32945
Magyar Foci
-
karajjj #11039 Coulibaly: Kész vagyok a váltásra
Az egyik francia focilapnak adott interjújában Adamo Coulibaly többek között elmondta: a BL-be ugyan nem sikerült bejutniuk idén, de az Európa Liga is szép kihívás volt a csapat számára.
- Sokan elmentek a csapattól tavaly, így ez az eredmény is szépnek mondható - mondta Coulibaly. - Engem is vitt volna többek között a Lens, a Brest és az Arles-Avignon is, de a Loki vezetői nem engedtek el. Mindegy, az EL-nek hamarosan vége, és nem látom, mi tudna Debrecenben tartani. Remélem, a téli mercato során lesznek érdeklődők irányomban. Nem félek attól, hogy visszaesek a "névtelenségbe", ugyanúgy játszom, ha reflektorfényben vagyunk, mintha nem. Egyedül azonban nem tudok eldönteni minden meccset, ha a csapat nem üti meg a kellő szintet. A vezetőknek kellett volna megerősíteniük a csapatot, de nem tették meg, így most csak ennyire futotta. Ugyanakkor hamarosan elkezdik építeni az új stadiont, így nem kell Budapestre utazni a "hazai" meccsekre. Persze bízom benne, hogy a nyitómeccsen már nem leszek Debrecenben. De szeretek ott lakni, megismernek az utcán, és szép sikereket értünk el a csapattal. -
karajjj #11038 Dottore :D -
#11037 illetve az akkori Maribori kapus ma a Fradi kapusa:D
amugy durva, de a Palermo mégis csak egy vidéki kiscsapat... hol van az pl a Dottore Vidijéhez képest:D -
#11036 Gondoltad volna, hogy az akkori maribori keretből kettő játékos már Palermóban játszik alakemberként, úgy hogy Ilicic már hat gólos a Serie A-ban? És télen további 2 maribori érkezik még ugyan ide. -
#11035 az sem baj.a lényeg hogy vidéki csapat legyen a bajnok -
#11034 na csak figyeld :D -
#11033 dehogy lesz -
#11032 (ha) a Vidi lesz a bajnok,tuti megy! a BL lehetőség sokat számítana neki. -
#11031 irígykedsz mi? a fradiban valahogy nem akar senki játszani? -
#11030 "de a nagy terveket szövögető Videoton már - például Sándor György, Vaskó Tamás, vagy éppen Nemanja Nikolic megszerzésével - bebizonyította, hogy képes állni a versenyt a külföldi ajánlatokkal."
és mindegyikkel milyen jól jártak... pedig biztos vagyok benne hogy az MU-val, a Juvéval, meg Barcával versenyeztek és a Vidi nyert...
kár hogy ugyanez a nagy terveket szövögető Vidinek Mariborban nem sikerült... -
#11029 nekem sem.maradt volna nálatok Pesten,oda való -
karajjj #11028 Czvitkovicsot akarja a Vidi
Honlapunk értesülései szerint a Videoton csapata szeretné megszerezni a DVSC csapatától Czvitkovics Pétert.
A 27 éves játékos szerződése a nyáron jár le a hajdúságiaknál, és fehérvári forrásokból úgy értesültünk, hogy a listavezető - legkésőbb a nyáron - mindenféleképpen szeretné a soraiban tudni a válogatott középpályást.
A labdarúgó egy korábbi nyilatkozatában honlapunknak elmondta, hogy nem mondott le arról, hogy külföldre szerződjön, de a nagy terveket szövögető Videoton már - például Sándor György, Vaskó Tamás, vagy éppen Nemanja Nikolic megszerzésével - bebizonyította, hogy képes állni a versenyt a külföldi ajánlatokkal. -
Solt #11027 Ez már csak feltételezés. A tény az, hogy bocsánatot kért. Megítélni másokat meg illik tények alapján... ;) -
paly90 #11026 szerintem csak szimplán szóltak neki hogy illene valami megbánást mutatni..... -
Takezó #11025 , valóban, ez meglepő tett tőle -
Solt #11024 Finoman fogalmazva nem a kedvencem Kabát, de ez korrekt húzás tőle:
"– A harkivi tettére aligha van mentség.
– Nem is keresek. Laczkó Zsolttal és Szakály Péterrel már akkor hibáztunk, amikor elhagytuk a hotelt – nem kellett volna. Feszültek voltunk, rettentően bosszantott minket, hogy az utolsó percekben vesztettük el a mérkőzést, amelybe elképesztően sok energiát öltünk. Ismétlem, hibáztunk. Ezt már akkor megbántuk, és azóta is bánjuk, még egyszer biztosan nem fordul elő ilyesmi, de változtatni nem tudunk a történteken. Egyet tehetünk, és én ezt most meg is teszem: bocsánatot kérek mindenkitől!"
Forrás -
#11023 Óriási -
#11022 Németh Krisztián csereként pályára lépett az Olympiakoszban. -
#11021 nonszensz... ezt mégis hogy képzeled? majd ha a vidiben játszik,és a Dottore azt mondja, akkor beválogatható:) -
karajjj #11020 hát én megnéztem most a második félidőt, és csak akkor vettem észre, hogy ott van, mikor lecserélték :D -
#11019 vass-t nem lenne szar behívni a válogatottba....folyamat játszik és nem az nb1-ben....nem akarom bántani Eleket, mert ő se rossz, de akkor is....:D -
#11018 tegnap Tőzsér gólt szerzett. -
karajjj #11017 Koman végignyomta a Brescia elleni meccset, jól is játszott, viszont kikaptak 1:0-ra... Vass 73 percet játszot, Feczesin pedig csak a padon csücsült -
#11016 goal.comon írták
Gergely Rudolf
Was Genoa's most dangerous player. Added some much needed spark to the attack when he came on at the start of the second half. -
#11015 helyes -
karajjj #11014 Rudolf padon -
#11013 Nem. Nem rád célzott. Nyugi. -
#11012 rám céloztál barátom? -
#11011 Hajnal fölfért a Dortmund padjára. -
#11010 már ezt mondom 2 éve de azért is válaszolnak neki -
#11009 nem veszitek észre, hogy direkt csinálja? mér olyan nehéz elolvasni amit írt és tovább menni rajta, nem foglalkozni vele, nem válaszolni neki? 1 idő múlva úgy is meg fogja unni -
#11008 remek -
#11007 Gera kezdő, Gyepes kezdő, Priskin padon -
#11006 ez is igaz -
#11005 yeah! -
#11004 beszósz?? meghósz.... -
Unreal1942 #11003 -
#11002 na mekkora? -
karajjj #11001 ááááááááááááááá mekkora ötlet :D -
Solt #11000 Az MTK-nál mikor lesz ilyen?