32945
Magyar Foci
  • ressy14
    mennyit?
  • Effe88
    nyertél:DD::D
  • passatgt
    ja és mindkét gól 11-es...
  • passatgt
    ZTE - Vasas 1-1

:DDD
  • bakkerman
    előbb odakapcsoltam és full szárazság volt,pedig zala megyében óriási viharok vannak/voltak
  • Redmer
    Ez inkább vízilabda meccs
    Mármint nem az eredményt nézve.
  • ressy14
    Most kezdődött el a Zete-Vasas örökrangadó (ha úgy tetszik kiesési rangadó ). Lemerném fogadni, hogy összebeszéltek és egy X-re lehozzák, csakhogy végre Zalába is jusson már egy pont.
  • [HUN]FaTaL
    Ja, nem tudtam, hogy magyar meccs is van ma. :D

A port.hu szerint nem.
  • karajjj
    ezt
  • passatgt
    Siófok - Videoton
  • [HUN]FaTaL
    Milyen meccset?
  • karajjj
    sehol nem közvetítik a meccset?
  • Láma!
    Gallardo:D

ő azért letett valamit az asztalra felnőtt játékosként, nem ez a U13-as korosztályban ő volt a mezőny legjobbja 2-szer :D
  • LasDen #14226
    Luque v Gallardo??? :D
  • Láma!
    igen... sajnos nagyon kevés olyan igazolás van aki megérdemli az ilyen főcímeket...

de pl ilyen most a dióknál a spanyol csávó (nem jut eszembe a neve) vagy nálunk Otten, és talán leginkább Heinz...
  • bakkerman
    több sztárcsapat is figyelte, a Real Madrid, a Villarreal és a Manchester City

imádom az ilyen nso féle szenzációhajhász írásokat,ha meg 30 meccs alatt csak két gólt tudna lőni,akkor meg ellenne könyvelve szerb sokadosztályú kutyaütőnek. ez az nso mindig úgy próbálja beállítani ezeket a külföldi igazolásokat mintha most akkor 5 szinttel feljebb emelkedne ez a szar NB1,pedig ezek is csak só a szarra...amikor brandaot is leigazolta vidi,az nson főcím: VOLT VÖRÖS ÖRDÖG A VIDIBEN...jah,edzegetett párat
  • passatgt
    DVSC: a Genoától szerződtethetnek 20 éves szerb válogatott csatárt

Alekszics többszörös szerb utánpótlás-válogatott volt, 17 évesen, 2008-ban Lengyelország ellen a felnőtt válogatottban is bemutatkozott, több sztárcsapat is figyelte, a Real Madrid, a Villarreal és a Manchester City is, ezután azonban megtört a pályafutása.

Szerintem jó igazolás lesz, picit felpörög itt a gyengébb ligában, nyáron meg eligazolja valami holland vagy akármilyen nagycsapat jópénzért:)
  • karajjj
    urbán flóri már a vasasnál lett alistenfasza
  • Láma!
    közvetlenül Urbán Flóri és Véber Zsuzsi mögött a 3. helyen szerepel:D
  • Effe88
    bebaszna:D:D
  • LasDen #14219
    mészöly neve fel sem merült a fradinál??? :DD
  • dave9004
    örüljetek, nálunk valami vak lett az edző (kiestünk)
  • banok
    Én meg a Zuckerberg... XDD
    Lipcsei kevés még a Fradi kispadra.
  • geo91
    pff... :D
  • Láma!
    Tóth Bence meg a magyar Messi
  • ressy14
    Ő lehetne az új Guardiola :D
  • Láma!
    Állítólag László Csaba- Lipcsei kettős lett volna... szal nme lepődnék meg... de nem hiszem hogy oda merik adni neki a nagycsapatot...
  • Solt
    Erre megy ki a játék szerintem... "Látjátok, mi akartuk László Csabát, de nincs rá pénz. Szarul állunk, oldjuk meg házon belül... így legalább a Fradi szív is doboghat"
  • karajjj
    legyen lipcseipeti
  • geo91
    hát annak kurva sok értelme lenne :D
  • Narxis
    Csank-Prukner cserét érzek a levegőben.
  • Láma!
    "- Tárgyaltam a Fradi vezetőivel de egyelőre nincs egyezség. A vezetők korrektek voltak, de vannak dolgok amiben nem egyeznek az álláspontok. Valamikor biztosan leszek a Fradi edzője, de az nem biztos, hogy most lesz."

valoban ugy tünik...
  • kritttt
    László Csabát a kedves fradi szurkolók egyszer már elzavarták a csapattól. Szerintem HA tényleg jön ez az új románc se lesz hosszú életű.
  • Gabe18
    Hát ha ezen múlik, most se jön...
  • passatgt
    köszönjük a részvételt
  • zico87
    tök8 ki kerül a fradihoz Mourinho-val se mennének sokra...legolcsóbb ha kimenek a déli pályaudvar környékére keresnek egy hajléktalant megkérdik akarsz a fradi edzője lenni ? Igaz szerintem így is 10-ből 9 nemet fog mondani
  • Láma!
    „Mindig is hangsúlyoztam, hogy a Ferencváros érzelmileg milyen közel áll hozzám. Egyébként is, pluszban az ott már eltöltött időszaknak köszönhetően. Amennyiben a csapatnál az általam felállított feltételek megvalósulnak, úgy nagy örömmel dolgozom újra a zöld-fehérekkel.”

Prukner előtt is szóba került a neve és akkor azért nem jött mert nem kapott elég pénzt (semennyit) igazolni, így nem tudta garantálni a csapat jó szereplését.

• bakkerman
    lászló csaba jó lenne a fradihoz,csak sajna ahol eddig ő dolgozott,ott (viszonylag) rendezett anyagiak voltak,pláne a hearts-nél,minden szép,jó,balhémentes,és most belecsöppene újra ebbe a fostenger magyar fociba,lehet besokalna
  • ressy14
    Én meg azt hallottam, hogyha Mourinho nem nyeri meg a szuperkupát a Reallal, akkor szívesen dolgozna a Fradinál, bennfentestől hallottam.
  • paly90
    Tököli pedig kérte a KTE vezetőségétől h eligazolhasson, amit engedélyeztek számára.
    lehet h Fradi lesz belőle:)
    László Csaba pedig azt nyilatkozta, h megkeresték a Fraditól, ő az egyik jelölt, a délután folyamán már leülnek tárgyalni