Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Ferenczi kezdõ a Chelsea ellen az FA-kupában!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
CHAMPIONSHIP

Charlton-Preston
Priskin kezdõ a vendégeknél (kölcsön adta a Watford)

Leicester-Bristol City
Bori, Laczkó keretben sem ; Vaskó padon

Stoke-Burnley
Király kezdõ

Crystal Palace-Colchester
Balogh padon

Plymouth-Sheffield United
Halmosi, Timár kezdõ

Sheffield Wednesday-QPR
Buzsáky kezdõ

Harmadosztály: Gyepes (Northampton) kezdõ

a tényen nem változtat, hogy vannak csapatok melyek az MLSZ linblingjei, s vannak akik nem...

Dzsudzsák külföldre igazolt, Loki be is fizette az MLSZ-nek a 4%-ot "utánpótlási díj", Vaskó után a lilák is, egy egerszegi fiatal (talán Kádárnak hívják) után nem a ZTE hanem a Newcastle (ha jól emléxem), ott így volt kikötve a szerzõdésben (vagy az eladó, vagy a vevõ, de a tétel 4%át be kell fizetni)....

nos az MTK-s külföldre szerzõdött fiatalok után senki sem fizetett... pedig szabály írja elõ... de az MLSZ szerint ez nem probléma... vizsgálódtak is az ügyben, de nekik nem kell...

MLSZ:rend és fegyelem???... soha..
cashTELEKI takarodj!

Azzal indokolták, hogy ott napra pontosan le van bontva a kivitelezés elvégzése. Meg ha jól tudom Pakson is elkészül nemsokára a világítás és akkor már játszhatnak majd otthon.

Mondjuk Gyõrben sincs világítás, de ez nem zavarja az MLSZ-t...tarsolycsabika csontig tudja nyalni cashtelekit....

REALista
Ez gyors volt.thx

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Reac, Paks, Tatabánya

REALista
Valaki meg tudná mondani hogy a magyar bajnokságban mely csapatok nem játszanak hazai pályán a Stadionok állapota miatt.Úgy tudom 3 ilyen csapat van de lehet hogy tévedek.

Kaplan
Juhászék elszálltak..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

elférne egy futsal topik is már

amugy nem ebbe a topikba akartam írni 😛😄😄d

FORZA INTER!

Kaplan
Hálát adhatunk az égieknek, mindenki verhetõ de ellenük az esély több. Szurkoljunk! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

jaja😄

FORZA INTER!

miki36
én azt mondom verhetõ😊 reménykedjünk, szurkoljunk😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

FUTSAL- Ukrajna lesz az ellenfél a pótselejtezõn

FORZA INTER!

Németh megint gólt lõtt, meccs embere, nyolc pontos vezetés, aki tud és szeret angolul olvasni, ajánlom a cikket: LFC honlap. Elég kemény hasonlatok vannak benne, van egy olyan érzésem, hogy szeretik arrafelé. 😊
Illetve Rafa interjú:
Ez is az LFC mai hír volt.

REALista
Ja mostmár mindenhol öngolnak írják...

Gunnersboy
watford,plymouth,crystal palace 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Matthew Prosac
11' Philip Ifil (og)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fsgh
miket tettél meg?😄

(én QPR és Wes bromra raktam😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gunnersboy
ezaz, eddig ugynezki nyerek tippmixxen 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ok semmi

FORZA INTER!

REALista
Plymouth Argyle <1 - 0> Colchester U.
11' <1 - 0> P. Halmosi

banok
de, csak elírtam <#miaz> sry

QPR?? nem Plymouth? 😄

FORZA INTER!

banok
West Bromwich - QPR ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/139288

Érdemes lesz nézni 5-tõl a Sport2-t 😛

zaki
Queens Park R. ❤️ - 0> Stoke C.

Buzsáky lõtte a 3. gólt... 😊

fsgh
14' Queens Park R. 1 - 0 Stoke C.
Buzsáky kezdõ😊 (nem õ lõtte a gólt)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

szucsy89
linket a gólokról pls😊
fsgh
néztem nem találtam...

55' NAC Breda <1 - 0> Sparta Rotterdam
8' <1 - 0> C. Feher

zaki
modjuk a hivatalos honlapjukon? 😄

fsgh
azt hol lehet megtudni hogy Buzsáky benne van-e a holnapi QPR meccs keretében?

az jó

FORZA INTER!

miki36
<#worship><#eljen>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

zaki
Ezazzz... 😊

Gera, Huszti <#worship><#worship><#worship>

banok
Huszti góóóóóóóóóóóóólll
ezzel vezet a Hannover

REALista
Gera góljával vezet a West Brom a Plymouth ellen!😊

fsgh
1.gólt láttam😄 de aztán elkapcsoltam:S

bakker, elfelejtettem nézni :C

Golyo69
Nemtom ide kell e ez vagy volt e már ...de azért jó ilyet olvasni 😄
Magyarország-Anglia 15-0
Külön kategória

Bátran, nyíltsisakos játékkal kezdte az angol válogatott a mieink elleni futsal vb-selejtezõt. Az elsõ magyar találatra így egészen a 7. percig kellett várni, ekkor Lódi törte meg az ellenállást. Attól kezdve aztán nem volt megállás: a remek támadójátékot bemutató, néha egészen fantasztikus akciókat vezetõ magyar csapat sebességével, technikai képzettségével láthatóan nem tudtak mit kezdeni a továbbra is lelkes angolok.
A 6-0-s félidei eredmény elõrevetítette, hogy a második játékrészben két számjegyûbe fordulhat a különbség, és mivel egyre jobban elfáradt az angol csapat, Gyurcsányiék akkor kerültek helyzetbe, amikor csak akartak. Végül tizenötig jutott a magyar csapat - edzésnek jó volt...

G: Lódi (7.), Gyurcsányi (12., 22., 27., 28., 38.), Lódi (14., 23., 25.), Szabó Z. (16.), Madarász (17., 19.), Baranyai (24.), Németh P. (36.), Nagy G. (37.)

GGMU

Matthew Prosac
Kicsit off, de ... Cikk

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zaki
Kemény szavak...

""Nem akarok, de nem is tudnék edzõ lenni. Az egy ördögi kör, oda nem kerülhet akárki, leosztották a lapokat. Nekem pedig nincs olyan hosszú nyelvem. Mi, akik rájöttünk a hibákra, talán tudnánk segíteni a magyar futballon, de ezt nem engedik"

:o

kraawz
ezbeteg 😄DDDDDdd

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

persze, hogy nincs, de az arcuk hatalmas...

www.smart-bus.hu

😄DDDDDDDDdddddddddasdasdasdas

averebes :ASDsadsad

s a mester...

- mit mester... MÁÁÁÁÁÁÁÁGUS??? <#idiota>