Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
én a visszavágó eredményét tippeltem meg! 😊)

egyébként magyarosan úgyis a visszavágón fognak kikapni, habár az elsõ meccs utolsó perceiben, amikor két gólját nem adták meg a görögöknek, az is egy tipikus magyaros vereség lett volna. na majd a visszavágón!
Buddy
nemhiába....olyan a szemem, mint a sasé 😊))

de azért szerencséje is volt a lokinak

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ramore
jól látod Csücsöri! 😊
zaki
mikor kezdõdik?

Buddy
én azt mondom, hogy 2-1 a görögöknek (vagy 3-1)....de a Lokiban látok 1 gólt

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
sport 1-en lesz a szenvedés

zaki
letolja valamelyik tv a debrecen mecset?

Ramore
3:0 a görögök javára, ez a tippem!
Csak egyet mondok:
HAAAAAAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LOKI!!!!!!!!!!!!!
Forza Civistown!!!!!!!!

Robert de Niro is megmondta:
"Köcsög görögök!!!!"

adjunk Pirosz Termoszéknak!!!!!

\"Nem szeretem a politikát csak megnyugtatja az idegeimet\" (Dzsingisz Kán 1155-1227, eredeti nevén: Temündzsin)

Buddy
holnap PAOK-DVSC....mit tudnak a hurkások?

én fociztam is, és állítom a bajok már a serdülõknél kezdõdnek. Alkesz...naon naon naon alkesz serdülõ-ifi edzõk. A fûves pályára még akkor sem mehettünk fel edzésen ha véletlenül rárúgtad a labdát. Csavaros stoplisban rohangálj salakon.......nah ja kellemes. Bár mi még májerek voltunk a villanyfényes salakos edzõpályával. Nem vonnám ki a pénzt csak az u21es korosztály fölöttiektõl.

\"Nem szeretem a politikát csak megnyugtatja az idegeimet\" (Dzsingisz Kán 1155-1227, eredeti nevén: Temündzsin)

Ramore
ebben lehet valami, hiszen az igazi pénzéhes antifocisták elszerzõdnének ebben az esetben az izraeli másodosztályba. és maradnának a becsületesebbek, márha van még ilyen
Buddy
ami még nagyon tuti :

Schalke, Olaf Thon unser Star,
er flankt so wunderbar,
und aus der Mitte hervor,
stürmt Mark Wilmots das Tor

Schalke, Jens Lehmann ist unser Held,
der jeden Elfer hält,
Huub Stevens heisst der Mann,
der super trainieren kann

ez is ottvan 😊)

Buddy
ehhez képest jobb eredmények vannak, mint a pénzzel teletömött fociban......lehet, jobban menne az is, ha egy fillért sem kapnának

Ramore
nameg eladhatatlan és igen keveseket érdeklõ sport. én még életemben nem kaptam kedvet ahhoz, hogy lemenjek a térre kézilabdázni egyet, focizni annál inkább.
...

Tausend Feuer in der Nacht
haben uns das grosse Glück gebracht
Tausend Freunde die zusammenstehn
dann wird der FC Schalke niemals untergehn.

Buddy
a jégkorongnak szurkolok, mert a körülményekhez képest megteszik, amit tudnak....ez igaz a kézisekre is (csak kár, hogy kézilabda is leépülõben van)

Buddy
Szieben lett a ligaelnök.....rögtön bejelentette, hogy nem ígér látványos változást.....levédte ezzel magát a késõbbiekre, hogy "õ megmondta"

Buddy
Mohammed war ein Prophet
der vom Fussballspielen nichts versteht,
doch aus all' der schönen Farbenpracht, ja Farbenpracht
het er sich das Blau und Weisse ausgedacht

erre teccik gondolni? 😊))
persze ezek a zenék mind megvannak...alap
és akkor biztos megy a Steht auf, wenn ihr Schwaben seid is 😊)

Buddy
persze lehetne hozzá méteres kispadpt is írni

Ramore
1. Az az elszomorító, hogy a Buddy által felsorolt 11 név lényegét nem értetted meg!
2. A "magyar mentalitás" legjobb példáját a focistákon lehet észrevenni, nem pedig egy a honi fociban csalódott fórumolvasó beírásain. Én csak reálisan látom a helyzetet.
Ramore
Igazad van, a magyar hokisok tényleg jól teljesítenek szerintem, a lehetõségeikhez képest. Én a magyar focistáktól és a hokisoktól sem sajnálom a pénzt, amit a szponzorok adnak nekik, én a közpénzeket vonnám meg teljes mértékig az egyesületektõl.
...jójó minnyá jön a lebassz.
hogy ez nem is ide való....
nah jah

na ja a Schalke mindig egy unicum marad!!😊

Blau und Weiss, wie liebe ich dich,
Blau und Weiss, verlass mich nicht
Blau und Weiss ist ja der Himmel nur,
Blau und Weiss ist unsere Fussballgarnitur.

ui:
azért remélem majd a hokisoknak azért szurkoltok. Õk lehet hogy 45.000-et keresnének havonta, ha megkapták volna a bérüket mert pl a Dunaujvarosnál szept. óta nuku fizu.....

