32945
Magyar Foci
-
#10439 Szalai gól -
karajjj #10438 persze, ezt így kellene, de ez csak mese, ha megnézed, Mourinho pl. hány meg hány meccsen keresztül áll a partvonal mellett és ordít meg mutogat ugyanúgy és ha valaki nem jól csinálja a dolgát, akkor még lecseszni is odahívja... kishazánkban meg ezt minden szinten így szokás, Bandibá tegnap ideges volt, így próbálta levezetni
jó persze, vannak olyan edzők, akik csak ülnek a seggükön és néznek ki a fejükből, de minden edző más, pontosan azért írtam, hogy nem voltál még kispad közelében, ha neked ez meglepő, egyszer Gundi mondta valamelyik Inter meccs alatt, hogy kíváncsi lenne, hogy a focisták mit értenek meg abból, amit Mourinho ordibál nekik egy-egy dühkitörés során -
mate317 #10437 azért írtam mert a tavalyi bl-re is érvényes, és az nagyobb szó:D -
#10436 nem BL, EL, de igazad van:D -
mate317 #10435 pont hogy voltam, és azt hittem, egy magyar bajnok edzője nem csontra ugyanúgy kommunikál a játékosokkal mint egy ificsapaté. mert egy 10-18 évesnek még megértem, hogy el kell mondani, mit csinált rosszul, hova menjen stb, de a bl-ben?! Szerintem murinnyó, vagy saf nem ordibál ilyeneket egy eladott labda után, hogy "TE MARCELO, SZÓLJÁL MÁR A KAKÁNAK HOGY NE ADJA EL A LABDÁT!!!" vagy "RONALDO!!! RONALDO!!! HÁT MIT CSINÁLSZ?!". Nem azt mondom, hogy egy edző nem szokott beszólni a pályára a játékosainak, de inkább általánosabb témában, pl higgadtságot kér tőlük, vagy hogy inkább a jobb szélt erőltessék, mert az ellenfél jobb bekje bizonytalan, vagy a két belső kp cseréljen helyet stb. Mert a meccsen már nincs sok értelme annak, amit herczeg tegnap dumált, meccs előtt fel kell készülni taktikailag, meccs közbe meg megpróbálni végrehajtani azt. Nem pedig percenként ordibálva kioktatni a játékosait labdakezelésből meg felfutásból. -
barcames #10434 jó volt a loki:) 1:1 simán benne volt -
karajjj #10433 te se voltál még kispad közelében :D -
mate317 #10432 Herczeg Andráson szakadtam, végig ordibálta a meccset, és vagy a Kulcsár nevét üvöltötte, vagy ha valamit elrontottak a fiúk, üzent nekik, hogy "te, szóljár már az x/y-nak, hogy legközelebb adja be/ne cselezzen/passzoljon!!" :D -
#10431 Nem játszott rosszul a Debrecen simán jók lehettek volna egy döntetlenre...:( -
#10430 na 1-0, ez szép teljesítmény -
#10429 és most yannick-ot miért kellett lecserélni? talán ő játszott legjobban
sosem értettem bandi cseréit:C -
#10428 na most kéne valakit lerúgni, mert nincs több cseréjük:D -
#10427 szinte semmit nem fújnak be nekünk, pedig ránk nem jellemző a műesés sztem -
#10426 baaazmeg megint milyen akció, ha így játszanának nb1-be, mindenki kapna kb 8 gólt:D -
karajjj #10425 én is nézem, de eddig semmi említésre méltó nem volt :D -
#10424 esküszöm megérdemelnénk a döntetlen, tiszta hurka ez a samp, és nagyon jól játszik a debrecen -
#10423 nekem elszállt a stream, többiek nemtom mit csinálnak:D -
#10422 csak én nézem a meccset?:D kulibá blondot csinál a védőkből:D -
#10421 kulibá sarokkal kötény, omg:D kár hogy nem volt középen senki -
#10420 óbazmeg, ezért kell az 5 bíró mi? ott áll melette és nem látja hogy hozzáér, pöcsfej -
#10419 Sérült és már nem Farkas II :) Csak a Videjótonba volt az. Amúgy szerintem tényleg létezik az a felvetés, hogy a csapataink beleszürkülnek az NB1be. Ha úgy játszana a DVSC mint a Siófoki klassziscsapat ellen (nem akarom megbántani a Balaton parti szurkolókat.) akkor már ugyanúgy lenne 3-4 a különbség. -
#10418 perszehogynem:c -
#10417 Farkas 2 nevezve lett? mert beállítanám kulibá mellé, vesztenivaló nincsen szvsz -
#10416 amúgy kulibá egész korrektül játszik:D -
#10415 ez a taktika része, hogy lerúgunk mindenkit?:D
nem mintha baj lenne, mert megérdemlik:D -
#10414 dzsudzsák gól 11esből -
#10413 ugyanúgy fogta az olasz is, és dőlt rá... -
karajjj #10412 mondjuk úgy, hogy be lehetett fújni... -
#10411 végig átölelte... de azért kellett hozzá egy olasz aki rájátszik. -
#10410 hát nemtom ezt bekellett e fújni.. -
#10409 Nincs. -
#10408 Pintér csereként be szokott állni. -
Grenzjager #10407 Pintér??? :)))) Mert egyszer már nevezte a Zaragoza egy bajnokira...
Laczkó? :) hmm mintha nem lenne igazán csúcs formában, 2 hét alatt tizenmennyi gólt kaptak?
Bodor? ő szintén a nívós holland bajnokságban mindig kezdő és jól teljesít. -
paly90 #10406 San Marono ellen biztos h nem,mert Lipták eltiltott.
De azon a meccsen még Gyepes öngól is belefér:D:D -
karajjj #10405 most mivan ezzel? Lázár - Juhász - Lipták - Laczkó védelem lesz úgyis -
#10404 másfelől a Bredában Horváth Gábor is kezdő... és az holland 1... -
#10403 nem értem ezt a gyepest....a klub csapatában egész jól szokott játszani...többségében...de a válogatottban teljesen hülye...:D -
#10402 jaja:D
mert játszik... és jó formában van...
kiváncsi vagyok hogy ez az indok mindenkinél egyformán érvényes-e, mert akkor Rudolf pad, Szalai kezdő... de tudom, naiv vagyok.
amugy az U20 úgyis elbaltázta a továbbjutást, miért nem lehet onnan is behívni pl Kádárt? most úgyis csapatot építünk, akkor építsük is...
emellett természetesen nincs a keretben továbbra sem a MINDEN MECCSEN KEZDŐ, bajnokságot vezető csapatban szereplő (ilyen szempontból Szalainál is jobb, hiszen ö sokszor csak csere) TŐZSÉR DANI! -
Unreal1942 #10401 Keret
Még végig se olvastam, de már égnek áll a hajam. Gyepes... -
#10400 a Mainz szimpatikus csapat,gyakorlatilag noname pléjákkal vannak ott ahol,egy fiatal edzővel,grat nekik! Szalai gólja pedig 10/10-es!
Szerintem itt edzőbuktatás lesz a dologban...mármint itt Debrecenben...vagy csak simán tippmix