32945
Magyar Foci
-
#11359 még oda is van írva, hogy álhír portál...:D -
karajjj #11358 te sose hallottál még a hírcsárdáról? -.-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze, hogy kamu, minden hírük kamu, ők találják ki az egészet -
#11357 ez tuti kamu,Csányi nem lehet ennyire beteg,hogy olyan neveket adjon egy focicsapatnak,mint "Debreceni baktermangalicák,meg Paksi háromlábúak"...ez a paksi név nagyon beteges -
#11356 A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS elkészítette a 2010-es klub-világranglistáját. A 351 csapatot felvonultató listán a legjobb magyar helyezés (144.) a Lokié. A Győr is felkerült, a Rába-partiak a 189. pozícióban végeztek. -
karajjj #11355 kulibaliért 600 ezret kérnek -
#11354 "Ferencvárosi Zöld Makákók".
bocs,de mintha így írná a linkelt oldal -
#11353 a youtube nem szereti a Premier Liga, FA-kupa, Carling Cuip, Bundesliga videókat. Írtja őket. -
Solt #11352 "Súlyos hibákat kell javítanom. Tehát helyesen:
Újpesti Lila Majmok
…
Ferencvárosi Zöld Sasok"
:D:D -
karajjj #11351 :DDDDDD -
Solt #11350 Én már láttam... tegnap este még nem volt letiltva... Tényleg szép volt... -
Grenzjager #11349 itt van egy gyenge minőségű videó az érvénytelen gólról
tényleg szép amúgy -
Solt #11348 Hmmm... Priskin letiltotta! :D -
Grenzjager #11347 ..szerzői jogok miatt törölve... (kinek a mie miatt?) -
Solt #11346 Parancsoljon Uram! :) -
Grenzjager #11345
Priskin ollózós lesgólja nincs meg:( pedig szép lehetett azért -
#11344 hááát azért 4x is megnéztem a gólját mert nem értettem hogy futja le az arzenál védőjét, utána a befejezés is profi volt, nem csoda hogy Sky Sports, Goal.com stb a meccs legjobbjának választotta. Jah és ne felejtsük el azt a bazi nagy ollózásos golt igaz nem adták meg de ilyet pokoli erős ollózást ritkán látni.
-
karajjj #11343 megszülte... :D -
Takezó #11342 na, csak mondani kellett:D -
Solt #11341 :(( Elég pöcsölős mostanában... -
karajjj #11340 Sport1, Priskin gyerek szopathatta volna az Arsenált, ha nem várta volna meg, hogy még a nagyanyám is elé ugorjon -
Solt #11339 Ez most mi? :D -
karajjj #11338 TAMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS -.- -
#11337 és nem is játszik rosszul -
#11336 Rudolf kezdő az Inter-Genoa kupameccsen -
Grenzjager #11335 melyik utolsó volt az utolsó meccs amin kint voltál?? -
#11334 de -
#11333 ne vondd magad egy kalap alá velünk,te nem vagy szurkoló -
#11332 Miért magasztalod a Lokit, ha öt hozzászólással korábban mondtad, hogy az UTE az új kedvenced, kedves barátom? A vidéki parasztok igazán nem érdemelnek ilyen bánásmódot, meglátod, a fővárosiak jól elkenik a szájukat! -
#11331 már ha nem főbenjáró bűn,kedves szurkolótársak -
#11330 persze ez egyértelműen túlzás volt,csak egy kicsit magasztaltam őket -
Grenzjager #11329 nem tudok,
ok, Magyarországon ők a faszák,
DE NEM EURÓPA LEGJOBB CSAPATA, ennyi
és oda még kemény évtizedek kellenek jó esetben hogy a mindenkori magyar bajnok (legyen az DVSC, Vidi, FTC, Újpest, Honvéd, ZTE) EURÓPA LEGJOBBJA LEGYEN.
Mert most csak felsorolok párat neked pl a Feyenoord, a Celtic, a Dinamo Kijev, a CFR Kolozsvár, a Steaua, a Rapid vagy Austria Wien, a VfB Stuttgart) sem tartozhat ebbe a minősítésbe, s eme klubok mindegyik magyar klub előtt járnak mindenben. -
karajjj #11328 látod, itthon is van még bőven olyan csapat, mint a debrecen -
#11327 igen,alakulóban van,tehetséges csapat -
#11326 Kölcsönadták Kádárt -
karajjj #11325 mondjuk a vidi -
#11324 nos genz ájer?
-
#11323 mondj egy magyar együttest amelyik hasonló hozzájuk.ugye nem tudsz barátom? -
Grenzjager #11322 barnyuska!
s figyeled a FEYENOORD ROTTERDAM : "Európa-hírű egylet"
a Debrecen meg nem igazán éri el ezt a szintet sem(!!), noha jelenleg benne van a legjobb 5 magyar csapat között, ennyi, de ENNYI.
szóval ne ajnározd őket a fellegekig, s ne égesd a Lokistákat, hogy Európa legjobb csapata a Debrecen minden második hozzászólásodban, mert már kurvára unja ezt itt mindenki klub szimpátiától függetlenül. -
Solt #11321 Megint Simon... -
#11320 +1