1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
johspeed #1130 az IHM vagy Gálvölgyi biztos feldolgozza. akkor meg mégfelkapottabb lesz, és mégtöbben beszélnek róla -
unberto #1129 Biztos ennek az emesésnek is lesz majd vmi paródiája, mint a kezdődik-nek, stb. -
#1128 :D :D :D jaj de megnéznéééém :D:D:D én én én akarom :D -
unberto #1127 én győzikét nem nézem! csak emesét :) kevés reklám van, aminél nem kapcsolok át...de erre azért odafigyelek, mert poénos, remélem jönnek még ki új részek. Az is lehet, hogy az utolsó szériában Zoltán jól taknyántörli Emesét egy péklapáttal :) -
#1126 gyönyörű, mi?! 'hm?!':D -
johspeed #1125 világkörüli hódító útjára indult a hülyeség. minél alacsonyabb szintre süllyedsz, annál többet beszélnek rólad. lásd győzike vagy emese. mondjuk én is röhögök rajtuk -
unberto #1124 Szopkodo mozdulatok :D a gyujtogatással a bank közepén, már felhívta a figyelmet, meg amikor k.va nagyott taknyolt a 2 soros görkorijával :) -
#1123 Emese értelmes tekintettel néz Zoltán szemébe, miközben szopkodó mozdulatokkal próbálja magára felhívni a figyelmet. -
johspeed #1122 LOL -
emese......:-D -
unberto #1120 Mondjuk ha belegondolunk, ilyet mi is ki tudunk találni...lásd már ki is találtam. Szóval kreatívitás nem túl sok kell hozzá, vagy nekem van túl sok. Persze a véreres popsi elég szürreális látvány a bank kellős közepén, de még mindig jobb, mint a vérbe mártott tamponfagyi :) -
#1119 :-) :-) ez jó!!!!!!!!! szerintem írdd meg a bb-nek :-D -
#1118 Ez igy van minden egyes reklámzenével. Tömtörömtötötöm tárámtámtámtátámtá. Az ember fejében marad, és nem hajlandó kimászni onnan. -
unberto #1117 Emesének ötlet (kicsit durva :) ) : Zoltán, Zoltán! Arra gondoltam, hogy nyelvórák keretében erősíthetnénk a nyelvünket, és aztán véresre nyalhatnánk az ügyfeleink popsiját, és a vért felajánlhatnánk a heim pál gyermekkórház javára, mert vért adni elég vagány dolog :) -
#1116 k&h vagy melyik az, amiben jamiroquai szól... régen szerettem azt a számot, most viszunt már hányok, ha meghallom! -
#1115 én annak örülnék ha a számlákat égetnénk el s mintha meg sem történt volna a kiküldésük..... a cipó is ok....:) jöhet.... :D -
#1114 Persze, egy marcipán világban, ahol apró fecskék emelnék le a kabátodat, miközben rózsaszín kis lepkék legyeznék pírtól vöröslő homlokod. -
unberto #1113 Emese sztem király reklám :) Nem olyan rossz, mint a mosoporosok! Abban semmi fantázia nincs, a rendszerváltás óta azt hallom, hogy ez a mosópor jobb nem fakítja a színeket 5000 mosás után se. Az anyag már szétfoszlik, mint egy bányászruha, amit a vízkőbányában a falhoz dörzsöltek, de ugyanolyan piros, mint amikor vettem. Emesének jó ötletei vannak! Kemence?? :) királyság lenne, ha bemennénk a bankba, és friss cupót majszolhatnánk, ameddig a 223 sorszám sorra kerül. Lehet MSE meg is valósítja, és beizzít egy fornettist a budapest bankba :) -
#1112 Engem a mosopor reklámok idegesitenek de rohadtul! 1 évvel ezelöttis azt mondták ennél kimélöbb nem létezik a ruha télleg szines marad nem fakul. De most is azzal jönnek hogy eddig fakultak , mosmá nem fognak.
A mnásik a tisztasági betét. Lassan azzal jönnek hogy az Amazonast is ki tudja apasztani.
A bankok meg egyszerüen *(káromkodás helye) reklámokat csinálnak.
Emese vagyok az álásinterjura jöttem. hát emesét nem kicsit vágnám ki az ablakon.
A másik bankos a sziasztok ezer éve nem láttalak meséljetek mi van? azt elmondja a bankot
egyenlöre ez jutott eszembe -
TomDantes #1111 És ráadásul nem is használ! Magamra fújtam három adagyni áksz-ot, oszt semmi!
Egy nő se ugrott a nyakamba!
Most megyek és kipróbálom a Danone bifidusz eszenziszt, de ha nem teszi helyre a bélfórámat...hát nem tudom mit teszek -
#1110 azt en es:). tömor prof.:). -
#1109 Emesének szerintem is rugható feje van :) úgy megütném,szerintem az az utóbbi évek legidegesítőbb reklámja!
Amúgy rájfájzen szerintem aranyos :) én szeretem :) -
nimrod45 #1108 áksz reklámok, fújd le a próbabát, oszt mindegyik nő párosodni akar vele... Hol vannak ilyenkor a feministák??? -
TomDantes #1107 Borzalom.