Buddy
ha jobban megfigyeled a "csapatot", akkor vminek föl kéne tûnnie.....😊

Ez elszomorító. Annyira tipikus magyar mentalitás.😞(

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Juhár??? Mit látsz abban az emberben? Gellei legnagyobb baklövésének tartottam, hogy stabil kezdõember volt. Öreg, lassú, könnyen zavarba hozható. Sokkal jobb védõk vannak nála itthon...

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Buddy
ilyen klasszisokhoz pénz is kell, az meg nincs, tehát ez csak álom marad

Ramore
a vicc az, hogy nem lehetetlen! 😊
Buddy
így van, te sem mondd meg nekem, hogy ki legyen a kedvenc edzõm.....nekem igenis bejön egy Mezey-Egervári edzõkettõs
csapatnak meg : Posza-Dragoner,Juhár,Dombi,Tamási-Szkukalek,Leandro,Lipcsei,Erõs Karesz-Tököli,Kovács Zoli --> ez az álomcsapatom (álomedzõkkel), remélem a Fradiban valaha összejön...😊

Buddy
régebben én is szurkoltam a VfB-nek (szintúgy nem lisztes miatt), de amióta Magath odament, vhogy elbizonytalanodtam, így lényegében maradt a Bayern - most is szurkolgatok a Stuttgartnak, de már nem annyira

a dortmundot, a bochumot, a wolfsburgot viszont nagyon nem szeretem....a többi úgy-ahogy semleges, a Schalke meg csak azért érdekel, mert nagyon sok jó szurkolói zenéjük van

Ramore
én semmilyen magyar csapatnak nem tudok drukkolni, ellenük viszont annél inkább. ez egy hosszú folyamatnak az eredménye részemrõl. éppen ezért semmilyen meccsre nem járok ki, tõlem egy fillért nem kapnak ezek a kutyaütõk! Szabicsnak viszont drukkolok, remélem továbbra is ilyen szépen fog teljesíteni és egy nap még egy európai sztárcsapatnál is kiköthet talán.
igen nagyot tévedsz mert nem a Szabics miatt,s még csak korábban nem is a Lisztes miatt lett a Vfb a kedvencem a Bundesligában. Nagyon faja sváb csapat és ennyi. a Bayernt utálom, az északi Fishkopf-ok meg le vannak sz*rva. Amugy zha olyan edzések lennének itt Magyarországon mint a Vfb-nél meghalna minden játékos./pl elered az orruk vére egy-két keményebb edzésen....és itt???/

Amugy tényleg nem érdemli meg a magyar labdarúgás hogy szurkoljunk nekik, de azt sem hogy ellenük. pl egy magyar-román meccsre azért egy magyar sem menne ki a vendég táborba hogy részt vegyen egy jó kis "bozgorozásban"...... vagyis csak remélem

Ramore
Volt már rá példa, hogy a magyar embereknek egy lengyel boxolónak kellett drukkolniuk. Én nem szeretem, ha bárki is megszabja, hogy kinek drukkoljak és kinek ne. Saját megítélésem szerint a magyar labdarúgás nem érdemli meg, hogy drukkoljak neki, sem klub szinten, sem pedig a válogatottnak. Tehát a kérdésedre a válaszom: Símán!
Buddy
max. barátságos, de hivatalosan majd a VB-selejtezõk jönnek

Buddy
ez is tipikus szindróma, ha már vmi játékosunk játszik külföldi klubban, egybõl elkezdünk szurkolni annak a csapatnak (ma kb. 8-szor annyi VfB-szurkoló van MO-n, mint volt 1 évvel ezelõtt) 😊)

FONTOS MEGJEGYEZNI, hogy egy magyar ember hogyan drukkolhat a magyar válogatott vereségéért???? És a tahó RTL klubnak meg mi köze van ahhoz, hogy Dárdai Pálnak mennyit fizet Bernd Schiphorst??
u.i.:Forza VfB!!!

zaki
milyen meccs lesz legközelebb és mikor?

Ramore
remélem újra pofára esik a válogatott a közelgõ meccsen!
Buddy
láttam hát....szép volt....de azért hajrá Lazio

BADE
Persze,hogy láttam😊))

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zaki
bazzeg mekkora gólt rúgott Di Vaio láttad???

zaki
KIKAPOTT OTTHON A FRADI A BALATON FC-TÕL?!

Buddy
tehát a szarok királya a Fradi jelenleg (még a Siófok elleni 0-1 ellenére is)

amit ma produkáltak, katasztrófa volt

Ramore
szerintem a magyar mezõnyben nincsen jó csapat, csak viszonylag lehet jó a Fradi, a többi magyar csapathoz képest. a "legjobb" szó erõs túlzás bármelyik magyar csapatra kimondva is.
zaki
és mégis, a magyar mezõnyben jelenleg az 1ik legjobb... nézd meg az Újpestet, katasztrófa...

Ramore
Ezért írom nem elõször, hogy: Ez minden idõk leggyengébb és legrosszabbul összerakott Fradija!
zaki
szarból nem lehet várat építeni... 😛

Buddy
hát tény, hogy szar.....de aki összerakja, az is 😊

Ramore
Minden idõk leggyengébb és legrosszabbul összerakott Fradija!