Idegesítõ reklámok!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Nem tennéd ki valahova? Felkeltette az érdeklédesemet
ON
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
fiatal apuka tolja a bevásárlokocsit, mellette a 4-5 éves kölyke
pakolják bele a cuccuokat, mennek a sorok között az áruházban
gyerek elkezd hirtelen tombolni, apuka értetlenul néz, hogy mi kell vajon a gyereknek
körbe sok sok termék végigpörög, mutatják ahogy a gyerek ugrál, egyre jobban bömböl
apuka feje közelképben, gyerek ugrál, hisztizik
körben a vásárlok arranéznek, és elsunnyognak, apuka értetlen továbbra is
gyerek már a földön fetreng, apuka feje ismét közelképben
alul beuszik a felirat, hogy vegyen ön is durex kondomot
kb. lefordultam a székrõl :D
shit happens
Még ünnepnapja is van annak a kurva vegyszernek?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
shit happens
bazz ez engem max kasztrál!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
:-DDDDDD
Ennél a reklámnál csak álltam és néztem. Nem tudtam mit mondani. De utána ugy rámjöttt a röhögõ görcs hogy alig birtam abbahagyni :DDDDDDDDDDD
különben akkora egy szar a reklám, hogy az egész családot belefujtanám a patakba

Axel, a nyálkás lábtalan patkány, aki zabájja a csekket, meg balhét csinál, mer' nincs internet!!!
Kurva annyát! Felidegesít mindig!
Þór vígi þessi rúnar
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
shit happens
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
V9ykn8_TZL0
A zunliht mától cif, (tom hogy sunlicht) hû, de gyûlölöm.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Aztán megzabálja a számlát. A matáv meg majd megbasz, meg kikapcsolja a vonalat mert nem lett befizetve.
Ekkora balfaszságot :P
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Amikor ugyanis megláttam a Primavera nevû ásványvíz irtózatosan ostoba sulykolós reklámját, balta után kezdtem nézni.
Ja, és "Az év leghülyébb reklámszlogenje" címet ezennel a Jacobs Krönung reklámjának adományozom:
"Egy meghitt aromapillanat"
(Mi a lópénisz az az "aromapillanat"?)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A szobában életre kelnek az állatok, majd az egyik plüssmaci átmegy a másik szobába ahol a heverõn egy lány plüssmaci fetreng, meglátják egymást és rögtön beindulnak a hormonjaik, már majdnem történik valami mikor rájuk nyit a háziasszony (ez már emberi lény).
Elõször azt hittem hogy coccolino reklám, de nem.
Tetõtéri nyilászáro!!!!!!!
Hihetlen hova süllyedünk...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Most, hogy több év késéssel már õk is bevezették a HR tipusú beszédalapú kódolást a hálózatukban, azzal reklámoznak, hogy náluk a legjobb az elérhetõ hangminõség. Kár, hogy a másik két szolgáltatónak már régen van ilyen szolgáltatása. Szánalmas, mint az egész cég. Pedig régen pannonos voltam...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Így megfelel? :D
Azt ne hagyd ki :)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!