Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
mostanában a legviccesebb húzása az ns-nek a Larsson-Carew-Videoton "kamuhármas" cikke...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kaplan
Úgy is van, végre valaki a nyílt médiába is állást foglal az NS minõségérõl.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
aztarohadt 😊)

LasDen
akkó nincs utánpótlás....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

van most is normális utánpótlás, real-t, milan-t simán elverik, csak csak 20-23 éves koruk közt visszafejlõdnek valamiért :S
LasDen
még a végén lesz normális utánpótlása az országnak?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vmvr
és most már ott van a vidi is a puskás akadémiával

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

zaki
hát szvsz a legjobb az MTK-é.
jaja, meg Honvéd+Fradi

Gunnersboy
Honvéd, MTK, mindkettõ akadémiát mûködtet

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasDen
MTK 😄

szucsy89
kérdés:

budapesti csapatok közül melyiknek a legjobb az utánpótlása?

vagy soroljatok már pár csapatot amelyiknek kiemelkedõ
Matthew Prosac
Norvég Kupa, Odd Grenland - Mjondalen félidõben 4-1 ebbõl Kovács 2-t lõtt.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok
Paraguay

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LSSAHPAUL
Alkatára nézve max paragvayban lehet számára jövö. Máshol csak sérülés vár rá sajnos.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LasDen
nah ezaz ahove nem kellene mennie.....

Mint arról beszámoltunk, nem csak Angliából, de lapértesülések szerint Olaszországból is érdeklõdnek Fülöp Márton iránt. A Sunderland Echo szerint a magyar válogatott kapus egyik lehetõsége a Manchester City lehet, ahol cserekapusként számolnának a tavaszi kölcsönjátéka során meggyõzõ teljesítményt nyújtó hálóõrrel.
bakkerman
hogy aztán a következõ edzõ megint kölcsönbe adja valahova,mer õ még a nevét se hallotta a mi Némethünknek :/

polluxware
6:1 <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

hátha megragad...

Németh Krisztiánt visszarendelte a Liverpool

Mint ismeretes, az elmúlt héten komoly változások történtek Liverpoolban, ahonnan viharos gyorsasággal távozott Rafa Benitez és komplett stábja. Egyelõre nem tudni, hogy ki veszi át a spanyol tréner szerepét Melwoodon, de információink szerint az már eldõlt, hogy magyar játékosa biztosan lesz az elsõ edzésnapon Benitez utódjának, ugyanis a Liverpool hivatalos levélben rendelte vissza Liverpoolba Németh Krisztiánt.
kraawz

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Cabell
Nagyon helyes.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

na azért a SportTV-n szépen kielemezték Puhl Sanyival, és volt nagy WTF, hogy ez bizony mi a lóf*sz volt, mert õk sem láttak még ilyet
Cabell
Megjegyzem, hogy máshol sem lehet ez másképp, csak az a különbség, hogy a magyarok ezt csak ilyen balfasz-feltünõ módon képesek ûzni, hogy a bíró fél perccel késõbb egy támadás közepén lefújja a meccset, míg máshol csak 100 évente egyszer van egy jelentõsebb bundabotrány, aztán kész.

Cabell
A sajtó és az egyebek pedig azért nem foglalkoznak vele, mert õk is ugyanúgy valószínûleg beavatott tagjai a hasonló eseteknek, és egyszerûen "nem foglalkozhatnak vele".

Cabell
Legalább a többség itt nem próbálja meg kimagyarázni a lehetetlent.

Bár szerintem a "hiba a bíró részérõl" nem találó a helyzetre, mert olyan nincs, hogy a spori elnézi az idõt. Fél perc az nem 3 másodperc ide-oda, az alatt bármi történhet, fõleg, mikor támadásban van egy csapat.

