Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudjátok mennyi lett az Oroszország - Wales meccs?
zaki
magyar meccs mikor lesz? vagy már volt?

jaja
zaki
a holland mecs mennyi lett? maradt az 1-o a skótoknak?

akkor nem ma lesz.
Ramore
és sportoló-sportoló a pályán egyenlõ esélyekkel
zaki
hát ja 😛

Ramore
én nem látok különbséget a magyar és a potrugál stadionok között 😊 fû-fû, ülések-ülések, nem is értem...
kicsit OFF: ma lesz a Franciaország - Németország felkészületi meccs? Ha igen, közvetíti valamelyik adó?
zaki
és még van pár stadion, de azok még nem készültek el

zaki

Estádio do Dragão - 50 106 ülõhely

zaki

zaki

Municipal de Aveiro - 30 678 ülõhely

zaki

Estádio José Alvalade - 50 300 ülõhely

zaki
benyomok pár képet a jövõ évi EB stadionjairól:

Estádio da Luz - 65 272 ülõhely

zaki
jajaja, láttam a stadionokat én is, hát ne csúnyák...

a.carkey
Rambo Rulez! 😄

Mellesleg bemutatták a 2006-os VB stadionjait a DW-n, fullra. Hát, nem is értem milyen Európa Bajnokságot akartunk mi rendezni ...
Csak az ékszerdobozok: Schalke Arena, AOL Arena, Westfallen, Bayer Arena ...
Mi meg a felújított Újpesti csodapályával dicsekedtünk az UEFA-nak! 😄
NC!

A medve nem játék.

Buddy
az eb-vel kapcs. lesz jó kis Skócia-Hollandia derbi

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
az eb-vel kapcs. lesz jó kis Skócia-Hollandia derbi

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
na meg nem foglalkozik vígjátékkal 😊

Buddy
na egy "nemzetiséget" kihagytál....😊

Ramore
és minderrõl egy remek filmet forgatna Andy Vajna a magyar, lengyel, cseh, szlovák, finn, görög, portugál, amerikai származású neves film producer, aki éppen olyan származásúnak vallja magát, ahol éppen bemutatja a legújabb filmjét.
Buddy
ott tudná "forgatni" a vagyont.....van még mit 😊

Ramore
most hallottam az új hírt, miszerint a barca elnöki posztjára demján sándort hívják, mivel Magyarországon olyan sikeres üzletember hírében áll. 😊))
Buddy
és beajánlja pl. gelleit vagy egervárit a Barcelonába.....elvégre ott is edzõkérdés van

Ramore
én úgy hallottam, hogy a madrid edzõnek a Mezeyt hívja, mert szakmailag elégedetlenek a jelenlegi edzõvel. Mezey viszi magával a Juhár, Dombi duót, erõsítésnek természetesen.
Láma!
Nem, azt beszélik hogy Ronaldo elmegy, és az õ helyére kéne!!(de csak ha az Illés nem vállalja!!)

zaki
talán nyárra felvennék alkalmi munkásnak, hogy begyeptéglázza a kikopott fût a kapu elõtt 😛

zaki
ja, pályamunkásnak max.

Láma!
Mert Tökölit a REAL MADRID hívja!!!

Buddy
most hallok róla elõször.....áés hogyhogy nem tökölit akarja a glasgow-i kettõs?

Ramore
akkor lehet, hogy a gellei búcsumeccsére még be is hívja a válogatottba 😊
zaki
lehet, hogy most én vagyok tudatlan, de én akkor hallottam errõl a csávóról elõszõr, és utoljára, amikor tavaly a Liverpool játszott a finn bajnokkal BL selejtezõt, és a liverpooli meccsen a finnek egyetlen gólját ez a magyar csávesz szerezte. asszem a meccs 4-1, vagy 5-1 volt Pool-nak

Ramore
vicces hír
zaki
ezt hallottátok?

A Rangers és a Celtic is figyeli Kovács Pétert

Mint korábban beszámoltunk róla, a norvég Tromsö magyar csatárát az angol másodosztályban szereplõ Sunderland a hét elején háromnapos próbajátékra invitálta. A támadó dolgát megnehezíti, hogy 2004 májusáig - Magyarország EU-csatlakozásáig - biztosan nem szerzõdhet a szigetországba, ám addig már csak pár hónap van hátra, így Kovács joggal reménykedhet. Fõleg úgy, hogy a Sunderland mellett két igazi sztárcsapat, a skót Glasgow Rangers és városi riválisa, a Celtic is figyeltette korábban a hórihorgas csatárt, és még egyikük sem mondott le róla.

Persze a 25 esztendõs csatár beérné a Sunderlanddel is, korábban már többször úgy nyilatkozott, hogy élete álma egy angliai szerzõdés. Ámde az angolok nemcsak a közlekedésükben és államformájukban "különcök", Európai Unión kívüli futballista ugyanis csak akkor kap munkavállalási engedélyt a szigetországba, ha a kontraktus megkötése elõtti két évben a válogatott meccsek legalább 75 százalékán pályára lépett. Mivel Kovács még soha nem volt tagja a nemzeti tizenegynek, májusig várnia kell, ám akkor már gond nélkül Angliába, avagy Skóciába igazolhat.

A Sunderland mestere, az egykori ír válogatott szövetség kapitány Mick McCarthy jelenleg több játékost is figyeltet, ám nem tervez azonnali igazolást. Az érdeklõdésére a klub egyik munkatársa megerõsítette, hogy Kovács Péter jelenleg is a Sunderland edzésit látogatja. McCarthy, kihasználva a norvég bajnokság téli szünetét, Angliába hívta a centert, aki a hét végén - hogy ígéretekkel, avagy elõszerzõdéssel, az egyelõre nem tudható - vissza is utazik az északi országba.

