Idegesítő reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pelleri
Nem hiszek az ilyen összeesküvés elméletekben,szvsz a bankok csak egy újabb eszement szart akarnak ránksózni azzal hogy úgy állítják be mintha tök természetes és rendjénvaló lenne hogy ha nincs egy kanyid se akkor is boldogan és önfeledten vásárolhatsz hitelre.Az az üvöltõen fájdalmas hogy undorítoan életidegen a reklámjuk,legalább az elhangzana benne hogy "B*zmeg,most két éven át perkálhatjuk vissza a kétszeresét!-Hát,majd kicsit meghuzzuk magunkat." És hogy egy csorónak minek plazma tv??!Legalább egy konyhai mosógép/hütõgép stb. lenne,nem vmi luxus élvezeti cikk.Idióta volt aki ezt a szart leforgatta.A másik reklám most ami hasonló okokból sz@r (vagyis abban is a reklámfilm alapötlete hogy mintha a valós életben történne,nem vmi elképzelt,kitalált helyszinen és idõben) egy szobai illatosító,aminek látszik az "illatfelhõje" (!) ,és a család tényleg ott lesi is a kis felhõt,és amikor megjelenik boldogan konstatálják és elégedetten bológatnak,mennyire jó ez így.Itt már nemcsak a reklám,maga a termék is idegesít,az illatósítók sztem amugy is egy qrva nagy tévedések,ha elolvasod egynek az összetevõit,tele van vegyszerekkel,erre ebbe még egyet beleraktak,hogy még látszodjon is.Én magam is vettem régebben illatósított,aztán kb a harmadiknál leesett hogy ettöl a vacaktól émelygek,és fáj a fejem,és ha tartósan belélegzed a visszájára fordul,vagyis már nem kellemesnek érzed az illatát,hanem visszataszitónak.Ha vki rendesen takaritja a házát nincs szüksége illatósítókra,mert nem lesz kellemetlen szag,ennyi.Az elönye nevetséges,annyi hogy ha vendégek jönnek hozzátok,megjegyzik amikor benyitnak hogy "De klassz illat!",aztán két másodperc alatt nekik is megtelik az orruk vele,és már nem érzik tovább ök se.

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

Ryleh
és a poén az,hogy a lakosság 80%a igy van eladosodva!!!!!!jelzálog azéé ,hogy lecseréljék a butort,stb......klasszikus esete a kontrollnak:ha nincs saját mozgathato tõkéd,vagyonod,emellett még a havi tetü részletcsekkeknek is ki vagy szolgáltatva..na???na mi van???az hogy übermaxinagyondenagyon kussolsz,gálya1000 rel...mert nuku megállás...fizetni kööö bazzze.....és közben még élvezed is!!na...ez a kontroll...de legalább ne ilyen kretén reklám lenne!!!<#falbav>

akyyy
én ma mézes diós milli krémtúrót ettem, lehet nemsokára reklámja is lesz😄DD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gerygrey
Mézes mustáros szósz, hánynom kell már csak a gondolatától is! Broáff
Mi lesz a következõ? Epres hamburger? Baracklekváros cserebogár?
Gerygrey
#950 nálam is az az abszolút fos. Azt a nõt legszívesebben gyomorszájon rúgnám, ha meg én lennék az ügyfele abban a bankban, még a fejét is letépném és jojóznék a szemgolyóival. Az se homokos aki ezt a reklámot kitalálta, á dehogy...
pelleri
Hát az m'ék?

akyyy
a mostani borsodik relálm, hát az valami brutál szánalmas<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

pelleri
A K&H reklám se semmi,mikor a családnak nincs elég lovéja,de hoppá,itt a k&h kártya,megveszik amit akarnak,jönnek kifelé a plázából,mire a faszi gondol egyet és a következõ képben már egy lcd/plazma tv van a kezében.Erre a felesége nem azt kezdi hogy:Hát ez meg mi a gecinek kellett,mennyibe került,hogy a faszba fogjuk visszafizetni,máshol nem lett volna olcsóbb,vagy egyáltalán mi a ráknak ez nekünk,nem-e kellett volna ezt megbeszélnünk elõbb,stb. hanem csak egy olyan "ó,az az én kis bolondos férjem" arckifejezést vág és boldogan mosolyogva továbbsétálnak,egyszóval szó se esik róla hogy minek nekik egy alaphangon is 250 ezerbe kerülõ tévé.Idegbajt kapok ettõl a demagóg gyermekded fasz reklámtól

Serpa
Borsodi.
A hónap férfija

blödség ...

Sas6
Engem most az a legujabb raifasenes reklám kerget az õruletbe amikor a pali mondja a havi keresetét és akkor a no elkezdi utogetni a fejét. Legszivesebben fejenrugnam.<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

Bevallom vicces.De ha sz*rrá játsszák, akkor már idegesítõ.Nem a fazon származásával van bajom, csak az akcentusával.
Taranov
Az jópofa volt. Nekem az eredeti verzió jobban tetszett, mint az újraszinkronizált.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Most az új Orbit reklám kerget az õrületbe (dinnyés).
Emlékszik még valaki a KIA autóreklámra, amelyben valószínûleg (akcentus alapján) valamilyen ázsiai fickó beszél:"Báho' bámiko Kijá"?Késõbb újraszinkronizálták a reklámot.
banok
miért a Viasat3-on meg vibrátort reklámoznak Gésa-golyóval...<#ijedt>
A Nap-Keltében meg "lenyugvó nap ereje."<#nyes>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Portas Numeri

A new race! Created the image of the Maker! Me!
Biztos hamisíványv vettél....

