242
ma történt velem a metrón
  • peet69
    rövid mielött ebbe is belekötnél
  • peet69
    faszom mindenbe belekötsz ezért vagy igazgató röcid o val :DDD
  • peet69
    ELÉG FURI TÁRSASÁGOD VAN HA EZEN RÖHÖGTEK EZ SZÁNALMAS NEM NEVETSÉGES
  • [Walaki]D`Lair
    Az hosszú Ó te majom....:PPPPPP
  • peet69
    IGAZGATO ÚR
  • peet69
    hát rám ez nem ilyen hatással volt
  • [Walaki]D`Lair
    Persze...engem meg kineveztek a magyar narancskutató intézet vezérigazgatójává...
  • LittleL
    Ne má, a barátom sose hazudik, minden szava igaz.
    Feküdtünk a röhögéstől utána a történeten.

• peet69
    ez fantasztikus köszi hogy megosztottad velünk
  • [Walaki]D`Lair
    Mindenki tudja hogy buzi, de ez a történet legalább annyira hiteles, mint a Herri kókler...
  • LittleL
    A barátom rendszeresen stoppal jön haza Budapestről, Győr felé.
    Kinn állt megint az M1 -esen.
    Egyszer csak az Aral kútnál, egy tankoló csaj megszóllítja hogy:

- Szia, elviszünk. VARNUS XAVÉRREL utazhatsz.

A barátom, meg örült, hogy micsoda mázlista, hogy ilyen híres ember viszi el, meg minden.
    Aztán útközben a Xavér elkezdett mesélni.:

- Múltkor hazamnetem, és elámultam, hogy milyen rend van a lakásomban. Biztos az a csaj takarított ki... - mondta Xavér a menedzser nőnek -
    Hát el voltam ámulva, milyen rend lett......stb.

( Erre mondja a menedzsere, a nő)

- Na látod Xavér, mondtam én, hogy KELL A NŐ A HÁZBA.

A barátom meg alig bírta visszatartani a röhögést.
    Egyszer csak megszólalt újra a Xavér:

- Imádok felvenni stopposokat, FŐLEG ILYEN SZÉPFIÚKAT, HE.

a barátom meg gondolta magában: ANYÁD !
  • [Walaki]D`Lair
    Ok...

Szal a lényeg, hogy december közepe táján el voltunk szórakozni Peti egyik barátjának a társaságával, és a srác barátnőjének a huga+barátnője is velünk volt (14 évesek) namost a Vernében kimentünk denszelni az emeltrészre, de 2 idősebb fazon elkezdte stírőlni a kislányokat...erre mi hárman meg beálltunk háttal nekik, takarva a csajokat, és később az egyik odasimult petihez és fogdosta a seggét...:DDD

Peti meg kurva pipa lett, a fazon meg még el is kezdte lökdösni, mert nem ismeri a mi Memphisünket, én meg ott álltam srégen mögötte és láttam Peti arcán, hogy még egy fél pillanat és ott öli meg lábbal a gyereket....szal dúvva vót na...:DDDD
  • Alien
  • peet69
    nEM AZT IRD LE TE
  • peet69
    Egyszer volt holnem volt:
    Jöttem haza szórakozásból vagy munkából nem emlékszem de az idő eléggé az éjszakába nyúlt leszálok a 7 es buszról a keletinél indulok a kisutcácskám fele és a gyalogos átkelőhelynél állt két kissebségi nő...
    ne is mondjam hogy nem a szebb és fiatalabbik fajtából ...
    megszólal az egyik :Jössz picinyem
    erre megszólaltam megy a halál előbb b*szommeg a halott lovat mint magát!
    gyorsan elhúztam a csíkot mert kitudja hol volt a nő "FŐNÖKE" .
  • [Walaki]D`Lair
    LOÁL!!!!

A Vernés? :DDDDDDDD
  • peet69
    Na várjatok nekem is van ilyn storim :P
  • peet69
    Sz ilyenekkel vagyok ugy hogy bármi áron de megütöm
  • Pluskast
    Na igen. Látom Kata neked kijutott a "jóból"
  • LittleL
    " ráadásul olyan kis f*rokkal " ? Ehhh.

