1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
#609 Meg kell verni. Csak mostmár veszélyes, mert megnézi a tehetellene.hu-t. :) -
#608 Nem baj :)) -
#607 ja, már volt :) -
#606 "én azért szavazok ...-re, mert a csajom tavasszal szülni akar" :-)))) -
#605 APU-APU KÉRSZ CSOKIT??????????
Úgy üvölt mint a barom,hogy rohadna meg a kis buzi... -
#604 -
#603 :D -
#602 Valóban tenyérbe mászó a csaj. -
#601 nana! csajomat nembántani!...:) egyébiránt hol van itthon olyan bolt ahol papírzacskót adnak? -
#600 Azt útálom még (a barátnőm is), amikor a csaj rohangáltatja a pasiját a boltba, mer' neki óccsó a telefon....pofánbasznám... -
#599 Tüpütüpütüpütüp-tüpütüp-tüpütüp -
#598 mosolya.
Ehhez a reklámhoz még nem volt szerencsém... -
#597 Pasinak tejesen kieg a lakasa mire jon a rendorseg o leugrik es elkapjak a tuzoltok. De ekozben olyan mosoja van mintha semmi baj nem lenne.... baaz :) -
#596 "Én azért szavazok az SZDSZ-re, mert a csajom tavasszal szülni akar." :D -
#595 "KÉPZELD ANYU, A TANÍTÓNÉNI FÉRJE LESZEK"
INKÁBB A JÓ KURVA ANYÁDÉ, AZÉ! -
#594 az tényleg nagy f@szság. Egyszer komolyan mondom nagyfaterom véleményét a reklámokról felírkárlom/az aktuális kritikáit/ és begépelem ide. Lesz röhögés... -
#593 Szerintem tényleg ennyire idióták. -
#592 most láttam egy gyógyfüves rágó reklámot, amit úgy nyomnak, hogy valami állat (nememléxem farkas vagy róka)
falja a füvet a mezőn és mondják, hogy azért teszi, hogy a gyógynövényektől erősek maradjanak a fogai
szerintem meg azért legel, mert az előbb evett meg egy zsák nyulat meg madarat, és a szőr+a toll basztatja a gyomrát és a fűtől kitudja azt hányni...
ilyenkor nemtom, hogy engem néznek hülyének ezzel, vagy télleg ennyire idióták? -
#591 szőrös láb rulz :D -
#590 Eh.. inkább nem :P -
#589 próbáld ki:) -
#588 A lábamat nemborotválom, lehet, hogy ott lecsúszna :) -
#587 végre mégegy normálisan szőrösödő ember:) -
Noodlee #586 Ez aztán az eszmefuttatás:)
Lefelé szerintem sem akadna bele, még ha olyan szőrös is lenne, mint egy jeti. -
#585 hmm..az enyémen nem -
#584 Ez biztos, mert épp most van 2-3 napos borostám :P -
#583 Ha finoman simítod, akkor szúr, igaz nem annyira, mintha felfelé. Ha erössebben simítod, akkor persze nem, mert lenyomod a szőrszálakat. Egy olyan sejmes lófasz, mint a reklámban is volt, simán megállna az államon :) -
#582 elég érdekesen nő az arcodon a szőr, ha lefelé simítva szúr:) -
#581 Elég érdekessen nő akkor az arcodon a szőr, ha 1-2 napossan nem szúr, bármerre is simogatod. -
#580 telenyomtak teknokollal a csaj labat, azon mar megtapad:) -
#579 az nem lekókad, hanem eleve lefelé nő -
#578 nemakad bele... -
#577 De ha csak nagyon kicsit rövid, akkor még nem "kókadt" le, szal beleakad. -
#576 de a szőr lefelé nő, tehát ha borostás, akkor sem fog beleakadni...
ha lefelé simítod az arcod neked sem szúr...
javaslom próbáld ki -
#575 -
#574 Azért ha a csaj lába olyan, mint nekem az arcom egy hetes borostával, akkor tuti nemfog lecsúszni :)
Na, ott azt reklámozzák, hogy attól a szartól nemlesz félcentis szúrós szőr a lábán :) -
#573 selyem -
#572 arra vajon mikor jönnek rá, hogy ha ráejtik a lábukra a sejemsálat, akkor az akármennyire szőrös, mindenképpan lecsúszik róla? próbálná meg visszafelé:) -
#571 van egy danone(asszem)reklám a TV-ben,amikor egy kölyök tolja a Fifát a Playstation-ön,ami alá Pac-Man hangok vannak bevágva...merugye ha videójáték akkor pacman-szerű csipogás jön ki belőle... -
#570 -mit csinálsz? -kérdi anyuka
-Semmit!- válszol apuka, hiszen a vak is láthatja, hogy dolgozni próbálna, ha nem zavárnék hülye kérdésekkel.
Anyuka erre kibont egy dobot joghurtot és enni kezdi, miközben többszörös kulináris orgazmust él át a hallatott hangok alapján.
-Mit eszel? - kérdi erre apuka, hisz a nyammogástól nem tud koncentrálni.
-Semmit! - válszolja elmésen anyuka, aki ezzel a válaszával a család két másik gyengeelméjű tagját már sikeresen bevonta egy bezsélgetésbe.
Na most az én verzióm szerint itt annak kellene elhangoznia apuka szájából frappáns reakcióként anyuka válaszára, hogy:
-Akkor mia jó büdös ku*va isten fa**áért csámcsogsz te büdös retkes ri*gyó?
szóval engem ez a reklám idegesít...
arról nem is szólva, amikor a tsávó csokit eszik és nekiáll levetkőzni a buszmegállóban...