Idegesítő reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morpheus_v2
Engem is!😊
Pheel
Kevesebb lesz az Európai Unióban a hülye reklám?
Kevesebb f@szfej lesz az Európai Unióban a TVben?
Tisztább lesz a folyók vize az Európai Unióban?
Lesz_pja a f_szom minden köcsög reklámgyártó ötletember ha ilyen sz_rt csinál?

IIIIIIGEN

Bocs, de engem ezek teljesen kikészítettek 😊
Gladiator
Az én kedvenc reklámom a pilóta kekszes. Tök szép az ég, alig egy felhõ:
-Apúúúú, nem látok semmit!
Apjának nagy ötlete támad, elkezd lebegtetni egy pilóta kekszet a távcsõ elõtt. Namármost:
1. ELeve nem tudna ráfókuszálni a sütire, hogyha olyan közel van.
2. Az apjának nem látszik az ujja, csak az, hogy ott lebeg a süti magától.
3. mikor boldogan eszik a sütit, mögöttük tök szép felhõtlen az ég.

Na, meg az a Monte a Zottól. kis vagány gyerek. annak szeretném én beverni a pofáját. Meg, mi a szarnak ír neki a nagymama levelet, ha eleve kikíséri a buszmegbe, ne tudja neki elmondni az úton? Meg, írja, hogy vmi táplálót is egyél. Eltom képzelni milyen tápláló lehet az az édes csokkis szar.

BADE
Engem az Uniós szavazási reklám borított ki!(Kovács Z.+Gera,Dopeman+Kozsó)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ellenpélda:

Láttátok már az ElectroWorld reklámot? Amikor gitároznak, éneklik a Guantanamera-t, húst sütnek az éjszaka közepén, majd egyszercsak felvillan mögöttük az áruház homlokzatán az EW felirat és megy alatta a szöveg, hogy "Légy te is az elsõk közt...".
Egyszerûen zseniális, vagy egy percig röhögtem rajta.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

I.C.ram
Kedvencem a TV2 mostani politikája. Nézem valamelyik nap a Siskát (német krimi-sorozat), erre hírtelen bevillan a reklám, mondtam magamban, hogy nem baj mindjárt folytatódik, erre vége a reklám szünetnek. De Siskának nyoma sincs. Egyszer csak kezdõdik a napló ismétlés. 1 órás mûsor. Mi a faszt képzelnek ezek, hogy a filmek feléd leadják a többit meg le se szarják??????? Másik meg tegnap volt. Megye a film egyszer csak jön a hangyakép, és vége az adásnak. Mi a fasz ez már????? Ha tudják, hogy nincs elég idejük leadni valami, akkor ne is adják le. Ezek mind késõesti filmek voltak.
I.C.ram
Mondom valahol, ott amikor a kiscsaj bent vagy egy fehérszobában, és mondja, hogy bántania kell az embereket. Ott amikor a kamera a kikérdezõk mögött áll, akkor villan be a kör egy-két képkockára, de csak akkor lehet észrevenni, ha figyelsz rendesen. És az a poén, hogy azt mondja a csaj, hogy mielött meghalsz, látni fogod a kört. Kicsit paráztatós. 😊
batman
Sajnos egyet kell értenem veled. Tényleg errõl van szó, kivéve azokat a spec eseteket, ahol mondjuk valami akcióról van szó.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Eye-scream
Nem használna. A reklámok nem azért mûködnek mert elhiszed, hogy a mittoménmi a legjobb/legfinomabb/legegészségesebb/legolcsóbb. Inkább az a céljuk hogy ismerté tegyék az adott cuccot. Így ha a boltban meglátod az árukat magától értetõdõen tudat alatt azt választod amelyikrõl már tudsz valamit és nem az ismeretlent. Lehet, hogy nem hiszed el, amit a reklámban mondanak, de mivel a másikról semmit/kevesebbet tudsz mégis inkább azt veszed meg.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Kandurex
Komolyan mondom ezt a topicot el kellenne küldeni az összes Magyar Kereskedelmi Tévéknek. Talán ráébrednek a szörnyû valóságra, hogy ez nem Amerika ahol a kanálra is ráírják, hogy evésre való.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fókabõrbõl készült kucsma rulezz. Ja ráadásul azt a dízájnfejû köcsög kisfiút is szájba basznám ha én lennék az apja és igy szólna vissza.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

