Idegesítő reklámok!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mi lesz a következõ? Epres hamburger? Baracklekváros cserebogár?
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Nap-Keltében meg "lenyugvó nap ereje."<#nyes>#nyes>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A new race! Created the image of the Maker! Me!
Én pedig ek kezdtem a Denim-el tusolni és nem jelent meg egy nõ sem a zuhany alatt és kezdett kézimunkázni rajtam. Meg az sem fordult elõ, hogy hirtelen borotválkozás közben azon kapom magam hogy vadászrepülõt vezetek.
Az a reklám gáz még amikor bemenek a foltba...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Ellenben a robipuszi vagy mi a tök, na attól fejreállok..
Na vajon mi a szart mondhat egy Wc? Büdöset szarok??? 😊)
Na vajon mi a szart mondhat egy Wc? Büdöset szarok??? 😊)
Éjjel nappal már a csapból is ezt folyatja a mocskos T-ahonya T-aho T-atáv
A csajszit meg ránézésre is legszívesebben arconplasztikáznám <#ticking>#ticking> (egy éles szerszám csodákat mûvelhet)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
az az ember a kretén szemüvegével meg rohadtul idegesítõ!!!!!!!!44<#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2>
köcsög
"nem akarsz eljönni vagyis elmenni velem?"
😄
Ahogy egy drabális viziló beesik az ajtón, mintha épp egy kocsmázásból tartana hazafelé, aztán még szédeleg is egyet, majd kissé artikulálatlan hangon elkezdi mondani a szövegét engem annyira nem ösztönöz, hogy a leendõ gyerekeimnek ebbõl az izébõl vegyek 😊
De az is lehet, hogy velem van a baj 😄
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●