Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Így igaz nem a Zenithez, hanem a Lokomotivhoz vagy a CSKA-hoz kéne mennie neki.
www.smart-bus.hu
késõbb lehet, de most ne
lehet, hogy most a Zenit uefa-kupa gyõztes lett, de szinte mindig vannak meglepetés csapatok
bár ha oda megy akkor sok sikert neki
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
http://www.pepsifoci.hu/node/12984
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ezt Garry Ablett nyilatkozta ma. Ez alapján van esély,h ogy Németh játszon a Villarreal ellen.
Ezt az alapszabalyt kene mar megtanulnia az egesz magyar fuballnak, es a szurkoloknak egyarant!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Budapest Honvéd (tavalyi helyezése 8.)
Edzõ: Pölöskei Gábor.
Érkezett: Debreceni (Kecskemét), Maróti (Kaposvár), Ndjodo (Ferencváros), Rabóczki (Vitesse).
Távozott: Bárányos (Nyíregyháza), Koós (Siófok), Adewunmi, Berdó, Borel, Pomper, Vincze G.
Debrecen (2.)
Edzõ: Herczeg András.
Érkezett: Czanik (Integrál-DAC), Oláh (Kaposvár), Varga Z. (REAC).
Távozott: Kouemaha (Duisburg), Vukmir (Dalian Shide), Issiémou, Sztojkov.
Diósgyõr (13.)
Edzõ: Vágó Attila.
Érkezett: Ahodikpe (Pápa), Búrány, Kreizler, Gahwabi (mindhárom Tisza Volán), Gohér (Szolnok), Menyhért (Bõcs), Milicsics (Javor Ivanjica), Somodi (Vecsés), Sztanics (Hajduk Kula), Tchana (Sopron), Tóth M. (Panahaiki), Vojinovics (Integrál-DAC), Vranjesevics (Jedinstvo Bihac).
Távozott: Elek (Maldív-szigetek), Hegedûs Gy., Mogyorósi (mindkettõ Siófok), Simon A. (Újpest), Vitelki (Mezõkövesd), Cardozo, Dénes, Nagy T., Virág.
Gyõr (3.)
Edzõ: Egervári Sándor.
Érkezett: Bicak (Kosice), Kovács I Z. (Újpest), Pintér A. (Kaposvár).
Távozott: Granát, Szabó Zs., Varga G. (Pápa), Nyári, Kiss Zs. (Gyirmót).
Fehérvár (5.)
Edzõ: Disztl László.
Érkezett: Baranyai (Ferencváros), Disztl D. (Felcsút), Flipovics (Banat Zrenjanin), Pavlicic (Osijek), Radovics (Vojvodina), Ulviczki (Szolnok).
Távozott: Durica (Artmedia Bratislava).
Haladás (újonc, az NB II Nyugati csoportjának bajnoka)
Edzõ: Csertõi Aurél.
Érkezett: Kenesei K. (Avellino), Lengyel (MTK), Molnár B. (ZTE), Oross (Gyirmót), Simon Ádám, Simon Attila (MTK), Szép (Ajka).
Távozott: Finta (Veszprém), Hegyi (Ausztria), Mihalecz, Subicz (Ajka), Nagy G. (MTK), Sipos G. (ZTE).
Kaposvár (6.)
Edzõ: Prukner László.
Érkezett: Bogdán, Farkas K., Pintér L. (mindhárom Szolnok), Grujic (Bosznia), Jovánczai (Vasas), Quayson (Hasaacas), Wilfried (Vác-Újbuda).
Távozott: André Alves, Leandro da Silva (mindkettõ Lucs-Enyergija), Maróti (Honvéd), Milinte (Siófok), Oláh (Debrecen), Pintér A. (Gyõr).
Kecskemét (újonc, az NB II Keleti csoportjának bajnoka)
Edzõ: Tomiszlav Szivics.
Érkezett: Alinpijevic, Velimirovics (mindkettõ Partizan Beograd), Csukics (Szmeredevo), Grkinic (Ethnikosz Ahnasz), Menyhárt (Vecsés), Mitrovic (Zrinjski Mostar), Rusvay (Vác-Újbuda).
Távozott: Debreceni (Honvéd), Kurucsai, Kása (mindkettõ Tököl), Szabó T. (Szolnok), Széki (Újpest), Ábel, Borsos, Mojzes, Vass.
MTK (1.)
Edzõ: Garami József.
Érkezett: Bori (Leicester), Nagy G. (Haladás), Radulovics (Petrovac), Selei (REAC).
Távozott: –.
Nyíregyháza (10.)
Edzõ: Révész Attila.
Érkezett: Apostu (Bnei Sahnin), Bárányos (Honvéd), Belényesi (Paks), Goia (Dej), Odrobéna (Vasas), Simon G., Úr (mindkettõ Tuzsér).
Távozott: Granát (Gyõr), Vukadinovics (Dinamo Minszk).
Paks (11.)
Edzõ: Gellei Imre.
Érkezett: Pandur (Vasas), Sipeki (Panahaiki).
Távozott: Balaskó (REAC), Belényesi (Nyíregyháza).
REAC (12.)
