Idegesítõ reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Arra nem gondolsz, hogy egy embernek lehet több telefonja is? Ja, és láttam már egy csomó 10 éven aluli kis taknyost akinek van mobiltelója, mert anyucika megveszi neki, mert hogyha Pistike bántotta az iskolában, akkor fel tudja hívni, hogy "Anyuuuuu....bántott a pistike". Szal szerintem elképzelhetõ az 5 millió mobil M.o.-n!

Bazinga!

BaLeeX
Az lehetetlen!
Gondolj csak bele.
Hogyan lehetne 2,5 millió westeles az országban? Amikor van Pannonos is mondjuk 1,5 millió meg Vodás 0,5-1 millió ez csak sacc. Ez kb. 5 millió telefon. El tudod képzelni, hogy magyarországon minden második embernek mobiltelefonja van? Beleértve a rengeteg 50 éven felülit és a 10 éven aluli gyerekeket, akik maguk kitesznek vagy 3-4 milliót.

Mert én nagyon nem.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Ha nem így lenne, meg is baszná õket alaposan a versenyhivatal.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

De, az aktív elõfizetéseket számolják.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

BaLeeX
Ja, a leggagyibb a reklámban, amikor az öreglány a végén odadörgöli a fejét a szöszihez...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Tudjátok mi a szánalmas? Az új westel reklám, amikor a voda reklámját figurázzák ki.
Az egy dolog, hogy igazuk van, de õk is ugyanezt csinálják (értsd: apró betûs részek).
Szóval inkább törték volna kicsit azt a kis agyukat és találtak volna ki valami hasonlóan poénosat, mert ez inkább szánalmas.

"Az én mobilomban westel szív dobok és a tiédben?" reklámoktól meg a hideg kiráz.

Szégyenlem, hogy westeles vagyok...
Ja, meg minden 2. modûbilban westel szív dobog... Még azokban is amiket már rég kidobtak a francba mert ezek nem azt számolják, hogy hány aktív emberük van hanem, hogy mennyi mobilt adtak el.

westel sux

Engem örömmel tölt el, amikor nem a modell-szépfiúk reklámoznak valamit, hanem kellemes pocakú emberek :)
Ez így közelebb áll az én valóságomhoz :P

zaki
sztem is jó a Sör Robi reklám, nincs vele semmi baj :P

Most miért? :)
Sör Robi szvsz teljesen rendben van, végre egy szimpatikus reklám szereplõ :DDDD

Jano
Agyhúgykövet kapok tõle!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Eye-scream
Jah és Sör Robi vagy ki a fasz is

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Alien!
Roppant idegesítõ ultrahardcore szar reklám lett szerintem az új dréher reklám...A Heineken reklámokat(party hangulat,közismert,népszerû,oldschool nóta) majmoló,nevetségesen szánalmas dolog lett belõle...megspékelve avval az idióta karatés marhulással ami egyáltalán nem vicces,sõt kifejezetten idegesítõ....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

The Garrett
Amugy meg nekem a bannerben rég nincsenek reklámok csak az a szép felhõs háttér.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
peugeot reklámok r00lzanak... nemtudom mibajod velük :)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]PAStheLoD
loll

és hogy témánál legyünk .. .halál a püzsókra! (meg a reklámjaira)

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Eye-scream
Nembaj legaláb van már illusztrációnk is a topik témájához...:D

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

zaki
azt észrevettem :P

Eye-scream
Nem kell aggódni, máshova is beírta....

Loál János
HUÁ! :D

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Kandurex
loool

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

precision
Jaja...LoL :D

Bazinga!

zaki
ezt pont jó helyre írtad bakker :DDDDDDD

Eye-scream
Jah meg a másik szánalmas: Kölök ugrál a lépcsõn, jön az anyja.
-Én nem figyelhetek rá folyton, de adhatok neki danonnemtommit amitõl erõsek lesznek a csontjai...
Ehhh....

Eye-scream
Bazmeg a buzi axeleró-gecifóka is újra nyomul!!!! Jövök haza látom ki van plakátolva a pofája...
Annál köcsögebb reklámot én még nem láttam...

