242
ma történt velem a metrón
-
Na jó inkább visszaszívom. Lehet, hogy Kata nem értékeli az e fajta humort :) -
Dave77 #161 Broáf -
Hmmm szóval az a csaj te voltál???
:DDDDDDDD -
Hát elég gáz már nem azért. Gondolj bele mész hazafelé, és egy emberi szarba lépsz a házatok elött :) -
Sajnos így van.
-
meg le is rughatta volna :D -
greco #156 Perverz emberek lelőhelye a miskolci kilátó kürüli park.Exbarátnőmmel sétáltunk arra és több hosszúkabátos,fa és bokor mögött bújkáló idiótákkal találkoztunk.Szerencséjükre nem mertek közel jönni. -
peet69 #155 Szép sztori. Ugyan a perverzitás hoz semmi köze.
De az tény hogy nem semmi.
Egyáltalán mi faszért iszik az akinek nincs meg a félgyomra
és tudja hogy nem szabad neki.
Ilyen a világ! -
ebben a legjobb a menyasszony volt 
-
Lehet nem ide tartozik de megosztom ezt a históriát. Menyasszonyom tanárnő, de régebben nyári szünetben kocsmában dolgozott, félállásban. Nyugis kisvárosi krimó, mindenki ismert mindenkit. Én is sokat jártam be. Egyszer bejött egy csávó kért egy sört, megitta és így tovább 3sörig. Aztán sarkonfordult és le akart lépni, az ajtóban kaptam el mondom hohó haver és a zseton? AAAA nem megy ő csak gépezni, majd mindjárt fizet. De olyan furcsa volt a tekinte, olyan "vizenyős". Kérte ki a lóvét a géphez meg még egy sört, lényeg a lényeg 4000 Ft-al lógott a pultba a barátnőmnek. Egyszer csak nekiiramodik kifele én ugye utána, mondom most letépem a fejedet ha 4rugóval lelépsz...És kint összeesett, hányt minden. Na mondom ez meghalt, full józanul jött be 4sörből így enm lehet berugni +ugye a 4rugó adósság. Olyan veszélyesen nézett ki a csávó hogy komolyan mondom nem adtam volna 10forintot arra, hogy egy óra múlva is élni fog. Na de ahogy összeesett, rá 30másodpercre jön egy nő aki ordít meg röhög: a felesége volt és kiderült hogy a csávó fél gyomra ki van véve és nem ihat semmit/na ezért dől ki a 4sörtől/. Ja és hogy természetes hogy így beájul, de mindjárt jobban lesz. Na akkor felidegesedtem elküldtem az anyjába a nőt is meg a félholt csávót is. Megmondrtam :piát vihet de otthon igyon, ránk itt ne hozza a szívbajt, és vissza a 4rugót...
Utána járt be a csávó de csak cigiért, meg gyömbért ivott csak csórikám...
-
peet69 #152
-
Jó. Hagyjuk.... -
Nem szabadban. A város közepén. -
Neked perverz dolognak számít a szabadban történő sz*rás? -
pffffffffffffff.
Te loser -
Egyik szombat reggel kimentem a közeli ócskapiacra, megnézni, hátha tudok venni a pénzemért valami érdekeset. (Piacnak jóindulattal lehet nevezni a helyet, hajléktalanok pakolják ki újságpapírra, amit összeguberáltak, és próbálnak meg túladni rajta).
Na szóval megyek ott a piac melletti parkolóban az autók között, és látom, hogy az egyik autó takarásában egy kisebbségi öregasszony... végi... a nagydolgát...
Ekkor inkább haza indultam anélkül, hogy vásároltam volna valamit is :) -
Ha valaki elhánnya magát a metrón, és leszáll az még megbocsájtható, de ez a hülye csöves ott játszott a hányásával, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.
Te is leszállhattál volna, ha zavar. -
pias volt, de akkor is mi a fasznak szall fel ilyen villamosra
Ha piás lennél te se lennél tekintettel másra, csak felszállnál arra, ami jön. Nekem ilyenkor még az tök mindegy, hogy mi jön. Így lyukadtam ki egyszer Pest helyett Debrecenben. (nem vicc)

-
Különben ha valaki tapasztalatokat akar gyüjteni ehhez a pokikhoz, akkor elég felszállni az éjszakai 6-os villamospótlóra, és utazni 5-6 megállót vele.
Én ezt eddig négyszer tettem meg. Ebből három esetben áradt valamelyik közeli utastársamból erős székletaroma. -
[Walaki]D`Lair #143 A Rohattak! -
Még a lentiekhez volt pár hasonló esetem, de azokat már le sem írom. -
Akkor majd fogadok magam mellé testőrt... :/ -
peet69 #140 Az ilyen balf*ok ellen nemigazán lehet védekezni.
Mindenhol vannak ilyenek mindíg voltak és [sajna] mindíg is lesznek! -
Ez is igaz.
-
peet69 #138 Az sem ér túl sokat : elveszik tőled azt megsokkolnak
-
Gondolkoztam már rajta. Meg autót is akartam venni. Mibe kerül egy olyan sokkoló? -
peet69 #136 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚj bazmeg na ezse semmi -
greco #135 Egyik nap kint nézelődök az erkélyen.Egyszer csak a szomszéd ház lépcsőházának üvegajtaja mögött egy cigány csávót láttam recskázni.Eltelt 2-3 perc és eltünt.A k*va anyját.Ki sem kell mozdulni a lakásból és ilyeneket lát az ember.
Nézelődtem tovább.Jött az utcában 3 csávó.Amikor elértek ahhoz a lépcsőházhoz ahol a gyerek a f*át verte,hirtelen kinyilt az ajtó és megjelent a feka gyerek és fennhangon üdvözölte haverjait.Erre mit hallok?Az egyik csákó megkérdezi a fekát,hogy mitől fehér a szája!!!
Na a választ már nem vártam meg...(broááf) -
weheheheheheheheheheheheherhhereh a kicsi xaviér mindig okoz meglepit :) LOOOOOOL -
mí tú :DD -
bááááááááááz igy korán reggel könnyesre röhögtem a szemem a sok büntető story-tol 

-
-
[Walaki]D`Lair #130 Az már az ő baja...:D -
Da ha nem hiszed az a te bajod -
peet69 #128 Higy neki mert ismeri a Xavért :P -
[Walaki]D`Lair #127 büÖs? khmmm khmmm..... -
[Walaki]D`Lair #126 Nem fogom, mert ez egy nagy KAMU.... -
Mindenről beszélt neki útközben a Xavér.
Még arról is, hogy milyen kocsija van még, meg, hogy
hova mennek éppen most fellépni,
úgyhogy hidd el légyszi. -
peet69 #123 faszom a caps lock ba -
[Walaki]D`Lair #122 röCid? khmm....;PPPPPPPPPPP