Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1-3 lett a végeredmény hajnaléknak 😊

Mi van ezekkel? 😄

Hajráááá...

www.smart-bus.hu

Valami lehet a levegõben 😊

vmvr
FT Blackburn R. <1 - 1> NAC Breda
45' <0 - 1> C. Feher

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

banok
Hajnal gólt lõtt a Dortmund német kupa meccsán ami még tart az Essen ellen és 1-1-re áll.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
és Priskin kezdõ a Watford Championship meccsén.

banok
Fulham-Torino 2-0 még tart
Gera szerezte a második gólt.

fsgh
:o Az szép😊 Akkor Pool meccsek nézõsek lesznek az idén😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kraawz
<#eljen>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

szucsy89
grat neki(Y)
azigen<#wow2>
REALista
Hivatalossá vált, hogy Németh Krisztián az FC Liverpool labdarúgócsapata felnõtt keretének lesz a tagja a következõ szezonban. Ezt a liverpooli klub honlapján hozta nyilvánosságra. A magyar válogatottal az U19-es Európa-bajnokságon bronzérmet nyert támadó a 29-es számú mezt viseli majd.

<#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

banok
myp2p.eu rulez

Liverpool meccsre valaki tud streamet?

tesó07
Azért az egy gyengébb Fener és egy erõsebb MTK volt majdnem 10 éve.De hát egyértelmû hogy ez szégyen volt.Amúgy nem röhög rajtunk Európa,mert le se szarnak minket sztem.

RMCF

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen>

Gunnersboy
fulham oldalán, Gerával reklámozzák az Arsenal elleni meccset 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

abban a régi MTK-ba olyan magyar szinten kiemelkedõ játékosok játszottak, mint Babos, Illés, Kenesei és az akkori edzõ!! Aki nem más, mint Henk ten Cate, akit kirúgtak az MTK-ból, mondván szar...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

szerintem egy játékos nem volt ugyanaz a két csapatból, mint az akkori (talán 2000?) bl-selejtezõben
ForzaInter
de legalább Loki anno mutatott vmit... õk tuti nem kaptak volna 8 gólt két meccs alatt...

Yo, Bitch!

LSSAHPAUL
Hát igen.. átmentem faterhoz megnézni a meccset, vittem sört is.. az öreg meg mondta hogy a 2. félidõt már nem fogjuk nézni. Kérdezem miért? - majd meglátod! ( én bíztam hogy legalább 2:0 ra nyerünk és utána a hosszabításban minden lehet, de most ne nézzetek hülyének, nemrég kiverte az mtk a fenert! úgy hogy tán idegenben nyert.. )
Bakker teljesen értetlenül állok az egész elõtt.. akkor vagy a multkori nyeréssel van baj vagy a mostani vesztéssel, de a két csapat sokat nemváltozott, sõt az mtk egy nagyon erõs loki elõtt nyerte meg a bajnokságot szal sajnálom de azt érzem hogy ez méltatlan volt egy magyar bajnokhoz és széggyeljék magukat de nagyon! Legközelebb adják át másnak pl még a Haladás is jobb eredményt ért volna el mint ezek.. 7-0 te jó ég megint rajtunk röhög europa.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

az idegenben egy Manchester ellen volt és nem itthon egy Fener ellen

Kaplan
Csak a ZTE is kapott egy laza ötöst Manchesterben,a DVSCrõl nem beszélve.. Nem látok se elõrelépést, se hanyatlást, szarok voltunk, szarok vagyunk, szarok leszünk klubszinten.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kraawz
itt is sok pénz van/volt
vagy a 3 évvel ezelõtti dvsc:hajdukot is sorolnám,bár nem sztárcsapatról van szó,de a 3:0 , 5:0 igen kemény.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

limperatore
te maki inkább a telefonodat kapcsolnád be ahelyett hogy itt flémelsz 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Oziris666
Hát ez szégyen ,bárhogy szépítjük a dolgot!7:0 ás összesítéssel kikapni ráadásul itthon 5:0 ra minden,csak nem tisztes helytállás!
Azért ne felejtsétek h voltunk már nagy csapatokkal összesorsolva,sõt a Fenernél jobbakkal is nemegyszer és nem lett ilyen megalázó eredmény,fõleg nem ITTHON!Lehetséges h jók meg tehetségessek ezek a fiatalok,csak már elõre fejben lejátszották h semmi esélyük(beszarva léptek pályára),így meg semmi értelme az egésznek...
Pedig hát ahhogy a Kaunas is bizonyította nincs lefutot meccs ,kivéve ha magyar csapat játszik!

