Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze annak a néhány ezer embernek aki látja, nekik biztos nem rossz :D
Hajrá Magyarország!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
lényeg h Balázs maradjon csak a helyén, láttunk már ilyen nagycsapatos karrierbukásokat.
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
De az hagyján, mert a DigiSport BL közvetítési jogokat kapott bazz<#zavart2>#zavart2> azokat h nézi az ország 3/4-e??? sehogy! a városi nagy focis bárok, kocsmák 99%-a nem rendelkezik digisporttal. szóval az is kizárva!
vicc..
én is kaptam egyszer azért, mert cselszinek írtam a chelsea-t... <#idiota>#idiota>
Rossz belegondolni,hogyha BL-be jutna a Loki, akkor csak az ország MAX. 5 %-a láthatja játszani, hát hogy szeressék így meg? Pedig,ha bejutna, hatalmas felhajtást kellene csapni, nagyon nagy média felülettel, és erre a DigiSport NEM MEGFELELÕ!!!!!
Hány embernek van DigiSportja? Nem soknak. Hozzánk még az Eurosport2 sem érkezett meg, és még így is szerencsés vagyok, hogy van Sport 1 és 2. DigiSport meg kábeltévén az életben nem lesz.
Az a probléma hogy itt is, mint minden területen, a pénz beszél. Mennyivel jobb lenne, ha az emberek számítanának... Hogy minél többen láthassák a meccseket, és szurkolhassanak jelen esetben a Lokinak. Legalábbis én úgy gondolom, hogy rengeteg embert érdekelne, azok közül is, akiknek nincs lehetõségük megnézni. Nekem pl. nincs komolyabb kötõdésem a Debrecenhez, de egy magyar csapatról van szó, amely külföldi ellenfél ellen játszik, és hatalmas lehetõség kapujában áll.
Na, mindegy is, ettõl a kisregénytõl úgysem lesz semmi jobb, de jó lenne, ha észrevennék magukat akik döntenek.
Neten lehet majd valahol nézni a meccset?
Hajrá Magyarország!
egy büntipont nem a világ, szóval remélem nem haragszol (annyira) tyler. <#vigyor3>#vigyor3>
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
A lyon nem jut el messzire ha nem ügyel Lionel Messire
SADS:AD:SA:D:SAD:D:D
<#worship>#worship><#taps>#taps>
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio