32945
Magyar Foci
-
Takezó #12599 -
Solt #12598 Kiráz a hideg... egy kibaszott zseni ez a csóka még akkor is, ha sokszor nem megy neki! IMÁDOM! :)) -
#12597 -
Solt #12596 Aztán a szögletből meg gól lett... :) A 2 kommentátor meg nem értette, hogy érhette el azt a labdát! :)) Lassították vagy 5x, de akkor sem értették... :) -
Solt #12595 Ne viccelj már, nem konkrétan rád gondoltam, meg nem konkrétan erre az esetre, hanem úgy általában a jelenségre... picit már sok lett nekem, de nyilván ez csak egy vélemény... ;) -
#12594 a viditől kérj bocsánatot....:D -
karajjj #12593 na már most ez úton kérek elnézést, ha valakit megbántottam, csak fura volt, hogy arany mezzel hepajkodnak, nekem semmi bajom velük, sőt még örülök is, hogy brand-et csinálnak egy magyar csapatból, de ezt már kicsit túlzásnak éreztem, de tényleg mégegyszer bocsánat -
#12592 pár éve még (aszem) a wba-ba volt egy olyan húzása, hogy kiakart gurulni a labda de utána csúszott és a behajlított lábával még megállította majd az érkező ellenfélre pöckölte és szöglet lett....
régen láttam a youtubeon a videót, de már nem találom.....:D -
Solt #12591 Úgy-úgy... :) -
#12590 Ez az egyik legnagyobb gólja sztem. :)
Meg a San Marinonak lőtt első válogatottbeli gól. :)
A legértékesebbet meg ugye tavaly lőtte :) -
Solt #12589 A MU ellen... :) -
#12588 Amikor még a fradiban játszott akkor volt a legjobb, legalábbis ott minden meccsen csinált valami fasza cselt, csak miatta érdemes volt kimenni. Miután kiment külföldre sose láttam egyetlen egy bicikli cselt, ollózást, egyedül a góljai utáni szaltó emlékeztet arra aki anno volt. -
Solt #12587 Nem tudom ki, hogy van vele, de én nem tartom viccesnek amit műveltek. A videoton-ba való állandó belekötés minden egyes hír mentén cseppet már unalmas...
A Gera sztori Csank részéről meg így néz ki:
"Tökéletes ösztönösség jellemzi, villámgyorsan és kitűnően old meg olyan helyzeteket, amiket nincs idő végiggondolni. Messihez hasonlítom a játékintelligenciáját, a játékkultúráját, bár nincs akkora sebessége, de a mozgása kiszámíthatatlan és szerintem jobban is fejel. Ami a válogatottat illeti, Gera nálam mindig kulcsfigura – szögezte le Csank."
Nem nagyon lehet ebbe belekötni... -
#12586 :DDDDDDDDD -
#12585 hozzászólások is adják:
Narumon, 2011, június 3 - 15:56
Csank őszinte mint mindig, és csak egyetérteni tudok vele.
-
#12584 :DDDDD -
#12583 Csank János szerint Gera Zoltán olyannyira ösztönös futballista, hogy "olyanokat tud, amikről talán ő maga sem tudja, hogy tudja". A ZTE mestere amondó, a Fulham légiósának játékintelligenciája Lionel Messiével vetekszik.
chank yan-chee beivott vagy mi a fasz? -
#12582 én ilyenkor mindig az anyagiakra lennék kiváncsi...az espanyol nem kicsit több pénzből gazdálkodhat mint a vidi,tehát nem kereshetett rosszul,és ahhoz hogy eljöjjön egy nevesincs országba egy hulladék bajnokságba,biztos többet keres majd itt mint ott...mondjuk ahol a MOL,a Máltai faszom(Habsburgék),meg a magyar állam a szponzor,ott ugye nincs szó anyagi korlátokról... -
#12581 hát nem tudom:D:D
azért egy kicsit erős:D:D
erre jobban hasonlított zolink régen:D:D
-
#12580 most miért?
össze lehet hasonlítani... nem akkora a különbség mint pl torghelle és messi között, de összehasonlítani mindenképp lehet:D -
#12579 "Válogatott: Messiéhez hasonlítanám Gera játékintelligenciáját - Csank"
-
Grenzjager #12578 mát látom a sikeres BL szereplését a Fideszotonnak:)):
"Sajtóhírek szerint heten távoznak a fehérváriaktól. Bozovicot 2 millió euróért viheti a Genk, a Wisla Krakkó, a Luzern, a Stoke City vagy a West Ham. Alvest 700 euróért adnák el. Külföldre tart Lázár, Lipták, Elek, Gosztonyi. Helyükre brazil és portugál játékosok érkezhetnek. A kölcsönjátékosok (Horváth G., Présinger, Sitku, Ponczók, Vujovic) sorsa egyaránt kérdéses."
mondjuk ha már Gyuribácsi elintézte hogy Egervárihoz is bekerüljek, akkor minek maradnék Gyuri bá nélkül? -
#12577 meg mondjuk a vidinek nagyobb esélye van bl-be kerülni mint az espanyolnak -
#12576 nem is komolyan írtam...:D -
#12575 Ez igaz, de az espanyol szerintem minden gond nélkül berámolna egy 5-öst a vidinek. -
#12574 hát...a vidi bajnokságot nyert...míg az espanyol....max a kerületi köpőversenyt.... -
#12573 " aki szerint olyan lehetőség számára a Vidi, ami talán csak egyszer jön el az életben, ezért érezte úgy, váltania kell."
hát most már tényleg kíváncsi leszek milyen erősítéseket terveznek hosszú távon, mert nem lehet egyszerű Espanyol-tól bárkit is idecsalogatni úgy, hogy az még előrelépés is legyen neki -
#12572 Csak sajnos az utóbbi év erre nem ad túl sok reményt. :DDD
-
#12571 ha minden meccsen lő 1 gólt, bőven elég, mindegy hogyan játszik:D -
#12570 Ergo, abszolút nem fail. :) :D -
Takezó #12569 Az tényleg szép gólt volt. De az első félidőben katasztrofális volt. -
#12568 nso-n olvasom, "Futács Márkó nagyszerű gólt lőtt"
fail:D -
Redmer #12567 Videoton erősítés érkezhet :) -
#12566 Eurosport 2 -
#12565 Ja megvan, eurosport 2. :( -
#12564 Melyik adón nézed? -
#12563 Most épp nézem a mieinket Kína ellen, korosztályos válogatott. Halvány fogalmam nincs arról, hogy kinek érdeke behívni egy olyan embert aki nem csak, hogy alig játszott egész évben de tehetségtelen is. Gondolok itt Futácsra, és ő az egy szem ékünk fent. Katasztrófa. A válogatott nem kisegítő intézmény.. -
Unreal1942 #12562 Szerintem jól néz ki.
Persze elég furcsa Magyar csapatot ilyenben feszíteni :) -
#12561 Vicces de különben élőben látva nem rossz. Emlékeztet a Zenit UEFA kupa győzelmi mezére.
-
#12560 Ja! Új edző aki a kezdő legalább 30% elküldi és most áll neki csapatot építeni. Sok sikert okozzon kellemes csalódást, de nem hiszem, hogy BL nyitásra összeáll ez a csapat.