Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://bet-at-home.5mp.eu/web.php?a=bet-at-home
Halkan jegyzem meg, hogy ez már a 3. olyan igazolás itt nálunk, amik nyugateuból jöttek, és baromi nagy erõsítések😊
Alakul ez a magyar foci szép lassan
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
lehet igazolni normális ligából, nem no-name vad elefántcsontparti embert is ...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
a másodikról sokat nem tudok, de a neve ismerõs, szóval õ is jó szerintem😊
Bár tudtam a csapat körüli gazdasági problémákról – emlékszik vissza Heffler -, de ekkor derült ki számomra, hogy ezek milyen mértékûek. 17 éves korom óta magamnak kell meghoznom a döntéseimet, és nem vagyok abban a helyzetben, hogy esetleg hosszabbtávon egy ilyen fajta bizonytalanságot vállalni tudjak. Az pedig nem fedi a valóságot, hogy indoklás nélkül jöttem volna el a Megyeri útról, hiszen másnap reggel tájékoztattam errõl a vezetõséget. Elmondtam az aggályaimat, amelyekre nem kaptam garanciákat, és ezért döntöttem a távozás mellett. Amennyiben ezzel megbántottam bárkit, aki valamilyen formában kötõdik az Újpesthez, elnézést kérek tõlük. Ezzel lezártnak tekintem a történteket, többet errõl nem kívánok nyilatkozni.
A 23 éves játékos, aki eddig hat évet töltött el Pakson, újabb három évre kötelezte el magát.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
de a vezetõség úgy néz ki marad.. szóval nekünk szurkolóknak megint szar idényünk lesz mondhatni semmilyen.
Nyitra keret
de jó példa, ott van a Szkukalek Igor ...semmi köze a szlováksághoz például, tehát pusztán névbõl kiindulni se szabad.
(de példának írhatom Zoran Kunticsot, aki vajdasági horvát és nem szerb pl, õ sokác)
De nézhetjük úgyis hogy Gyõrben erõsen kevesebb a szlovák mint a Nyitrában 😊😊😊😊😊
Mondjuk nem semmi lóvéja van Tarsolynak, minden állami és önkormányzati segítség nélkül 50Md FT-ból felhúzta az egész ETO-Parkot.
Szal egyértelmû HAJRÁ ETO 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A Maribort ennek az erõsödõ Vidinek ki kéne ütnie.
Egyébként a MOL gyémántfokozatú támogatója lett a Videotonnak.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Pedig csak a Fradi, ezenfelül szimpi még a ZTE...
a ZTE meg az FC Utrecht-et kapná.
Tirana - ZTE
Nyitra - Gyõr