Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
ezt a rohadt bundabajnokságot van vissza fél perc és lövésnél amibõl gól lett, lefújja a meccset a bíró

nevetséges ez a magyar "foci" vagy mi

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ez a loki ma is egy nagy kaka volt
banok
bajnok a Debrecen

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
Juhász simán mehetne demikélisz helyére

sárfoci 😄
bakkerman
azért a tegnapi UTE-Loki se volt kutya 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rudee
Kovács Péter kezdõ a Tromso ellen.

Szar Bayern, szar Bayern :)

a hétvégén rohadt jó forduló volt az NB1-ben, el se hiszem, hogy ilyen meccsek voltak magyarhonban 😄
Rudee
Bodor gyõztes gólt lõtt a Roda-ban.

WuFraZselic
Koman gól

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Vadócz gól
banok
Debrecen-Videoton 3-2 ::: összefoglaló
http://www.youtube.com/watch?v=-rnHjlq5yZw

bakkerman
hidd el,én is mit meg nem adnék azért,hogy legyen egy stabil,nb1-es csapata a városomnak,nem kell Loki szint,nem kell BL,csak legalább egy stabil 7-10. helyett csapatunk legyen,és féljenek ide járni a pesti csapatok,vagy akár a debrecen! én is ezt kívánnám,hogy legyek 10-15 ezrek a stadionunkban mint a 80-as években!

support your local football team! mond ez neked valamit? Bár az igaz, hogy ami most itt megy nálunk az kb. a szégyennel egyenértékû fõleg a vezetés részérõl, de azért nem adjuk fel. Egyszer el kell jönnie egy szebb jövõnek itt LABDARÚGÁS terén is.

bakkerman
nagyon nagy meccs volt,és szerencsémre én ott lehettem a fõ tribünön a szezon legnagyobb,és legfontosabb meccsén! Nyíregyháziként abszolút nem járok meccsre,életemben több Debrecen meccsen voltam mint Szparin,és az egész hangulat (most is) varázslatos volt a Loki stadionjában! Voltam már a 2004/2005-ös Loki-Fradin is,amikor szintúgy a két bajnok aspiráns játszott,voltam kétszer is Loki bajnokavatón,voltam Kalmar ellen is,de ilyen hangulat,szurkolás még sose volt mint tegnap!! Mindkét szurkolótábor kitett magáért,és sportszerûen buzdították csapataikat! A sok pontatlanság pedig a nagy tét nyomására alakult ki mind2 oldalon szerintem! Debrecen városa megérdemli azt,hogy legyen egy magyar viszonylatban egyeduralkodó csapatuk,és az õsztõl megnyíló,12 pályás akadémia is azt jelzi,még 10 év múlva is õk lehetnek a bajnokok,akkor már egy nagyobb stadionban 😊
Szóval grat a Lokinak,grat a Videotonnak,hogy idén két vidéki csapat küzdött (küzd) a bajnoki címért!! Hajrá Magyar foci!!! Hajrá magyarok!!!

Atti12
amíg elkezd és nyernek is semmi gond nincs <#eljen> 😊

passatgt
én meg azt nem hiszem el, miért kell a lokinak állandóan 1 vagy 2 gólós hátrányból kezdenie focizni😊

nem hiszem el,hogy milyen gollal lesz bajnok lehet a Debrecen
REALista
Jó kis meccs volt!Grat a Debrecennek az újboli bajnoki címhez.Reméelm idén is összejön valami jó kis nemzetközi szereplés....

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kaplan
Szerencsétlen Vidi milyen góllal kapott ki, viszont rég láttam ilyen magas színvonalú magyar bajnokit. Tény, hogy a második félidõ közepére már mindkét csapat igencsak elfáradt. Viszont a szurkolás elõtt is meg kell emelnem a kalapom, jó tudni, hogy szólhat másról is a foci mint egymás anyázásáról. Amivel nem lenne baj egyénenként de mikor már tömegbe mennek ezek az ocsmány skandálások az unalmas.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ilyen gólt se láttam még :|
LasDen
hajrá vidi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ilyen pörgõs, hajtós magyar bajnokit még nem láttam :|
passatgt
persze hogy nem jön be dunatv

kezdik A meccset
LasDen
fülöp a kapuba, gulácsi a padra....mire fülöp kiszál addigra gulácsi kész játékos lesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akkor már inkább Gulácsi
LSSAHPAUL
de csak akkor ha folyamatosan védeni fog! ha kispados lesz akkor inkább Megyeri Balázs.. õ tuti hogy mig nem sérül meg kezdõ lesz a fradiban.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LasDen
neki kéne lenni a válogatott kapusának nem az isten király gabinak....
pl szintû kapus, de minimum championship

Nem, a második félidõben mondjuk nem volt rossz, de õ alapvetõen mindig bizonytalannak tûnik nekem. Az utóbbi tíz év legjobb három válogatott kapusa közé se fér be szerintem.
hát azért annyira hûdefasza nem volt, bár tény, hogy voltak nagy mentései
Tegnapi ManCity-Tottenham meccsrõl a goal.com-on. Fülöp csapata legjobbja volt:
"Marton Fulop - 7 - Fortunate to see an attempted kick upfield clatter off Crouch but loop up in the air and straight back to him. Finger-tip save off a Defoe effort, and sharp stop of Crouch header in the second half showed why City turned to Sunderland for him in the absence of Shay Given. Desperately unlucky with the goal."
Matthew Prosac
90' Románia U19 0 - 3 Magyarország U19 (Simon 2, Skriba)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
83' Románia U19 0 - 2 Magyarország U19 (Simon 2x)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Cabell
http://film.indavideo.hu/video/f_magyar_futball_91perc

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

LSSAHPAUL
Ilyen gólt azért akárki nem tud lõni, ehez komoly labda érzék kell! <#taps>

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ez tuti élete egyik legnagyobb élménye marad... 😊 Grat neki...

www.smart-bus.hu

passatgt
<#taps>

Rudee
Vadócz-gól a Bernabeuban.

Matthew Prosac
mostmár biztos.

Rudee
Bodor meg gólt lõtt.

Rudee
Fehér Csabát kiállította a bíró a Twente ellen, ezzel lehet, hogy a holland bajnoki cím sorsa is eldõlt.

szucsy89
ráadásul potyát
bakkerman
ha a kaposvár kihúzza a II. félidõt kapott gól nélkül,tehát marad az 1-1,akkor szvsz a jövõ hétvégi Vidi-Loki lesz a bajnoki döntõ

banok
kapott

passatgt
remélen nem kap gólt<#eljen>

banok
Fülöp kezdõ lesz ma a Manchester City-Aston Villa meccsen.

Matthew Prosac
The Whispering Death <#eplus2> - látszik hogy bulvárlap találta ki ezt a nicket...