32945
Magyar Foci
-
karajjj #14279 tudom, hogy kettő van, azért írtam, hogy úgy tudtam, az idősebb játszott -
#14278 2 Mensah van, akit te mondasz ő a nagyobb játékos, és ö is volt az alapember, akit én irtam ö meg az U20-as VB csapatban volt, és kivitték a nagy VB-re is, de szerintem nem sokat játszott. -
karajjj #14277 a Mensah az nem John Mensah volt? -
#14276 Samuel Inkoom, Jonathan Mensah, André Ayew, Daniel Adjei, Dominic Adiyiah.
Közülük ha jol emlékszem legalább 3an állandó kezdők voltak szinte. -
karajjj #14275 többen? -
#14274 az még az U vb-n mondta talán Koman, hogy az NB1 is keményebb és pörgösebb mint pl ott a vb...
de tény hogy pl abból a Ghánai csapatból többen alapemberek voltak a dél-afrikai VB-n vitézkedő és egyik legszimpatikusabb csapatnak. -
Grenzjager #14273 óó én nem a sztárságot kérem számon rajtuk, csak ugye egyik sem tudott semmit sem alkotni a magyar klubjában, ami azért gáz, mert az NBI nem a Bundesliga, de nem is egy horvát liga.... igaz jön képbe itt a légiós dömping.
tehát, hogy mondjuk egy stabil kezdő pozíciót kiharcolt volna az NBI-es csapatában.... -
#14272 úgy együtt jók voltak, klapoolt minden...de más a korosztályod ellen mint mindenki más ellen játszani....azért a ghanai csapatból se lett mindenki sztár.... -
Grenzjager #14271 mondjuk sérülés előtt se volt nagyon sokszor kezdő, ahhoz képest h U bronzos....
mondjuk abból a csapatból azért érdekes, hogy sehol senki nem tudott alkotni a csapatában az NBIben, mivel be se fér ...de akkor hogy lett U bronz? -
#14270 Azigen. :) -
#14269 +Dudás, csak most sérült, vele együtt 6 magyar játszott volna:) -
#14268 Stieber gólpassz :) 1-0 7. perc -
#14267 *többszázmilliós -
#14266 a hülyeséget arra értettem, hogy a klub nincs pénzhiányban, és csak nem többmilliós az a bizonyos bónusz pénz. -
#14265 Én azért örülnék ha a csapat 80%-a magyar lenne, függetlenül attól, hogy elhiszem azokat a mendemondákat, hogy ezek a légiósok olcsóbbak vagy jobbak is lehetnek mint a hazai közeg. -
#14264 2. pont
pedig nem hülyeség,bevett szokás ilyen záradékokkal ámítani a játékosokat a szerződés aláírásához,és lehet irreálisan nagy casht írtak be neki,amit most ugye nem akarnak kifizetni. én simán elképzelhetőnek tartom,cask akkor lesz cumicilin kapszula,ha megsérül tájvöl -
#14263 Engem nem nagyon érdekel, hogy hány magyar játszok az aktuális bajnok/bajnokesélyes csapatban, ha nemzetközileg megállják a helyüket. -
#14262 Őszintén megmondom Hídvéginek tavaly jó ha volt 2 jó meccse. A posztján amúgy is eddig Horváth G. játszott, tegnap a Pécs ellen meg a Hector Sanches Cabrera.
A Tujvel vs. Bozovic témára nem tudok neked mit mondani, mert nem vagyok bennfentes. Pletykák szerint
1. el akarjuk adni vagy már el is adtuk, és a transzferig nehogy megsérüljön azért nem ő véd,
2. benne van a szerződésében, hogy bizonyos meccs lejátszása után nagy prémiumot kap, és ezért nem játszik (szvsz ez hülyeség)
De ezeket csak a lelátói pletykák alapján írom. Ha tényleg el akarnánk adni Bozovicot, akkor Tujvelen kívül nem lenne normális cserekapusunk, mivel Sebők Zsolti nem kellett nekünk.
-
#14261 A győri bajnokavatásnak különösen örülnék hiszen az egyik "legmagyarabb" csapat a mezőnyben.
Stevanovic 6
Babic 6
Fehér 6
Djordjevic 6
Völgyi 6
Pilibaitis 6
Trajkovic 5
(Tokody, 56.) 5
Ji-Paraná 5
(Windecker, 68.) 5
Koltai 6
Aleksidze 6
(Ahjupera, 77.) 0
Dinjar 5 -
Grenzjager #14260 s lenne egy kérdésem, az simán belefér Magyarországon, hogy Hidvégi fiatal magyar hátvéd helyett inkább Uruguayból hoznak brazil.... de miért a láma Tujvel véd Bozsovics helyett? Utóbbi azért crnagorác válogatott. -
#14259 van egy régi székely mondás, ha az összes fordulóban nyersz, 99%, hogy bajnok leszel -
#14258 Ha így folytatják márciusig, egy két X-szel meg vereséggel, tavasz elején bajnokavatás lesz az NB1-ben. -
#14257 ejj nagyon megy a győr,és a loki,ha 10 forduló után is még ott tudnak lenni a zöldek,akkor komoly bajnokesélyesekké léphetnek elő -
#14256 Siófokon világcsúcs, Melczer 40 perc alatt mesterhármas, és mindhárom gól tizenegyesből!:D -
#14255 köszi a videót! -
Grenzjager #14254 így érthető a rendszabályozás -
#14253 Nem azért nem játszatta, mert Sousa szerint gyengébb mint a többiek, hanem mert lenyilatkozta, hogy minél előbb menni akar - a te szavaiddal élve - az "állam csapatából". Ugyanekkor volt, hogy Liptáktól elvette a CSK szalagot is. Micsoda véletlen, nem gondolod? -
#14252 +rezes is -
Grenzjager #14251 valakinek gólt is kell fejelni ha már ennyire de ennyire jók ezek a spanyolok :))))))))) mondjuk Szuzi is rájött hogy talán befér az állam csapatába Elek, nem csak a válogatottba :) -
karajjj #14250 bocs, fejelte -
karajjj #14249 látod, még gólt is rúgott -
Grenzjager #14248 Elek, a magyar válogatott játékos kezdő a Videotonban
juhhhéj :))))
-
Grenzjager #14247 a boszniai szerb Sztevo Nikolics nagyon jó,
főleg ha formába lendülne, mert ennél többet tud ám.
-
#14246 Lombard FC Pápa-Debrecen 0-2
-
#14245 kulcsár szintén..
kár, pedig most loki nyeri bajnokságot megint szerintem és bl-ben ők nagyon kellenének -
#14244 gólpasszt adott. -
#14243 És Hajnal is kezdő a Stuttgart-Leverkusen meccsen -
karajjj #14242 Buzsáky kezdő az Everton ellen -
#14241 eldobta a vödröt:DDD
ez a Bódi gyerek nem sokáig marad a lokiban, vele is kasználnak egy szép összeget. -
karajjj #14240 vébergyurit láttátok? :DDDDDDDDDDDDDD