32945
Magyar Foci
  • dave9004
    Hétvégén ünnepi meccs Angyalföldön:)
    Nézzétek minél többen, ahog lassan mi is csatlakozunk a 100-asokhoz :)
  • Solt
    Gratulálunk!
  • McFrost
    Nem akar itt senki El-t, csak legyen a pályán foci, amit fel lehet vállalni. Tovább építsék a csapatot és a létesítményt, hogy hosszú évekig masszív NB1 legyen itt.
  • passatgt
    most nyert a loki, feljöttek asszem a 4. vagy a 3. helyre, szóval még nem kell őket leírni:)
  • Grenzjager
    a baj hogy nagyon kevesen járnak a hazai paksi meccsekre, s ezáltal nem kap akkora szerepet, mint amilyen jól teljesít a csapat a bajnokságban.
  • bakkerman
    ez a cseh edző tutira összerekja nyárra(nyáron) ezt a lokit,és ismét ütősek lesznek
  • Takezó
    Szimpi a Paks, de nem szeretném azért, ha ők indulnának az Európa Ligában a Loki helyett. Azért jó lenne megint egy csoportkör a magyar focinak.
  • bakkerman
    de amúgy idén a Paks is nagyon jó,lehet hogy kerethez viszonyítva erőn felül teljesítenek,az a szisztéma,amit vallanak,hogy nem kell nekik idegenlégiós,az nagyon becsülendő!
  • McFrost
    Most csak a Fradi Vidi verseny futás a téma. Én mint paksi, nem pont magunkra gondoltam, hanem az erős és egységes ZTE, vagy a jó állományú DVSC.
    Nem kell itt még a 18. fordulóban már bajnokot avatni, hiszen 3 rossz meccs és erős helycsere mindenhol.
  • bakkerman
    10:38 Csertői az ETO új edzője
  • bakkerman
    így van,Herczeg ugyanolyan hévvel csinálta a dolgokat mint régebben,ugyanúgy motivált volt,a játékosai kezdtek befásulni,motiválatlanok voltak,kész. Szkásznyival hosszútávon járhatnak jól,ha nyáron sikerül kialakítania egy fasza keretet. Ez a Szalámi srác jó lesz,jól mozgott a kecsó ellen is
  • LSSAHPAUL
    Szerintem a volt loki edző Herceg egy zseni volt, sokan majd csak most utólag jönnek rá hogy nélküle, egy normál edzővel már nincs több loki-csoda.. remélem hamar visszatér és nem csinál úgy mint Novák Dezsőbá.
  • bakkerman
    most látom,következő két bajnokija a vidinek fradi,és lokival lesz,benne van a pakliban,hogy lenullázzák ezt a két meccset,kiváncsian várom a következő két fordulót,lesznek itt még izgalmak!
  • bakkerman
    jah,még a Paks is nagyon ottvan az élboly-ban,de őket is leszarják a nagy szakértők,csak azt hajtogatják,hogy a Debrecennek kezd elmenni a bajnokság...már ott elment,hogy ősszel nem nyertek idegenben,meg siófoktól kapnak egy négyest
  • passatgt
    17 kb
  • karajjj
    remélem, hogy nem ő lesz
  • LasDen #11703
    Pintér távozott Győrből...csertőit mondják utódnak...vajon hány hónapig marad ha ő lesz....
  • McFrost
    Még jó, hogy más csapat nincs ott elől.....
  • bakkerman
    tnap a Bognár Gyuri osztotta az észt a mezeket felbe,meg a Vidi meccs után is,elkönyvelte őket bajnoknak,mert hogy a Loki,és a ZTE is kiszopott. Nekem ezzel kapcsolatban az baszta a csőrömet,hogy a fradit még véletlenül se említette meg,pedig ha ma győznek a honvéd ellen akkor 4 pont előnyük lesz a ZTE-vel szemben,és "csak" 6 pont hátrány a Vidi mögött. Persze nem azt mondom,hogy akár még bajnok is lehet a Fradi(bár tnapi vidi nagyon gyenge volt),de egy 2.-3. hely lazán meglehet,szép sunyiban
  • Solt
    Balázs győztes gól a 92. percben büntetőből. ( bűn szar volt egész meccsen egyébként )
  • banok
    Tisza Tibor ma végig játszotta a St. Truiden győztes meccsét.
  • tomcat1
    vidi meccsre van valami stream?
  • passatgt
    akkor link:
    http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=51583&Ln=En
  • passatgt
    szép gól volt:

• bakkerman
    azért ahhoz kell egy olyan "tehetséges",és "jószemű" edző is,aki egy angliából érkező,ott mellesleg tartalékok közt gólokat szóró játékost hanyagol egy hulladék görög kiscsapatban...
  • passatgt
    végre játszik
    egyszerű fizika amúgy, ha nem játszik, nem tud gólt lőni:)
  • bakkerman
    hoppá
  • banok
    Németh Krisztián kezdő a Voloszban és gólt szerzett. A meccs még tart.
  • banok

Juhász egyenlítő gól a 90. percben!
  • bakkerman
    és még mindig nyeretlen idegenben a Loki...kupából szoptak,bajnokság elmenni látszik,nagy égés lenne,ha esetleg még a 3. hely se lenne meg...fúúú
  • DaemoonHunter
    Juhász gól, ha minden igaz 90. percbe egyenlített
  • karajjj
    Ebala tényleg jobbhátvéd volt?
  • passatgt
    hát nem a loki napja volt az biztos:D
    amúgy mindkét tizi jogos volt mielőtt komplikálnátok:D
  • LasDen #11686
    a dzseki először nem akart leesni...:D
  • pinnacle
    2 tizenegyessel meg egy öngóllal, plusz Dzseki kihagyott egy tizit :D
  • karajjj
    lolbaszdmeg
    KTE 3:0 DVSC és még nincs vége
  • LasDen #11683
    laczkó védőt jáccik a válogatottban....tőzsér meg középpályás....ott meg van ember...bár én is szívessen látnám attól még...:D
  • bakkerman
    nesze,26 bajnoki,mind kezdőként,5 gól,9 asziszt,nem értem miért hanyagolják a válogatottnál,kúmannál játszott még,de Sanyibá nem számol vele
  • bakkerman
    nem értem Egervári miért nem próbálja meg Tőzsért Laczkó helyett Egervári?! Hosszú ideje alapember a csapatában,míg Laczkó néha még padra se ül le a Samp-ban. Tőzsér is bejátszaná a baloldalt,sőt még középre is belehet tenni,legalábbis klubcsapatában jópárszor láttam ott játszani
  • bakkerman
    jó cucc ez az akadémiás téma,ha sok helyről jöhet ki sok labdarugó,ha 100-ból kijön 5 dzsudzsák,meg 5 juhász stb... aki nagyon tehetséges az ki fog kerülni ugyanúgy kaposvárról,vagy haladásból,mint egy mtk-ból,vagy egy honvédból