu, gyümölcsös rostos...

énattól is meghalok, de ami majdnem totál lesokkolt az a dano-dano-nínó énekkel megspékelt reklám volt a 4 éves Tatu klón kislány hangjával....agyhalál
csak tudnám, hogy a megrendelõ hogy bólinthat rá egy ilyen munkára???????
uff

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Mondjuk ott érzékelhetõ, tehát 1 képkockánál azért jóval hosszabb idõre nyomták be 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A medve nem játék.
A Lays-es öregekotthona sem rossz... 😊
shit happens
A kanál kiesett a kezembõl amikor megláttam ezt a reklámot...😊)) Ez már annyira szar, hogy jó 😄DDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ûber LOL!!!
Kurva jó elemzést hallottunk tanult kollégánktól!!!
Majd leestem a székrõl!!!
Þór vígi þessi rúnar
Ez már szégyenletes.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