32945
Magyar Foci
-
#11679 Most nagy a vita, hogy ez az akadémiésdi sem az igazán tuti (pedig eddig ez volt a duma) mert az igazi baj az, hogy kevés az igazolt labdarúgók számsa tehát tömegképzés kéne az elitképzés helyett.
Hogy én, hogy unmo ezt a sok okoskodó dumát (nem a topikra értem), hogy van egy brancs amely azt mondja, hogy ez a frankó és jó úton haladunk, aztán következő brancs meg azt mondja, hogy az előzőek hülyék voltak, elbaszták és akkor rossz úton haladtuk de majd most!
-
#11678 igen,mostanában tényleg sok az olyan ügylet,hogy 15-16 évesen megy át egy srác egyik akadémiából a másikba -
Solt #11677 Akkor lesz értelme, ha tudják növelni a focizó gyerekek számát... -
karajjj #11676 amúgy nem értem, ezt az akadémiás dolgot sem, mert már egymás elől szedik el a játékosokat, itt most kezdték el ezt az egészet, de be is fuccsolt, pedig enélkül is párévente kitermelt a csapat 1-2 majdani válogatott játékost -
#11675 hehe pont tegnap találtam meg a 2003.szept.17.i Nyíregyháza Spartacus FC-Ferencváros magyarkupa jegyemet, 1000ft volt (11-essekkel 4:5) -
#11674 remélem,jó lenne végre eljutni olyan szintre,hogy ne 2-3 évig maradjon meg a csapat az első osztályban,hanem legalább 10-15 évre!! Néző lenne mindig,jó kis nyiregy-fradi,vagy nyiregy-debrecen rangadókon teltház lenne,szép,igényes stadion,jó utánpótlás nevelés,idén beindult az akadémia is,és a városnak is kijárna egy jó focicsapat! -
Grenzjager #11673 és a kutya se kíváncsi rájuk, mind a stadionban, mind a TV előtt. PR, marketing értéke kb.: 0 -
geo91 #11672 gondoltam, csak heccellek -
#11671 de nekik se azé szurkolok me azok vezetik akik....de ott legalább van pénz és nem úgy kell össze kukázni a játékosokat....de ez más téma....
ha nagyon kell választani magyarhonból csapatot, akkor a DVTK.... -
geo91 #11670 mi a bajod az mtk-val, hiszen jiddish army drukker vagy... :D -
#11669 én az mtk-t és garamit a magyar arsenalnak és wengernek tartom....0 mindkettő.... -
isi #11668 Révész egyben fogja tartani a csapatot. -
#11667 mtk az a magyar bajnokság szégyene,nézők szempontjából...tele vannak tehetségekkel,a legjobb utánpótlás központ náluk van,erre bukdácsol a csapatuk -
Grenzjager #11666 ez igac Kazincbarcikát
és még Sopront, Vácot kihagytam -
#11665 most hozták fel a nyírsulitól tudja dávidot,reznek donit,meg a kis hrabinát,de hát nekik meg azt jósolom(NE LEGYEN IGAZAM),hogy nyárig bohóckodnak 1-2 percet a felnőtt csapatban,aztán meg mennek tuzsérra,bőcsre,meg a faszomba...pedig nagyon tehetséges srácok,csak előlük is elveszi a helyet a sokadik román,meg a sokadik szerb kutyaütő -
#11664 a szpari feljut biztosan,de ugye itt nálunk állandó gond az,hogy 6 hónapos keretekkel dolgozik minden edző,most feljut a csapat,nyáron elmegy 5 légiós,meg 2 magyar,hoznak megint 2 fekát,3 románt,2 szerbet,kezdődhet az épitkezés,jönni fognak a rossz eredmények,edző kuka,új ezdőt nem értik a játékosok,télen fél csapat kuka,jöhet az épitkezés,kiesik a csapat tavasszal taratara stb....upsz,picit előreszaladtam -
karajjj #11663 ha nálunk Barcikán pl nem basszintának el félévente a csapatot, mert nincs rá pénz, akkor itt is lenne néző, mert érdekelné az egész várost, dehát, itt anyagi gondok vannak kéremszépen -
Grenzjager #11662 szerintem: Szolnok, Siófok kiesők
A Haladás, Vasas, Honvéd, Kecskemét ha minimálisan is de erősebbek mint ősszel, az MTK stagnál.
Feljutásra pedig: Nyíregyháza, Pécs
gazdasági szempontól az lenne a jó ha az MTK és a Paks esetleg Siófok esne ki, mert egyik se vonz nézőket, és nem érdekli az embereket, eladhatatlanok, nincs közösség ami mögöttük állna.