Kaplan
Arról volt szó, ha az MTK ötöt rúg a Fenernek buzi leszek, de ellenkezõ esetben mi lett volna becsajozok?😄

Azt már hétfõn megtettem.:S😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

galmat
Magyar klubfoci-valóság 2008...

limperatore
hát nem, de az a magyar foci

"foci"

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

most lehet, de nem is a Fradi az nb1 címvédõje...

limperatore
hát a fradi 10-t kapott volna 😄

Az lehet hogy pár kiment,én sem tudom ezeket.
De aki itt maradt,az láthatóan jó az NB1 elejére,na de nemzetközi szinten...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nem akarok hülyeséget mondani, de azok akik oda jártak és van/volt tehetségük, azok már nem az MTK-ba vannak vagy nem oda mennek, mert láthatjuk, hogy nagyon jól szerepelnek õk a nemzetközi tornákon és nyitva áll az ajtó nekik a nagyobb klubok felé

nem nagyon látjuk de rengetek fiatal van kinnt külföldön tizenakárhány évesen

És bár az MTK-ra nem verném rá,azért a fantasztikus Sándor Károly akadémia jól látszik mennyit ér európai szinten.Pedig azt néhány "szakértõnk" már évek óta úgy adja elõ mintha valami giga intézmény lenne...

Matthew Prosac
nem is akarnak: a magyar bajnokságot ezzel a kerettel is meg lehet nyerni, a nemzetközi porondon esélyük sincs ezért nem fektetnek a keretbe semmi pénzt, és eladogatják a legjobbakat.
ennyi.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Képzelem, a Kaunasban milyen zsenik tolják, pedig a Rangers van olyan csapat, mint a Fener. Tényleg a hitrõl van szó.
Matthew Prosac
pénz pénz pénz...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MTK-nak minden évben vannak olyan húzóemberei akik kicsit mindig kiemelkednek a átlagból, ezek ráadásul fiatalok és az a nagy baja az MTK-nak, hogy mindig eladják õket és így soha nem fognak elérni semmit

Hát ez az.Ráadásul az MTK nem csak most tekinthetõ az ország egyik legjobb csapatának,hanem mostmár sok éve folyamatossan a magyar élmezõnyben van,a bajnoki címért harcol.
És ennyit ér egy ilyen magyar csapat a Fener ellen.Aki nem a futball európai élcsapata,"csak" egy feltörekvõ,az elitbe tartozni akaró JÓ török csapat...

Matthew Prosac
gyorsan hozzátenném ettõl a Fenertõl valszeg a magyar válogatott is kikapna, kicsit szorosabb meccsen (és ez most nem az MTK védelme, hanem pont a magyar foci kritikája)

nem szeretem a dábrácánt, és leégtek az utóbbi három évben a BL-ben, de õk talán nem feltartott kezekkel mentek volna ki a pályára...
tesó07
Az a baj hogy ezek már a sorsolás elõtt azt nyilatkozták hogy nem számít a továbbjutás,csak az hogy tanuljanak a fiatal tehetséges labdarúgók,tapasztalatot szerezzenek.Most megtanulták hogy kell "égni".

RMCF

nem azért, mert MTK, hanem igazából nemtudom megmagyarázni, erre számítottam, az utóbbi meccseiken teljesen egy enervált csapat benyomását keltette bennem, meg azért egy Fener elleni bajnokok ligája meccset általában nem "csöndben" kezdik el, mindig vannak fogadkozások, kiteszem szívem lelkem a pályán, itt semmi... én erre számítottam

tesó07
Hát..azért ez durva.Itt a nagy akarás.Elhiszem hogy sztárcsapattal játszik az MTK Budapest,de azért ettõl több kellene......<#levele>

RMCF

0-5? szép! kb ennyi

FORZA INTER!

Miért? Melyik magyar csapat jött volna ki jobban ez ellen a Fener ellen?Nem vagyok MTK szurkoló,de ezt felesleges rájuk verni.Ez "globálisan" a magyar futball.Itt tart.

Gunnersboy
szép 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

erre lehetett számítani a MTK-tól...

Matthew Prosac
szánalmas

Már 3-0.Ez van,már a törökök is fényévekre vannak tõlünk képességekben,lehetõségekben,körülményekben.
20 éve még forditva lett volna ennyi lehet.Csak az elmúlt 20 évben õk fokozatossan felépitették a labdarúgásukat,mi meg ahol lehet leromboltuk.Semmi meglepõ nincs ebben az eredményben.