Idegesítõ reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

batman
mail ment neked is

[...] Te romboló állat! Te sátán!

batman
Mail ment!

http://szanalmas.hu/diab/zazoo.mpg

Carlos
Nekem is elküldheted!!!
Megköszönném!!!

Þór vígi þessi rúnar

schoma
Azt megköszönném....

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Eye-scream
Engem is érdekelne, sehova nem tudnád feltenni?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

batman
winace-el kb 2,8 megára sikerült tömöríteni. elküldjem mailben?

batman
nem megy fel a tarra. valami gebasz van

batman
ha a tar-ra felfér 3,5 mega, akkor felteszem, vagy adj egy helyet

CSOCSO
jaja:)) meg ül a gép elött és köp egyet és mutogat az egérre vagy mire.. fúú.. köcsög reklám
schoma
OFF

Nem tennéd ki valahova? Felkeltette az érdeklédesemet

ON

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

batman
nekem az meg van a gépen...és télleg qvva jó :)

Carlos
Fúúúúúú...
5letes, de zsibbasztó!!!

Þór vígi þessi rúnar

tudom nem ideillik, de nemrég láttam németeknél egy nagyon ütõs reklámot:

fiatal apuka tolja a bevásárlokocsit, mellette a 4-5 éves kölyke
pakolják bele a cuccuokat, mennek a sorok között az áruházban
gyerek elkezd hirtelen tombolni, apuka értetlenul néz, hogy mi kell vajon a gyereknek
körbe sok sok termék végigpörög, mutatják ahogy a gyerek ugrál, egyre jobban bömböl
apuka feje közelképben, gyerek ugrál, hisztizik
körben a vásárlok arranéznek, és elsunnyognak, apuka értetlen továbbra is
gyerek már a földön fetreng, apuka feje ismét közelképben
alul beuszik a felirat, hogy vegyen ön is durex kondomot

kb. lefordultam a székrõl :D

cSuwwi
a szart beszélek, nem rím, hanem valami más, de könnyû megjegyezni.

shit happens

cSuwwi
sz... sz... (ez egy rím). meg az elõzõ is az volt. ennek a szernek szar a neve. miért, te hogy reklámoznál egy ilyen nevû biolöttyöt?

shit happens

KG21
És akkor az mi, hogy a szombat szubsztrál nap?
Még ünnepnapja is van annak a kurva vegyszernek?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Minden Matav reklam idegesito!

cSuwwi
Mér' hogy akarsz eladni egy ilyen hülye nevû növényápolószart. Kell valami rím, hogy a birka nép eszébe jusson a bótba...

shit happens

KG21
És ez milyen: "a növényeknek szeretet kell és szubsztrál..."
bazz ez engem max kasztrál!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Factor_007
Anyu varázsol a Cloroxal!
:-DDDDDD
Ennél a reklámnál csak álltam és néztem. Nem tudtam mit mondani. De utána ugy rámjöttt a röhögõ görcs hogy alig birtam abbahagyni :DDDDDDDDDDD
különben akkora egy szar a reklám, hogy az egész családot belefujtanám a patakba

Carlos
Továbbra is:
Axel, a nyálkás lábtalan patkány, aki zabájja a csekket, meg balhét csinál, mer' nincs internet!!!
Kurva annyát! Felidegesít mindig!

Þór vígi þessi rúnar

CSOCSO
yogobella vag mi cs szar.. mikor az eper arrol álmodik hogy õ majd yogobellába kerûl ha felnõ... arghh.. a végén az orgazmust a pasi hozza elõ a hülye szinkronhanggal: az õn joghurtja ezt nem tudja..áárghh
batman
próbáld meg talán a hivatalos honlapról. több helyen láttam már ilyesmit, pl. Heineken

Buddy
reklamokat honnan lehet letolteni?........kene a snickers-es csomag :)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Carlos
Másik ÜberLOL!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
ÜBER LOL!!!

Þór vígi þessi rúnar

batman
Mindenki a Mátrix 2-t várja mostanság, így viszonylag érthetõ, hogy igyekeznek arra hajazó reklámokat csinálni, mert az rögtön felkelti a figyelmed...én a fanta reklámoktól tudok mostanában üvölteni. Okádnom kell az állandóan hangosan kacagó Kenektõl és Barbiektól....