Bandew
Én meg most láttam valami Coccolino száradást könnyítõ öblítõ reklámot. Beszarok. Ezt ki eszi meg?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
LOOOOOOOL vazze, most láttam a retekklubbon a Baumgartneres reklámot, olyan szánalmas volt, hogy majdnem leestem a székrõl :PPP UNIQA, vagy mi a gecc reklám volt, de olyan tehetségtelen volt bazze, ááárgh fel is idegesítettem magamat :P

Pyx
Láttátok azt uj C3 reklámt? szvsz nagyon állat! :))))

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Bandew
AXE MÁSNAPOSSÁG ÛZÕ TUSFÜRDÕ!!!!!!!!!!!!!
ILYET SE SZARTAM MÉG!!!!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
Vodefone, új reklám. szegény pacákot "Pici"-ék jól elrendezték :)))....kurva jó reklám..hogyaszondja: én úgy szeretek ide járni :))))

Bandew
Nekem ez az Axe reklám teccet, amiben a faszi elkezd táncolni. Mondjuk nem sok reklámot nézek, de a tuti a marsos reklám, amiben a faszi szinte elmegy az élvezettõl, miközben a csokit zabálja.

bdf
Én meg a macskaeledel reklámoktól vagyok ki teljesen, amikor a petrezselymet a kajája mellé rakja, mintha kurvára érdekelné a kibaszott macskát, hogy ott van-e vagy nem!

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

Nagyon lecsúszott ez a topik, kicsit visszahozom, szar reklámból ugyanis mindig tól sok van.
Mondjuk én a most futó Voda reklámot nagyon szeretem, szerintem a kevés jó reklám egyike.

Manta
Fórum >> Zene, MP3 >> Reklámzenék
Hitm@n
És melyik az a külön topik?:)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Kösz szépen!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Kandurex
A Csökkentett aroma is elhangzik vagy 4szer :( kurva cxar :((

Manta
Koffeinmentes Omnia:
-Még ilyet!
-Ezaz: még ilyet!
-Még ilyet!
-Még ilyet?
Manta
Mirwais - I can't wait, de van erre külön topik.
Hitm@n
Az Axe-os reklámnak a zenéjét nem lehet vhonnan leszedni? Mert nagyon bejövõs!

Meg a McDonalds-os zene is tuti.Na az is kéne :))))

Bandew
Ez csak azért utálod mert te Kolbee vagy és esküdt ellenséged a virsli. :D

btw ittatok már borostyánt? Én még nem találkoztam vele, de az az érzésem, hogy nagyon bejönne, ugyanis nagyon szeretem a félbarna söröket.

-the invisible-

Az az itt az hol van? Én kecskeméti vagyok, itt nálunk nagyon nyomják.

-the invisible-

[HUN]PAStheLoD
itt még egyszer se ment

Tudjátok melyik reklámot szeretem a legjobban?Azt az axeleros reklámot ami moziban szokott menni.

Nem tudokk élni nélküled, engedd hogy élhessek veled, esküszöm mindent megteszek, hogy interne-tez-hes-setek. - Énekli az a buzi fóka olyan kurva falsch hangon hogy olyat még nem hallottam. Ráadásul rohadt szarul van megrajzolva az egész... Aztzán meg: "hal letöltése - 100%" azt jön a sok hal. FULL KÉSZ!

-the invisible-

[HUN]PAStheLoD
jah ! mert ezek legalább jópofák

BaLeeX
Nem tudom írtátok-e már de a Vitelinea reklám az valami eszméletlen.

Jön a csaj le a lépcsõn, aztán elbaszódik majd a kamera ráközelít és nyomja a reklámszöveget.
Hát azt hittem valami poén akar lennei de nem, ez maga a reklám.

Bandew
Épp ezért nem kell reklámozni a németeknél.

CSOCSO
viszont a sony wega reklámok nagyot ütnek fõleg amiben a kis szörny van a csávo hasban..sajnos még mindig nem láttam az elejét csak onnan hogy a szörny kezet fog a csécsoval:) de kuuurvanagy az a fej amit a szörny vág:))))))) loooooooooool
I.C.ram
Azért mert a magyarok közttudottan "Üveg sõr a kézben + Fradi Újpest meccs" nemzet. :)
I.C.ram
"Egy tálca Soproni ÁszokOT" Orrodat is tiszticcsa effektus....