A norvégiai újságok szinte kivétel nélkül rövid, hírügynökségektõl átvett hírrel említik Kovács angliai próbajátékát. A legnagyobb írást a trondheimi Adresseavisen közölte, amelyben minden érintettet megszólaltat. "Egyelõre csak próbajátékon vagyok, abból, hogy a szerzõdtetésem realitássá váljon, legkésõbb a jövõ szezonban lehet esélyem. Pontosabban május elseje után" - célzott a csatár Magyarország uniós csatlakozásának pontos dátumára.

"Egyelõre semmilyen konkrét megkeresés nem érkezett, nem tárgyaltunk az angolokkal, így csak hipotetikus fejtegetésekbe bocsátkozhatunk" - nyilatkozta szûkszavúan Tore Rismo, a Tromsö klubigazgatója. A lap egyébként úgy tudja - a Sunderland Echo címû újsághoz hasonlóan -, a klub 5 millió norvég koronát, azaz 500 ezer (és nem 400 ezer) angol fontot szeretne a magyar támadóért.

Apropó, Sunderland Echo. A Sky Sporthoz hasonlóan az angol város helyi újságja már hétfõn hírt adott Kovács próbajátékáról, ám egyéb érdekességet is közölt. A lap "magasan jegyzett" csatárnak nevezi a magyar támadót, aki valóban magas (197 cm), de ami ennél fontosabb, Norvégiában jól ment neki idén a játék, nyolc góllal járult hozzá a Tromsö biztos bennmaradásához. Az újság szerint Kovács felépítése alapján a korábbi Sunderland-csatár Niall Quinn méltó utódja lehet. A klub nem tervezi, hogy azonnal ajánlatot tegyen a magyar játékosért, de - a Sunderland Echo cikkírókja szerint - õ lehet az a futballista, aki valóban érdekli McCarthyt.

A Tromsö egyébiránt anyagi nehézségekkel küzd, és 24-rõl 18-ra akarja csökkenteni elsõ csapata játékoskeretét, ezért engedték el oly' könnyû szívvel a norvég vezetõk Kovácsot az angliai próbajátékra. A helyi újság úgy tudja, a két skót sztárklub, a Glasgow Rangers és a Celtic is már többször is elküldte kémjeit Norvégiába, hogy megfigyeljék a támadót, de egyelõre egyik gárda sem döntött Kovács leigazolása mellett.

A magyar center Magyarországon a Salgótarján, az Újpest és az Érd együttesében is megfordult, majd mielõtt Norvégiába igazolt, Finnországban a Lahtit és a Hakát erõsítette, utóbbi színeiben - az UEFA-kupában - még a Liverpool ellen is eredményes volt.

Info: origo

Buddy
nem szabad a langyos vizet megbolygatni....nyerészkedés terén lehet bevált, nem érdemes kockáztatni

Ramore
mezey letelefonálna az egyik játékosnak, hogy sürgõsen kezdjen el szervezkedni a játékosok között az új edzõ ellen, mert különben tönkre lesz téve a karrierje, errõl gondoskodna mezey!
csak egy hetig a Felix Magath tartsa az edzéseket...

\"Nem szeretem a politikát csak megnyugtatja az idegeimet\" (Dzsingisz Kán 1155-1227, eredeti nevén: Temündzsin)

Ramore
olyan színvonalú külföldi edzõ jön, amilyen játékosokat a fradi szokott venni?
Buddy
igen, távoli hírek szerint meg külföldi jönne a padra

Ramore
a komoly és sikeres külföldi edzõ behozatala ellen a legjobb hazugság, hogy nem tudnánk kifizetni! dehogynem tudnánk, csak akkor sokkal kevesebbet tudnának ellopni a mezeyéknek, illetve a külföldi edzõ veszélyes lenne rájuk nézve, hiszen leleplezhetné a maffia tevékenységeiket, mivel egy igazi szakember rögtön átlátna a szitán!
Buddy
ismét frenetikus játékkal sikerült lealázni a videoton gárdáját....lipcsei volt a meccs legjobbja.....még jó, hogy nem láttam 😊

Buddy
hát igen, tudjuk.....várszegi terve eddig jól halad.....pedig megmondtam, hogy ez lesz.....nem kellett volna ideereszteni

Buddy
van olyan mondás is, hogy szarból nem lehet várat építeni....és még tudok ilyeneket ám 😊

kéne már egy jó külföldi edzõ! mert szerintem ez az igazi kihivás! egy rakás nullából csapatzot kreálni

\"Nem szeretem a politikát csak megnyugtatja az idegeimet\" (Dzsingisz Kán 1155-1227, eredeti nevén: Temündzsin)

Ramore
Gellei a Fradi teljes tönkretételéhez jelentõsen hozzájárulhat, hszen szakmaileg "remek szakember"!
zaki
a Gellei? a Fradiba?

Buddy
várszegi meg kiszállhat a többi szakosztályból --> csõd

Buddy
azt hiszem kialakulóban a vég:

A hírek viszont arról szólnak, hogy a nyáron - az újabb támadásokat elkerülendõ - Garami József végleg feláll a kispadról, és a jövõben csak a szakmai igazgatói posztot fogja betölteni, ahol elsõsorban az utánpótlás csapatokkal kell foglalkoznia. Az utódok között felmerült a jelenlegi szövetségi kapitány, Gellei Imre neve is, aki több Ferencváros játékossal is remek munkakapcsolatban áll.

kezd lehet kialakulni az álomcsapatom? 😞(

bárki bármit mond a Paok elleni idegenbeli X még mindig jobb mint egy X a Dinamo, a Kobenhavn ellen. Szép volt Loki!!!!
Forza CIVISTOWN!!!!!