Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Kiestek.

Biztos 3. a Haladás. Kiváncsi leszek, hogy meddig jutnak az Európa-ligában.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Jelenleg a Siófok a másik kiesõ a REAC mellett.

csak sajna így is kikaptak 2-1re

Rudee
Koman újra gólt lõtt az Avellinoban.

Rudee
Ha együtt maradnak, akkor igen. Fõleg, hogy ez a mai csapat is elég tartalékos volt.

ez a Gyõr jövõre igen komolyan bele fog szólni a bajnoki címért folytatott harcba...
Rudee
Ja nem rossz. Aleksidze is szépet lõtt.

jó kis meccs, de csak félszemmel figyelem mert a német meccsek most jobban érdekelnek 😄
Rudee
ETO meccsen Kis Máté hogy betekerte ezt a szabadot <#wow2>

szucsy89
most is jól játszott nagyon, még sokra viszi, olyan cseleket csinált😊
arra Vinicius gyerekre nagyon kéne vigyázniuk, láttam õsszel itt barcikán a tartalékcsapatban, valami eszméletlen, hogy mitmûvel a labdával :|
szucsy89
bajnok a Debrecen!! jee
Murder3
Á én észre asem vettem hogy felül lehet váltani a nyelvet

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

passatgt
http://www.transfermarkt.co.uk/

Murder3
Biztos sokan ismeritek az oldalt vagy lehet nem na mind1.
www.transfermarkt.de
Eddig én úgy emlékszem nem volt benne a magyar bajnokság.
Aki nem ismerné ez 1 nagyon jó kis oldal igaz német de elég jól el lehet tájékozódni rajta szertintem.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

kuzco007
befogják vezetni egész MOba sztem a TVt akármilyen szolgáltatód van, mert ez nekik hatalmas üzlet, de végre valami megmozdult a fociba és jó irányba, hatalmas öszegek repkednek, a Magyar Kupa döntõ újra egymeccses, rájátszás azonos pontszám esetén😛 nem lesz rossz sztem😊

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

nekik szerintem nem ér annyit
LSSAHPAUL
Nem az a kérdés hogy honnan van hanem hogy a sportTV-nek hogy hogy nincs? ennyire pitiáner egy csatorna ezek szerint..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

nekünk upcnk van hogy a faszba fogok ftc - ute meccset nézni mert rangadobol MO.-on csak az érdekel.
a Szpari meccsekre kijárok. diósgyõr meg dvsc ellen meg megyek idegenbe is.

Rudee
Pusztai megint betalált a Karntenben.

kuzco007
2,1 milliárd forintot ajánlott a Digi TV, nem tudom honnan van ennyi pénzük, de nem is érdekel😄 Fradi meccsekre úgyis kimegyek, a többit meg nézem a digiben, mivel a szolgáltatónk a digi😄

Kisteleki bejelentette, hogy szintén az NB I-es együttesek javaslatára az elnökség úgy döntött, a Digi Tv-vel köt szerzõdést a televíziós jogokról, ha a Sport TV nem él opciós jogával.
„A Digi Tv olyan ajánlatot tett, amely négyszer annyi bevételt eredményez a magyar futballnak, mint a jelenlegi szerzõdés, a 2010–2011-es idényben akár az egymilliárd forintot is elérheti az összeg. A szerzõdésben magazinmûsor készítése is szerepel, továbbá rögzítve lenne, hogy milyen idõpontban lennének a mérkõzések.”

„A Duna Tv továbbra is egy meccset adna péntekenként, a többi pedig a Digi Televízió nyáron induló sportcsatornáján lenne látható, amely a cég garanciái szerint legalább 600 ezer lakásban lesz elérhetõ, s az idõ elõrehaladtával ez a szám nõni fog” – mondta a televíziós jogokról Kisteleki. Hozzátette, a megállapodást jövõ szerdán postázzák a Sport Tv-nek, s azt követõen nagyjából két hete lesz a társaságnak, hogy ugyanezeket a feltételeket biztosítsa, ha élni kíván az opciós jogával.
szucsy89
Yulcsa
ne is mondd 😞

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

mekkora mákos góllal vezet a honvéd :|
most megy a Magyar Kupa döntõje a Sport1-en
Rudee
Pusztai gólt lõtt a Karntenben.

és ezzel is nyerték meg a meccset

Rudee
Koman 11esével vezet az Avellino.

Kaplan
Bundesligában most három kivégzés is van konkrétan. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Dárdai-sárga és Hajnal-gól a Bundesligában.

Kaplan
Hajnal gól a Borussiában!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ForzaInter
Láttam párat, de ez nem jelenti azt hogy ilyen lesz következõ években is, rossz formában van ennyi, ettõl még jó védõ, olaszban újra jó lesz, sokkal jobban fekszik neki a Serie A mint a La liga.

Yo, Bitch!

Matthew Prosac
néztél te mostanság Real-meccset? <#wow2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kuzco007
meddig várjon még? az Anderlecht azért elég jó csapat ahhoz, h onnan egy igazi nagycsapatba lehessen igazolni

ForzaInter
Mindegy, sztem amugy is kamu hogy milan és a juve érdeklõdik iránta, sztem jobban járna ha nem egy nagycsapathoz igazolna egybõl, de majd meglátjuk nyáron.

Yo, Bitch!

Mor3llo
Éppen ezért játékos, hogy kipróbálja magát magasabb szinten, nemde ? Ha nem válik be, hát elköszönnek tõle. Én bízom benne.
Az olasz foci meg körülbelül minden bajnokságnál jobban át van szõve bundákkal.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ForzaInter
Lehet, de nehogy azt hidd hogy nincsen, de ez itt off.

És mielõtt vki leugatna, hogy lenézem Juhász Rolit. Nem, nem nézem le, de ahoz nagyon elfogultnak kell lenni, hogy vki azt mondja beférne a juvéba vagy a milanba, és jobb cannavaronál aki lehet szar formában van, de nem tudjuk mire lenne képes Juhász a spanyol vagy olasz bajnokságban, mert a belga bajnokság kb a 10 legerõsebb bajnokságba nincs benne, a Serie A meg vagy a spanyol pedig a világ egyik legerõsebb bajnoksága, szal van egy kis szintkülönbség, válogatottban lehet levette egyszer Zlatant a pályáról, de ez nem jelenti azt hogy akkor már beférne olyan sztárcsapatokba mint a juve vagy a milan, azért nem mindegy hogy vki a belga bajnokságban villog vagy az olaszban esetleg spanyolban, nagyon nem. Amugy én is jó védõnek tartom, de sztem jobban tenné ha egy angol, olasz vagy spanyol középcsapatba igazolna, biztos játéklehetõség reményében, mert lehet leigazolná mondjuk a juve, de ha mégsem a kezdõ lenne csak pados mindig, azzal õ szívná, és még õ is nyilatkozta hogy olyan csapathoz menne ahol állandó játéklehetõséget kaphat, ezt enm hinném hogy egy milan vagy juve garantálná neki..

Yo, Bitch!

passatgt
más bajnokságban nem tudódik ki😊

ForzaInter
mer más bajnokságban nincs bunda😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
😄
sztem világ legjobb védõje😄DD

Yo, Bitch!

Matthew Prosac
ha a jelenlegi Cannavaro befér a Real kezdõjébe, és a Juve tárt karokkal várja vissza, akkor szerintem Roland is simán be kellene hogy férjen. Cannavaronál jelenleg 5x megbízhatóbb védõ...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

passatgt
olaszba nem mennék helyében, nem neki való, meg a bundázásos ügyek miatt se

szvsz

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
tesó07
Így van,ugyanezt akartam felhozni,válogatottba is már bizonyított....

RMCF

galmat
Te ne túlozz, nézd meg pl a svédek ellen zlatant levette a pályáról, ahogy bendtnert is a dánok ellen. Nagyon jó védõ õ, szerintem egy olasz sztárklubban is megállná a helyét.

ForzaInter
Azért ne túlozzunk, jó védõ Juhász, de eddig még csak egy belga bajnokságban bizonyított, ami azért valljuk be nem vmi acélos fényévekre van egy olasz, angol vagy mondjuk spanyol bajnokságtól... Nem lehet tudni hogy egy topbajnokságban mire lenne képes, nem hinném hogy sok esélye lenne arra hogy vmelyik csapatban is kezdõ legyen, ha vinnék akkor is cserének, sztem a legideálisabb a Fiorentina lenne neki, ott lenne a legtöbb esélye játszani, talán még kezdõ is lehetne, de 3 nagycsapatban esélytelen.

Yo, Bitch!

Matthew Prosac
Érdekes információt közölt az Anderlecht magyar válogatott védõjérõl, Juhász Rolandról az egyik labdarúgással foglalkozó belga internetes portál, a footgoal.net.

A honlap szerint – az eddig a nemzetközi sajtóban megjelent olaszországi érdeklõdõkön, az Internazionalén és a Fiorentinán kívül – az AC Milan és a Juventus látókörébe is bekerült Juhász Roland, azaz a magyar légiós neve szerepel azon a listán, amely a lehetséges nyári erõsítéseket tartalmazza a milánói és torinói klubnál.
-----------------------------------------------------------------------
Elvileg azóta olasz lapok is megerõsítették az érdeklõdést.
Szerintem a Milan-ba és a Juvéba is simán beférne, elõbbinél a generációváltás okozta "ûr" miatt, utóbbiban sem Legrottaglie, sem Mellberg nem az a világklasszis védõ, aki ne lehetne kiszorítani...
Internél viszont.. sztem oda ne!

Matthew Prosac
Lisztes-gól Rostockban, végeredmény az Augsburg ellen 3-3.