32945
Magyar Foci
-
karajjj #13399 gyerekek, kibasztam barnuskát, ha nem gond... -
Grenzjager #13398 nemrég olvastam a Paks vezetőedzőjének nyilatkozatát az EL meccsről, s jogosan fel van háborodva, mert nem érti miért volt ivószünet, ha mind2 fél és a bíró is megbeszélte meccs elején hogy nincs ivószünet, mondván a Paksiak se mehetnek majd be a visszavágón az öltözőbe 2-3 percre melegedni mert kint 10-14 fok van.
A kaposvári témában, pedig mivel szerintem nem játszottak és edzettek rajta a somogyiak, így nekik is új volt a fű magassága :). Ha a meccs októberben lett volna, akkor előny lett volna a kaposváriaknak az ápolatlan pálya, így viszont mindkét csapatnak egyforma volt a gaz.
Mindenesetre Ranilovics szülinapjáta egy baseball-satyit szerezni kell hpgy ne süssön a nap a szemébe, nem is lehet a közeljövőben szlovén kerettag. -
#13397 Ne irogass privit, nem leszel tőle okosabb. -
#13396 A szokásos módon debil vagy sajnos. -
golvago99 #13395 azt hiszem semmi sértőt nem mondtam.egyenlőre engem ért atrocitás -
#13394 barnuska bant neked -
golvago99 #13393 nem bírod elviselni ha nincs igazad,mi?
jellemző hiszen ződ a szined -
#13392 jah, a körülmények nem számitanak...
Bolívia - Argentína 6-1
biztosan nem a 3600 méteres magasság volt, hanem csak egyszerűen Argentína egy picsaszar csapat...
de veled a francnak állok le vitázni... idióta troll... -
#13391 csak szabályos szerelésért a 16-oson belül :) mindegy már túlvagyok rajta, mi is simán kaptuk a gólokat még anélkül is, de azért az a fos nem ez -
golvago99 #13390 a focit gólra játszák,nem pedig műfűre.aki tud az tud itt is,ott is. -
#13389 egyébként azt nem értem, hogy miért a kéne a zöldeknek magyarázkodni? találkoztak egy jó Kaposvárral, egy kapus szemébe sütő nappal. Az X nem rossz eredmény szerintem. -
#13388 azért nem a világ vége az a műfű..... -
golvago99 #13387 ó de sajnálom.-megvan már az újabb kifogás,pedig még el sem mentek -
#13386 a szánalmas az te vagy.
ha valaki az egész felkészülését egy "speciális" pályán végzi, majd fogad egy ellenfelet aki más körülmények között készült, akkor igen, csak az egyik csapatnak rossz a pálya...
ezért is lesz necces a Fradinak Norvégiában a meccs csütörtökön, mert ott műfüvön kell majd játszani... -
golvago99 #13385 te,gondolod csak a ződeknek volt rossz a pálya?az ellenfélnek nem???micsoda szánalmas magyarázkodás -
#13384 odaállt közéjük és elmondta a srácnak mi a helyes és mi nem... még csak meg sem lökte... ellentétben a kaposvárival aki az ö mezét is két kézzel fogta... igaz hogy ehhez sámli kellett neki, de megcsinálta... :D -
#13383 mert balhézott -
#13382 na akkor meg kussé:DD -
#13381 azért is járt volna...
de akkor Junior és Okuka (asszem igy hivják) zuhany, vagy sárga... de hogy miért Felix kapta a sárgát... -
geo91 #13380 tessék. (mondjuk ezen meg én voltam felháborodva... :D)
-
#13379 és csapkodásért miért nem?:D -
#13378 nem akarom a zöldeket védeni, de a pálya iszonyat rossz volt, lapos passzokat is combbal kellett levenni. zárójel bezárva. -
#13377 nana, fojtogatásért melyik országban nem jár piros?
egyéb nagy hibát nem találtam a biráskodásban most, fujt ide is oda is tévesen, ez benne van minden meccsben, de azért annál a szitunál bűn rosszul döntött.... -
geo91 #13376 hupákolnak a zöldikék, mert valamire fogni kell, hogy nem nyertek -
#13375 ? -
Gabe18 #13374 A riporter is megmondta "a BL döntős játékvezető", tehát ő már valaki, hatalom... Amúgy Kassai csak jó alany az utasítás végrehajtására, ami fentebbről jön. -
Grenzjager #13373 ...kassai a nagynagy tuti bíró -
#13372 de azt is mondta, hogy nem keres kifogásokat és hogy a kaposvár is jó volt....nem szép dolog kiragadni valamit a kontextusból...:D -
geo91 #13371 na de béééla... -
karajjj #13370 lol baszki, Maróti azt nyilatkozta, hogy hosszú volt a fű, azért nem ment a játék :D -
#13369 rád....:D -
karajjj #13368 -
geo91 #13367 jó hát azok mire nem panaszkodnak? :DDD -
karajjj #13366 a Kaposvárnak van valami új labdája -
#13365 mekkora lenne tényleg gumilabdával nyomnák itthon:D:D:D -
#13364 bocsánat....nem emlékszem már pontosan....:D -
#13363 Az pontos labda volt. -
#13362 ha piros pontos, akkor azt tényleg nehéz rúgni...főleg ha Tibi bácsi kezében van...:D -
#13361 pöttyös gumilabda ::D:D -
#13360 új labda van a bajnokságba, hogy így panaszkodnak rá a fradisok??? mféle???