32945
Magyar Foci
-
#11079 KOMOLYAN MONDOM OLYANOK VAGYTOK MINT EGY FÜRDŐS KURVA -
#11078 mit rontottam megint el barátom? -
karajjj #11077 ha ezeket befejeznéd, semmi bajunk nem lenne veled -
#11076 a szép nevedet a Dalai lámáról kaptad vagy a jószágról?? -
#11075 szerintem csütörtökön nem sokan lesznek a Loki meccsen -
#11074 szia kedves barátom -
#11073 azért ne igyál előre a medve bőrére:)
akik a sampban nem alapemberek, azok itthon sztárok lennének...:)
másfelől a BL-be jutásért többször annyi pénzt kaptak mint amenyi jönne egy győzelemért, mégse igazoltak... -
#11072 vagy egy győzelem, és akkor télre lenne lóvé igazolni:) -
#11071 "EURÓPA-LIGA A városi rangadóra készülő genovaiak több alapembere nem utazik a DVSC elleni mérkőzésre"
még a végén meglesz a pont:) -
tudsz te ha akarsz!:D -
#11069 köszönöm,de tényleg ez az igazság.lesz egy új stadion csak nem tudom kinek -
#11068 Mindig ezt az oldaladat mutasd szerintem :D abszolut korrekt vélemény -
karajjj #11067 baszki :D
hosszú idő után egy értelmes hozzászólás -
#11066 na akkor erre mondjátok hogy elfogult vagyok és nem látom a fától az erdőt -
#11065 annyi valóságtartalma azért van a dolognak hogy a Loki teljesítménye mostanában hagy némi kívánnivalót maga után.jó hogy épül egy új stadion csak azt nem tudom hogy kinek.mert hogy mostanában nemzetközi porondon nem kell szerepelni annak igen nagy a valószínűsége -
Solt #11064 Én sem azt mondom, hogy szar játékos! :) Én csak azt mondom, hogy a nyilatkozatához képest kevés amit mutatott. :)) -
karajjj #11063 nem szar ő, csak nem befejező csatár -
#11062 Nem akarom tényleg védeni, mert közöm sincs hozzá, de a statja alapján azért olyan szar játékos nem volt. :) -
#11061 jó hát ezt franciaországba nyilatkozta...úgy kellett eladnia magát, mintha ő lenne a sztár itt..:D -
#11060 Azért jó nagy pofája van. Majd kiváncsi vagyok hogy nyugateuropában melyik az az első osztályú csapat amelyik akár cserepadra is de leigazolná. Cvitkovicsot aki nem nyilatkozik ilyeneket és még nem is vandálkodik akár spanyol 1.osztályban is eltudnám képzelni, vagy ott van a Rudolf, ő kiment és ott van a helyén ahova perr pill való, de ezt a majmot max belga 2-ben tehetik be kezdőcsapatba mert egyszerűen ennyit tud. -
#11059 "Egyedül azonban nem tudok eldönteni minden meccset, ha a csapat nem üti meg a kellő szintet"
gratulálok baz+,ilyen mozgás koordinációval,meg labdakezeléssel még ő beszél...
"Ugyanakkor hamarosan elkezdik építeni az új stadiont, így nem kell Budapestre utazni a "hazai" meccsekre. Persze bízom benne, hogy a nyitómeccsen már nem leszek Debrecenben."
na ez már a no komment kategória,ha ezt olvassa a herceg bandi bácsi,remélem januártól irány a deac...
-
Solt #11058 Amikor voltak társai akkor sem ment neki valami hű de fényesen! A nyilatkozatához képest futball analfabéta. Ha mondjuk az Oláh, vagy az Alves nyilatkozza ezt, azt mondom elmegy... -
#11057 az mtk a hazai arsenal...úgyhogy oda nem...:D -
#11056 is -
#11055 Mtk, Reac, bkv előre? -
#11054 hát még azért máshova is -
#11053 Ilyen Vasasba, Dózsába, meg Honvédba persze beférne. -
#11052 nem rossz játékos persze,egy két fővárosi csapat örülne ilyen tehetségnek,csak a nyilatkozata
-
#11051 Szerintem pedig nem rossz játékos. És szerintem igaza van, hogy ez egy csapatjáték, amit társak nélkül nehéz játszani. -
#11050 az biztos -
Solt #11049 Elbeszélünk egymás mellett. :) Finoman fogalmazva én egy szar játékosnak tartom, ergo a nagyképűségével van bajom. Ha átverve érzi magát, és kiakad... oké... de az idézet mondat tőle nagyon durván hangzik. -
#11048 Gondolj csak bele. Mikor Ő idejött, akkor telebeszélték a fejét, hogy mekkora csapat ez a debrecen. Elhitették vele, hogy nem f@szmák volt a bélebejutás. És most tőle várják a csodát ... szerinted tényleg ne legyen kibukva? -
#11047 hát igen -
Solt #11046 Ez oké. Ez érthető. De a nyilatkozat stílusa nem.
"Egyedül azonban nem tudok eldönteni minden meccset, ha a csapat nem üti meg a kellő szintet."
Amikor a csapat megütötte a kellő szintet, akkor sem döntött el minden meccset... finoman szólva... -
#11045 lehet igazad van -
#11044 Mondjuk én megértem a srácot. Ő akkor jött ide, mikor véletlenül bekerültek a vasutasok a béelbe. Akkor sok volt ezeknél a SZTÁR, és közülük csak Ő maradt...béel meg büdös életben nem lesz újra a debrecenieknél. Szóval ha akar még valaki lenni, akkor lépnie kell. -
#11043 Biztos? :D Nekem úgy rémlik, hogy az egy évvel azelőtti Maribori csapatnak volt Ranilovic a kapusa.
Videoton (magyar) - NK Maribor (szlovén) 1-1 (0-1)
Győr, 5000 néző
v.: Viktor Svecov (ukrán)
Videoton: Bozovic - Andic, Lipták, Horváth G., Elek Á. - Sándor Gy., Farkas B., Polonkai (Djordjic, 46.) - Gosztonyi (Nikolic, 82.), Vujovic (Lencse, 46.), André Alves
Maribor: Pridigar - Rajcevic, Viler, Andjelkovic (Dzinic, 80.) - Volas, Bacinovic, Mertelj, Cvijanovic (Jelic 92.), Mezga (Illicic, 71.) - Marcos Tavares, Mejac
gól: Horváth G. (79.), illetve Mezga (30.)
sárga lap: Alves (73.), Lipták (87.), illetve Mejac (45.) -
#11042 végre egyetértünk valamiben kedves barátom -
Solt #11041 Ez hülye! :D Úgy beszél, mintha meccsenként két gólt vágott volna!! :D -
#11040 felháborító