32945
Magyar Foci
-
#14319 és a meccsen (mármint a büntetőpárbaj előtti részén :D) is jók voltak mindketten!
Dani ha kell szerel, indít, lő. Igaz, kapura tegnap nem volt annyira veszélyes, de csapata egyik legjobbja volt így is.
Köteles is magabiztos volt, nagyokat fogott, a gólról szerintem nem tehetett, noha jobb helyezkedéssel védhető lett volna, de kaptak már nevesebb kapusok is ilyet, nem hibáztatható érte. És látszott a védések után, főleg a tizenegyeseknél, hogy ezer fokon lángol belül! Hatalmas akarással játszott! -
#14318 Amikor hajdú b. Végén mondta, hogy köszönjük ámásá, ott beszartam:D (amasha-emese) -
geo91 #14317 -
#14316 Köteles fötáblára vitte a Genket!
2 tizit fogott a büntetöpárbajban, Tözsér a sajátját belötte. -
#14315 ez a campos olyan mint a magyar edzők csak többet kér....ezt is mindenhonnan kibasszák idő előtt... -
commissioner #14314 Az pont jó lenne a fradinak! Én bízom szúzában. Jó edző, csak lassan törnek be a lovai! :) -
geo91 #14313 szúza #2 -
#14312 Csapaton belüli széthúzás oka, hogy nincs pénz. -
karajjj #14311 hát a szokásos beltenyészetből ő lenne talán most a leghasználhatóbb :D -
#14310 A csapaton belüli széthúzást kellett volna megakadályoznia és akkor idén is a dobogóért harcolnának, nem a felsőházért. -
#14309 Te a normális alatt mit értettél?
Én inkább Mészöly Gézukát ajánlanám, neki is biztos örülnének BP zöld részén. -
#14308 Mert gyengék voltak a többiek, főleg a Loki és az leginkább Prukner érdeme, akárki akármit mond Prukner jó edző. -
#14307 Tavaly egy 3. helyet valahogy összehoztak, az a keret se volt sokkal erősebb. -
karajjj #14306 pintér :D -
#14305 A fradinak nem edző kellene hanem játékosok, minimum 4-5. Csak ugye ha az van kiadva utasításnak, hogy csak ingyen igazolható jöhet akkor olyan is lesz... azért annyira nem szar az nb1, hogy ilyen játékosokkal középcsapat lehet, talán bent tud maradni de nagy csodákat nem várnék a helyükben. Amikor ilyen Junior félék kezdőben kapnak helyet...akkor ott milyen lehet a kispad? -
#14304 Én inkább egy ex-San marinoi válogatottat hoznék ide, aki többek között edzősködött a luxemburgi 3-ad osztályban...
De őszintén megmondom egy normális edzőt sem tudnék mondani akivel jól járnának és elérhető nekik. -
Grenzjager #14303 lolka-bolka -
commissioner #14302 FTC: a Real Madridot is megjárt brazil edző szívesen leülne a kispadra -
karajjj #14301 ennyi információ van róla -
Grenzjager #14300 kié az ingatlan? a Hidegkúti Stadion s a hozzá tartozó edzőpályák?
kié az Sándor Károly MTK Akadémia?
akkor lehet hogy a Várszegi már csak a Fradi kereskedelmi jogaiban érdekelt. -
karajjj #14299 tulajdonjogok mától:
40 % - MTK SE (elnök: Dr. Deutsch Tamás)
30 % - MTK Hungária FC (elnök: Bukor Ferenc)
20 % - Domonyai László (az MTK Budapest Zrt. vezérigazgatója)
10% Tamási Zsolt (a Sándor Károly Akadémia igazgatója) -
karajjj #14298 Az MTK labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette: Várszegi Gábor és a Fotex-csoport 16 év után új tulajdonosoknak adta át a magyar labdarúgás második legeredményesebb együttesét. -
Grenzjager #14297 magyarul semmi sem biztos, és az gyanús ami nem gyanús...
szép történet lesz -
#14296 aha, és továbbra is azt mondom, simán meg lehetett beszélve.
persze lehet hogy nem, nem tudhatjuk, de mégis csak Rajcziról van szó... -
karajjj #14295 nézted a videót? -
#14294 meg lehet ám azt beszélni a kapussal hogy merre vetödjön... és odarúgni a kezéhez nem nagy kunszt...:) -
karajjj #14293 hát azért direkt úgy elbaszni nem lehet szerintem, mert nagyban benne volt a kapus is, ha fölé küldte volna, akkor aztmondom, hogy igen, de így fura azért -
#14292 magyarán direkt baszta el a büntetőt ezzel beütve az utolsó szöget gézuka újpesti koporsójára. magyarország 2011 -
Grenzjager #14291 az a kár, hogy -ő nyilatkozta - nem szeret futni (fusson a labda:P), meg kapura lőni, hozzánk bármelyik poszton bevethető lenne, s több lenne a néző is, mert csinos és helyes lány. -
geo91 #14290 már láttam, nagyon durván nyomja! maxi respekt! -
Grenzjager #14289 Freestyle football világbajnokság, Prága
nők
világbajnok:
SZÁSZ KITTI :)))
-
#14288 semmi xtra csak ugye köztudott hogy ferguson hamarosan visszavonul és mészölyt szeretné utódjának a unitednél -
Grenzjager #14287 Lipcsei kimegy, és megtekint személyesen pár edzést, neki van ugye a portugál pontakt. Ez tény és igaz, semmi több.
Mészöly meg... Mészöly meg nemtom... :) -
#14286 még Mészöly Gíí...:D
"Egyelőre nem foglalkoztat konkrét munka, kicsit kivárok, és szeretném feldolgozni a mostani helyzetet, valamint külföldön képezni magam, van is egy meghívásom Manchesterből, a Unitednél és a Citynél is várnak."
am ez hoggy megy??, lipcseinél is olvastam hogy őt mourinho várja...kimegy az edzésekre és néz mit hogy?? :D -
#14285 Nem meglepő, Rajczi Petikét nem kell bemutatni senkinek, dobogós helye van a favágók csarnokában.
Am. Mészöly meg beperelte az Újpest FC-t. :D -
paly90 #14284 Mészöly G. Rajczi Petikéről
elég érdekes....mindig is utáltam, de ezek után el kéne tiltani a focitól..és sajnos nagyon sok ilyen "focista" van kis hazánkban -
Grenzjager #14283 Présinger, Gosztonyi, Dudás, Balajti, TóthB
bennük sokkal de sokkal több van, mint amennyi lehetőséget kaptak/nak klubjukban -
#14282 nem -
karajjj #14281 Lázár Pali nem volt a vb-n? -
#14280 igen, ezt mondom én is, az idősebb játszott, de mindkettő ott volt a keretben. hogy a fiatalabb mennyi lehetőséghez jutott, arra nem emlékszem, viszont hogy ne legyen teljesen off, onnan indult ugye a dolog, hogy náluk és náluk mennyi embert építettek be az U20-as csapatból.
míg nálunk egyedül Koman, és nagyritkán Németh játszik, addig náluk már Inkoom, Ayew, és Adiyiah is fontos szerepet kaptak a felnőtt VB-n.