Azért mik vannak. Teveled aztán minden megtörtént már.
  • [Walaki]D`Lair
    Kéne venned egy autót...
  • Punker
    mondom hogy vegyél 1 sokkolót.
  • Kata
    Egyik szombat reggel hajnalban mentem hazafelé buli után, kb. fél 6 lehetett. Látom, hogy az egyik kapualjban egy fickó matat és morog valamit. Elmentem mellette, egyszer csak hallom, hogy a hátam mögött folyamatosan hallom a mormogását. Megfordulok, és ott jött mögöttem kb. 3 méterre, és mondja, hogy: "Mindjárt megbaszlak". Egy alacsony, de kövér, kopaszodó undormány volt, és már elővette a farkát, és ezerrel verte. Egyfolytában mondogatta, hogy "mindjárt megbaszlak, mindjárt megbaszlak". Az undor és egy hasonló fintor jelent meg rajtam, és hangosan kijelentettem, hogy: undorító. De nem hatott rá, tovább folytatta. Ekkorra már elöntötte az agyamat a vér, és fennhangon kijelentettem neki, hogy milyen melegebb éghajlatra húzzon, ráadásul olyan kis farokkal. Na a lekicsinylés meghozta a sikert: a kis perverz csimbók elhallgatott, megszeppent, megállt. Én megfordultam, és szép hosszúra nyújtott lépésekkel siettem tovább hazafelé, a muksó szerencsére nem jött utánam.
  • Alien
    ehh
  • [Walaki]D`Lair
    Az egy dolog...de a siralmas, hogy 1x a 7-es buszon nekem is megfogták a seggem....Hát még én milyen ideges voltam....
  • Punker
    helyedben beszereznék egy sokkolót
  • Alien
    Remélem egy életre elment a kedve annak a csávónak az ilyen dolgoktól! :) Rohadna meg...
  • Pluskast
    Na igen ilyen perverz alakok sajna mindíg lesznek. Azt hiszik bármit meg lehet tenni mert valaki az ellenkező nemhez tartozik. Az egyik csajszi barátommal is hasonló történt csak épp őt meg akarták erőszakolni az éjszakai buszon. A pasasnak az volt a peche, hogy a csaj több mint 12 éve teakwandózik. A pasas kissé megszívta a dolgot:))
  • Alien
    Számomra DÖBBENET, hogy milyen emberek vannak! Borzasztó!!! Hihetetlen! mindkét történeted Kata, nem semmi! Ilyen férgeket, nem hiszem el... száradna le a .....
  • Kata
    Volt buszos esetem is. A 7-esen mentem a Keleti irányába, a buszon jó kis tumultus volt, mikor érzem, hogy valaki megfogja a fenekem, és nem zavartatja magát: ott is hagyja. Elvörösödtem a dühtől, és kirobbant belőlem. Megfordultam, de többen is álltak ott, így nem tudtam konkrétan ki volt az, az illető meg nem jelentkezett, de ettől még mondtam a magamét, hogy a szemét perverznek száradna le a keze, hogy jön ahhoz, hogy mások fenekét fogdossa meg ilyenek. Totál ki voltam kattanva. A következő megállónál még mindig dühöngve szálltam le, és taxival mentem inkább tovább. Egyébként egy-két srác a védelmemre kelt az utasok közül, mikor elkezdtem kiabálni, és mondták, hogy jelentkezzen az a gerinctelen szemét, ne lapítson, mert ők lapítják ki. Meg nyugtatgattak engem is közben. Rühellem a taperászós perverzeket...
  • Kata
    Egyik alkalommal mikor dizsiben voltunk egy barátnőmmel, a bárpultnál épp italt rendeltünk. Eléggé kihívó öltözék volt rajtam, barátnőm kicsit szolidabbra vette a figurát. Először a pult felé állt mindkettőnk, aztán én - mikor már kikértük az italt - megfordultam háttal a pultnak. Hozzáteszem, hogy a pult U alakú volt a falhoz építve, és mi az U egyik falra merőleges száránál álldogáltunk. Ahogy megfordulok, még egy jó darabig nézelődök (tömeg volt), mikor a sarokban, kb. 3 méterre tőlem két srácot kiszúrok, akik olyan furán álltak. Ahogy kicsit kitisztult a terep, látom ám, hogy az egyik kezük a gatyájukban, és mozog a válluk, arcuk átszellemült, mindeközben engem bámulnak. Na, több se kellett, szó nélkül kirángattam a barátnőmet, taxit intettem, és elhúztunk. Csak a taxiban meséltem el neki, hogy miért jöttünk el ilyen pánikszerűen. Ő persze rögtön a fejemhez vágta ledér öltözékemet, de aztán végülis belátta, hogy a srácok elég bunkó perverzek voltak, hogy nyilvános helyen nekiálltak recskázni.
  • LittleL
    Ilyen nekem is van:

Haverom csapos volt egyik kocsmában.
    Olyan buszmegálló előtt volt a kocsma, hogy le lehetett szálni, majd a busz végigment a falun és öt perc múlva jött is vissza, és ment tovább.
    Az alkeszok, meg rendszerint addig bementek egy fröccsre.

Szóval bejött a kocsmába a faszi, és vodkát kért.
    A feles vodkát egy pillanat alatt megitta,
    majd azonnal telehányta a pultot, meg a követ.
    A barátom épphogy el tudott ugrani az okádék útja elől.
    Aztán a faszi röhög egyet, és közli, hogy elmegy, mert jön a busza.

A haverom meg megfogta, hogy: "nem baj, megy másik busz is, de ezt itt akkor is felpucolod".

És a fickó szépen fel is pucolta a cuccot, és a végét 500 forintot is adott a barátomnak.
  • Alien
  • Alien
    Micsoda sztorik.. basszus...
  • [HUN]PAStheLoD
    mostanában csak az ujságba olvasok olyat hogy halott x éves kislány hulláját akit brutálisan megerőszakoltak és megöltek ...
  • [HUN]PAStheLoD
    ja :D

• Alien
    Hihetetlen mekkora állatok vannak!!
  • Aramir
    Anyám röltette, hogy milyen olcsó meg közel a sulihoz.
    Szerinted jókedvemben mentem oda? :)
  • Aramir
    ŐŐŐŐ külömböző időpont.
  • Cat #82
    többet be nem mennék ilyen helyre :)