32945
Magyar Foci
-
#10479 csak az aki 1-nél többször képes...:D -
#10478 aki náluk gólt rúg az élő legendává válikXD -
#10477 szimpatikus csapat ez a sanmarino, remélem rúgnak egy gólt és akkor elérik a céljukat -
karajjj #10476 a tavalyi van csak -
Unreal1942 #10475 Ezek között én nem látom a hivatalos labdarúgó válogatott melegítőt. -
karajjj #10474 katt -
Unreal1942 #10473 Vicc, hogy nem lehet kapni válogatott melegítőt. Évek óta hajtom és nem csak én, de nem lehet kapni.
Állítólag néha van pár db. egy-egy Adidas boltban, de nekem még nem sikerült belebotlani sosem. -
karajjj #10472 beszélek Elekkel akkor -
#10471 neked is megmaradt a lényeg jolvan:D
amugy ahhoz a vidiben kell játszani, akkor válogatott leszel, és kapsz:D -
karajjj #10470 olyan fehér dzsekit hol lehet venni? :D -
#10469 íme a kezdő, hány gólt kapunk? -
#10468 "nem lesz öt gól, ez a szorzó 1,85-szörös."
válogatott meccs, szerintem simán meg lehet rakni:D -
Grenzjager #10467 A Szigetszentmiklósi TK-Erima vezetősége úgy döntött, hogy a szombati SZTK-Gyirmót mérkőzés teljes bevételét a devecseri labdarúgóklubnak ajánlja fel. Az iszapkatasztrófa elsodorta a Devecser öltözőjét, megsemmisült az épület, a szerelésekkel, a labdákkal együtt. A lúgos ár a pályát is tönkretette, Heizler Gábor, a Devecser ügyvezetője elmondta, hogy két és fél méter magasan állt a pályán az iszap, most nagyjából másfél méter magas a sár.
Az SZTK névadó szponzora, az Erima sportszergyártó cég is csatlakozott klubhoz: amennyi pénzt összegyűjt az SZTK, akkora értékben ad felszerelést a cég. A károsultakon nemcsak a jegy megvásárlásával segíthetnek a drukkerek, a vezetők várják majd az adományokat a stadionban kihelyezett gyűjtő dobozokba is, valamint támogatójegyek is kiállításra kerülnek.
Most mivel NBIben bajnoki szünet van, kíváncsi vagyok, hogy ilyen esetben mit lépnek a "nagy" csapatok a továbbiakban.
Azt konkértan tudom, hogy az FTC Zrt gyüjtést szervez a károsultak javára, az MLSZ a SanMarinó elleni bevételt.
Remélem az FTC is kövezi a fiókcsapatának(SZTK) az útját. -
karajjj #10466 azért ez szép dolog -
#10465 Sisát inkább jó ifiedzőnek tartom, igaz most a kaposvár szárnyal, de várjuk meg a végét.
Pintér nálam továbbra sincs a jók között, ahogy Herczeg sem.
Prukner, (akármennyire is ellenszenves de) kisMészöly, és Garami akik nálam jó magyar edzőknek számítanak.
Fura lesz amit mondok, de László Csabát és Bölönit nem sorolom a magyar edzők közé. Nem azért mert nem magyarok, természetesen azok, de nem itthon tanulták a szakmát (és ez remekül látszik is), így nem illenek bele a "magyar edzők" kategóriába. -
Grenzjager #10464 még ide sorolnám László Csabát és Bölönit
:) -
Grenzjager #10463 Pintér, Sisa, Prukner
+ még Herczeg, ifjMészöly -
#10462 valszeg a remény miatt...:)
mert azért lássuk be, van max 3 "jó" magyar edzö...
szóval a remény mindig él, hogy a külföldi talán kicsit más, talán kicsit jobb lesz...:9
-
#10461 most hogy a vasasnál is kirúgták ezt az olaszt, eszembejutott, hogy minek hozzák ezeket a külföldieket....semmit nem tesznek hozzá a bajnoksághoz...a magyarok se jobbak, de azok legalább nem kérnek nagy pénzeket...:D -
karajjj #10460 szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány értékelhető meccse volt eddig :D -
#10459 samp ellen teljesen korrektül játszott, nemtudom miért szidjátok -
karajjj #10458 amíg Targoncás Kulabát fizetik, hogy nézhessem a megmozdulásait, addig nemérdekel :D -
#10457 ne legyél ilyen negatív...:D -
#10456 bármibe lefogadom, megint valami pénzmosó cég... -
karajjj #10455 azt írják, hogy egy az egyben a klubok kapják, de érdekes, hogy egy hete alakult a cég és már fociba invesztálnak, bár tuti kell a reklám... -
Solt #10454 Érdekes Urak, de egyelőre jár a bizalom... pár hónap múlva tán okosabbak leszünk! :) -
Grenzjager #10453 Csányi akkor talált szponzort....
nem volt így nehéz tegyük hozzá.
de azt hogy legalább fizet... persze h ebből mit kapnak a klubok? -
#10452 nekem is szemetszúrt..:D nagyon szép név ez amúgyan...:D -
Solt #10451 "OTP Bank tulajdonában álló társaság"
:) -
karajjj #10450 Monicomp Liga lett az NB1 -
karajjj #10449 szevasz kocsis -
#10448 Mégis kérdezte :D
Szerintem egyértelműen nyerünk. -
#10447 ez nem kérdés -
#10446 Nyerni fogunk san marino ellen? -
karajjj #10445 hopp, azért ez már valami -
#10444 az szívás....
Chank...:DDDD -
karajjj #10443 Az NB I kilencedik fordulójának szombati mérkőzésén ugyan 2-1-es győzelmet aratott a Zalaegerszeg az Újpest ellen, egyik gólszerzőjüket, Darko Pavicsevicset hamar elvesztették a mérkőzésen, és a ztefc.hu tájékoztatása szerint ráadásul hosszú időre, a csatár sérülése ugyanis súlyos. A montenegrói csatár keresztszalag-szakadást szenvedett, így minimum féléves kihagyás vár rá.
Chank-Jan-Chi rábaszott... -
#10442 Szabics gól a Sturm Grazban -
#10441 és gólpassz -
#10440 Mainz továbbra is veretlen marad nagyon ugy néz ki:)