Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én meg nemis nézem mert nem vok kiváncsi erre

FORZA INTER!

Matthew Prosac
*avagy mtk - fener 0-2

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
megalázó második gól, végh mozgását pedig érdemes megnézni, mint egy támolygó részeg

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

négyet lehet rúgni 78 perc alatt^^
Az MTK reményei,ha voltak egyáltalán olyanok,pontossan 5 percig tartottak...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

limperatore
hallottad esküvõ lesz 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
nemm is bundáról van itt szó, ha nem hogy mekkora barmok:\

Yo, Bitch!

ebben szerintem semmi bunda nincs. helmeczy csak azt akarta hogy ne õ osztogassa az érmeket.

ForzaInter

Yo, Bitch!

gabber_saviola
<#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kraawz
Németh Krisztiánt kivitte Rafa Benitez a Valeranga elleni meccsre is.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

csatlakozom 😄DDDD
én nem, de nagyon örülnék 😛

szucsy89
hát kb akkor én is😄
Kaplan
Ha 5-0 lesz az MTK-nak buzinak állok! <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szucsy89
na majd ha 5-0 lesz az mtknak akkor gondolok rád<#idiota>
az a kicsi = 0

szucsy89
na holnap mtk - fener nem jósolok semmit, kint leszek a meccsen szóval ajánlom h jó meccs legyen😄 kicsi az esély h mi jussunk tovább de ha a fiuk mindent beleadnak és szépen játszanak én már elégedett leszek
Kaplan
Hát nem egy gyorstüzelõ a srác <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Elég lassan jutott el idáig...

www.smart-bus.hu

Balajcza önkritikát gyakorolt. Lehet, hogy végre rájött, hogy a gyakran elõforduló meccsenkénti 3-4 bekapott gólátlagával nem kéne a válogatottságról beszélni?

zaki
Na jah, csak ez az N'Gog gyerek sem ügyetlen, sõt...
Elég jó mozgása van a srácnak, szal...
Amúgy sztem esélytelen az elsõ csapatba bekerülni.
Játszik majd 2-3 ligakupameccset, elmegy kölcsönbe majd egy 2. osztályú klubba, aztán talán elviszi egy gyengébb Premier ligás csapat...
Bár ne legyen igazam... :o

<#eljen>

Szeriontem sem, még 5. csatárnak lenni is simán jó, bármikor lesérülhet 1-2...

Ugyanakkor Koemann azt mondta, hogy akkor járna jól, ha elmenne legalább kölcsönbe. Leeds-rõl szóltak pletykák, mint kölcsön.

18 évesen a liverpoolban 4. számú csatárnak lenni? nemtudom melyik magyarnak adatik meg mostanában ilyen? 😄

4 csatár van az MTK-ban is és mindegyik megkapja a lehetõséget. Ez csak edzõ függõ. A Liverpoolnak a bajnokságon kívül a nemzetközi kupában is, és otthon 2 kupasorozatban is meg kell állnia a helyét. Szóval nem olyan rosszak a kilátások.

kraawz
Ja.. Mindenki el van ájulva,kurva tehetséges a srác,de talán el kéne igazolnia,ha idén sem kap lehetõséget.

Crouch elment,de helyette jött Keane.. Így Torres-Keane-Kuyt mögött max 4. számú csatár.. Ifiben pedig ott van Pacheco és a frissen igazolt Ngog,aki legalább annyira jó,mint õ...

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
<#smile> jó ilyenrõl olvasni

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Shep
De lehetne 5-tõl, 6-tól már akkor is elfogadható a kültéri hõfok és nem kellene a világítás, persze ahol ekkora bevételek vannak ez nem számít 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
mert este nicns olyan kurva meleg.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

biztos hogy mindenki kiérjen a meccsekre 😊
utánna meg lehet menni rögtön berugni <#buck><#eplus2><#nyes><#nevetes1><#nezze><#fogmosas><#taps><#wilting>

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Shep
Azt lehet tudni, hogy mi az oka az esti meccseknek a ligában, miért nem játszanak délután világosban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gunnersboy
Benítez a Rangers ellen is berakja Németh Krisztiánt

