Idegesítõ reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
inkább nyomják a sörreklámokat ezerrel, mint az ilyen mosópor, fogkrém, meg hozzájuk hasonló reklámokat...

Dynamic
Elképesztõ mennyi sörreklám van az utóbbi 1-2 évben.Szerintem magasan vezet a mosóporreklámok elõtt is.Nem elég a magyar sörök tömege(AranyÁszok,Soproni Ászok,Borsodi,Szalon,Borostyán), külföldi is van legalább kétszer annyi.Érdekes, hogy például a németeknél-akik köztudottan sörívó nemzet-sem látunk ennyi sörreklámot.
Aquli
MH +Carlos+: Az erdekelne de ne kuldd at, mert modemes vagyok. Neten nincs fenn valahol? Mert akkor szep lassan Getrighttal leszedném.

Egyébként meg:
"Anyu ha mos, probléma nincsen,
Anyu ha mos, fehérebb minden.
Anyu varázsol: tûnnek a foltok,
sugárzik a fehérség a CLOROXtól!"

(kicsit odabasz)

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

KG21
Ami most nagyon bejön: csávó ezerrel nyomja a szobabiciklit, meg a felüléseket, közben nõket hívogat, de mindegyiknek megváltozott a száma 70-re. Aszongya: "Kiskunpitypangról mióta lehet 70-sel dumálni?"
végén meg zabálja a kolbászt a nyitott hûtõ mellett: "Ezeknek fogyni..."

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki

Köszike, le is húztam, jó.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Úgy látszik ugyanarra nyílik a bicska a zsebünkben

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Manta
A kedvencem, mert olyan hûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûs.

Geci rajzolt pingvin (?), megrúgdosnám, aki kitalálta.
bdf
bótbó-->hütöbe-->gyerök szájába

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

Tikal
kinder csoki a hûtõbõõõõõõõõõõõ?

Nem a botboooo te köcsög kurva!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
már le is töltöttem

zaki
a szám címe: Raja Mushtaq - The Sculptor

zaki
én is

bdf
(indiai)... már csak az elefánt szemszögéböl is

Carlos
Az nagyon komoly!
A zenéje nincs meg valakinek?
(ami a végén van)!
Amúgy megvan a reklám! Gyöngyszem!

Þór vígi þessi rúnar

dikki*yysw
Az g**inaaaagy :DDDD

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Az Arany Ászokos reklám, azt a piros pulcsis csövest le kéne lõni. F****m, ha vki igénytelen, és úgy néz ki mint egy csöves, miért szerepel a tv-ben?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

mostanában vetitenek egy iszonyat kurvajo reklámot, a citroentõl

két kisgyerek, egy fiu és egy lány veszekednek, kezukben varázspálcával, és folyamatosan átváltoztatják az autot, és közben dacosan kiabálnak: "kabrio! kupé! kabrio! kupé+" stb.
iszonyat nagyon tetszik, leakadtam amikor elõszõr láttam
szellemes, jól megcsinált, figyelemfelhivo reklám, tökéletes munka

Dynamic
A két kis rappelõ KinderJoy kölyköt kéne még jól nyakonvágni.
BADE
Húú!Ez a CSIWAWÁS reklám az õrületbe kerget!Köcsög DJ BOBO!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Factor_007
HÚÚÚÚÚ KARRRÁCONY VAN??????
a nõ meg ott barom modon táncol a papagáj mögött szánalmas :(((

Factor_007
:-DDD

Bandew
Ja és még a tuti:

A GAZDASÁGOS HASHAJTÓ!!!
HAHAHAHAHA
12 Ft-ért szarhatok egy jót!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Arch
Nem lehetne, hogy inkább felpakold valahova, ahonnan le lehet szedni akárkinek is?

bdf
"Mert élvezni csak Maresivel lehet..." /Hofi Géza/

Bandew
Rohadt idegesítõ: Coca-cola reklám
AZ ÉLET SZÉP!!!!!

BESZAROK, COLA NÉLKÛL MÁR SZAR AZ ÉLET, VAGY MI VAN!!!!?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki

bdf
Calgonnalamosógépistovábbél!

zaki
engem a Calgon reklám tud a legjobban felidegesíteni, meg a buzi mosóporreklámok

Eye-scream
Bazz Mortein vagymi a LÉGYKÖVETÕ! rovarirtó...
Persze befújom a szobába aztán megkeresi a legyet, mi? Biztos hangérzékelõs, hogy felfigyeljen a buzi dalra amit a szivarozó légy énekel...Na elmegy ám a jó édes...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Kandurex
Van egy ellenpéldám is, asszem Nike reklám, bár nem biztos. A pokol démonai fociznak a "menõ"-kel (bekem,karlossz écsatöbbiek). Valami kurva nagy az a reklám.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Van valami reklám ami vessztül fel tud húzni (szõretelenítõ) valami csaj borotválja ezerrel a lábát és ilyen jeges xart erõsít a célszerszám végére. Közbe meg úgy pattog a p*na mintha szívrohama lenne a gyönyörtõl...ÁÁÁÁÁÁ....olyan kis gyilkos hangulatom támad