Én pedig ek kezdtem a Denim-el tusolni és nem jelent meg egy nõ sem a zuhany alatt és kezdett kézimunkázni rajtam. Meg az sem fordult elõ, hogy hirtelen borotválkozás közben azon kapom magam hogy vadászrepülõt vezetek.

Az a reklám gáz még amikor bemenek a foltba...
Serpa
jól 😊

Kicsit megálltam én is, hogy jól hallok-é 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Taranov
Jaja, ez most indult 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Épp ebben a percben futott le egy intim síkosító reklám az RTL Klub-on. Ilyet se láttam még ezen a csatornán reklámozni 😄

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Taranov
Hát ahogy gépelsz, az tényleg kusza.

akyyy
meg az a szar clean&clear reklm a végén azokkal a sípogásokkal, azt hiszem midnig hgy csöngetnek:CCCCC

Ójaj szegény 😊 A reklám arról szól, hogy a srác kávét kreál magának és parodizálja az anyósa viselkedését miközben azt hiszi, hogy a felesége csücsül az újság mögött 😄

akyyy
nem értem ezt areklámot mikro a csávó beszél a feleége ayjánka (anyósának) hogy így meg úgy ki van a f*sza a kávéfõzéssel, miért nem szereti mindiei azt a akávét amit õ szeret, majd ledöbben hogy jön afeleésge, aztán az anyósa morog hogy õ csinált magának....totál kusza:S

KM
Na, annál én is ölni tudnék!<#levele>

ewuk
engem az dühít, amikor a Dr.Hanna Surál berak a wcbe egy illatosítót és az mesés vízesésé alakul, mert én kipróbáltam és náéam nem mûködik az a rohadt illatosító
Menj már, az egy nagyon jó kis reklám 😄DD
Ellenben a robipuszi vagy mi a tök, na attól fejreállok..

Csokolom! Nadon fion volt a kókusz goló😊

akyyy
LÁL ez a mcdonalsos reklám, mikor az építkezésen vannak! Eldobja a srác szenyáját, elõvesz egy kis mekdöncis dobozt, hogy egyenek hamburgert. a reklám végén már mutatják ahogy elkezdik enni, és a hamburger jóval nagyobb, mint a doboza<#banplz>

zum zum zum, ic zúmzúmzúm... <#wilting>

Taranov
Engem most a Ford Fiesta reklám idegesít azzal a kellemetlen zenével.

David01
Nekem meg az megy az agyamra hogy: Az ön WC-je mit mondana a háta mögött???
Na vajon mi a szart mondhat egy Wc? Büdöset szarok??? 😊)

David01
Nekem meg az megy az agyamra hogy: Az ön WC-je mit mondana a háta mögött???
Na vajon mi a szart mondhat egy Wc? Büdöset szarok??? 😊)

mrzed001
Ezek a Tele2 lejárató T-akony reklámok már piszkosul kezdenek idegesíteni
Éjjel nappal már a csapból is ezt folyatja a mocskos T-ahonya T-aho T-atáv
A csajszit meg ránézésre is legszívesebben arconplasztikáznám <#ticking> (egy éles szerszám csodákat mûvelhet)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Én inkább a viziló rituális lemészárlásásra érzek ingert. 😊
Taranov
Így van.

jointeer
ez a blikk teszkós faszomtudja bón überszánalmas://///
az az ember a kretén szemüvegével meg rohadtul idegesítõ!!!!!!!!44<#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>

köcsög

viasaton ezek a szexhirdetések akkora bénák...

"nem akarsz eljönni vagyis elmenni velem?"

😄

Dynamic
Úgy lebaszod, mintha hiba lenne, hogy pont ide írja a véleményét a neki nem tetszõ reklámról.
Davidus
internacionále grósz klub<#wilting>

V9ykn8_TZL0

Ivan Pjodr
Na nekem a kedvencem vmi kinder vizilovas reklám. Nemtom megy-e még mostanság.

Ahogy egy drabális viziló beesik az ajtón, mintha épp egy kocsmázásból tartana hazafelé, aztán még szédeleg is egyet, majd kissé artikulálatlan hangon elkezdi mondani a szövegét engem annyira nem ösztönöz, hogy a leendõ gyerekeimnek ebbõl az izébõl vegyek 😊
De az is lehet, hogy velem van a baj 😄

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Cicero
Senki se kérte, hogy nézzed -.-

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero
Én alig nézek tévét, és állandóan elkapom az idegesítõ reklámokat -.-

serikók volt.
criminal law
Hát akkor ne nézz tévét.

criminal law
Az télleg szar.

criminal law
Volt régen egy ilyen kólás reklám, egy ideje már nem megy, hogy alapfokú nyelvvizsga angolból, és a csávó kb ilyeneket mondott, hogy windó, stb, hát az kurva nagy volt, borultam rajta mindig, hát ez kb arra emlékeztet.

Dóraa
Narkóst sem nézek szívesebben, mint Kovács Lajost.

Cicero
Most nagyon idegesít az a köcsög kinder pingúíí reklám, amikor a hülye gyerekek, akiknek mellesleg az anyukájuk benyal a meleg szarig, úgy totyognak mint egy pingvin.. tökéletes vége lenne a reklámnak, ha megjelenne egy Terminátor és szétlõné az egész családot, és a halálhörgés közben vissza öklendeznék a kinder pingúíít.. és a pingvin is meghallhatna -.-