Idegesítõ reklámok!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Gondolj csak bele.
Hogyan lehetne 2,5 millió westeles az országban? Amikor van Pannonos is mondjuk 1,5 millió meg Vodás 0,5-1 millió ez csak sacc. Ez kb. 5 millió telefon. El tudod képzelni, hogy magyarországon minden második embernek mobiltelefonja van? Beleértve a rengeteg 50 éven felülit és a 10 éven aluli gyerekeket, akik maguk kitesznek vagy 3-4 milliót.
Mert én nagyon nem.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Az egy dolog, hogy igazuk van, de õk is ugyanezt csinálják (értsd: apró betûs részek).
Szóval inkább törték volna kicsit azt a kis agyukat és találtak volna ki valami hasonlóan poénosat, mert ez inkább szánalmas.
"Az én mobilomban westel szív dobok és a tiédben?" reklámoktól meg a hideg kiráz.
Szégyenlem, hogy westeles vagyok...
Ja, meg minden 2. modûbilban westel szív dobog... Még azokban is amiket már rég kidobtak a francba mert ezek nem azt számolják, hogy hány aktív emberük van hanem, hogy mennyi mobilt adtak el.
westel sux
Ez így közelebb áll az én valóságomhoz :P
Sör Robi szvsz teljesen rendben van, végre egy szimpatikus reklám szereplõ :DDDD

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
és hogy témánál legyünk .. .halál a püzsókra! (meg a reklámjaira)
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

-Én nem figyelhetek rá folyton, de adhatok neki danonnemtommit amitõl erõsek lesznek a csontjai...
Ehhh....
Annál köcsögebb reklámot én még nem láttam...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
ILYET SE SZARTAM MÉG!!!!!!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
Mondjuk én a most futó Voda reklámot nagyon szeretem, szerintem a kevés jó reklám egyike.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Meg a McDonalds-os zene is tuti.Na az is kéne :))))
-the invisible-
-the invisible-
Nem tudokk élni nélküled, engedd hogy élhessek veled, esküszöm mindent megteszek, hogy interne-tez-hes-setek. - Énekli az a buzi fóka olyan kurva falsch hangon hogy olyat még nem hallottam. Ráadásul rohadt szarul van megrajzolva az egész... Aztzán meg: "hal letöltése - 100%" azt jön a sok hal. FULL KÉSZ!
-the invisible-
Jön a csaj le a lépcsõn, aztán elbaszódik majd a kamera ráközelít és nyomja a reklámszöveget.
Hát azt hittem valami poén akar lennei de nem, ez maga a reklám.