[HUN]PAStheLoD
engem az a kurva idegesít a Viasat 3-on a filmek közben. olyan hülye hogy azt nem tudom elmondani! de azért 1 példa!
- ez egy ésgitest egy bolygó anagrammája! DE nem a StarTrek bolygója!! NEM NEM NEM!! ez a mi bolygónk! a mi naprendszerünkben!
- (a jupiterrõl volt szó ami ráadásul az elõzõ részben szerepelt :'( )

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Carlos
Szörnyû mindkét példa!!!
Biztos hagynám, hogy egy olyan nedves görény rámásszon a klavomra. Vágnám ki az ablakon keresztül!

Þór vígi þessi rúnar

Ams
hohes cé,"nekünk i a követ kéne nyalnunk?"
Axelero, "mit csinál axel? balhét mer nincs ithon internet."

BRRRRRR

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Carlos
No, akkor megnézem!
Az mikor van kábé???

Þór vígi þessi rúnar

Eye-scream
Iszonyú debil reklám de jelenlegi kedvencem a TIbi csokis.
Nemif befélek furfán😊)))

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

I.C.ram
Ja! Ott is bevillan a filmbeli Kör. KB ott amikor mutatják a kihallgatását a kiscsajnak az elmegyógyóban. Mókás volt 😊
I.C.ram
Igen de még mindig több a magyar benne, mint a többiben.
Carlos
Kábé egyóra táján. A hajóról vízbeugró ló után.

Þór vígi þessi rúnar

batman
A legnagyobb geciség viszont az, hogy nincs is olyan, hogy Magyar Fogorvosok Szövetsége már ha jól tudom! Mi lenne a rövidítése? MOFOSZ?

batman
nemtom láttátok-e a Coop reklámot mostanában...na ha minden igaz, akkor azt a volt munkahelyem csinálta, legalábbis a kreatív (?) részét...szal az is nagyon keményre sikeredett: Kirándulásnak közeli, bevásárolni tökéletes, vagy mi a rák...

batman
nekem is megvan a film, de én nem emléxem erre. mikor van? bár nem biztos, hogy halálra akarom magam rémíteni.... 😊

Carlos
Aki látta a kör c. filmet, az örülhet, mert abban is volt egy ilyen jelenet.
Elõször majd leestem a székrõl!
Asztán visszateker és megnéz, hogy nem haluztam-e.
Kiderült, hogy nem!
Komoly volt!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Inglis iz ízi, viz ízi inglis!!!
Én ettõl haltam be folyton!

Þór vígi þessi rúnar

Eye-scream
Ja, a pingvines reklámtól énnekem is felmegy a pumpa. Meg egyébként az összes reklám amiben idétlen otromba állatok vannak iszonyúan idegesít...
Kubu, gyümölcsös rostos...

batman
na és a kinder szelet a hûûûûtõõõõbõõõõõõõl?????
énattól is meghalok, de ami majdnem totál lesokkolt az a dano-dano-nínó énekkel megspékelt reklám volt a 4 éves Tatu klón kislány hangjával....agyhalál
csak tudnám, hogy a megrendelõ hogy bólinthat rá egy ilyen munkára???????

Davidus
A legszarabb meg az mikor a csávó beszorul a liftbe és viszik neki a kaját😊

V9ykn8_TZL0

batman
Szerintem az utóbbi idõk legjobb reklámkampánya a Heineken-é! Tudom, hogy pont a téma ellen beszélek, de ezt muszáj volt!
uff

batman
Én azt a filmet hála az égnek csak 1 szer láttam, de amúgy a példa TÖKéletes

Lteebee
Ezt a dumát nagyon bírom: kiviszik a pénzt az országból.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

KG21
Akkor kell figyelni amikor a jobb felsõ sarokban megjelenik egy kis fekete kör. Na ott van a filmcsere. De ez csak moziban mûködik. Én azóta odafigyelek erre.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Sõt, ha valaki türelmes, és a film végénél megvárja a stáblistát, akkor ott is bevillan a fütyi 😊
Mondjuk ott érzékelhetõ, tehát 1 képkockánál azért jóval hosszabb idõre nyomták be 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

a.carkey
Deutsche Telekom bevételének 75%-a aMatávtól származik. Ott, kint, nem megy nekik nagyon. Mint már írtam, rühellem az Anettka, Klpka, Araczky féle "reklámokat" és az összes reklámot, maiben nincsenek egészséges poénok, csak semmitmondó, elcsépelt mondatok: kaja, tampon, mosópor, üdítõ stb. ...

