1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
#1170 "vedd fel a hitelt a plazmatévére, amit nincs épeszű ember aki megvesz, mert szar"
Azért óvatosan ezzel. Az oké, hogy a reklámok hatására szar dolgokat veszünk de a plazmákra kategórikusan ezt mondani tudatlanságra vall.
Ha az akciós plazmákra gondolsz oké, de hidd el nagyon jó kis minőségi tvk vannak közöttük, mozizásra a plazmák a legjobbak még mindig. -
unberto #1169 Ja, egyébként ez a lelkesemese honlap :) ha valaki szeretné megnézni -
unberto #1168 Megnéztem ezt a honlapot, amit alant írtatok :) tényleg poén! még emese emlékkönyvébe is lehet írkálni ötleteket! Hogy árulj palacsintát, vagy nyalja pirosra az ügyfelek popóját :) -
#1167 Én nagyon ritkán nézek TV-t, de nagyon idegesít, hogy minden harmadik reklám bankot és hitelt reklámoz:
-Mit vegyünk karácsonyra?
-Mindegybazmeg, csak jó drága legyen, vedd fel a hitelt a plazmatévére, amit nincs épeszű ember aki megvesz, mert szar, de akciósbazmeg!
-VEGYÉFE HITELT! -
#1166 Mér a Koldrexes reklám nekem tetszi szvsz:). Viszont a pingus az télleg gáz:/. Meg a bacik a wcébe, hogy nézze uram az a zöld folyadék ott. A DOMESTOS ZÉRÓ VIZKŐ, LEROMBOLJA A VÍZKŐVÁRUNKAT,ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Na az is gáz de az nagyon.:/:S:P. -
#1165 Az egyik leggázabb reklám a Kinder Pigui-é, amikor gördeszkáznak a srácok, az egyik haverjuk meg kiáll éléjük, mint valami idióta és behívja őket "csokit" enni. Utálom. Nem beszélve a:
- EZ a nátha
- Tudom miről beszél
- Dehogy tudja, hiszen nincs is megfázva
- De igen
- Nem
- De
....
ötlettelen. -
#1164 -
Dorka93 #1163 Anyu ha mos, probléma nincsen, anyu ha mos, fehérebb minden. Anyu varázsol, jaj nektek foltok, sugárzik a fehérség a cloroxtól. Anyu varázsol a cloroxal. Azért tudom ennyire, mert egyszer kiparodizáltuk... -
#1162 Anyu ha mos, probléma nincsen. Anyu ha mos fehérebb minden, anyu varázsól a krorloxal.. Van tovább is csak nem tom. Igaz nem persil reklám, de ez is mósóporos és énekkel van megáldva. Durva, idegőlő reklám. És még az a: Az én anyukám szuper:/. -
#1161 Tegnap volt Tom Cruise 2 jó filmje közül az egyik(az összes többi szar mert utálom amúgy mint színészt).
Szóval ment a Collateral, erre 3. reklám közben Keno sorsolás, benne szokásos szőke cicamaca fapofával 0 iqval mondta be a számokat. Azt hittem szétbaszom a tvt... -
#1160 Új, de már klasszikus: Emese reformjai? Már honlapja is van, ezt nem hiszem el (http://www.lelkesemese.hu) fanclubról tud vki? Sztem az se késhet soká :) -
#1159 Napkelte közben vannak még agyrobbantó reklámok. Pl: Potemix -
Daza500 #1158 Anno a Silan reklám volt ilyen agyromboló énekekkel megáldva. -
Dorka93 #1157 Na az a Perwoll engem is ki tud készíteni... Előhúzza csak úgy bárhonnan... Az Airwaves meg a másik... -
TomDantes #1156 Napkelte közben láttam: KasmírGold vagy mi. Ahogy éneklik hogy KasmírGold...mintha fogorvosi fúróval fúrnak fogam, -
#1155 egyébként a tisztitusz reklám... -
#1154 nem lehetetlen lenyelni víz nélkül. pláne ha már egy napja majd' szétdurran a fejed a fájdalomtól. a kutyaszart is megenném szárazon ha hatna... -
adamboro #1153 -biztosan új az a fekete cucc?
-nem, csak pervollal van mosva.
-honnan tudod.
-mert ő a fiam,lányom,anyám,apám,néném,bátyám,mindenféle ismerősöm.
kikészít ez a reklám, főleg mikor előkapja a retiküljéből a divatbemutatón, vagy moziba, vagy parkba, akárhol.
ááááááááááááááááá. -
#1152 Az is sírba viusz:/. -
Daza500 #1151 "Igazgattam a fogsoromat. Biztos mindenki látta !"
