1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
Cat #569 azért van autó, bank vagy gyógyszerreklám is rendesen -
#568 öööö, ott eleve kettő gyümölcs "beszélget" :)
Bár attól még szar reklám. -
#567 Azt vettem észre főleg, hogy kevés kivétellel csak mobiltelefon, élelmiszer és tisztítószer reklámok mennek a tévében. Régebben nagyobb volt a változatosság, így emlékszem. -
#566 Ez tényleg idegtépő :D -
#565 :DDDDDDDD
Az is "jó"... -
#564 -Te mi akarsz lenni ,ha nagy leszel???
-Hát gyümőlcs a J..bellában!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ Hát ki a qrva anyja akart gyümölcs lenni...
-
#563 LoL! -
#562 Nézzétek az új reklámunkat! Basszus, ilyen baromságot kitalálni a németeknél!!! :D:D
Kicsi árak! Ez a +! :D -
#561 Akkor egy tanács:
Ne nézzd ezt a két szart! -
#560 Engem az idegesí mostanában, hogy nézed mondjuk a retekklubot,
jön a reklám, én meg rendesen átkapcsolnék mert nem nézek reklámot,
de a TV 2 -n is hajszálra pontosan akkor van a reklám, mert
a csatorna nem akarja elveszíteni a nézőjét.
Ígyhát mindig vissza kell kapcsolni az eredetileg nézett adóra, merthát a másikon is reklám van. -
#559 "Lemaradóban vannak az élelmiszer forgalmazó cégek."
Ez jellemző az emberi faj mérhetetlen butaságára! Minden szarra odafigyelnek, csak hogy sok pénzük legyen, de arra ami igazán fontos, nem. -
Cat #558 Egyre értékesebb reklámfogyasztók a gyerekek
Az egy évvel korábbi árakhoz képest 15-20 százalékkal nőtt a gyerekeknek szóló műsorokhoz kapcsolódó reklámszpotok értéke, írja az AdAge.
Egyre többe kerül az amerikai gyerekek figyelme. Növekvő mértékben kínálnak a hirdetők a gyerekprogramok környékén DVD-ket és videókat, számítógépes és videójátékokat. Ezek a tipusú reklámszpotok drágább hirdetési kategóriába esnek, és emelik az műsorsávba tartozó blokk értékét.
A Nickeloeon és a Cartoon Network, valamint a hasonló tematikus csatornák örömmel fogadták a reklámidő árának emelkedését. A tavalyi év amerikai gyerekcsatornáinak reklámbevétele elérte a 750 millió dollárt, ez idén várhatóan 5-10 százalékkal fog megnövekedni. A Nickelodeon tulajdonosának, a Viacomnak a részéről Mel Karmazin elnök csak 2004 eddigi részét tekintve is nagyon pozitívan nyilatkozott, mint elmondta, máris sikerült elérni a tavalyi éves bevételének felét. A legerősebb reklámozók a játék, film-forgalmazók, és az elektronikai cikk-gyártók. Lemaradóban vannak az élelmiszer forgalmazó cégek.
Erre az évre a reklámidő 50-70 százalékát már értékesítették a gyerekcsatornák, illetve a kereskedelmi adók gyermekprogramjai. A Nickelodeon 844,1 millió dollár, a Cartoon Network 231,9 millió dollár értékben adta el reklámidejét. -
Aspyrin #557 szamba + csárdás összecsap, és lesz belőle= sírás -
#556 "A magyar válogatott aki eddig nem talált legyőzőre idén"
"A magyar válogatott aminek az edzője a német világbajnok Lothar Matheus"
Annyira gáz ez a májerkodás:DDD meg a profi liga meccskonferjai.. Látszik, hogy szegény focisták még olvasni se nagyon tudnak.. -
#555 "Apaaaa apaaaa kérsz csokiiiiiit?"
Nabazze azthittem bekulázok ettől, annyira idegesít. Nameg a "Most vehetek egy új mosógépet? - Igen asszonyom.." ááááááááááá a kurva nénikédet!! -
#554 áááá a filmben volt 1-2 értelmes párbeszéd is -
Ramza #553 Nem tudom szó szerint, de kirobbant belőlem a röhögés, amikor meghallottam, hogy Ronaldinho és Gera összecsapása egyben a szamba és a csárdás bemutatója is lesz.
Két dolgot tudok elképzelni.
1. Ezek komolyan gondolják
2. A reklám írói annyi kábítószer hatása alatt álltak, mint a Félelem és reszketés LV-ban két főszereplője... -
#552 ANYÁDAT KOPÁCSOLSZ TE F@SZKALAP!!!!!!!!!!!!!! -
#551 ok thx -
#550 firefox (ez egy bongeszo) + adblock extension -
#549 Szerintem az összes magyar meccs reklámja idegesítő:DDD A Profi bajnokságban azok az üzengetések... Hát majd beszarok a röhögéstől:DDD Hogy tanították meg azokat a focistákkal? -
#548 a Brazil-Magyar meccs reklámja qrva idegesítő -
#547 -
#546 milyen reklám szűrést?
milyen progi? -
#545 jaja! -
#544 Startlap flash anim reklamja, amelyik bekopog (kikopog) a monitor uvegen. Ujra fel kellett tennem a reklamszurest...
Az osszes startlaposnak kivanom, hogy fejhallgatoval hallgassa ezt az idegesito szart. -
#543 Türürürürüm, türürürürüm, tütütütüm! -
Prank #542 ez valami fogkrém reklám lehet:) -
#541 Ezt nem ismerem. -
#540 Nektek mennyi bajotok van -
#539 Az a halálom!!!
Oly' boldoggá tesz, ha velem vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagy! Köszönöm én, azt jelenti... Anyád! -
#538 "Apu téged is megdícsért a tanárnéni?"
Nahh ettől olyan hányingerem van........ -
#537 "Anyu ha mos..." salalalalaala
aki ezt kitalálta, annak azt kívánom, hogy zárják be egy szobába, és egy hónapon keresztül folyamatosan ezt kelljen hallgatnia! -
Prank #536 "köszönöm én, azt jelenti: MERSZÍ" -
Augustus Gigo #535 és miért viszi az áramot? -
TERENCE HILL #534 Villany áramot! -
Augustus Gigo #533 milyen áramot? -
TERENCE HILL #532 A reklám csak arra jó hogy vigye az áramot! -
#531 legujabb kedvencem, mint már irtam:
"te is ugy érzed ugyet sem vetnek rád mert lapos a hajad?"
meg ott vannak a mobil reklámok, sulikban, már általános iskolákban is az megy hogy kinek van jobb telcsije... pfff
ezeket honnan veszik? és a szulo a leghibásabb ezekben, nem a reklámok!
-
#530 mivel ilyenkor szedik az infot a kulvilágrol a viselkedési normákrol, szerintem nem vmi jo dolog ezeket a tv-ből összeszedetni veluk, ha lesz gyerekem biztos szabályozni fogom neki a tv nézést :)