Legjobb lenne ha a Diósgyőr, Nyíregyháza, Szeged, Békéscsaba, Nagykanizsa, Pécs, Dunaújváros, Veszprém (esetleg Komló, Dorog, Salgótarján, itt is sokan járnak meccsre jelenleg az NBIIes átlaghoz képest, valamint itt is van tradíciója a focinak) kerülne megfelelő helyre NBIbe és NBII-be, mert ezekben a közegekben szeretik a focit. Sajnos már nem látom az NBI-es csapatok fiókcsapatainak értelmét az NB2ben már, mert ezek sehol sem vonzanak nézőket, s kivégzik ezáltal a másodosztályt, pl egy Győr II Vs Fradi II ...a kutyát se érdekel, míg egy Kanizsa-Pécs meccsen hangulat lenne, ezáltal lenne kohéziós és marketing értéke is. -
#11661 Alves---->Nancy ? -
#11660 baszki tényleg,reggel van még -
#11659 melyik meccsen állították ki Prekletet?:) -
#11658 siófoknak vannak meccsei amikor nagyon jók.
pl, debrecent megverték 4-1re bajnokin, üllőin nyertek bajnokin, x a videoton, az ujpest ellen, szóval a nagyokkal szemben felszívják magukat, és pont a számukra lényegesebb meccseket veszítik el. -
#11657 a szolnok biztos kipottyan,nekik nem lesz elég ilyen bravúrgyőzelmek,mint ősszel mtk ellen,nekik mostmár otthon muszáj nyeregetniük,és persze idegenben is. Én szerintem a siófok fog még kiesni. A vasasnak tetszett a játéka a Vidi ellen(bár lehet a vidi volt kurvaszar),ők bennt fognak maradni,a kecsó ugye full kiszámíthatatlan csapat (preklet kiállítása nélkül kiváncsi lettem volna a meccs alakulására),Haladásnak van még félnivalója ott alul. MTK,Honvéd nem rossz csapatok,ha tavasszal megverik az ilyen szolnokot,meg haladás,meg siófok féléket,akkor laza a benntmaradás. -
#11656 Jah, a tegnapi Ftc-Siófok kupameccs elég jó volt, kiváncsi vagyok hogy most az NB1 ilyen kiegyensúlyozott vagy a Siófok ennyire feljavult a bajnoki helyezéséhez képest, egy biztos a fradi végig támadta a meccsett, a körülményekhez képest szerintem maximumot hozta, csak a siófokot nem tudom hovátenni.. mégis a bajnokságból ki fog így kiesni ha egy utsó előtti így játszik.. -
Grenzjager #11655 De most nem az MLSZ a lényeg...
hanem a tulajok Hemingway, Tarsoly és Kósa (mivel Debrecen városa 25%os tulajdonrészt bír a DVSC labdarúgó csapatában, s a városé a stadion) az összefogásról beszéltek.
Hemingway szerint a pohár félig tele van, míg a média szerint félig üres. Rendesen lehúzták a médiát is, hogy Fradi meccset a RedvaKlub évekkel ezelőtti balhékkal vezet fel, az hogy dög unalmas fika spanyol meccsen sikítanak a kommentátorok, míg egy Videoton-Honvédra meg beböfögik hogy unalmas döntetlen.
S most hazabeszélek, a változás kulcsáról nem volt szó. Ez pedig a Fradi. Mert a Ferencváros elleni meccsek mozdítják meg a legtöbb lilát Újpesten, a legtöbb lokistát Debrecenben, a legtöbb honvédost Kispesten..stb. S ezzel egyet lehet érteni meg nem, de a tény még attól tény. Egy erős Fradival a Debrecen is jobb, meg az Újpest is jobb, ezáltal az NBI jobb. Amikor kizártak minket a lilák meg a lokisták nagyja értette hogy "a harang értük is szólt". -
Solt #11654 Ilyen ( mármint ennyire részletes ) tervekre én nem emlékszem...
Én is a hiszem, ha látom kategóriába tartozom... ezért is írtam, hogy jól "hangzik"... majd meglátjuk mi lesz belőle... -
#11653 Jaj ne már a Kisteleki meg a Bozóki idején is ígértek mindenfélét.
Hiszem ha látom. -
Solt #11652 Eddig szavak sem voltak... -
#11651 A szavak azok csak szavak... -
Solt #11650 De pont az a lényeg, hogy ezen akarnak változtatni... ;) -
#11649 NSO-ról:
"egy éve Magyarországra szerződött 69 légiósból mindössze 24-en [maradtak] (ez 34.8 százalék), míg 45 külföldi játékos jött, látott és ment – többségük már fél évvel később." -
Grenzjager #11648 összességében a debreceni polgármester, Kósa
és a Győri ETO tulaja Tarsoly mondott fontos és hasznos dolgokat, főleg az önkormányzat és az iskolák szerepéről, az összetartozás erejéről.
A Kósáé itt a #11642, a Csányi pl Zagyvával vitatkozik az ultrákkal, azt az ultra topikba tettem.... csak sajnos a Tarsoly beszédét nem találom... pedig hatalmas -
#11647 persze az újpest,kaposvár,paks más tészta -
#11646 jól hangzik persze,de amíg falábú afrikaiak meg románok meg szerb kutyaütőkek hoznak a klub"vezetők" csúcsgázsikért,addig semmi nem fog változni -
Solt #11645 Jól hangzik... -
Unreal1942 #11644 -
Grenzjager #11643
szép VfB gól :P
Vorwärts Stuttgart!! -
Grenzjager #11642 eszmefuttatások a magyar fociról:
-
#11641 foci fórumán megmonták a frankót:
"A 'magyar futball' külföldön hőskölteményt jelent, itthon bénaságot, dilettantizmust, komolytalanságot." -
#11640 Hajnal gól.