Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos 3. a Haladás. Kiváncsi leszek, hogy meddig jutnak az Európa-ligában.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szar Bayern, szar Bayern :)
www.transfermarkt.de
Eddig én úgy emlékszem nem volt benne a magyar bajnokság.
Aki nem ismerné ez 1 nagyon jó kis oldal igaz német de elég jól el lehet tájékozódni rajta szertintem.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
a Szpari meccsekre kijárok. diósgyõr meg dvsc ellen meg megyek idegenbe is.
„A Digi Tv olyan ajánlatot tett, amely négyszer annyi bevételt eredményez a magyar futballnak, mint a jelenlegi szerzõdés, a 2010–2011-es idényben akár az egymilliárd forintot is elérheti az összeg. A szerzõdésben magazinmûsor készítése is szerepel, továbbá rögzítve lenne, hogy milyen idõpontban lennének a mérkõzések.”
„A Duna Tv továbbra is egy meccset adna péntekenként, a többi pedig a Digi Televízió nyáron induló sportcsatornáján lenne látható, amely a cég garanciái szerint legalább 600 ezer lakásban lesz elérhetõ, s az idõ elõrehaladtával ez a szám nõni fog” – mondta a televíziós jogokról Kisteleki. Hozzátette, a megállapodást jövõ szerdán postázzák a Sport Tv-nek, s azt követõen nagyjából két hete lesz a társaságnak, hogy ugyanezeket a feltételeket biztosítsa, ha élni kíván az opciós jogával.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Yo, Bitch!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Yo, Bitch!
Az olasz foci meg körülbelül minden bajnokságnál jobban át van szõve bundákkal.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
És mielõtt vki leugatna, hogy lenézem Juhász Rolit. Nem, nem nézem le, de ahoz nagyon elfogultnak kell lenni, hogy vki azt mondja beférne a juvéba vagy a milanba, és jobb cannavaronál aki lehet szar formában van, de nem tudjuk mire lenne képes Juhász a spanyol vagy olasz bajnokságban, mert a belga bajnokság kb a 10 legerõsebb bajnokságba nincs benne, a Serie A meg vagy a spanyol pedig a világ egyik legerõsebb bajnoksága, szal van egy kis szintkülönbség, válogatottban lehet levette egyszer Zlatant a pályáról, de ez nem jelenti azt hogy akkor már beférne olyan sztárcsapatokba mint a juve vagy a milan, azért nem mindegy hogy vki a belga bajnokságban villog vagy az olaszban esetleg spanyolban, nagyon nem. Amugy én is jó védõnek tartom, de sztem jobban tenné ha egy angol, olasz vagy spanyol középcsapatba igazolna, biztos játéklehetõség reményében, mert lehet leigazolná mondjuk a juve, de ha mégsem a kezdõ lenne csak pados mindig, azzal õ szívná, és még õ is nyilatkozta hogy olyan csapathoz menne ahol állandó játéklehetõséget kaphat, ezt enm hinném hogy egy milan vagy juve garantálná neki..
Yo, Bitch!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Yo, Bitch!
A honlap szerint – az eddig a nemzetközi sajtóban megjelent olaszországi érdeklõdõkön, az Internazionalén és a Fiorentinán kívül – az AC Milan és a Juventus látókörébe is bekerült Juhász Roland, azaz a magyar légiós neve szerepel azon a listán, amely a lehetséges nyári erõsítéseket tartalmazza a milánói és torinói klubnál.
-----------------------------------------------------------------------
Elvileg azóta olasz lapok is megerõsítették az érdeklõdést.
Szerintem a Milan-ba és a Juvéba is simán beférne, elõbbinél a generációváltás okozta "ûr" miatt, utóbbiban sem Legrottaglie, sem Mellberg nem az a világklasszis védõ, aki ne lehetne kiszorítani...
Internél viszont.. sztem oda ne!