32945
Magyar Foci
  • Matthew Prosac
    valóban, a soccerstand is, a soccerway és az eredmenyek.com szerint viszont Kim volt a gólszerző. nekem meg pont akkor pufferelgetett a közvetítés :S
    mondjuk utána sokszor mondogatták hogy "Husti" :) ergo, egyelőre hiszek a Zenit honlapjának
  • Rudee
    Holnapjuk Husztinak adja az első gólt.
  • Matthew Prosac
    72' D.Kim
    74' P.Pogrebnyak

? Amúgy néztem a meccset, a végén majdnem agyonverték a bírót a Zenit játékosai :)
  • Rudee
    Huszti gólt szerzett a Zenitben.
  • Monoton
    RIP
  • karajjj
    mai eredmény: Kalmar 3 - 1 Brommapojkarna
  • galmat
    Dzsudzsák szabdrúgás gól ma a PSV előkészületi meccsén. 3-0ra nyertek.
  • robi11
    budapest honvéd-dvsc-teva=0-1
  • karajjj
    kösziköszi
  • kraawz
    Nem teljesült a 19 éves Beck Tamás álma, nem játszhat az élvonalban, mert egy pénteki edzőmeccsen rosszul lett, és már nem tudták megmenteni az életét.

Péntek este a győri kórház intenzív osztályán elhunyt Beck Tamás, a legutóbbi szezonban az NB II Nyugati csoport bajnokánál, a Gyirmót SE-nél szerepelt 19 éves labdarúgó.

A kisalfold.hu szerint a fiatal futballista az NB I-es Pápa csapatánál volt próbajátékon ezen a héten, egy péntek délutáni edzőmérkőzésen rosszul lett.

A lap információi alapján a játékost az öltözőben ellátták, majd hazautazott Győrbe, a Fehér Miklós Labdarúgó Kollégiumba.

Ott azonban este ismét rosszul lett, ugyan azonnal kórházba szállították, az életét nem tudták megmenteni. A halál oka egyelőre ismeretlen.
    hirdetés

A legutóbbi szezont ikertestvérével, Ádámmal együtt Gyirmóton töltő futballista a Győri ETO FC saját nevelésű játékosa volt.

Szülői kérésre a kórház nem ad semmilyen felvilágosítást.
  • Rudee
    Sport1-en ma:

18:45
    Labdarúgás
    Szuperkupa-mérkőzés, Siófok, DVSC-TEVA-Budapest Honvéd - élő
  • galmat
    Persze,csak előtte még be akkart dobni egy felest... tod nb1-ben ilyenre is van ideje mire beérik a védők.

Amúgy meg miért nem volt elég a gólos összefoglaló? Szeretsz szenvedni?
  • karajjj
    kár volt megnézni :D
  • zaki
    omg... miért a büfé felé cselezett? belsővel simán el lehetett volna a kapus mellett lőni... thx a videót
  • kraawz
    nézni is rossz
  • kuzco007
    pepsifoci.hu-n van
  • zaki
    Van vmi összefoglaló at Újpest meccsről, amiben benne van Tisza kimaradt helyzete, meg Korcsmár kiállítása? Csak olyat találtam, amiben a gólok vannak
  • kraawz
    lehető legjobbat kaptuk, bármi lehet :)
  • banok
    ez a Krakkó nem verhetetlen. A Fenerbahce meg.... hát le lehet húzni azt a török csatornát amelyik közvetíti a meccset.
  • Gunnersboy
    Belehúzott a Honvéd, a Fenerbahce vár Sisáékra
  • tesó07
    Jah, hogy ez lett a sorsolás, akkor nem szóltam az előbb, nem rossz am, nem verhetetlen csapatok.
  • tesó07
    Fehérorosz csapat jó lenne a Lokinak.
  • Kaplan
    Zárójelben megjegyzem, ezt megemlítettem az index Újpest FC topikjában, és kikiáltották rólam, hogy primitívebb vagyok mint azok a Fradisták akik balhéztak kedden. Olyan emberekkel nem szállok vitába akiknek nincs minimális képzettségük ahhoz, hogy a Földön éljenek. :)

