32945
Magyar Foci
  • karajjj
    mert mondjuk rutinból lehoztak 3 kapott gól nélküli félidőt a 4-ből, a vidinek ez a rutin még nincs meg
  • Zsolti9014
    hát igen, ez megye I ifiben is potya...

mindamellett le a kalappal a Vidi előtt, 3x vezetést szereztek az osztrák bajnok ellen! Szép volt, csak kár, hogy hátul voltak gondok...
    Pedig a következő körben a Zestafoni nem lett volna verhetetlen.
  • Solt
    Biztos hallottál már olyanról, hogy nem a jobbik csapat győz, jut tovább. A foci ilyen... emlékezz csak 54-re.
  • Redmer
    Ha jobb volt a Vidi mind a két meccsen, és jobb csapat mint a Sturm akkor miért nem jutott tovább?
  • IXEMGabeo
    plusz 1

igen a tegnapi meccs alapján, amit láttam ja,

az első meccset nem láttam annyit tudok h Szabics is gólt lőtt a Vidi ellen...
  • Takezó
    jó lenne nagyon, bár a sorsolás alapján köv. körben úgyis mindenki kiesik -.-
  • Takezó
    Határozottan jobb csapat, igen. Azért az ilyen bakikhoz balszerencse is kell - nem véletlen, hogy azért a szezon során nem gyakran ejtenek ilyen hibákat. A graziak góljai közül három vicc volt. A Videoton mind kinn, mind itthon jobb teljesítményt nyújtott az osztrákoknál.
  • NLN
    max a fradi...többiek kapnak hármat...
  • ressy14
    mindenesetre legalább holnap 3-ból 2 magyar csapat menjen tovább!
  • ressy14
    a helyszínről a két új szélső védő (Cabrera meg a Brachi) nagyon gyengén muzsikált, lehet h tévéből máshogy jött le.
  • Solt
    Szerintem univerzumot is... de minimum bolygót...
  • ressy14
    akkor fórumot tévesztettél
  • killecske
    A magyar foci szar!
  • Grenzjager
    Jobb csapat lenne a Videoton ???????????? vicc

ááááá ilyen védelemmel ???
    Miért Tujvel védett és nem Bozsovics?
  • scs17
    Ez tény sajnos, mindenesetre a tavalyi Maribor elleni meccshez képest támadásban fejlődött a Vidi, a védelemre meg kiemelten kell majd koncentrálni a továbbiakban és akkor lehet majd keresnivalója :)
  • Takezó
    a nagyobb csapatoknak sem sikerül a nagyobb csapatok ellen: ) a szomorú az, hogy a Vidi jobb csapat, mint ez a Sturm
  • scs17
    2:0-s hátrányt ledolgozni még a nagyobb csapatoknak sem sikerül többnyire...
  • Takezó
    a küzdeni akarásuk a minimum... ez az osztrák bajnok volt, basszus, még csak nem is a Basel -.-
  • scs17
    Bár nem jutottak tovább,a küzdeni akarásuk előtt le a kalappal, az utolsó percig próbáltak gólt lőni.
  • scs17
    bakker, h a kapusuk is jól véd :D
  • zaki
    amilyen jó volt az első félidő, olyan szar a második :S
  • IXEMGabeo
    jaj rosszul írtam le, ösztönből jött természetesen Mourinho:)
  • IXEMGabeo
    ez a Sousa portugál?:D ez a temperamentum kéne ide:D mondom én h előbb utóbb José Mourinnyó lesz a Magyar válogatott szöv. kapja
  • scs17
    ejjj
  • WuFraZselic
    jaja, én is azt néztem, és meglepően szép kerek, összetett mondatokat fogalmazott, pedig arra számítottam, hogy belebonyolódik! de nem! :D

na remélem hasonlóan jó lesz a 2. félidő
  • zaki
    koszta is megmondja a tutit :D
    azért tényleg vicc ilyen gólt kapni.
    én is kapus voltam anno, és aranyszabály, hogy 5ösön belül mindig kapusé kell hogy legyen a labda szögletből.
  • zaki
    :DDD
    szegény majdnem agyvérzést kapott :D
  • WuFraZselic
    mester edző úr megmondja a frankót. és tökéletesen igaza van. remélem bemegy az öltözőbe is, és kioszt 3-4 csicskalángost
  • LasDen #13451
    mester edző jól lebasszta a vidit...:D
  • paly90
    ááá ezt nem hiszem el h ilyen védelmünk van....
    ennek a Sturmanak simán lehet 2-t rúgni a 2. félidőben..a nagyobb baj azzal lesz sajnos, h ne kapjunk
  • LasDen #13449
    látod, valaki már nem emlékszik rá.....

Pista bácsi, be kűne vönni a kavintont.....:D
  • zaki
    először látom a videotont, mivel nem nézek magyar focit... a védelmet leszámítva tetszetősen játszanak... ez a sturm meg hihetetlen gyenge. 3 támadásból lőttek 2 gólt, mázlisták.
  • WuFraZselic
    azért a Debrecen nem is olyan rég BL-résztvevő volt
  • LasDen #13446
    ez a gól jót tehet a szünet előtt.....
  • scs17
    ugyanezzel a támadójátékkal, jobb védekezéssel lenne esély a következő félidőben
  • zaki
    baz+ mekkora meccs :o
  • scs17
    3:2 bazz :D
  • IXEMGabeo
    nem baj, majd Viktor kitalál valamit:D
  • Unreal1942
    Kár érte. Mert a támadó játék eddig szokatlanul tetszetős volt.
    Kár a kinti kettőért... főleg amit az utolsó pillanatokban kaptunk.
    És közben megint ott tartunk, hogy sopánkodunk, hogy majdnem. Immár 20+ éve.
  • LasDen #13440
    hát ebből már nem lesz továbbjutás....