32945
Magyar Foci
-
karajjj #10559 annyiból érthető, hogy a téli szünetünk duplája a nyárinak, mégis nyáron kezdődik az új szezon, ha lenne nálunk is minden csapatnak olyan fűthető stadionja, mint a bundesligában, hogy februárban kezdődhetne a bajnokság, akkor hülyeségnek tartanám, de így, hogy általában még márciusban is halaszthatni kell a kezdést... van benne valami -
Grenzjager #10558 érdekes lenne
...gázos lenne mondjuk a szerződés... mert ha vki külföldre akar majd igazolni, akkor is júl-aug-ig írna alá... s a magyar csapatok is akkor tudnának igazolni.
Az oroszok amúgy most akarnak áttérni az "európai" szezon menetre, mi meg most térnék át az oroszra :))))))))))) -
karajjj #10557 tavasztól őszig tarhat az NB1 -
Solt #10556 Ki is állították... 2. sárgával... :( -
karajjj #10555 az elsőt nem neki írták be, visznot a végén még a combjáról bepattant, úgyhogy tényleg van gólja -
karajjj #10554 Pintér kezdő a Zaragozában -
Roy4l #10553 Tőzsér gól Standard Liege ellen -
#10552 :D:D
köszi -
#10551 Stieberhez még annyi, hogy a Bundesliga II.-ben ő vezeti a kanadai táblázatot
kicker.de -
#10550 Dzsudzsák gól, Stieber gól (az ő gólja volt a győztes gól!) -
#10549 2:40nél -
#10548 linkt!!! :D -
#10547 amit ráadásul onnan már illett volna berúgni :)
nagy góllal akart debütálni, funny lett belőle:D -
#10546 azért előtte baszott egy nem kis kapufát :) -
#10545 elég suta gólt lőtt amúgy...de talán így majd a kezdőt is elérheti egysző... -
#10544 a Romának. -
#10543 Rudolf gól a Romanák -
Solt #10542 Naivan szeretném hinni, hogy az... -
#10541 és szerinted tiszta a játék?:)))) -
karajjj #10540 az megint más :D -
#10539 engem sem zavar OV és asztaltársaságának térnyerése a Vidiben de élcelődni jó rajta. -
Solt #10538 Ennyi! -
karajjj #10537 ott a pont, addig teljesen mindegy, hogy a klub, a Gazprom, vagy a sarki fűszeres fizeti a játékos bérét, amíg nem azzal foglalkozik, hogy magam ellen fogadtam bwin-en, vagy hogy ma el kell hasalnunk, mert akkor lesz új BMW -
Solt #10536 Mert kevés teheti meg... ha ez lenne a politikai életünk legnagyobb baja, én lennék a világ legboldogabb embere!
Engem annyi érdekel, hogy tiszta legyen a játék... -
#10535 és az miben más mintha Szima, Abramovic vagy Ali-baba tenné??? :D -
#10534 sok politikus van aki szereti a focit... csak kevés nyomja tele undoritoan sok pénzzel kedvenc csapatát... -
#10533 A pa-don ülni élvezet,
onnan nézni a meccset kész élvezet.
csak úgy pörög meg fasza, hú de klafa,
padról nézno jó, kis pofa... -
karajjj #10532 haggyadmár :D csoda, hogy idén csak ilyen későn indult be az edzőkeringő... -
#10531 Németh Krisztián padon ül az Olympiakosz meccsen -
#10530 szombathelyen Aczél Zolika lesz az edző....kíváncsi vagyok kibírja-e a szezon végéig....ahogy kecsón a szerb, és pesten komjáti....ez a sok edző váltás....én jobb lennék a többségnél....FM megtanított mindenre :D -
karajjj #10529 lol, viccnek is rossz, sehol nincs előírva, hogy félévente 20-30 játékost kell igazolni... -
#10528 nemtudom, még nem találtam róla semmit, de gondolom, ha ilyen korán lehozták.. -
#10527 megint lesérült? -
#10526 Kádár végigülte a N'castle mai meccsét
Gyepes végigjátszotta a Cardiff mai meccsét, 3-2re megverték a Bristolt
Priskin végigülte az Ipswich mai meccsét
Buzsákyt a 27. percbe lecserélték a QPR-ben
-
#10525 Gera negyed órát kapott a Fulhamben.. kikaptak 2-1re a tottenhamtől -
Solt #10524 Inkább örülj neki, hogy van egy politikus aki szereti a focit...
A politika meg évtizedek óta benne van a fociban... főleg amióta kitalálták a "sportdiplomácia" kifejezést... -
#10523 a fehérvárt direkt nem írtam be,politikának nincs helye a fociban...khmm izé -
#10522 bőven elég lenne 8 csapat is az élvonalba,Debrecen,Nyír1,Győr,Szolnok,Zalaegerszeg,FTC,Újpest,Diósgyőr.
két szezononként lenne 1 darab kieső,a 2 év alatt összegyűjtött pontok alapján,hogy ne lehessen olyat mondani,hogy "jajj,most télen sokan érkeztek,nincs összhang,ezért kiesünk" ! SZERINTEM -
Solt #10521 Aki nem akar ott játszani, az menjen is... az "alsóházi" rangadók meg pont érdekesek lehetnének, a nagyobb tét miatt...
Lenne 2 kieső, két osztályozó. ( vagy 4 osztályozó! ) A mezőny első fele meg játszana azért a 3-4 nemzetközi kupa indulást jelentő helyért... maradna a tíz csapatos mezőnyben 2 olyan helyezés, ami tét nélküli...
Ha mindenki 4x játszik mindenkivel, akkor az 36 fordulót jelentene... nem kell alsó meg felső házra osztani őket!
Szerintem inkább legyen 4 FTC-ute, mint 2 FTC-ute, plusz 2 FTC-REAC!
Kevesebb helyre oszlana a közvetítési lóvé, kevesebb helyre oszlana az a kevés jó játékos, kisebb lenne a szakadék az utolsó meg az első közt, stb... Kicsit sűrűsödne a mezőny, és tán nem lenne ilyen híg fos mint most... Pár év alatt kiszelektálódna az akinek nincs jövője...
-
#10520 ne viccelj már ez nonszensz. Képzeld el, hogy az olaszoknál egyesítik az Intert a Milannal vagy a Laziot a Romával...
Én inkább az NBII.-t csinálnám vissza 1 ligává a mostani nyugat-kelet verzió helyett.