Amúgy nagyun rühhellem még ezeket küldj sms-t a xy-csengő hangért, (a felnőttek nem is hallják!!! Én hallom akkor most gyerek vagyok? )
ja aztán meg kiderül hogy 56567698989844657 forint + áfa..... -
retrolove #1106
hát kb. nekem is ilyen reakcióm volt az első:)
azért megdöbbentő hogy az ember hogy tud ennyire hülyét csinálni magából.......
-
TomDantes #1105 ÚÚÚRRRRRRISSEEEEENNNNN! Mia aj ó frász...hogy áhhhh...el akadt a lélegztem! Hallom az ahogy lassan elpusztulnk a az agysejtjeim!!!
Ettól rosszat fogok álmodni. -
retrolove #1104 a sörös reklámra én is emlékszem ! szerintem az nagyon jó volt :)
én ma találtam egy reklámot.... van benne egy ismert arc.... hát nem tudom. döntse el mndenki hogy idegesítő vagy dühítő....?! szerintem mindkettő!citi -
TomDantes #1103 Egyszer láttam egy jó reklámot, Külfödi volt.
Egy buliban vagyunk üldögél egy csúnya csaj.
Mind pasi fel akarja kérni táncolni de a csaj nem megy. A pasik tanácstalanul állnak.
aztán ki derül a csaj a hűtő ládán ül amiben a sör van....
na ez jó reklám. -
#1102 Én erre nem, csak arra(az is léjszes volt), hogy eszik a csipszet, és a csávó meg közbe fényképezi őket, és v.milyért leesnek a szikráról(annyira má nem emlékszek:S). Ja meg amikor a csaj meg a csávó piknikezik, csaj eszi a szendvicset, a csávót meg közbe elrabolják, de a csaj tovább eszi a szendvicset, aztán meg feláll, de addigra már elmentek a elrablók:S. Hát az kész. -
#1101 Párázs?
húú bazeg attól a reklámtól ökölbe szorul a kezem (Ronaldinho meg a Chips csaj)
bakker, ha találkozok egy világsztárral, nem azzal fogom basztatni hogy beszéltetem a saját nyelvemen, úúúúristen -
#1100 Nem tudom emlékszik-e még valaki arra a bizonyos Lays-es reklámra, ami kb. ennyiből állt:
- Hé, ez a chips nagyon jó!
- Aha!
Na ez nagyon fájt.
-
#1099 Én még a kokkolínó reklámokon tudok kiakadni, de rendesen. :) -
Cat 02 #1098 az amikor az
"Az én anyukám xy kaját csinál" qva büszke lehetsz h beledobálja a vízve a Maggi leveskockát -.-' -
#1097 ja, meg amikor két csaj, egy nigger, és egy fehér pasi(kocsiba ül), hajtogatják, hogy ez az, sikerülni, fog stb. És a végén meg a nigger csávó bekap egy WInter Fresh rágót:S. Mi köze van a rágónak a reklámhoz?:S. -
#1096 avaa reklámma hadjá:D. Az olyan...ÁÁÁ... Idegesítő a kislány nyávogása:S. ÍGY ESŐ CSEPPEk, ÚGY ESŐ CSEPPEK...FÚJ:S -
#1095 Azt is utálom, akkor azt is amiko a kissrác szól a budiról, hogy "jaj elfogyott" anyu: Mi fogyott el? Erre az ajtó alatt kicsúszik a wántács minispré rajza(honnan a faszból szerzett a gyerek, ceruzát, meg papírt a budin?:S) 1086: Na az is egy sz@r akkor amikor az iskolába felál a gyerek hogy: "így felvettük a kölcsönt az emkábé bangtól és már holnap beköltözhetünk az új lakásunkba", a tanár meg "űj le kisfiam! Má megin ez a Emkábé bank":S. -
#1094 Ami reklámokat utálok: Emese meg az ötletei, Amikor a kissrác, bűvésztrükköket csinál és foltos lesz anyuci polója(persze az nem baj, hogy az össze kaja kidölt a padlóra, meg összetörtek a tányérok:S), a hajfestés(a végén amikor röhög a csajszi hogy: "én ennél maradok, hihihi"), Az állatorvosos(nem is a reklámon, hanem azon vok kiakadva, hogy az állatorvosi tudománynak mi köze van az OTP, vagy melyik bankhoz?:S), Amikor a kissrác: "Az én anyukám szuper"(hát jó nő mit ne mondjak). Meg még van sok, de nem jutnak eszembe. -
TomDantes #1093 Aha, arra gondolok.
Hogy esne ki a műfogsora! Mondjuk épp eszek, erre azt mondaj kiesnek a fogai..hát ki bánatot érdekel? -
noral #1092 Amelyikben interjú-szerűen magyaráznak a kamerába a népek? Hát az a nő agyamra mászik. Amelyik aszongya hogy eddig el kellett takarnia a száját meg hümmög meg vigyorog meg rúgnám fel.
De nem értelek én téged ember: mekkora primitív vagy ha nincs mindig Perwoll a hátsó farzsebedbe? :) -
TomDantes #1091 Amit utálok: amikor kikapják a Perwoll-t a retikülből...
akkora BB bank. Jön Emse és dobálja a a konfettit....
ja és kedvencem amikor két öreg nő beszélget a szorulásárol meg a bélcsavarodásról...ennél csak a fog sor ragasztó reklám a jobb.