32945
Magyar Foci
-
IXEMGabeo #10599 végül is mindenki szemébe ettől függetlenül legendává váltak... -
IXEMGabeo #10598 de ez akkor is gány, hogy 8-3 ra elverjük őket a csoportban és pont a döntőben ne koncentrálnak? egyébként is 3-3 lett volna a normál eredmény csak a bíró nem adta meg Puskás szabályos gólját...ennyit erről és, hogy bunda meg egy kis dopping az ellenfélnél ne mondja nekem senki h nem volt...
az igaz, hogy erős csapatunk volt utána is, de még is más lenne érzelmileg, ha megnyertük volna:) ezt csak azért mondtam, mert sok Magyar manapság pont az, hogy nem büszke arra, hogy "csak" ezüst lett...én örülök neki, de jobban aludnék, ha tudnám, hogy megnyertük...mondjuk most, hogy a Hollandok 3 ezüstjük lett, nem irigylem őket:D az ő helyzetükbe is bele kell érezni az milyen lehet, hogy 3x a csúcs közelében estek le:(
-
Unreal1942 #10597 Szerintem pedig egy VB ezüstnek is kellő motivációt kellene adnia.
Nem értek egyet. Az utána következő generációk is erősek voltak.
Egészen 86 ig erős csapatunk volt. -
karajjj #10596 most, 56 évvel később szerintem teljesen mindegy, ha ne adj isten még el is vennék a vb aranyat tőlük, pofátlanság lenne igényt tartani rá már szerintem, mi is elbasztuk azt a döntőt, tessék olvasgatni róla, azóta már bevallották, hogy előző este kilógtak kocsmázni páran aztán másnaposan nem ment úgy a játék -
IXEMGabeo #10595 nem mind1, mert egész más szellemben nőttek volna fel az utána következő futball generáció...a tudat, hogy világbajnokok lehettünk volna, ha azok lennénk ma akkor sokkal több motiváció lenne én sztem... -
karajjj #10594 olymindegy már... -
IXEMGabeo #10593 tehát mégis igaz:S:S
rohadt életbe -
#10592 a 9-et is :) -
Unreal1942 #10591 ? -
#10590 10-0 lett a vége. -
#10589 az ajax-ban meg kiállították Vurnon Anitát:D -
#10588 7.?:D omg -
#10587 Dzsudzsák szerezte a PSV 7. gólját a Feyenoord ellen. -
#10586 Rudolf kezdő a Genoában
Vass kezdő a Bresciában -
Solt #10585 Nálam ez az ő gólja!!!
Persze nem neki adták... :( -
#10584 Gera kezdő a Fulhamben. -
isi #10583 Shefki Kuqi:
--------------
"Nem lehet mindig szépen játszva nyerni, néha a csúnya győzelem is megteszi - és ezt most nagyon csúnya volt, mert eltörtem az orrom" - A finn Shefki Kuqi egy győztes összecsapás után.
Hajdú B. István:
-------------------
Szép volt, fiúk!... És önök is láthatnak szépfiúkat, de legalább egyet biztosan! Kapcsolunk a stúdióba.
Vitár Róbert:
---------------
És most kiállították az egész csapatot!... Ja nem, sorcsere. (egy hoki meccsen)
Egy kezdő sportriporter:
----------------------------
Liverpool - Ipswich 2:0. Ha az eredmény nem változik a meccs végéig, azt hiszem, a Liverpoolnak komoly esélye van a győzelemre.
Gundel Takács Gábor:
-------------------------
Taffarel nem volt lesen. (a brazil kapusról)
Gundel Takács Gábor:
--------------------------
Zamorano kicsit későn tette be és nem is volt jó.
Gulyás László:
-----------------
Az embernek tátva marad a szeme!
Vitár Róbert:
---------------
Hátulról, ahogy a férje szokta. (a Bjelova-Bjelov röplabdaházaspár nőtagjáról)
Faragó Richárd:
------------------
A görög versenyzőnőt láthatjuk, amint a rúdjával babrál...
Zelinka Ildikó:
-----------------
És még egy kicsi kielégí...,ööö...kiegészítés!!
Faragó Richárd:
------------------
Hát ez olyannyira nem jó, hogy rossz. (férfi kalapácsvetés, döntő)
Rokob Péter:
----------------
Te Szabolcs, és tudtál hárítani a gól előtt?
