1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
#649 Vagy mi annak a szerencsétlennek a nave... -
#648 Kovács Lajos vagyok... -
winnie #647 ti néztek reklámokat????:O -
#646 Ja de az új trónörökös(bár már elég régi reklám de asszem ide még nem írták): "Tudom, hogy sokan ki szoktak menni reklámközben de most netegyék mert a nemtommiből egy csöpp mindent megpucol.....
Hát aki ezt kitalálta annak: -
#645 Nemtom engem baromira idegesít, főleg ahogy mondja, hogy ma-te-ma-ti-ká-ra....:) -
#644 Nem tudom emlékszel-e rá, volt egy Westel reklám, amiben a részben/teljesen vodafone színészeivel játszatták el a szerepet, az is vicces volt szerintem, nekem nincs bajom ezekkel a reklámokkal, nem fantáziátlanok, mint pl. a mosópor reklámok. -
#643 Bizonyám! -
#642 Ez tényleg szerintem is ötletszegény reklám. -
#641 A Westel reklámja is ugyanezt csinálta. Szerintem ez ebben a piaci helyzetben nem olyan vészes.
Az a tanár meg elég gyökér, aki ezt sértésnek veszi. -
#640 Nekem tetszik, szerintem ötletes. Kicsit belemegy az ember agyába, olyan nyomasztó, de ez a cél. -
#639 ranyomsz a hi re.. bejon a kis ablak es a feher reszre jobb klikk ... forras megtekintese majd ctrl+f es ezt ird be: .mov
majd enter.. ha megvan a link akkor tedd be flashgetbe.. -
#638 Le lehet ezeket valahogyan tölteni vagy csak megnézni lehet?
Itt melóhelyen hangkártya nincs, otthon meg szélessáv... -
#637 Áz. Ráadásul milyen feje van már annak a fickónak. LOL. -
winnie #636 nem perelték be, hanem a versenyhivatal járt el -
#635 Jó de azért akkoris elég durva.... Emlékeztek a Vodafone utcaseprős reklámjára amiben dobálták ki a vezetékes telefonokat? Azt bezzeg beperelte a matáv és le is vették a műsorról, ez meg sokkal nagyobb hitelrontás szvsz és mégis megy... -
Cat #634 az összehasonlító reklám nem tilos!
http://www.vodafone.hu/popup_kezdo_150_250_500.html
és csak nekünk jo, mert emiatt csökkentett tegnap a tmobile 30%al -
#633 Hogy jól bele legyen vésve az agyunkba, hogy ehhez tényleg csak forró víz kell, amit még a nyanya sem mer elhinni! :-DDD -
#632 Én mostanában a Nescafes reklámon szoktam röhögni kínomban.(remélem még nem írták)
Amikor is a repülőn jön a nyanya a kocsival, és kiabálja, hogy:
-Kávét, teát!
Erre a csávó:
-Csak forró vizet kérek.
Erre a nő hihetetlenül bambán visszakérdez:
-Teát??
-Nem csak forró vizet kérek.
Na ennek nincs semmi értelme. Ha a csávó forró vizet kér, akkor mi a fasznak kérdez vissza a nő, hogy:Teát?
-
#631 és kurva sértő a tanárokkal szemben is...
jha és méghozzá hitelrontó a voda tanáros reklámja! nem tűnt még fel eddig senkinek, h azt mondja mennyivel jobb a RELAX 250-nél (ami T-mobile) -
#630 Épp be akartam írni de látom eléggé elkéstem vele, jó nagy okádék reklám az biztos... -
#629 ahoy nah akkor kis valogatas a jobbakbol:
(gy.k.: klikk a hi re vagy a low ra)
numero 1:
ettol a hideg is kiraz annyira zsir!!!
numero 2:
mondjuk azhem ez regi es hungaryban is nyomattak... talalj egy szeket.. nike reklam
numero 3:
toyotaaaaaaaaaaaa
numero 4:
KILL BILL KILL BILL
numero 5:
TITITITTITITANIC
numero 6:
ez hatalmas!!:) We Will Rock You
-
#628 ...és ahogy lassan felemelte! Halálra nevettem magamat rajta. -
#627 Igaz az még "gázabb" volt:DD -
Cat #626 ja, a klapka reklám tényleg nagyon béna, de nem mondanám idegesítőnek, hanem inkább szánalmasnak :)
egyébként a csávó milliárdos, sokkal jobb reklámot is csinálhatna, szóval direkt ilyen
bármennyire is nevetséges, ez a mostani, ez a "ne a nőt, az ékszert nézze" sokkal minőségibb, mint a korábbi, annál csak beült a kamera elé egy táblával, amin az volt rajta hogy "vámház körut 9" :D és elmondta a szövegét -
Kolbasz #625 Bazmeg! Bazmegbazmegbazmeg! Barbi (TM) újra támad itthon! Kalifornya szöőrf! ÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
#624 Az M1-en reggelente van egy reklám,egy vén fasz reklámozza saját(egyébként már vagy 15 éve létező)ékszer-üzletét...
(Klapka ékszerbolt asszem)
Na nálam most ez viszi a pálmát... -
Kolbasz #623 Pedig az király. -
#622 valami csodajoghurtos francia szart reklámoznak:Na a 2 plázapicsa-hozzáértöen -taglalja aaz alkotoelemek mivoltát,de a végén az 1-ik kűlön kiemeli:ÉS MÉG FINOM IS!!!
Szoval amugy szar lenne,de egésszéges de ez a darab finom is.......Na ez az extra juttatás,ugyannannyiéert nem okádod le magad mert ez Danon.....mellesleg a Györi huzásuk ota semmit sem vettem tölűk....gyik franciák........Trianon!! -
#621 -
kelkaposzta #620 Ami kurvára zavar mikor a retek klubbon a műsor ajánlo és a reklámok között bejön 1 felirat a reteklub nevével, és 1 kiscsaj az üvegre fogkrémet nyom majd elkeni.. ami mellesleg tisztára olyan mint a geci.. áhh rohadt gusztustalan. Ráadásul a kiscsaj fogai közt van 10perc szünet Bláhh -
Prank #619 "20 éve tanítok matematikát...40 százalék!..."
ennél rosszabb nincs -
#618 AZT LÁTTAM!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!
Nagyon durva!!!
Iszonyatosan hallatszik a hangján, hogy mennyire béna!!!
-
#617 Na ma láttam egy "jó" reklámot:a retekklubbos Mónika vmi hajfestéket reklámoz...pffff... -
Cat #616 Mindig meglepődők hogy van még hova süllyedni
-
#615 Na azé':))
-
#614 Igaz! Vissza is cserélem. :) -
#613 Mármint az eggyel régebbi..:) -
#612 A'hát:)
A régi logod jobb vót'szvsz...:) -
#611 Loser, bizony. -
#610 Szeretem még a ki.der bueno-s reklámokat is...
Ott van 2 millió féle friss süti,a qrva meg a hütött szart választja...anyád!