Idegesítõ reklámok!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg:
"Anyu ha mos, probléma nincsen,
Anyu ha mos, fehérebb minden.
Anyu varázsol: tûnnek a foltok,
sugárzik a fehérség a CLOROXtól!"
(kicsit odabasz)
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
végén meg zabálja a kolbászt a nyitott hûtõ mellett: "Ezeknek fogyni..."
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Úgy látszik ugyanarra nyílik a bicska a zsebünkben

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Geci rajzolt pingvin (?), megrúgdosnám, aki kitalálta.
Nem a botboooo te köcsög kurva!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
A zenéje nincs meg valakinek?
(ami a végén van)!
Amúgy megvan a reklám! Gyöngyszem!
Þór vígi þessi rúnar
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
két kisgyerek, egy fiu és egy lány veszekednek, kezukben varázspálcával, és folyamatosan átváltoztatják az autot, és közben dacosan kiabálnak: "kabrio! kupé! kabrio! kupé+" stb.
iszonyat nagyon tetszik, leakadtam amikor elõszõr láttam
szellemes, jól megcsinált, figyelemfelhivo reklám, tökéletes munka
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
a nõ meg ott barom modon táncol a papagáj mögött szánalmas :(((
A GAZDASÁGOS HASHAJTÓ!!!
HAHAHAHAHA
12 Ft-ért szarhatok egy jót!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
AZ ÉLET SZÉP!!!!!
BESZAROK, COLA NÉLKÛL MÁR SZAR AZ ÉLET, VAGY MI VAN!!!!?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Persze befújom a szobába aztán megkeresi a legyet, mi? Biztos hangérzékelõs, hogy felfigyeljen a buzi dalra amit a szivarozó légy énekel...Na elmegy ám a jó édes...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Thaiti Noni Juice 500 FT-os árengedménnyel eladó! Jelentkezés e-mailben!
Engedje, hogy a trópusok csodája megváltsa életét!
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
MEGCSONKÍTJÁK VELE A FILMEKET!!!!!!!!!!!
HÜLYÍTIK AZ EMBEREKET!!!!!!!!!!
A JÓ SZOPÓS KURVA ANNYUKAT!!!!!!!!!!!!

ui.: szerintem ezt a gumiba kellett volna.
(halalhorges)
.
.
.
.
.
.
(kethetes komabol valo felepules a megrazkodtatas utan)
-Fu bazzeg de rosszat almodtam! Azt almodtam hogy squashol a gyerek es...
-Az nem alom volt hanem egy reklam...
-MICSODAAAA? HAT MEGSEM ALOM VOLT? ARGGHGHGHGAHGHGH...........
.
.
.
(halál)
ui.: Nem tudjatok hogy honnan tolthetnem le az osszes eddigi Nike reklamot? A regieket is (foci, kosarlabda stb... (eurosporton volt deszkas is)), meg az ujakat is (a stickmanesek).
Elore is koszi
Aquli
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
, nagyon bejönnek + is van az összes
Nekem a vége tûnik a legízléstelenebbnek, amikor azt mondja az a surmó, valószínûleg valami buzieffekttel elõállított hang:
- A kedvencem, mert olyan hûûûûs.
Padló.
-majd késõbb naagyi
-próbáld ki a kinderpingit
-a hûûûtõõbõl???
...anyádból te barom te
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Kár, hogy tudtuk a poént!!!
Na, ilyen reklámok kellenének magyarországra!
Nem a hisztizõs axel!
Þór vígi þessi rúnar
Mikor kiül x nõ, és mondják hogy jaj hogy ez milyen jó, milyen fasza az llata, és hopgy minden olyan könnyen gyorsan egyszerûen tiszta lett, aztûn letépik a papírt a dobozról, és mindegyik felkiált, hogy JAAAAAAJ hát ez a DÓZIA?? dejó, hát nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen olcsó szar az, hát hihetetlen. Meg hogy amit most használok majd lecserélem.
Szörnyû!!!
Hányingert kapok az ilyenektõl.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"