-
homeless #1150 Kerestem videómegosztóko, de sehol sincs fent. Mondjuk ezt meg is értem, mert feltöltenék youtube-ra, megölné az egész szerverparkot. -
homeless #1149 A legidegesítőbb reklám a corega protézis ragasztó, amikor az öregasszony nyáladzik a kamerába, a nyelvével igazgatja a protkóját meg teljesen összefüggéstelen mondatokat mond, hogy ő mennyire szarul érezte magát társaságban... Na azzal a reklámmal vallatni lehetne. Amúgy van több része és mindegyik kúrva idegesítő, de az egyik öregasszony mindent überel. -
#1148 ÁJENDZSííííí! :D tűzre vele! :D -
Daza500 #1147 Az, a másik meg az Airwaves reklám.
A sok vagánygyerek gizdázik, meg erőlködik, a végén a nigger srác meg úgy szívja fel a cukrot, mintha valami drog lenne... -
#1146 A türölközös? Hát az engem is már a sírba visz:/ -
Daza500 #1145 Nálam most a Tomi reklám a beszt, a kislány mond 3 értelmes szót egymás után (lehet látni a száján), erre valaki benyög helyette fordításként egy "áá"-t.
Hát...LOL. -
#1144 Ha nincs víz én is letolom a pirulát nélküle. Lelehet, csak akik fél óráig imádkoznak egy tabletta felett nem tudják. Nohát hogy keserű, istenem. -
unberto #1143 Én meg nem tudok repülni a pilótakeksztől! emese segíts :D
Emese lassan olyan lesz, mint Chuck Norris :) -
#1142 mé a lasztit is úgy szoktuk! :D LOL! :D -
Daza500 #1141 Ez a Vanish még mindig nem használ... -
unberto #1140 Egyszerűbb lett volna 1 héttel elhalasztani az előadást, és akkor talán már megtanulták volna eljátszani a bociboci tarkát... -
johspeed #1139 gyárilag kentek rá sikosítót. amugy meg azt kihagytad h ugyebár elkezdenek zajongani beveszik a gyógyszert, de mire az hatni kezd (15 min) addigra már lehet h vége is lesz -
#1138 Van az a reklám, az is Saridon, hogy az ovis gyerekek, próbálnak, erre a csaj megszólal "jaj de megfájdult a fejem, pedig 15 perc mulva kezdődik az előadás, veszek be egy Saridont." Ugye bevezsi előadás megkezdődik csaj meg" jaj de jó már nem fáj a fejem(ebben az első poén az, hogy pont 15 perc alatt múlt el a fejfájása:P) a Másik, hogy ugye a sok szülő, ott ül a székeken nézim a gyerekeket, erre az egyik kissrác, trombitálni kez, a másik meg dobolni. A szülők, nagyon szenvedő képet vágnak, erre mindannyian előhúznak egy saridont(2. poén), és VÍZ NÉLKÜL lenyelik(3. poén) Kérdem én: Hogy a fuckba nyelik le víz nélkül? -
#1137 Nem véletlenű fogja így, mivel eladták már ezt a reklámot többször is többféle készítményként. De jó példa erre még a sport szelet, azt is látni más csokikkal is. -
unberto #1136 És a beszélhetünk a hüvelygombáról??? na annál azért lefordulok a székről vacsi közben... -
#1135 bár... lehet, h nem is saridon :D de vmi bogyó, annyi szent! :D -
#1134 na az IHM az hadd ne mondjam, mekkora egy f0s... még az első 2 vagy 3 CD-jük az ütős volt anno a 90-es évek végefelé... de, amikor már tv2-ztek, meg hetente csinálták a szarukat... pfff...
gálvölgyinek az RTL-es időkből még voltak jó húzásai... pl az első degeneráció... meg a Máté Krisztinás leggyengébb láncszem... meg az RTL műsorelválasztó 'üzenetei'...
na, de hogy a topic-hoz is kapcsolódjon a mondanivalóm...
van az a Saridon reklám, mikor a férj hazaérkezik aktatáskával, a nejnek meg fáj a feje... -> vegyél be saridont... a nő, miközben beveszi, úgy fogja a saridonos dobozt, bazz, mintha kirakatban állna vele... na, neki is szívesen kirúgnám a lábát... hogy ne csak a feje fájjon! -
#1133 Előtte se volt jobb, egészen 96-97 ig voltak jók a Gálvölgyik, azután, hogy szerződtette az RTL szar lett. hasonlítsd össze egy régivel egy mostanit, youtubon fent van egy csomó. -
johspeed #1132 az a baj h kiszállt belőle a Gesztesi és elszállt belőle a gyúrunk vazze' feeling -
#1131 A mostani Gálvölgyik szarok. Sokkal jobbak voltak a régebbiek, sajnálom, mert szeretem a Gálvölgyit, de most már ugyanolyan lapos lett mint az Antal Imre só. Dettó feeling amúgy, Antal Imit is bírtam.