32945
Magyar Foci
-
Solt #12679 Szerintem nem igazol oda... valami bűzlik... ha az oroszokhoz igazolna, miért olaszban vesz részt orvosi vizsgálaton? Remélem csak kacsa az egész... persze lehet, hogy csak én nem akarom elhinni... :S -
Takezó #12678 nem mindent sikerült:
"The greatest rivals of the team Mahalacska are Tegnapcsiga SC and Holnapcápa FC." :D -
karajjj #12677 helyrerakták :( -
#12676 president: dollár papaXDXD -
#12675 bazdmeggggggggg:D:D:D
ezt ki készítette,szakadok
ez kurva jó -
#12674 Egyébként nem tudom mit izgultok, jövő májusban 13:0-ra verik a Barca-t a BL döntőben, Dzsudzsák meg 5-öt vállal belőle. :) -
#12673 legjobb a pénzéhesek szekció:D
18 DF Unicredit Totya
:ASDASD -
karajjj #12672 egyre jobb baszki, már milyen történet van :D -
#12671 http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Anzhi_Makhachkala
:DDDD
-
#12670 Hát remélem nem bánja meg ezt a dagesztáni kalandot Balázska. -
Unreal1942 #12669 Balázs evvel szerintem is mellé lőtt, de ne legyen igazunk... -
#12668 ezen a hszen szakadok :DDDDDDDDDDDDDDd ASD:SAASF
Ez a hír estére a híradóban már úgy fog szerepelni hogy Imi 240-el kétkeréken a jeges szűk belvárosi utcácsában a forgalommal szemben, tök bedrogozva nekihajtott egy iskolás gyerekeket szállító 24 személyes kombi Astrának, és az abban ülő várandós anyukákat a tűzoltóknak kellett kivágni a járműből, mert az ablaknál ülő sokkos állapotban lévő kisnyugdíjasok és bébifókák eltorlaszolták a kijutáshoz szükséges rést. Gyászol a nemzet sírnak a csecsemők. Most pedig hüvelygomba reklám... -
#12667 természetesen gólvágóimre az opellel volt :) -
#12666 Szabics Imre karambolozott
X6... -
#12665 jajjj ez mekkora
dzsudzsi meg zimány:D:D:D -
#12664 vissza a szocializmusba XD -
#12663 -
#12662 sportgézán:DDD
-
#12661 "mondta Brands a Voetbal Internationalnek, hozzátéve, nem tud arról, hogy Dzsudzsák ma Rómában orvosi vizsgálaton vesz részt."
:) -
#12660 orvosin van/volt basszameg ma rómában! -
#12659 „Az Anzsi valóban bejelentette nekünk, hogy hivatalosan tárgyal Dzsudzsákkal, és a dolgok komolyra fordultak, ez már konkrét megkeresés" – mondta Brands a Voetbal Internationalnek,
valami nekem itt nem stimmel, szerintem csak fel akarják verni az árát, vagy hogy a többi csapat is gyorsan lépjen -
Grenzjager #12658 volt nagyon sok jó meccse, tehetséges volt, még fejlődhetett volna, de ennyi, szép volt azért amit eddig nyújtott, viszlát Dzsudzsák! -
karajjj #12657 negyedik helyen vannak most az orosz bajnokságban, ugyanannyi ponttal, mint az első, bár tény, hogy inkább el tudtam volna képzelni a CSKA-ban focizni -
#12656 ezt ő is tudja,csak inkább a pénzt választotta -
#12655 ebben egyetértünk.
nyilván a ruszkik fizetnek mint a katonatiszt, a PSV meg igy kap a legtöbbet, meg a managere is... balázska meg nem Öveges professzor, és ha tényleg az oroszokhoz megy, akkor egy kurvával több, és az elmult 15 év legnagyobb igéretével kevesebb a magyar foci számára... -
#12654 Akkor egy európai élszintű klubban lenne a helye nem Dagesztánban. -
#12653 nem hiszem hogy túl lenne sztárolva...
ha csak leírod a számokat amiket idén és az elmult években produkált kint, akkor az csak a tények közlése, és bizony európai szintű teljesitmény. -
#12652 hát ezek után énis kibasznám egervári helyében...kellett ez fiam?? -
Grenzjager #12651 csodálkozom... -
#12650 ez is lehet -
#12649 Annyi történt csak hogy Balázs itthon túl van sztárolva, mindenki azt hitte hogy a klubok sorban állnak érte több 10millió euros ajánlatokkal ezzel szemben komoly ajánlat nem jött érte a Hamburgi 5 millión kivül. Igy meg a PSV megkapja a 15millió eurot Balázs is megkapja a maga pár százmillióját. Én a helyében akkor már inkább maradtam volna Hollandiában. -
#12648 ha oda megy akkor meg a válogatottból én kiraknám és jöhetne ádám...:) -
paly90 #12647 San Marinohoz Roma kicsit közelebb van:D
persze, még nem biztos h oda megy de ennek van a legnagyobb esélye -
#12646 lehet hogy ott orvos sincs... :D -
#12645 azt ismerte el, hogy orvosi vizsgálaton van, de csapatot nem mondott, lehet hogy mondjuk a Roma lesz belőle:)
Meg különben is, nem oroszoknál kéne a vizsgálatot csinálni, ha oda megy? -
#12644 -
#12643 kurva lettél fiam... -
karajjj #12642 nagyonnembánnám, az idei szezon baszik adni a sportklub, nem vettek rá jogot -
#12641 Valamiből öltöztetni kell Lindát... most nézhetjük a Sport1-en az orosz bajnokikat.. már aki, mert én nem vagyok kíváncsi rá -
paly90 #12640 már orvosin van...
a menedzsre is megerősítette:(
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/legiossors-dzsudzsak-menedzsere-elismerte-az-orvosi-vizsgalatot-2080878