PResident Evil
nekem az bejön... a fizika tanárra emlékesztet :DDD

cSuwwi
Ez a matávos duhajkodás is egy nagy baromság. Fõleg ezzel a mókamiki csávóval. Valahonnan ismerõs a pofája, nem valami gyerekmûsort vezetett régebben?

shit happens

Pheel
A powerade jó, de a sopronis elég gyenge és még meg is üthetik miatta a bokájukat a srácok...
Factor_007
most lattam a masik "ujratoltve" reklámot amikor a csavo ül az asztalnal azt magyaráz. De ez nem sör reklám hanem powerrade! Már mindenki matrixos reklámot csinál? Amugy maga a reklám nem olyan gagyi de bassza a csörömet hogy ez is matrix. Igaz könnyebb koppintani mint saját ötlettel elõrukkolni. De akkor is gáz...

Buddy
"magyar" adokon 97%-a a reklamoknak semmitmondo, szintelen szemet

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Davidus
Most az isten reklám az új vodafonos a gyúrós faszival:) Bár ez nem idegesítõ de nincs király reklámok topic.

V9ykn8_TZL0

dikki*yysw
Az kiba... nagy reklám :))))

A zunliht mától cif, (tom hogy sunlicht) hû, de gyûlölöm.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Tikal
Hát nem tudod? a-ROMA-pillanat, tehát el jött a romák ideje

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BaLeeX
Nyugi, axel majd lenyomja a költségeket...
Aztán megzabálja a számlát. A matáv meg majd megbasz, meg kikapcsolja a vonalat mert nem lett befizetve.
Ekkora balfaszságot :P

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

A televízió néhány napig komoly veszélyben volt.
Amikor ugyanis megláttam a Primavera nevû ásványvíz irtózatosan ostoba sulykolós reklámját, balta után kezdtem nézni.

Ja, és "Az év leghülyébb reklámszlogenje" címet ezennel a Jacobs Krönung reklámjának adományozom:

"Egy meghitt aromapillanat"

(Mi a lópénisz az az "aromapillanat"?)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Eye-scream
Nna amit írtam a 165-ös hozzászólásban német reklám lefordították magyarra.... A clorox reklámja. Hát aki ilyen dallamot kitalál annak a fejére húznék egy nagy lábost és addig verném egy vascsõvel amíg meg nem süketül és ki nem folyik az agya...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Morpheus_v2
A jó "pofa sör" meg lealázta a mátrix második részet, aminek a magyar címe az lesz hogy újra töltés!
Morpheus_v2
Mitõl?
Davidus
Mi a gond? Ez egy aranyos reklám:)

V9ykn8_TZL0

Morpheus_v2
Bizony! Lehet hogy lesz plüsmacis ovszer rekrám is!:)
Tikal
Plüssmacko sex:
A szobában életre kelnek az állatok, majd az egyik plüssmaci átmegy a másik szobába ahol a heverõn egy lány plüssmaci fetreng, meglátják egymást és rögtön beindulnak a hormonjaik, már majdnem történik valami mikor rájuk nyit a háziasszony (ez már emberi lény).
Elõször azt hittem hogy coccolino reklám, de nem.

Tetõtéri nyilászáro!!!!!!!
Hihetlen hova süllyedünk...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

batman
A [email protected] címrõl kaptam egy levelet, miszerint én vírust küldtem neki mailen...Ha ismeritek, akkor mondjátok meg neki, hogy valaki kibaszott vele is, meg velem is. Neki is megírtam, csak nem ilyen kultúráltan. Köszi.

Tikal
Sajnos ez divik, a termékrõl meg lofaszt nem tudok meg, néha hetekig kell várni, mert elõtte ilyen huuu, mindjárt itt a *** termék, meg hasonlo baromságokat kell nézni.

Pheel
A Pannon az ár/érték aránnyal már régen nem érvelhet. Gyakorlatilag õk a legdrágábbak a mai magyar mobilpiacon.

Most, hogy több év késéssel már õk is bevezették a HR tipusú beszédalapú kódolást a hálózatukban, azzal reklámoznak, hogy náluk a legjobb az elérhetõ hangminõség. Kár, hogy a másik két szolgáltatónak már régen van ilyen szolgáltatása. Szánalmas, mint az egész cég. Pedig régen pannonos voltam...
Tökéletes :)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

batman
ok, + minden szomorú szemû, kettõnél több lábú állattal, amik fõleg a kisgyerekek szájára csalja a "úúúúúúúúúúú de cukiiiiiiiiiiiiiiii" felkiáltást :)
Így megfelel? :D

+kutyával.
Azt ne hagyd ki :)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!