Edzõ: Aczél Zoltán.
Érkezett: Balaskó (Paks), Gasparik, Héger, Nagy K. (mindhárom REAC II), Horváth Á. (Barcs), Jeremiás (Bõcs), Lisztes (Ferencváros), Tandari (Vasas).
Távozott: Délczeg (ZTE), Selei (MTK), Somorjai (Vasas), Varga Z. (Debrecen).
Siófok (14.)
Siófok: Détári Lajos.
Érkezett: Györök (Újpest), Handler (Mór), Hegedûs Gy., Mogyorósi (mindkettõ Diósgyõr), Kerényi (Pápa), Koós (Honvéd), Ladóczki (MTK), Márton, Horváth A. (mindkettõ Siófok II), Milinte (Kaposvár), Nagy T. (Feröer-szigetek).
Távozott: Csopaki István (BKV Elõre), Miklósvári János (MTK), Sánta András (Cegléd), Ambrus, Popovic, Homonyik, Melczer, Kozmor, Bonifert, Csóka.
Újpest (4.)
Edzõ: Szentes Lázár.
Érkezett: Bogdán, Litauszki (Újpest II), Cutuk (Imotski), Jucemar (Gremio), Kabát (Kärnten), Kiss Z., Remili (mindkettõ Szolnok), Kincses (Vasas), Kurucz (Tatabánya), Lipták (Southend United), Mijadinoski (Sion), Rajczi (Pisa), Simon A. (Diósgyõr), Vaskó (Bristol City).
Távozott: Freud (Szolnok), Gulyás, Nagy O. (Pécs), Györök (Siófok), Hajdú (ZTE), Kovács I Z. (Gyõr), Moldovan (Farul Constanta), Regedei (Dunajska Streda), Vermes (Sparta Rotterdam), Bisoye, Böjte, Dourandi, Juhár, Ogbodo, Radulovic, Sadjo, Szalma, Tolnai, Vituska.
Vasas (9.)
Edzõ: Mészöly Géza.
Érkezett: Bali (Integrál-DAC), Dobrics (Trollhattan), Gyánó (Beira-Mar), Katona (Vasas II), Mundi (Soroksár), Papucsek (Tatabánya), Somorjai (REAC), Merczel, Paripovic.
Távozott: Füzi Á. (visszavonult), Jovánczai (Kaposvár), Kincses (Újpest), Odrobéna (Nyíregyháza), Pandur (Paks), Rebryk (Pápa), Tandari (REAC), Issiémou, Skita, Tóth B.
Zalaegerszeg (7.)
Edzõ: Supka Attila.
Érkezett: Alomerovics (Kumanovo), Délczeg (REAC), Hajdú (Újpest), Mirceta (Zepce), Pavicsevics (Grbalj), Petneházi (Orosháza), Sipos G. (Haladás), Sluká (Senec), Szamosi (Nea Szalamina), Trnavac (Banat Zrenjanin).
Távozott: Molnár B. (Haladás), Vulin (Slovan Liberec).
(mno.hu)
Tényleg szép gól volt, jókora lökést adhat neki a kezdéshez... :o
Dortmund-Bayern 2-1
(lehetne jobb is a felvétel, a második gól, szabadrúgásból Hajnalé)
www.smart-bus.hu
A meccs végén meg a nagy Hali drukkerek Arsenal drukker srácokat vertek. Volt mindenünk mint a mesében, még rendõri felvezetés is. 😛
www.smart-bus.hu
Viszont a 11-es rugásokon meglepõdtem.. ez elméletileg magyarország 2 legjobb csapata..szégyen! hogy hogy ilyen játékosokból áll hogy nem tudnak koncentrálni vagy egy kurvanagyot belerugni a labdába úgy hogy legalább a kaput eltalálja... remélem van még annyi önbecsülésük hogy ezek után leállnak kicsit gyakorolni.. :p
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Puhl bûn rosszul szakértett. Mi a fsznak ül oda, ha csak annyit tud mondani, hogy hát nincs hozzáfûzniovalóm, meg, hát igen ez bemehetett volna, de szar az egész. Egyébként is a utóbbi idõben mindenhez íg áll hozzá. Parkolópályára került, megkeseredett, elege van az egészbõl.
Faragó Ricsi, csak lereagálta a dolgot. Most álljon le vele vitatkozni?
Tény, hogy nem volt egy MU-Bayern BL döntõ, de azért szeretnék idézni személyesen Faragó Richárdtól:
"az nb2-es mérkõzések is megérdemlik, hogy a kommentár ne 'nb2-es' legyen"
Ezt arra írta, hogy megjegyeztem neki, hogy komoly mérkõzésen már alig közvetít.
Szóval ezzel a hozzáállással, Puhl jobb lett volna, ha otthon marad. Mindíg azzal jön, hogy ez az õ véleménye, lehet vele egyetérteni. A probléma az, hogy nem vendégként hívták, hanem szakkomentátorként, ergó számít a véleménye. Ha tévedek igazítsatok ki.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
igen, a nap legszebb felvétele a hold volt.
úristen.szánalmas.fájdalmasvolt. és én még egy kicsit vártam is a meccset...
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema