Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

félig bolgár vagy?
remélem nyer a levszki sorry a vér kötelez :)

magyarul
passatgt
magyarul vagy románul?

igaz
banok
be is szarhat az a stream
(ne adja isten...)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zsolti9014
sztem épp ezért szarabb nekünk. ott ha nincs közvetítés akkor nincs, de itt meg lenne, de alig nézheti valaki...
persze annak a néhány ezer embernek aki látja, nekik biztos nem rossz :D

Hajrá Magyarország!

banok

spanyoloknál még szarabb :D ott van, hogy be se engedik a stadionba a tv-seket a különbözõ jogok miatt
fasza <#eljen>
Tyler1
na lehet akkor állnék fejre<#nevetes2>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
digisport honlapján élõben lehet nézni a sofia-dvsc-t!

lószart! :DD arsenal-manu 3-0, dzsudzsák mesterhármassal! :DDD
Tyler1
naja :D
lényeg h Balázs maradjon csak a helyén, láttunk már ilyen nagycsapatos karrierbukásokat.

na majd a srácok lejátsszák a pályán helyettünk. :DD
Matthew Prosac
elbaszott egy ország ez na.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
fáj az igazság xDDDD <#crazya><#idiota>

Tyler1
Visszavágót közvetíti a TV2.
De az hagyján, mert a DigiSport BL közvetítési jogokat kapott bazz<#zavart2> azokat h nézi az ország 3/4-e??? sehogy! a városi nagy focis bárok, kocsmák 99%-a nem rendelkezik digisporttal. szóval az is kizárva!
vicc..

vigyázz magadra, tee! <#ejnye1><#idiota>

én is kaptam egyszer azért, mert cselszinek írtam a chelsea-t... <#idiota>
Tyler1
hát pedig készülhetsz a halálra xD már az igazságért is büntetnek az SG-n??<#idiota>

galmat
Sajnos a DigiTV egy kis semmi szolgáltató, akinek az elõfizetõinek a száma szerintem egy város lakosságát se éri el, nemhogy egy országét. A loki ha bejut a BL-be az ország csapata lenne, ha láthatná Magyarország. A Fradi BL-menetelésére azért emlékszenek annyian mert az mtv adta, amit mindeki nézhetett az országban.
Rossz belegondolni,hogyha BL-be jutna a Loki, akkor csak az ország MAX. 5 %-a láthatja játszani, hát hogy szeressék így meg? Pedig,ha bejutna, hatalmas felhajtást kellene csapni, nagyon nagy média felülettel, és erre a DigiSport NEM MEGFELELÕ!!!!!

Zsolti9014
Ami a közvetítési jogokkal folyik az egy vicc. Az ilyesféle meccseket köztévének kellene közvetítenie, vagy a legnagyobb lefedettségû sportcsatornának. Az is milyen, hogy az RTL Klub VB-t közvetíthetett???

Hány embernek van DigiSportja? Nem soknak. Hozzánk még az Eurosport2 sem érkezett meg, és még így is szerencsés vagyok, hogy van Sport 1 és 2. DigiSport meg kábeltévén az életben nem lesz.

Az a probléma hogy itt is, mint minden területen, a pénz beszél. Mennyivel jobb lenne, ha az emberek számítanának... Hogy minél többen láthassák a meccseket, és szurkolhassanak jelen esetben a Lokinak. Legalábbis én úgy gondolom, hogy rengeteg embert érdekelne, azok közül is, akiknek nincs lehetõségük megnézni. Nekem pl. nincs komolyabb kötõdésem a Debrecenhez, de egy magyar csapatról van szó, amely külföldi ellenfél ellen játszik, és hatalmas lehetõség kapujában áll.

Na, mindegy is, ettõl a kisregénytõl úgysem lesz semmi jobb, de jó lenne, ha észrevennék magukat akik döntenek.

Neten lehet majd valahol nézni a meccset?

Hajrá Magyarország!

Rudee
Még fiatal, nehogy ilyen hamar elbassza a pályafutását.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kuzco007
megérdemelte a srác

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

ForzaInter
De büszke vagy rá, óriási dolog lehet egvy büntetõpontot elintézni..

Yo, Bitch!

szucsy89
már rég kapott, nézd meg! mellesleg én intéztem el neki! :DD

egy büntipont nem a világ, szóval remélem nem haragszol (annyira) tyler. <#vigyor3>
kuzco007
a szarsenálért kapsz majd egy büntit sztem, a másik pedig, hogy Dzsudzsi maradjon csak a PSV-ben vagy várja a Chelsea nagy szeretettel:P

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

barca* kurvára nem jó ez a billentyûzet...

amúgy jó a közvetítés imádom hajdu b.t néha mondd olyanokatt hogy szakadok rajta. pl assze tavaly mondta ezt a Barnca - Lyon meccsen
A lyon nem jut el messzire ha nem ügyel Lionel Messire
SADS:AD:SA:D:SAD:D:D

Tyler1
remélem lesz annyi esze h nem igazol szarabb csapatba! psv-be azért biztos helye van, most a Wenger féle Szarsenálban sztem tuti nem lenne kezdõ!

passatgt
ja és juhász is mehetne oda:)

passatgt
looool

még csak 22 éves? azt hittem legalább 26

Tyler1
magyar csapat játszik a BL fõtábláért tizenyhányév után, és nem látom, mert egy fos szolgáltatói csatorna adja! beszarok...

de szép lenne!

remélem nem kacsa...
Tyler1
ez a digisport egy vicc! vagyis inkább az h egy szolgáltató saját csatornájának adják az BL jogokat. most a kábel tv-sek elmehetnek a picsába??? ez olyan mintha a mittomén Sió tv-nek adnák a jogokat, amit esélytelen h nézzen egy Debrecenben élõ ember!

Digisport

Az lenne a kérdésem h hnap a Debrecen meccset melyik ado adja???

szucsy89
hát ez nem is volt kérdéses:D
<#worship><#worship><#worship><#worship><#taps>
Yulcsa

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

robi11
úristen...kekszet kapálni...

sz4bolcs
Lol, hogy elküldte a két védõt kekszet kapálni. Könnybe lábad a szemem az ilyen megoldásoktól, de szerintem a két védõnek is jojózott a szeme.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Dzsudzsi a király! ;D

elképesztõ volt a mai teljesítménye!
banok
PSV Eindhoven - Ajax ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/406515

szucsy89
naa azért ez kicsit erõs volt, ugyan úgy megcsinálta volna sztem a válogatottban is...és sztem Huszti vagy Hajnal is van olyan jó mind Dzsudzsák...
WuFraZselic
jó, persze, de pl a magyar válogatottba nem csinálna egy ilyen alapvonalig rohanós, megkerülõs cselt, mivel a beadására senki nem érne oda a 20. perc után :D de mindenképp magabiztosabban játszik ott, mint a válogatottba

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio