32945
Magyar Foci
-
#11719 Hétvégén ünnepi meccs Angyalföldön:)
Nézzétek minél többen, ahog lassan mi is csatlakozunk a 100-asokhoz :) -
Solt #11718 Gratulálunk! -
#11717 Nem akar itt senki El-t, csak legyen a pályán foci, amit fel lehet vállalni. Tovább építsék a csapatot és a létesítményt, hogy hosszú évekig masszív NB1 legyen itt. -
#11716 most nyert a loki, feljöttek asszem a 4. vagy a 3. helyre, szóval még nem kell őket leírni:) -
Grenzjager #11715 a baj hogy nagyon kevesen járnak a hazai paksi meccsekre, s ezáltal nem kap akkora szerepet, mint amilyen jól teljesít a csapat a bajnokságban. -
#11714 ez a cseh edző tutira összerekja nyárra(nyáron) ezt a lokit,és ismét ütősek lesznek -
Takezó #11713 Szimpi a Paks, de nem szeretném azért, ha ők indulnának az Európa Ligában a Loki helyett. Azért jó lenne megint egy csoportkör a magyar focinak. -
#11712 de amúgy idén a Paks is nagyon jó,lehet hogy kerethez viszonyítva erőn felül teljesítenek,az a szisztéma,amit vallanak,hogy nem kell nekik idegenlégiós,az nagyon becsülendő! -
#11711 Most csak a Fradi Vidi verseny futás a téma. Én mint paksi, nem pont magunkra gondoltam, hanem az erős és egységes ZTE, vagy a jó állományú DVSC.
Nem kell itt még a 18. fordulóban már bajnokot avatni, hiszen 3 rossz meccs és erős helycsere mindenhol. -
#11710 10:38 Csertői az ETO új edzője -
#11709 így van,Herczeg ugyanolyan hévvel csinálta a dolgokat mint régebben,ugyanúgy motivált volt,a játékosai kezdtek befásulni,motiválatlanok voltak,kész. Szkásznyival hosszútávon járhatnak jól,ha nyáron sikerül kialakítania egy fasza keretet. Ez a Szalámi srác jó lesz,jól mozgott a kecsó ellen is -
#11708 Szerintem a volt loki edző Herceg egy zseni volt, sokan majd csak most utólag jönnek rá hogy nélküle, egy normál edzővel már nincs több loki-csoda.. remélem hamar visszatér és nem csinál úgy mint Novák Dezsőbá. -
#11707 most látom,következő két bajnokija a vidinek fradi,és lokival lesz,benne van a pakliban,hogy lenullázzák ezt a két meccset,kiváncsian várom a következő két fordulót,lesznek itt még izgalmak! -
#11706 jah,még a Paks is nagyon ottvan az élboly-ban,de őket is leszarják a nagy szakértők,csak azt hajtogatják,hogy a Debrecennek kezd elmenni a bajnokság...már ott elment,hogy ősszel nem nyertek idegenben,meg siófoktól kapnak egy négyest -
#11705 17 kb -
karajjj #11704 remélem, hogy nem ő lesz -
#11703 Pintér távozott Győrből...csertőit mondják utódnak...vajon hány hónapig marad ha ő lesz.... -
#11702 Még jó, hogy más csapat nincs ott elől..... -
#11701 tnap a Bognár Gyuri osztotta az észt a mezeket felbe,meg a Vidi meccs után is,elkönyvelte őket bajnoknak,mert hogy a Loki,és a ZTE is kiszopott. Nekem ezzel kapcsolatban az baszta a csőrömet,hogy a fradit még véletlenül se említette meg,pedig ha ma győznek a honvéd ellen akkor 4 pont előnyük lesz a ZTE-vel szemben,és "csak" 6 pont hátrány a Vidi mögött. Persze nem azt mondom,hogy akár még bajnok is lehet a Fradi(bár tnapi vidi nagyon gyenge volt),de egy 2.-3. hely lazán meglehet,szép sunyiban -
Solt #11700 Balázs győztes gól a 92. percben büntetőből. ( bűn szar volt egész meccsen egyébként ) -
#11699 Tisza Tibor ma végig játszotta a St. Truiden győztes meccsét. -
tomcat1 #11698 vidi meccsre van valami stream? -
#11697 akkor link:
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=51583&Ln=En -
#11696 szép gól volt:
-
#11695 azért ahhoz kell egy olyan "tehetséges",és "jószemű" edző is,aki egy angliából érkező,ott mellesleg tartalékok közt gólokat szóró játékost hanyagol egy hulladék görög kiscsapatban... -
#11694 végre játszik
egyszerű fizika amúgy, ha nem játszik, nem tud gólt lőni:) -
#11693 hoppá -
#11692 Németh Krisztián kezdő a Voloszban és gólt szerzett. A meccs még tart. -
Juhász egyenlítő gól a 90. percben! -
#11690 és még mindig nyeretlen idegenben a Loki...kupából szoptak,bajnokság elmenni látszik,nagy égés lenne,ha esetleg még a 3. hely se lenne meg...fúúú -
#11689 Juhász gól, ha minden igaz 90. percbe egyenlített -
karajjj #11688 Ebala tényleg jobbhátvéd volt? -
#11687 hát nem a loki napja volt az biztos:D
amúgy mindkét tizi jogos volt mielőtt komplikálnátok:D -
#11686 a dzseki először nem akart leesni...:D -
pinnacle #11685 2 tizenegyessel meg egy öngóllal, plusz Dzseki kihagyott egy tizit :D -
karajjj #11684 lolbaszdmeg
KTE 3:0 DVSC és még nincs vége -
#11683 laczkó védőt jáccik a válogatottban....tőzsér meg középpályás....ott meg van ember...bár én is szívessen látnám attól még...:D -
#11682 nesze,26 bajnoki,mind kezdőként,5 gól,9 asziszt,nem értem miért hanyagolják a válogatottnál,kúmannál játszott még,de Sanyibá nem számol vele -
#11681 nem értem Egervári miért nem próbálja meg Tőzsért Laczkó helyett Egervári?! Hosszú ideje alapember a csapatában,míg Laczkó néha még padra se ül le a Samp-ban. Tőzsér is bejátszaná a baloldalt,sőt még középre is belehet tenni,legalábbis klubcsapatában jópárszor láttam ott játszani -
#11680 jó cucc ez az akadémiás téma,ha sok helyről jöhet ki sok labdarugó,ha 100-ból kijön 5 dzsudzsák,meg 5 juhász stb... aki nagyon tehetséges az ki fog kerülni ugyanúgy kaposvárról,vagy haladásból,mint egy mtk-ból,vagy egy honvédból