perverz állat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
meg szerencse
mert a haver most ulhetne, es nagyfarku negerek tagitanak az anuszat

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nagykispeter
Nekem is volt 1 ismerõsöm" szegény már meghalt"!A nnak meg az volt a szokása hogyaz asztalon 2 kancsot tartott!Az eggyikbe az aludttejet tartotta a másikba a slájmos csulát köpködte.Na történt egyszer hogy ez a faszi illuminált állapotba került és mikor inni akart az aludttejbõl összekeverte a két kancsót!Így jó nagyot kortyolt a nyúlós csulábol!!!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

O0D:
kábé ugyan ez történt meg egy haverommal MO-n, egy plázában.
csak a végén a duma nem ez volt hanem vmi üdítõre meghívás. szóval ugyan az :)
ja meg az volt durva másik haverom sétált barátnõjével, erre egy vén tatik odalépett hozzájuk, és be akarta õket hívni a pincéjébe borozni, közben bnõjének megfogta a kezét. még szerencse hogy havernál akkor nem volt nála a tõre :))

Hajrá Dózsa György!

[HUN]PAStheLoD
ROTFL :DDDD

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Alien
ehh

Mike at home
biztos akkor inkabb be

ha gumiban lenne most azt mondanam:
miert szaladt el? kereshetett volna egy kis zsebpenzt :D

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

[HUN]PAStheLoD
aham :Ð

Voltan
Legalábbis a stockholmi pályaudvaron többé soha...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

[HUN]PAStheLoD
pff :DDD ettõl mért ne mehetne megint "publikus"-ba ?

Voltan
Egy haverommal esett meg a stockholmi pályaudvaron. Rájött a brunyálhatnék, igyhát becsámpázott szépen a mellékhelyiségbe. Piszoár, cipzár le, jómunkásember. Egyszer csak bejön egy öreg tata, odaáll a srác melletti alkalmatossághoz, és õ is rákezd. A havernak a szeme sarkából feltûnt, hogy az ipse igencsak tanulmányozza az ezredest. Ahogy tudta, befejezte, gyorsan kezet mosott, és indult kifelé, sietõs léptekkel. Eszrevette, hogy az öreg jön mögötte. Kitért hát jobbra, egy üditõautomatához. Épp babrált a gépel, mikor mellé lép az öreg, megfogja a kezét, és megkérdi, éhes vigyorral: -Ar du en ledig eller en upptagen man? Ez magyarul annyit tesz: -Független, vagy foglalt férfi vagy?
Mondanom sem kell, rögtön elsápadt, ellökte magát a tatától és fejvesztve menekült. Érthetõ módon többé azóta nem végezte dolgát ilyen nyilvános helyen.

Voltan
Nem mindegy? Nem nyersen eszed a húst. Jobb helyen meg különben is le szokás mosni.

Mike
nahát mégsem harapta le teljesen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
http://home.tiac.net/~cri/1998/boydog.html

persze lehet, hogy kamu

Mike
vmi ilyet én is olvastam: a srác belemártotta a zacseszt a pörköltszaftba, ej a kutyus nem leharapta...

Lynx_TWL
UL persze sok, de minennek van valóságalapja sajnos:(

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
hát sjanos, nem elhet tudni az igazat, de ma éppen ezt zóva hotma haverral, õ mondta, hogy ott dolgozott barátja, aki mondt,a hogy õ maga köpött a szendvicsbe eh...:D

én inkább maradok a házi kosztnál

๏̯͡๏﴿

Dynamic
Ja.Az egyik lányismerõsöm meg Nutellával kente be a lába között, hogy kinyalassa Fifikével...
Narancs
Ez még semmi, a pék azt mesélte hogy éjjel mikor sütnek bizony volt már RECSKA paty a tésztába!!!!!!!!!!!!

Meg az 1ik szakács ismerõs éttermi bulin fõzte a barna mártást, amibe minden maradékot bele szokás fõzni, aztán mivel kicsit be volt állva bele eresztett a mártás közepébe egy kis rókát!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
Aztán rosszullétre hivatkozva nem evett a mártásból, de amúgy senki sem tûnt föl a dolog!!!!!!!!!!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

LittleL
Ja meg az ömlesztett sajtokba,
tudjátok vannak a téliszalámis, sonkás kemping sajtok,

megveszik a gyárak a lejárt szavatosságú penészes
téliszalámit, visszahozott lejárt sonkákat,
na hát azt teszik bele.
Persze nem lesz tõle senkinek baja
mert 150 fokon felpasztörizálják.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Na meg egy másik haverom meg a K*puvári húsgyárban dolgozott.
A párizsiba ne tudjátok meg mit bele nem tesznek.
A marha szívet , agyat, lábat , bûrkét, szemet,
szóval minden sz*rt.
Azóta nem eszem egyébként párizsit.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Másik ismerõsöm meg hentes,
És mesélte, hogy dolgoznak szépen,
egyszercsak át fut, illetve átfutott volna az asztalon
egy egér, de a kolléga elkapta az egér farkát
és a bárddal kettébe szelte.
Aztán a véres bárdot megtörölte a köpenyében, majd
aprította tovább a húsokat.

LittleL
Na errõl mesélhetnék:

Itt helyben van ugyebár sajtgyár.
Haveromék még egypár éve ott a gyárban voltak nyári gyakorlaton.
Néha azzal szórakoztak, hogy belecsuláztak, beleköptek
a pasztõrözésre elõkészített tejbe.
(broáf)
Ja meg idõnként amikor találtak olyan nagy keménypáncélú bogarakat
azokat is beletették a tejes kádba, hogy tanuljon
inkább úszni.

Na szóval gondold meg, hogy mikor eszel P*nnóniát, K*ravánt, meg M*dve sajtot.

Punker
elõre mert esetek többségében már kész van a szenya....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Faki
Nekem is ismerõs mesélte, szal errõl ennyit. Nameg leesett egy husika a földre, felkapta a srác és visszarakta. Mondván, hogy nincs semmi baja. Nincs ott mindig a fõnök hogy sasolja a népet.
Na nem járatom le a donácot :)
Bár éttermekben is szétnéznék, hogy mit csinál a szakács ha elkezd unatkozni.

Lynx_TWL
mindenki ezt terjeszti a mcdónácról, de ismerõs dolgozott ott, és erõs szabályok vannak

๏̯͡๏﴿

Faki
Mekdonácban meg nézik az arcod és díjazzák. Pl beleköpnek a hambucidba

LittleL
Búúúú, ez durva.
Mondjátok csak, Pesten minden perverz, alkoholista busszal utazik ?

Lynx_TWL
hazafelé nyáron, haverral megyek buszon, már perce nagyban beszélünk, egy csávó busz hátuljában a sarokban néz kifele ablakon, fejét félig lehatjva, kicist érdekesen néz ki, na de mi csak vágjuk tovább a rizyát, egyszercsak csobogás, nézünk csávóra, sugárban hányja ki a beltermékét a busz padlóra, az a szép hányás, meg csordogál a láam felé, én meg szandálban vagyok, nabazmeg, így felrántom magam gyorsan a kapaszkodó csõre, aztán gyorsan elõrébb mászunk.
csávókám köv megállónál inkább lecsámpázott, a hányás meg vígan folydogált tovább.

๏̯͡๏﴿

[HUN]PAStheLoD
nememléxemrá :|

de a ratemypoo az egy "érdekes" oldal ;]

Adam II
Még ilyeneket mán!
Valahogy a Predator 2-õ jutott az eszembe amikor a metrón egy szöszi szilikoncsodát maceráltak a punkok...aztán a predator bement a metrókocsiba.

I.C.ram
Na jó inkább visszaszívom. Lehet, hogy Kata nem értékeli az e fajta humort :)
I.C.ram
Hmmm szóval az a csaj te voltál???

:DDDDDDDD
I.C.ram
Hát elég gáz már nem azért. Gondolj bele mész hazafelé, és egy emberi szarba lépsz a házatok elött :)
KM
Sajnos így van.