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zaki
volt 1 arany ászok reklám, amikor a válogatott (magyar) játékosok az öltözõben dekáztak. hát az úgy idegesített, mint atom. vannak azok a rohadt jó Nike, meg Adidas reklámok, erre csinálnak egy magyar utánzatot, ami össze-vissza van vágva, mert 3-nál tovább senki nem tud dekázni. ÁÁÁ, de felidegesítettem magam

SoDI---

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
AKAR ÖN EGÉSZSÉGESEBB LENNI, ÉS TELJESEBB ÉLETET ÉLNI?

Thaiti Noni Juice 500 FT-os árengedménnyel eladó! Jelentkezés e-mailben!

Engedje, hogy a trópusok csodája megváltsa életét!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Bandew
UTÁLOM AZ ÖSSZES KIBASZOTT KURVA REKLÁMOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MEGCSONKÍTJÁK VELE A FILMEKET!!!!!!!!!!!
HÜLYÍTIK AZ EMBEREKET!!!!!!!!!!
A JÓ SZOPÓS KURVA ANNYUKAT!!!!!!!!!!!!

ui.: szerintem ezt a gumiba kellett volna.

Aquli
BAZZE CSAVO NYOMJA A SQUASHOLAST A KOCSOGGECIMAJOM, A HAZBA MEG OTT ILLEGETI MAGAT A PICSA, ERRE GAGYOG EGYET A GYEREK, EGYBOL FELHIVJA A CSAVOT, AZT A KOCSOGOT, AKI PERSZE NYER A SQUASHBA, UTANA A GYEREK BELEGAGYOG A TELEFONBA A GYEREK MEG BUZERNYAK KOCSOG KEPET VAG AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARHRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGARGHHAGHGHGGHGGGGGGAAAAAAAAAA
(halalhorges)
.
.
.
.
.
.
(kethetes komabol valo felepules a megrazkodtatas utan)
-Fu bazzeg de rosszat almodtam! Azt almodtam hogy squashol a gyerek es...
-Az nem alom volt hanem egy reklam...
-MICSODAAAA? HAT MEGSEM ALOM VOLT? ARGGHGHGHGAHGHGH...........
.
.
.
(halál)

ui.: Nem tudjatok hogy honnan tolthetnem le az osszes eddigi Nike reklamot? A regieket is (foci, kosarlabda stb... (eurosporton volt deszkas is)), meg az ujakat is (a stickmanesek).
Elore is koszi
Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

batman
Maximálisan egyet értek.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Carlos
:)

Þór vígi þessi rúnar

zaki

zaki
sok reklám engem is idegesít, de a legjobbak sztem a Heineken reklámok, nagyon bejönnek + is van az összes

Tipikus esete annak, amikor a reklám ront a terméken, ahelyett, hogy kedvet csinálna hozzá :)

Amúgy finom :)

Hú, éppen ezt a reklámot akartam én is írni :))))
Nekem a vége tûnik a legízléstelenebbnek, amikor azt mondja az a surmó, valószínûleg valami buzieffekttel elõállított hang:
- A kedvencem, mert olyan hûûûûs.

Padló.

mikike
ez most kibaszottul idegesít és egy nap van vagy 5ször
-majd késõbb naagyi
-próbáld ki a kinderpingit
-a hûûûtõõbõl???

...anyádból te barom te

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

[HUN]PAStheLoD
eg mailt lécci!

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

schoma
Ezer THX.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

[HUN]PAStheLoD
na ez kell!! [email protected]

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Carlos
Rohatt jó!!!
Kár, hogy tudtuk a poént!!!
Na, ilyen reklámok kellenének magyarországra!
Nem a hisztizõs axel!

Þór vígi þessi rúnar

Match
szerintem a reklámok (negatív értelemben vett) királya, a mosóporreklám(ok).
Mikor kiül x nõ, és mondják hogy jaj hogy ez milyen jó, milyen fasza az llata, és hopgy minden olyan könnyen gyorsan egyszerûen tiszta lett, aztûn letépik a papírt a dobozról, és mindegyik felkiált, hogy JAAAAAAJ hát ez a DÓZIA?? dejó, hát nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen olcsó szar az, hát hihetetlen. Meg hogy amit most használok majd lecserélem.
Szörnyû!!!
Hányingert kapok az ilyenektõl.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"