Újabb nagy lehetõséget kaphat a bizonyításra a Liverpool elsõ csapatában Németh Krisztián. A pepsifoci.hu értesülései szerint ugyanis a Vörösök spanyol menedzsere, Rafa Benítez a Villarreal elleni meccs után a Rangers otthonába utazó keretbe is jelölte a magyar U19-es válogatott csillagát.

pepsifoci.hu - Mint ismeretes, Németh Krisztián a Villarreal otthonában átesett a tûzkeresztségen a Liverpool felnõtt együttesében. A jelek szerint az elmúlt idõszakban, illetve a spanyolok otthonában nyújtott teljesítménye valóban nagy hatással volt a gárda menedzserére, ugyanis Rafa Benítez úgy döntött, még egy lehetõséget ad magyar támadójának.

Az elismerés értékét növeli, hogy nem az összes, a Sárga Tengeralattjáró ellen számításba vett fiatal került be a Skóciába utazó keretbe is, a szintén pályára lépõ, spanyol Daniel Pacheco például ezúttal nem kap bizonyítási lehetõséget.

Némó a pepsifoci.hu megkeresésére igen boldogan nyilatkozott, és érdekes részleteket árult el az elmúlt és az elkövetkezendõ napokról.

– A ma délelõtti edzés után jelölték ki az utazó keretet. Nagyon örülök, hogy a szerdai debütálás után valószínûleg újabb lehetõséget kaphatok. Csütörtökön hajnali 5-re értünk vissza Liverpoolba, így nagyjából mostanra sikerült kipihennem magamat, de ez az idõszak most úgysem a pihenésrõl szól. Szombaton reggel repülünk különgéppel Glasgowba, és délután játszunk a Rangers ellen. Természetesen fogalmam sincs arról, hogy pályára lépek-e, és ha igen, akkor mennyit, de mindenesetre bízom benne.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Meg sem lepõdöm ezen... velejéig rohadt az egész...

www.smart-bus.hu

A következõ levelet küldtem el az [email protected] címre:

Ajánlom figyelmükbe a következõ cikket:

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=227067

Ezekután, ha az MLSZ vezetõségében van némi (szikrányi) becsület, akkor önként beadja a lemondását. Egyéb esetben az ország lakosságának haragját vonják magukra. Egy ilyen botrány után a Magyar Labdarúgó Szövetség hitele elúszott. A vezetés hiteltelen.

Aki hasonlóképpen gondolkozik kérem kövesse példámat!

Helmeczy László ügyvéd, az MLSZ alelnöke beszélgetett egy büntetett elõéletû férfival, akit Veres János kampányfõnöke, Tóth Viktor ajánlott a figyelmébe.
Kábítószert akartak elrejteni a hírTV riportereinek autójában!!!!

Helmeczy pénzt ígért a végrehajtásért, és vállalta, hogy értesíti a rendõrséget, ha a drogot betették munkatársaink kocsijába. A hírTV feljelentést tett az ügyben, az ügyészség hamis vád miatt nyomoz.
Forrás: hírtv (bõvebben a ma esti célpont-ban)

Ezekután az MLSZ vezetõségének mennie kéne!

LSSAHPAUL
hát jól összefoglaltad 😄 ezt mondom én is!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

zaki
hajrá Loki!
Gyõrnek meg annyi... :c

Még szerencse, hoyg nem a székrongálókat kapta a Loki

hát sajnos vszeg igen, de ha a Loki nagyon bele ad mindent, talán meg lehet fogni a svjáciakat

Kaplan
Felejtõs, sajnos, mindkettõ.

5w0rdf15h
Stuttgart - Gyõr 😄DDDDD

Young Boys - Debrecen

Loki akár tovább is mehet 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kaplan
És ugyanazt az oldalt nézve erre is figyelmes lettem.

Ezekszerint a DVSC kiemelt, de a Gyõr nem.

Kaplan
Azért az nem semmi, hogy a 'First Round'-ban négy(!!) román csapat van. Akiknek nem kell megjárni az elsõ, és a második selejtezõ kört.

Flag of Romania Rapid Bucureºti
Flag of Romania Dinamo Bucureºti
Flag of Romania Unirea Urziceni
Flag of Romania Timiºoara

(wikipedia)

bocs tévedtem

az biztos nem :S

sport1