[HUN]PAStheLoD
meg le is rughatta volna :D

Perverz emberek lelõhelye a miskolci kilátó kürüli park.Exbarátnõmmel sétáltunk arra és több hosszúkabátos,fa és bokor mögött bújkáló idiótákkal találkoztunk.Szerencséjükre nem mertek közel jönni.
Szép sztori. Ugyan a perverzitás hoz semmi köze.
De az tény hogy nem semmi.
Egyáltalán mi faszért iszik az akinek nincs meg a félgyomra
és tudja hogy nem szabad neki.
Ilyen a világ!

Breki33
ebben a legjobb a menyasszony volt
fifi
Lehet nem ide tartozik de megosztom ezt a históriát. Menyasszonyom tanárnõ, de régebben nyári szünetben kocsmában dolgozott, félállásban. Nyugis kisvárosi krimó, mindenki ismert mindenkit. Én is sokat jártam be. Egyszer bejött egy csávó kért egy sört, megitta és így tovább 3sörig. Aztán sarkonfordult és le akart lépni, az ajtóban kaptam el mondom hohó haver és a zseton? AAAA nem megy õ csak gépezni, majd mindjárt fizet. De olyan furcsa volt a tekinte, olyan "vizenyõs". Kérte ki a lóvét a géphez meg még egy sört, lényeg a lényeg 4000 Ft-al lógott a pultba a barátnõmnek. Egyszer csak nekiiramodik kifele én ugye utána, mondom most letépem a fejedet ha 4rugóval lelépsz...És kint összeesett, hányt minden. Na mondom ez meghalt, full józanul jött be 4sörbõl így enm lehet berugni +ugye a 4rugó adósság. Olyan veszélyesen nézett ki a csávó hogy komolyan mondom nem adtam volna 10forintot arra, hogy egy óra múlva is élni fog. Na de ahogy összeesett, rá 30másodpercre jön egy nõ aki ordít meg röhög: a felesége volt és kiderült hogy a csávó fél gyomra ki van véve és nem ihat semmit/na ezért dõl ki a 4sörtõl/. Ja és hogy természetes hogy így beájul, de mindjárt jobban lesz. Na akkor felidegesedtem elküldtem az anyjába a nõt is meg a félholt csávót is. Megmondrtam :piát vihet de otthon igyon, ránk itt ne hozza a szívbajt, és vissza a 4rugót...
Utána járt be a csávó de csak cigiért, meg gyömbért ivott csak csórikám...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
Jó. Hagyjuk....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SoDI---
Nem szabadban. A város közepén.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Blasta
Neked perverz dolognak számít a szabadban történõ sz*rás?

Blasta
pffffffffffffff.
Te loser

SoDI---
Egyik szombat reggel kimentem a közeli ócskapiacra, megnézni, hátha tudok venni a pénzemért valami érdekeset. (Piacnak jóindulattal lehet nevezni a helyet, hajléktalanok pakolják ki újságpapírra, amit összeguberáltak, és próbálnak meg túladni rajta).
Na szóval megyek ott a piac melletti parkolóban az autók között, és látom, hogy az egyik autó takarásában egy kisebbségi öregasszony... végi... a nagydolgát...

Ekkor inkább haza indultam anélkül, hogy vásároltam volna valamit is :)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Ha valaki elhánnya magát a metrón, és leszáll az még megbocsájtható, de ez a hülye csöves ott játszott a hányásával, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Te is leszállhattál volna, ha zavar.

SoDI---
pias volt, de akkor is mi a fasznak szall fel ilyen villamosra

Ha piás lennél te se lennél tekintettel másra, csak felszállnál arra, ami jön. Nekem ilyenkor még az tök mindegy, hogy mi jön. Így lyukadtam ki egyszer Pest helyett Debrecenben. (nem vicc)

SoDI---
Különben ha valaki tapasztalatokat akar gyüjteni ehhez a pokikhoz, akkor elég felszállni az éjszakai 6-os villamospótlóra, és utazni 5-6 megállót vele.
Én ezt eddig négyszer tettem meg. Ebbõl három esetben áradt valamelyik közeli utastársamból erõs székletaroma.

[Walaki]D`Lair
A Rohattak!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu