Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
hát akkor gyanítom Lencsének ennyi volt vidi mezben 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

passatgt
Vidi meg most kinézett magának egy portugál 1. osztályban játszó csatárt:

LasDen
jókor reklámozol 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fogadj a VB-re te is!

http://bet-at-home.5mp.eu/web.php?a=bet-at-home
kuzco007
plíííz streamet😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

tud valaki streamet a délutáni meccsek közül bármelyikre?
még nem igazolta le
passatgt
Fradi meg leigazolta a Roda kapusát

Halkan jegyzem meg, hogy ez már a 3. olyan igazolás itt nálunk, amik nyugateuból jöttek, és baromi nagy erõsítések😊

Alakul ez a magyar foci szép lassan

A holnapi Gyõr meccset adja vmelyik TV vagy lesz stream?

LasDen
de gondolom az olcsóbb....😄 de biztos van játékos, aki azért hasznosnak mutatkozott 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jéééé:o

lehet igazolni normális ligából, nem no-name vad elefántcsontparti embert is ...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

passatgt
teljesen jó, finn, svéd 1. osztályban játszott csak szinte

passatgt
jó korban vannak amúgy

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LasDen
nah akkor télleg nem tûnnek rossz igazolásoknak....de gondolom nem is voltak occók...😄

passatgt
elõbb 7 évet lehúzot mantud-ben(2. csapattal, 1 meccset játszott a felnõtteknél is és megválasztották egyszer a legjobb ifinek a cspatonbelül, szóval nem rossz)

a másodikról sokat nem tudok, de a neve ismerõs, szóval õ is jó szerintem😊

LasDen
igen?? 😄

passatgt
a vidi igazolt 2 értelmes játékost, Bojan Djordjic és Martin Kayongo-Mutumba

McFrost
Csütörtökön jelentette be az Újpest FC, hogy Heffler Tiborral három évre szóló szerzõdésrõl állapodtak meg, szóban. A játékos errõl már korábban, szerdán megállapodott a klub vezetõségével, és másnap reggel megjelent az elsõ edzésen.
Bár tudtam a csapat körüli gazdasági problémákról – emlékszik vissza Heffler -, de ekkor derült ki számomra, hogy ezek milyen mértékûek. 17 éves korom óta magamnak kell meghoznom a döntéseimet, és nem vagyok abban a helyzetben, hogy esetleg hosszabbtávon egy ilyen fajta bizonytalanságot vállalni tudjak. Az pedig nem fedi a valóságot, hogy indoklás nélkül jöttem volna el a Megyeri útról, hiszen másnap reggel tájékoztattam errõl a vezetõséget. Elmondtam az aggályaimat, amelyekre nem kaptam garanciákat, és ezért döntöttem a távozás mellett. Amennyiben ezzel megbántottam bárkit, aki valamilyen formában kötõdik az Újpesthez, elnézést kérek tõlük. Ezzel lezártnak tekintem a történteket, többet errõl nem kívánok nyilatkozni.
A 23 éves játékos, aki eddig hat évet töltött el Pakson, újabb három évre kötelezte el magát.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

itt tényleg csak azon múlik, hogy az UEFA részérõl mit fognak mondani
Matthew Prosac
most olvastam a cikket az nso-n. itt valami bûzlik... ha az uefa megerõsíti egy közelményben, hogy tényleg ezért tiltották el õket, akkor viszont nem tudok mást mondani, mint hogy szánalmas és vérlázító. várjuk meg a végét.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

McFrost
Benne van ez is meg az is hogy sportpolitikában qrvára le vagyunk nézve minden téren!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

durva azért, de tuti, hogy nem mondanak el mindent errõl, mert ártatlanul nem tiltanák el õket évekre
McFrost
Olvastam, túl súlyos ez az ügy nekem.....

McFrost
Állítólag a lilák játékosai állnak az ügy hátterében, ugyanis hónapok óta nincs fizu és sztrájkolni fognak vagy valami hasonló és ezt közölték Hefflerrel, meg hogy semmi jóra ne számítson, se játék se lé nem lesz. Ö meg összepakolt és csá.

valami ilyesmi van, de volt már ilyen Révész Attilás korszakban betett pénzt a csapatba majd átvette a vezetõedzõ szerepét..
de a vezetõség úgy néz ki marad.. szóval nekünk szurkolóknak megint szar idényünk lesz mondhatni semmilyen.

Hallom nálatok a Szparinál az egyik tulajdonos lett a vezetõedzõ, ez igaz?

LasDen
asszimilálódnak...ennyi....szlovákok olyanok mint a borg 😄

Nyitrán sajnos egyre kevesebb a magyar, 1910 ben még több magyar élt ott mint szlovák, sajnos mára minden megváltozott... és az úgynevezett ("szlovákia")felvidék 4. legnagyobb városa

jogos, na de majd ha közeledik a meccs, biztos valamelyik újság utána jár, hogy mennyi a magyar, már kíváncsi lettem 😄
most nézem én is, aki keresztnevében "hosszú ékezetet használ az o betûn" pl valszeg magyar. Meg akinél "sz" és "á" betû is van a vezetéknevében.
Nyitra keret

de jó példa, ott van a Szkukalek Igor ...semmi köze a szlováksághoz például, tehát pusztán névbõl kiindulni se szabad.
(de példának írhatom Zoran Kunticsot, aki vajdasági horvát és nem szerb pl, õ sokác)

5 vagy 6 magyar nevû játékost láttam ránézésre, nem tudom, hogy abból ki a "szlovák" és ki nem
250 milka volt belõle uniós pályázat, a többi saját
Az AUDI tett be valamennyit?

Nyitrán csak egy magyar van tudtommal a rimaszombati Rák Róbert, azért ennél jobb az arány az ETO-nál😊

De nézhetjük úgyis hogy Gyõrben erõsen kevesebb a szlovák mint a Nyitrában 😊😊😊😊😊

Mondjuk nem semmi lóvéja van Tarsolynak, minden állami és önkormányzati segítség nélkül 50Md FT-ból felhúzta az egész ETO-Parkot.

Szal egyértelmû HAJRÁ ETO 😊

championship*

ha lenne pénze a sheffield sem champion shippes lenne.

Lásd a "múltkori" Orbán lila-kormány Újpestre vezényelte a Szerencsejáték Rt-t, a Magyar Postát és a Magyar Fejlesztési Hitelbankot. Viktor mondhatni röviden egy fejér megyei lila vérû - s ezt nem csak én Fradista mondom. De állítólag a lilákat megmenti a csõdtõl (mert az Újpest anyagilag nagyon nagyon ramatyul van), hozzánk meg a Fradihoz állítólag (!!) a plázás Demján érkezés várható mint társ, befektetõ mert hogy az angolnak sincs pénze. A Fradinak jelenleg egy Oláh Lóri megvásárlása is anyagi gondot jelent. Az õsi római mondás szerint "Cirkuszt és kenyeret a népnek" - ez egy jó alapja a politikának. Kirakat csapatnak pedig ott van a Debrecen.

Mor3llo
Csak megjegyeztem😊 baj?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

a Nyitrának kb annyi magyar játékosa van, mint a Gyõrnek 😄
passatgt
és?😊

Mor3llo
Hogy nyomja pénzzel a mostani rezsim a Vidit😮

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

banok
A Levadiát és a Tiranát verni kellene. A Nyitra viszont qrva necces pláne a magyar-szlovák ellentét miatt kérdéses, hogy milyen lesz a mérkõzés légköre.

A Maribort ennek az erõsödõ Vidinek ki kéne ütnie.
Egyébként a MOL gyémántfokozatú támogatója lett a Videotonnak.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mor3llo
ZTE-nek sajna legkésõbb az Utrechtnél pápá:S

Pedig csak a Fradi, ezenfelül szimpi még a ZTE...

s tovább jutás esetén a Gyõr kazah ellenfelet kap (agyrém... mit keresnek ezek az úgynevezett európai szövetségben, mert földrajzilag ??...)

a ZTE meg az FC Utrecht-et kapná.

Vidi - Maribor
Loki - Levadia
Tirana - ZTE
Nyitra - Gyõr