1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
  • Taranov
    Meg kell verni. Csak mostmár veszélyes, mert megnézi a tehetellene.hu-t. :)
  • Taranov
    Nem baj :))
  • SoDI---
    ja, már volt :)
  • SoDI---
    "én azért szavazok ...-re, mert a csajom tavasszal szülni akar" :-))))
  • Glpetyus
    APU-APU KÉRSZ CSOKIT??????????

Úgy üvölt mint a barom,hogy rohadna meg a kis buzi...
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    :D
  • KM
    Valóban tenyérbe mászó a csaj.
  • Alien!
    nana! csajomat nembántani!...:) egyébiránt hol van itthon olyan bolt ahol papírzacskót adnak?
  • shaba23 #600
    Azt útálom még (a barátnőm is), amikor a csaj rohangáltatja a pasiját a boltba, mer' neki óccsó a telefon....pofánbasznám...
  • Voltan
    Tüpütüpütüpütüp-tüpütüp-tüpütüp
  • Voltan
    mosolya.

Ehhez a reklámhoz még nem volt szerencsém...
  • Sephi
    Pasinak tejesen kieg a lakasa mire jon a rendorseg o leugrik es elkapjak a tuzoltok. De ekozben olyan mosoja van mintha semmi baj nem lenne.... baaz :)
  • Taranov
    "Én azért szavazok az SZDSZ-re, mert a csajom tavasszal szülni akar." :D
  • Eye-scream
    "KÉPZELD ANYU, A TANÍTÓNÉNI FÉRJE LESZEK"

INKÁBB A JÓ KURVA ANYÁDÉ, AZÉ!
  • fifi
    az tényleg nagy f@szság. Egyszer komolyan mondom nagyfaterom véleményét a reklámokról felírkárlom/az aktuális kritikáit/ és begépelem ide. Lesz röhögés...
  • Taranov
    Szerintem tényleg ennyire idióták.
  • shaba23 #592
    most láttam egy gyógyfüves rágó reklámot, amit úgy nyomnak, hogy valami állat (nememléxem farkas vagy róka)
    falja a füvet a mezőn és mondják, hogy azért teszi, hogy a gyógynövényektől erősek maradjanak a fogai

szerintem meg azért legel, mert az előbb evett meg egy zsák nyulat meg madarat, és a szőr+a toll basztatja a gyomrát és a fűtől kitudja azt hányni...
    ilyenkor nemtom, hogy engem néznek hülyének ezzel, vagy télleg ennyire idióták?
  • artschi
    szőrös láb rulz :D
  • Aramir
    Eh.. inkább nem :P
  • shaba23 #589
    próbáld ki:)
  • Aramir
    A lábamat nemborotválom, lehet, hogy ott lecsúszna :)
  • shaba23 #587
    végre mégegy normálisan szőrösödő ember:)
  • Noodlee
    Ez aztán az eszmefuttatás:)
    Lefelé szerintem sem akadna bele, még ha olyan szőrös is lenne, mint egy jeti.
  • shaba23 #585
    hmm..az enyémen nem
  • Aramir
    Ez biztos, mert épp most van 2-3 napos borostám :P
  • Aramir
    Ha finoman simítod, akkor szúr, igaz nem annyira, mintha felfelé. Ha erössebben simítod, akkor persze nem, mert lenyomod a szőrszálakat. Egy olyan sejmes lófasz, mint a reklámban is volt, simán megállna az államon :)
  • shaba23 #582
    elég érdekesen nő az arcodon a szőr, ha lefelé simítva szúr:)
  • Aramir
    Elég érdekessen nő akkor az arcodon a szőr, ha 1-2 napossan nem szúr, bármerre is simogatod.
  • Gyiik
    telenyomtak teknokollal a csaj labat, azon mar megtapad:)
  • shaba23 #579
    az nem lekókad, hanem eleve lefelé nő
  • shaba23 #578
    nemakad bele...
  • Bandew
    De ha csak nagyon kicsit rövid, akkor még nem "kókadt" le, szal beleakad.
  • shaba23 #576
    de a szőr lefelé nő, tehát ha borostás, akkor sem fog beleakadni...
    ha lefelé simítod az arcod neked sem szúr...
    javaslom próbáld ki
  • Glpetyus
  • Aramir
    Azért ha a csaj lába olyan, mint nekem az arcom egy hetes borostával, akkor tuti nemfog lecsúszni :)
    Na, ott azt reklámozzák, hogy attól a szartól nemlesz félcentis szúrós szőr a lábán :)
  • shaba23 #573
    selyem
  • shaba23 #572
    arra vajon mikor jönnek rá, hogy ha ráejtik a lábukra a sejemsálat, akkor az akármennyire szőrös, mindenképpan lecsúszik róla? próbálná meg visszafelé:)
  • Alien!
    van egy danone(asszem)reklám a TV-ben,amikor egy kölyök tolja a Fifát a Playstation-ön,ami alá Pac-Man hangok vannak bevágva...merugye ha videójáték akkor pacman-szerű csipogás jön ki belőle...
  • shaba23 #570
    -mit csinálsz? -kérdi anyuka
    -Semmit!- válszol apuka, hiszen a vak is láthatja, hogy dolgozni próbálna, ha nem zavárnék hülye kérdésekkel.
    Anyuka erre kibont egy dobot joghurtot és enni kezdi, miközben többszörös kulináris orgazmust él át a hallatott hangok alapján.
    -Mit eszel? - kérdi erre apuka, hisz a nyammogástól nem tud koncentrálni.
    -Semmit! - válszolja elmésen anyuka, aki ezzel a válaszával a család két másik gyengeelméjű tagját már sikeresen bevonta egy bezsélgetésbe.
    Na most az én verzióm szerint itt annak kellene elhangoznia apuka szájából frappáns reakcióként anyuka válaszára, hogy:
    -Akkor mia jó büdös ku*va isten fa**áért csámcsogsz te büdös retkes ri*gyó?
    szóval engem ez a reklám idegesít...

arról nem is szólva, amikor a tsávó csokit eszik és nekiáll levetkőzni a buszmegállóban...