Knézy Jenő:
--------------
Elszállt Andersson lába, most hozzák vissza a stadionba.
Hajdú B. István:
-------------------
Belemártja a vízbe, mint német turista a virslit a Balatonon.
Gyulai István:
-----------------
Hogy tud egy nő ilyen okosan futni!
Vitár Róbert:
---------------
Az ellenfél egyszerűen nem tud eljutni a Porto kapujáig. Pontosabban el tud, csak labda nélkül.
Vass István Z.:
-----------------
Milyen jól el lehetne adni ezeket a játékosokat, ha gépkocsik lennének. Az eladónak csak annyit kellene mondania: ezt nézze uram, alig futott.
Vitray Tamás:
----------------
A gól nélküli döntetlen végeredménye nulla-nulla.
Csisztu Zsuzsa:
------------------
Ez a futó, aki most az olimpiai lánggal fut, nem a szülőföldjén látta meg a napvilágot, oda csak 21 évesen települt vissza.
Faragó Richárd:
------------------
Elnézést, csak leesett a mikrofonom és felnyomtam magamnak.
Szántó Dávid:
----------------
Délelőtt Kovács Áginak volt a legjobb melle. (úszás)
Siklós Erik:
-------------
De nagy gólt lőttél Preisinger! Mondhatnám, hogy ez a Bélák napja, de hát ő nem is Béla, hanem Sándor.
Vass István Z.:
------------------
A Vasas kapusa, Kakas dobja ki a labdát, amely Farkashoz kerül, aki jól passzol Nyúlhoz. Ha hozzáteszem, hogy a játékvezető Maczkó, akkor itt az egész állatkert.
Hajdú B. István:
-------------------
Azt kell mondanom, amit már Dobó István is mondott 1566-ban az egri vár védése közben: feljöttek a törökök.
Vitray Tamás:
----------------
Első perc, még mindig nincs gól. -
#10582 vérbeli csatár:) -
#10581 -
Solt #10580 Nem gyenge... :) -
Unreal1942 #10579 Juhász gólja! -
#10578 minek eröltessék meg magukat:))) -
#10577 Juhász gól... -
#10576 most jöttem meg a meccsről, rossz volt nézni
de a psv is egy hoki volt -
#10575 bűn rossz ez a loki, borzasztó egyszerűen.. faszán szétkúrták a csapatukat. -
#10574 Valóban nem lenne hülyeség, csak az a baj, hogy Európában az ősz-tavasz rendszer az elfogadott, ehhez vannak igazítva az átigazolási időszakok, a BL, az EL, a VB, az EB ...stb.
Szerintem inkább normális pályák, normális edzéslehetőségek, normális játékoskinevelés és normális szakmai stábok kellenének.
Játékosneveléshez ajánlok egy jó filmet, ebben benne van minden:
http://film.indavideo.hu/video/f_magyar_futball_91perc%20/ -
#10573 szerintem jó ötlet lenne,pláne hogy csak 1 nagy szünet lenne,no meg a válogatott szünetek! Lehet felpörögne a színvonal is,ami mellesleg most se rossz,vagyis játékban talán fejlődünk,csak a fizika az nulla -
#10572 nyerünk basszátokmeg:D -
#10571 Koman gól! :) -
#10570 neeeeeeeee:D -
#10569 takarocc -
isi #10568 reggeljetek -
Grenzjager #10567 -
isi #10566 amiért a Szpariéban :o -
IXEMGabeo #10565 nem zavart össze a Puskásban lesz nem tom milyen meccsre megy én a DVSC meccsre megyek...különben is miért játszana a DVSC az MTK stadionjában? -
isi #10564 na zavard már ennél jobban össze :D -
IXEMGabeo #10563 ??? -
#10562 én a hidegkútisra megyek -
IXEMGabeo #10561 ott lesz vki a Loki-PSV meccsen 21-én? én igen, ami a Puskásban lesz estefele kezdődik... -
#10560 Azok az országok ahol ezt a tavasz-ősz rendzert alkalmazzák (Skandiávok) azok a 4-5 hónapos szünet miatt panaszkodnak rá de ott nincs más választásuk a klíma miatt.