OFF vége.
  • passatgt
    Feléről nem hallottam:)
  • LSSAHPAUL
    Én azt mondom hogy az ilyen verekedős szurkolókat kikell tiltani a stadionokból. De akkor az ilyen alibi,antifutbalistákat is mint pl Tisza, meg a komplett ute ( az mtk is detto ugyanilyen beszarós focit játszik, hála istennek ahogy elnézem egy darabig nem égetik magyaroszágot ) :)
    A haladás az erőn felül teljesített az nb2-es keretével.
    Loki az nagyon király csapat, mindent megtesz a minnél jobb eredményért, csak úgy ahogy a fradi is..
    A Honvédnak így hogy újjáalakult az egész csapat, jah és az egyetlen focistájuk Hercegfalci nélkül max a KO elkerülésért fog harcolni.
  • vmvr
    Wisla Kraków/Levadia - Debrecen/Kalmar
  • Rudee
    Kíváncsi leszek, hogy a Debrecen továbbjutás esetén kit kaphat.
    Lehetséges ellenfelek:
    Olympiakos
    FC Kobenhavn/Mogren (6-0)
    Slavia Praha
    Levski Sofia/Sant Juliá (4-0)
    Rhyl/Partizan (0-4)
    Maccabi Haifa/Glentoran (6-0)
    Pyunik/Dinamo Zagreb (0-0)
    FC Zürich
    Wisla Kraków/Levadia (1-1)
    Makedonija/BATE (0-2)

A Honvéd lehetséges ellenfelei az Európa Ligában:

AS Roma
    PSV Eindhoven
    Hamburg
    Steaua/Újpest (2-0)
    Fenerbahce
    Basel/Santa Coloma (3-0)
    Lille
    Braga
    Club Brugge
    Tobol/Galatasaray (1-1)
    Austria Wien
    Rosenborg/Karabakh (0-0)
    Aalborg/Slavija (0-0)
    Metalist Harkiv
    Atheltic Bilbao
    Hapoel Tel-Aviv
    Fulham
    CSKA Sofia
    Odense
    Lech Poznan
    Slovan Liberec
    Rudar V./Red Star (0-1)
    Anorthosis/Petrovac (2-1)
    Aberdeen
    Krylia Sovetov
    Brondby/Flora (0-1)
    Metalurg Doneck/MTZ-Ripo (3-0)
    Zestafoni-Helsingborg (1-2)
    Vaslui
    PAOK
    Zilina/Dacia Ch. (2-0)
    Dinamo Minsk/Tromso (0-0)
    Rapid Wien/Vllaznia (5-0)
    Zimbru Ch./Pacos Ferreira (0-0)
    NAC Breda/Gandzasar (6-0)
  • galmat
    A legtragikomikusabb a héten az,hogy a fradi huligánok botránya miatt mindenki szidta a fradistákat minden fórumon,hogy csak ők lehetnek ilyen gyökerek,erre tessék elmegy az újpest bukarestbe, aztán felszedi a stadionban a székeket meg korlátokat... Európa 2009....
  • Mr Olimpia
    Most már teljesen érthető, hogy miért nem hívja be Koeman Tiszát. Megye1 szinten játszik. Ilyen helyzetet egy vérbeli csatárnak be kell lőni, de még egy gyengébb képességűnek is legalább kapura kell rúgnia.
  • passatgt
    Csizmadia gól megint
  • kuzco007
    hidd el jók ők, láttam edzőmeccsen őket miciMacko kifejezetten jól telejsített, Botis is jó volt a védelemben, Ivancsics is visszatért
  • karajjj
    ha a Győr lenne most ott a Honvéd helyett és maradt volna Bekvalac, akkor talán lett volna egy bolhapöcsnyi esélyük, de a Honvéd...
  • kuzco007
    újpest jól elkúrta...pedig emberelőnyben is voltak..dehát mégiscsak az újpest, tehát mit vártunk:D
  • galmat
    Ezt a szenvedést ami ma volt.....
  • kuzco007
    a debrecen meglepett, a haladás és újpest a várt szinten teljesített, a honvédban még bízni lehet, láttam őket barátságoson játszani és igen erősek, egy jó sorsolással lehet esélyük play offba kerülni
  • a.carkey
    A legrosszabb az, hogy jövőre megint kezdhetjük szar helyről a sorsolást.
  • Kaplan
    Nos nézzük, EL mai játéknapján a magyar csapatok mérlege két meccsen. Öt kapott és nulla(!) lőtt gól. Igen, mi vagyunk ezek.

Ráadásul Tiszageci mi a faszt csinált húsz éven keresztül ha ezt a roppant egyszerű feladatot nem tudja megoldani, egyáltalán minek kap fizetést? Szégyen s gyalázat, egyedül a Lokiban bízom, a Kispest is gyatra úgy kitömi őket valamelyik sztárcsapat a harmadik fordulóban, hogy öröm lesz nézni.. / Sajnos. /
  • Golyo69
    tisza mit hagyott ki :S:S
  • szucsy89
    így elbaszni mint az újpest...idegenben félidőben 0-0volt, ráadásul emberelőnyben játszhattak...volna. a 46.percben meg gólt kapni...a 2.gól is milyen volt már:S magának köszönheti az eredményt az fix. mondjuk egy 2-1el már más lenne a helyzet remélem még sikerül lőni egyet..:\
  • Golyo69
    1 gólt lőni kéne azért ha akarnak vmit a visszavágón