Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
Ezt írták az NS-ben:

"Szabó József Bölöni Lászlóhoz hasonlóan túlságosan drága a magyar szövetség számára ahhoz, hogy kapitányként a kispadra ültessék"

Ne legyen drága a fenébe is! Ahhoz hogy kirántsák a gödör mélyérõl a válogatottat, egy komoly profi edzõ kell külföldrõl, akit ki kell fizetni mindenáron, ha azt akarják, hogy jöjjenek az eredmények. Persze mezey szívesebben viszi haza az állami pénzeket, mint egy külföldi edzõre dobná ki az ablakon.

Mindenre van pénz, erre is legyen!
Davidka
Nézzétek meg ITT ha nem hiszitek

Davidka
Amúgy 457 :-D

zaki
ez most 1 vicc?!?!?!

Ramore
Gellei megint jó csapatot állított össze, ha nincsen Juhár, bedobja másik üzlettársát Korolovszkyt, hogy bebiztosítsa a vereséget.
Ramore
meg azért jobbak is nálunk, ezt be kell ismerni!
Buddy
nem hiszem, hogy a Lettek jobban hittek a továbbjutásban a selejtezõk során, mint mi......ellenben jobban akarták

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ramore
A Lettek megérdemelték a várható továbbjutásukat, becsülettel hajtottak a céljuk felé és sikerült a teljesíteniük a feladatot. Velünk ellentétben.
Ramore
én is, de csak magamban! 😊
Buddy
a 600 nézõ egyébként az észteknek szurkolt a második félidõre

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
hát végül is a lettek kint vannak az eb-n.....nem volt szégyen tõlük kikapni 😊

sokkal kisebb költségvetéssel ki bírtak jutni.....errõl ennyit

a.carkey
Hehe! 😞

"Szép" volt fiúk (az elmúlt 17 év)! Menjetek végre dolgozni ...

A medve nem játék.

IDE FIGYUZZATOK!!!!!

Magyarország - ÉSZTORSZÁG 0:1 !!!!!

Amúgy 600 (azaz hatszáz) nézõ elõtt!!!!!
uhh........

\"Nem szeretem a politikát csak megnyugtatja az idegeimet\" (Dzsingisz Kán 1155-1227, eredeti nevén: Temündzsin)

zaki
fogalmam sincs mi lett a vége, viszont a lettek kint vannak az eb-n, és a hollandok már 6-0-ra vezetnek...

természetesen magyar vereség
mikike
na milyen volt a magyar - észt derbi?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

zaki
vazze török lett meccs 2-2-re áll, még 2-0-ra vezettek a törökök, hollnadok már 3-0-ra vezetnek otthon a skótok ellen

Ramore
Én drukkolok a Letteknek, a Törökök kutyaütõk, remélem kiesnek!
a.carkey
A válasz is ugyanaz lesz ... 😊

Kiváncsi vagyok a hollandok, törökök kijutnak-e az EB-re? 😊

A medve nem játék.

Buddy
ellenben a kérdést áttehetjük 2008-ra 😊

Ramore
A topik nyitó kérdésére viszont megvan a válasz, amely számomra egy pillanatig sem volt kétséges:

Nem jutottunk ki erre az Eb-re sem!
Ramore
Ez az ügy bûzlik nekem, de minden bûzt el lehet viselni valahogy!
a.carkey
A rendezõ ország nem!
A gyõztes igen!
😊
De lehet, hogy tévedek ...

A medve nem játék.

Buddy
kitûnõ szemed van 😊

Ramore
tehát semmi esélyünk nincsen, Parancsnok?
Buddy
nem igaz, ugyanis most már a rendezõ ország és a gyõztes is résztvesz a selejtezõkön.....ld. németek, brazilok

úgyhogy nem nyertél hangszórót 😊

Ramore
Nembaj skacok, majd mi magyarok kijutunk a következõ vb-re! a selejtezõkön elsõk leszünk!

Áhhh, akkor leszünk eb-n, vagy vb-n, ha mi rendezzük. Ez az egyetlen sanszunk!
... a többi "franuska" meg argentin, baszk,, olasz, örmény meg spanyol.... már látom támadnak a liberálisok........ de akkor mi igy néznénk ki???? MAGYAR VÁLOGATOTT: Praj - Kuznyecov, Leandro, Miriuta Pisont Sowunmi.....etc .....hát nem mennék ki egy meccsre sem!

\"Nem szeretem a politikát csak megnyugtatja az idegeimet\" (Dzsingisz Kán 1155-1227, eredeti nevén: Temündzsin)

Buddy
csak realitás.....belátható, hogy nem lenne annyi baj, ha legalább honiak lennének, de ez a sok ültetvényes szalasztott majom nehogy már francia legyen

Buddy
így van

Guest
Buddy szerintem arra akart célozni, hogy a nagy nacionalista franciák nemzeti válogatottja kétharmad részben gyarmati franciákból áll... 😊
zaki
na ez azé egy kicsit durva

égégs=égés
Én emiatt a német vereség miatt Völlert hibáztatom. Vázze nem igaz, hogy nem lehet normálisan összerakni a társaságot 😞(
Így megint égégs lesz az EB-n 😞((
Buddy
nem tudom mit lehet szeretni azokban a szemét tetves csigazabáló gecikben....ráadásul tele van niggerrel a válogatott....amibõl persze egy sem francia

Buddy
én meg mezeyt lipcseit leandrot szkukaleket sasut franciát szlovákot románt utálok

Ramore
én meg mezey-t utálom!
zaki
nem: németek, franciák 😄

Guest
németek, franciák. 😛P
zaki
én meg a németeket utálom 😛

Buddy
buzi franciák.....utálom õket

de legalább a fradi nyert (hatalmas lehengerlõ játékkal, élõben követtem), és a loki is

zaki
gólszerzõk?

0-3 szerintem már végeredmény

mert a németeknek szurkolok.
én 0-1, 0-2-re tippeltem a meccs elõtt
eddig úgy néz ki nem tévedtem 😊

zaki
és ez miért szomorú?

lul
A franciák meg vezetnek a németek ellen 😞
LETTEK MEGVERTÉK A TÖRÖKÖKET 1-0-RA!!

thx