Egyértelmûen szándékosság volt a dologban, undorító...nyilván elkerekedne a szemünk, ha mindenrõl tudnánk ami a foci világában történik a fû alatt, de ilyen nyilvánvalóan...szánalmas..

amikor felharsant a bíró sípja, pont a vidijátékosnak passzolt a gyõri védõ, tehát mikor megkapta a labdát és indulhatott volna, akkor fújta le
gumikacsa
Hohó, álljunk már meg egy szóra gyerekek... Miféle vidi támadás? Én láttam a meccset, és a labda a kaputól kifelé tartott egy gyõri lábáról, amikor felharsant a bíró sípja. Ha jól megnézed a #9633 belinkelt videót, amikor a vidi játékosa visszarúgja a labdát a csatár felé, a gyõrieknek már javában lendül a keze az ünnepléshez.

Az viszont tény és való, hogy elég sportszerûtlen volt Sanyitól lefújni a meccset, fél percel elõbb. Remélem, azért legalább jól elpáholták 😛

Mellesleg megjegyzem, a Debrecennek szurkoltam, bár így csalódott vagyok. Annak a csapatnak, amelyik valamit kezdeni akar a bl-ben, ebben a bajnokságban csont nélkül kellene végigmenni. Na majd egyszer a Fradi...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Matthew Prosac
elõre leszögezem, hogy egyik csapatnak sem drukkolok, de azért tényleg ne ferdítsük a dolgokat. Tény: elõbb fújra le a mecccset, mint kellett volna és ez azért szép nagy köcsögség, de tény: mikor a srác belõtte, a Gyõr védõi már nem a lasztival foglalkoztak, mert addigra a bíró már lefújta a meccset. nézd meg a mozgásukat, a hátul állók nem is lépnek ki, nem is támadják, mert már harsan a sípszó. tehát azért az erõs, hogy gólba tartó labdánál fújra le, de tény hogy támadás közben.
emlékszem egy AEK Athén - Real Madrid meccsre (vagy fordított pályaválasztás) ami ebben a témában tényleg vitte a pálmát: a görög srác egy az egyben lépett volna ki és vitte volna kapura egészen a félpálya közepérõl, de a bíró lefújta a kiugrás pillanatában, mert lejárt a jelzett x perc hosszabbítás... és nem volt les.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kaplan
"ugyanúgy elvetõdött a védõk úgyanúgy már "verve" voltak." A videó alapján úgy tûnik, hogy õk azért vetõdtek össze-vissza idióta módon mert orgazmus közeli állapotba kerültek a harmadik hely megszerzése miatt. De én csak a hetvenötödik percig láttam a mérkõzést szóval nem akarok okoskodni csak azt mondom ami a videón látszik.

Amúgy pedig, szerintem jobban járt a Vidi ezzel a második hellyel meg az EL selejtezõvel. Elõbb ott mutassák meg, hogy nemzetközi szinten is számba vehetõek. Mert mint tudjuk egy NB1 elsõség semmire nem garancia. Lásd : MTK.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Érdekes, megnéztem még egyszer, és nekem úgy tûnik, a védõk már nem is futottak, miután átvette a labdát. Szerintem az ember hajlamos elfogultan látni a dolgot, ha a saját csapatáról van szó. Nekem nagyjából mindegy, hogy ki nyert, bár igaz, a Loki legalább kiemelt lesz a 2. fordulóban. Ennyiben elõnyös ez mindannyiunknak.
LSSAHPAUL
Nézd meg jobban, semmit nem befolyásolt hogy lefújta, a kapus ugyanúgy elvetõdött a védõk úgyanúgy már "verve" voltak.
Engem nem az zavar hogy csaltak mert magyarországon minden téren csalnak, fociban meg pláne hanem az zavar hogy se a média se senki nem foglalkozik azzal hogy elcsalták a magyar bajnoki címet.