A medve nem játék.

KG21
A harcosok klubjában Tyler becsempészett a moziban egy nagy faszt a filmbe szalagcserénél. Senki sem látta, csak tudat alatt. Na ez jó példa rá nem?

batman
A szublinális percepció az az, hogy az érzékszerveid általad érzékelt alsó, vagy felsõ határát meghaladó területen leadott info, amit csak tudat alatt érzékelsz, de ott qrvára. Csináltak olyan kísérletet moziban, hogy minden x-ik filmkocka az 'Egyél Popcornt+igyál colat' felirat volt, és a rövid idõ alatt iszonyatosan megugrott a fogyasztásuk...hát ez a szublinális percepció-de már betiltották jó régen 😊 (vagy nincs is kanál?...)

Instict
hát izlések és pofonok, biztos még sok embernek tetszik. nekem lehet hozzájárul maga az egész, és nem csak a csajt néztem rendesen, de amikor ránézek, olyan sertésjelmez feelingem van😊

I.C.ram
Inkább legyen matáv, mitn egy szar külföldi fos.
I.C.ram
Pedig az a csaj nagyon királyul néz ki!
I.C.ram
JA!!!!!!!!!! KURVAJÓ AZ A REKLÁM!!!! Kedvencem, hogy olyan igénytelen, hogy amikor a Címre ráoomolnak, akkor nem kimerevítik a képet, hanem ott remeg a fazon keze még. 😊
I.C.ram
Az a kedvencem!! (lays) kurvajó!! 😄 Amikor elõször megláttam, hangosan röhögtem. 😊
CSOCSO
nekem a mátrix kifejezetten tetszik.. a töltsd ujra...legalábbis nem annyira gagyi mint szokott lenni
cSuwwi
Vannak azért poénosak is: A Soproni Ászok Ivója sem semmi, bár a régebbi 4 kocsmahuszár valahogy jobban bejött.

A Lays-es öregekotthona sem rossz... 😊

shit happens

CSOCSO
Neeee a legzoralabb az amikor van egy szappanopera rész.. és mondja a csaj a fiunak hogy megcsaltál ezzel azal amazzal ( elmond 3 nevet) ezt még elnézem de hogy huliétával is.. és ad egy pofont..erre a csajok ülnek a kanapáén zsepivel és visszatekerik a filmet.. megcsaltál ezzel azzal amazzal..de huliétával??...argghhh milyen géz szöveg?😊))
[Walaki]D`Lair
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A kanál kiesett a kezembõl amikor megláttam ezt a reklámot...😊)) Ez már annyira szar, hogy jó 😄DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

KG21
"Sokkal frissebb,jéghideg máár a lehelleted és Friiiiis és friiiiis friiiiiiiiiiiis

Carlos
😊))
Ûber LOL!!!
Kurva jó elemzést hallottunk tanult kollégánktól!!!
Majd leestem a székrõl!!!

Þór vígi þessi rúnar

Taranov
Egyetértek, nagyon rossz reklám, az is durva, hogy nem bírja internet nélkül.
Ez már szégyenletes.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kandurex
"élvezd az éden danon ízeket" vagy mi a rossz baj, a hányigert elkapom amikor bevillan "juhhééé, jujujujhu, uááááááhhhh" boeeeee......

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

batman
A Vodafone nem azért olcsó, mert szponzorálja a Manchestert 😊. Ez volt az egyetlen esélye, hogy betörjön a Mo-i piacra. A jövõben úgyis az árverseny fog dönteni, és nem a minden szarsággal felszerelt telefonok, mert azt elõbb utóbb mindenki átveszi, max valamilyen klón formájában.

batman
A matávot amúgy is lehetne perelni szerintem monopólium váddal, mint a Mikorfost, mert szinte az övé az egész Mo-i távközlési piac...szal matáv bekaphatja 😊