Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sylvan Ebanks-Blake 51
Krisztian Timar 64
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Sebõk Józsi már mesterhármasnál jár
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
kötény 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
13' M. Krstajic
17' <1 - 0>1 - 0> S. Huszti (pen.)
41' <1 - 1>1 - 1> K. Kuranyi
43' M. Hanke
50' <1 - 2>1 - 2> K. Kuranyi
52' <2 - 2>2 - 2> S. Huszti
Copyright © 1998-2007 LiveScore.com
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
24'Halmosi
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
13' M. Krstajic
17' <1 - 0>1 - 0> S. Huszti
Copyright © 1998-2007 LiveScore.com
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
teljesen mások a körülmények és mások a csapattársak is, a magyar meccsen is lehet látni, hogy keresik labdával, próbálkozik is, próbál többet vállalni, csak szimplán ez a 2 meccs nem jött neki össze, mert ha csak ott állna a pálya közepém és nem futna se semmi, akkor azt mondom, igen, csak alibizik, de így sztem nem kéne leírni
jah amugy behívnám én is Dárdait
egyébként nyertek is <#eljen>#eljen>
FORZA INTER!
egyébként 2-1re vezetnek is
Orosz lõtte a vendégek egyenlítõ gólját.
NS:
"A mérkõzés krónikájához hozzátartozik még, hogy tudósítónk jelentése szerint Fábián Mihály játékvezetõ indiszponáltan vezette a mérkõzést, és többségében a hazaiak kárára tévedett. Szilágyi kiállításánál sárga lap helyett azonnal pirosat mutatott fel, amellyel el is döntötte a mérkõzés végkimenetelét."
De ettõl függetlneül grat a Gyirmótnak!
csak gondoltam ezt megosztom veletek 😄hátha mésnak is van hasonló véleménye a magyar "játékvezetókrõl" ha nevezhetem õket annak!
GGMU
Yo, Bitch!
de azért szép, hogy rögtön be is köszönt új klubjában.
remélem nem igaz
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
megene gólt lõtt 😛
igaz vszeg kikapnak a M'Gladbah-tól de nem számít
amugy most megy a SPortKlubbon
www.smart-bus.hu
Torghelle Sanyi remek gólja a FC Nürnberg ellen
<#eljen>#eljen> megy ez, mint az ágybaszarás 😄