Mor3llo
De hát bement a labda könyörgöm<#rinya>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nem, egyetértek veled, hogy nem volt szép dolog, egyértelmûen hiba volt a bíró részérõl. Csak azt mondom, hogy azért nem ennyire egyértelmû a csalás, hogy a kapura lövés közben fújta le a meccset. Nagy valószínûséggel nem lett volna abból gól.
Mor3llo
Tehát akkor szabályos, erkölcsös dolog lefújni egy Vidi támadásnál a hosszabbítás háromnegyedénél a meccset? Jah, oké.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ezen a videón is szépen látszik a dolog: )
Nem a lövés közben fújta le, hanem elõtte, a lövés elõtt pedig a gyõriek már ünnepeltek: ) Ne ferdítsük a tényeket: )
Mor3llo
KÖNYÖRGÖM!

http://www.youtube.com/watch?v=8cFsj11TcYE

Itt a videó, nézd meg szépen! 91:30-nál, egy kapuratartó lövésnél(AMI BEVÁGÓDOTT A HOSSZÚBA!) a bíró lefújja a meccset?! Úgy, hogy 2 perc hosszabbítást jelzett?!

bakkerman
és az alatt a fél perc alatt,szerintetek lõtt volna gólt a Vidi?? kétlem...a második félidõben,úgy a 65-70. perctõl kezdve leeresztettek,nekem ezt mondta fater,mer õ meg azt a meccset nézte...jó,csalás,oké,de hát na...érdek,pénz sb...

Mor3llo
Egyértelmû csalás. Persze a média kussol errõl, mindenki a drága Lokika seggét nyaldossa.

Cabell
Le. Fél perc volt még vissza a meccsbõl, a srác rálõtte a labdát, elég jól szállt a laszti, és lövés közben a bíró lefúfjta a meccset. A labda pedig bement...

1 mondat erre:

Ilyen nyilvánvaló csalást...

Cabell
Szerintem ez nem igazán kapcsolódott az aktuális témához...

bakkerman
am a magyar bajnokságok történetében elõször fordult elõ,hogy nincs pesti csapat a dobogón 😊 azért látszik,csak el indult valami,jó irányba!!

bakkerman
lemaradtam valamirõl? milyen beavatás,vagy mi történt a vidi meccsen?? :S én csak a Loki meccset néztem,nem kapcsolgattam

Tyler1
Sebes Gusztáv, a legendás magyar Aranycsapat néhai edzõje és szövetségi kapitánya lett minden idõk harmadik legnagyobb fociedzõje a Los Angeles Times összeállításában

kár hogy 54 óta semmit sem tudunk felmutatni foci téren. én mindig tiszteltem Puskást és az arany 11-et, de meddig lesz bõr a pofánkon rájuk hivatkozni foci témában? szeressük már azt amink most van b*ssza meg - Dzsudzsák, Gera, Szabics, stb... jó holvannak õk a "nagyokhoz" képest, de ne a múltban éljünk már könyörgöm.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Cabell
de, az indexen azért van egy mondat.

Cabell
Az NSO-n szó sincs róla. Annyi a szalagcím, meg úgy durván a szöveg is, hogy "bajnok a DVSC".

Õk is szépen be vannak ebbe avatva, és nem írhatnak róla, és fogadok, hogy az amúgy mindent kritizáló indexen sincs az esetrõl semmi.

A TV-ben is szépen hallgatnak majd errõl, a szerencsétlen szurkolóknak meg marad az értetlenkedés.

A sport1en a kommentátor azért mondott valamit a dologról?

LSSAHPAUL
Én csak azt nem értem hogy nem lesz komolyabb cirkusz belõle... mindenki vak vagy ez normális már ebben az országban?
Amúgy grat a lokinak, amikor Debrecenben elverte a Vidit kb 2 hete akkor megmutatta hogy picivel jobb csapat.

bakkerman
bajnokcsapat 😊 a játék lófaszt se ért,de a Vidi se tett többet a gyõzelemért 😊 a Gyõrnek respeckt a 3. helyért,Pintér Atika nem rossz edzõ,mehetne az Interbe JM helyére