32945
Magyar Foci
-
#14359 zte megint szop -
Grenzjager #14358 Amúgy meg van annyi hír itt mindenféle kártya rendszerről,meg beléptetésről, kameráról, kitiltásról, 3év börtöntől....
De lényeget értsétek már meg végre! Itt bizonyos körök egyáltalán nem akarják kitiltani azokat az embereket akik bent balhéznak,és nem is fogják.Maffia az egész.
Azt gondolja valamelyikőtök hogy nem tudják az emberek ki kicsoda? Ne vicceljetek. Hangzatos szózatok egy darabig lesznek,aztán minden megy tovább a semmibe. Ahol be van minden kamerázva, balhézol egyszer (nem huszonötödzör....) elkapnak azt többet oda be nem teszed a lábad,lehetsz akármekkora fan. ennyi.Meg van oldva. Itt nem, mert Magyarországon semmi sem az mint aminek látszik.
Azt szokták mondani hogy fejétől bűzlik a hal... MLSZ
Tehát balhé volt, és lesz, média is volt és lesz.
Valakit meg kitiltanak, egy másik nem tud kimenni a meccsre, ennyi.
-
#14357 Szerintem direkt nem biztosították se a pécsieket se a vidistákat, hogy megmutathasság mekkorra fasza csávók dolgoznak mind az mlsz-ben mind a rendőrségen... -
Grenzjager #14356 és mire mentek vele??? és a Vidi-PMFC ? :)
RebBlueDev. közleményében van nogy 10 éve nem fordult elő, hogy az ellenfél tábor rendőri kíséret nélkül érkezett volna Fehérvárra. 100 előállított.
...véletlenek márpedig nincsenek.
ACAB
-
#14355 Futács Márkó -> Portsmouth
Ez érdekes, remélem nem csere lesz -
#14354 Hozzátenném, hogy Fehérváron a Pécs elleni meccset kivéve egytől-egyik túl volt biztosítva. A stadion 2 km körzetében tele volt sünikével a város. Sokszor még ilyen Kaposvár, Pápa meg MTK ellen is, teljesen értelmetlenül. De ez nem a jegyeladás hibáiból adódik, hanem a sok okos zsarunak. -
commissioner #14353 óó, "szegények", nem vállalják a túlbiztosítás kockázatát... :DDD -
#14352 pontosan.
de akkor nem hozhatna uj szabályt az MLSZ amivel megmutathatja hogy ö az úr... -
#14351 ennyi lenne a logikus. vagy esetleg nézhetnek statisztikákat, meg tendenciákat akár évekre visszamenőleg. olyan nagy ingadozás nincs szerintem...
az olyan "kiemelt kockázatú" meccseken, mint pl. FTC-UTE meg úgyis jobban oda kell figyelni, ezt is megszokhatták már. -
#14350 Nem mintha mindegy lenne, hogy 2500 vagy 3000 néző van kint. A derbyken meg megszorozzák 3-mal és kész -
#14349 állítolag igy fel tud készülni a biztonsági szolgálat és nem lesz alul/túl biztositva egy-egy meccs.... -
commissioner #14348 De most mi a pontos hivatalos magyarázat erre? Múltkor belinkeltem egy Sportgéza cikket, abban csak annyi volt, hogy "biztonsági okokra hivatkozva" nem adnak jegyet aznap. De nem láttam ennek a magyarázatát, részletesebben kifejtve sehol. Pontosan kiktől/miktől akarnak megvédeni kit/mit? Csoportosan mennek az ultrák, és feltörik a pénztárat, vagy mi? -
#14347 tudom én, de hát milyen a szurkoló...reménykedik mindig.
amikor baráti körben is sokan leszólják a válogatottat, az olyan, mintha a szívemben forgatnák a kést, pedig belül tudom én is, hogy -részben- igazuk van. legalábbis sok dologban.
bár az sem megfelelő hozzáállás, amit a másik véglet tanúsít, hogy rögtön, élből elkezdenek fikázódni, akármi is legyen... -
#14346 Nem szabad hinni a mesékben. -
Redmer #14345 "hát,jegyet azt nem árulunk, de van szotyi meg sör." Meg TV a büfében meg lehet nézni a meccset is.
MLSZ=0 Így kell fellendíteni a magyar focit!
MLSZ -
#14344 de ezzel mit akarnak elérni? merthogy ettől nem nőni fog a nézőszám, hanem csökkenni, az biztos.
Pl. Józsi bácsi megkapja hétvégére a kisunokáját, aztán elhatározza, hogy elviszi meccset nézni. kisétálnak: csókolom, egy nyugdíjast meg egy diákot kérek! - hát, jegyet azt nem árulunk, de van szotyi meg sör.
Vagy hogy?
Vagy csóri magyar átlagember egész héten dolgozik, pénztárzárásig nem tud jegyet venni, de sebaj, kimegy a meccsre, hogy megveszi helyben. Na, nem, mert az ne szurkolóbarát!
Én őszintén megmondom, nagyon reménykedtem (megint), hogy új elnök, új kapitány, új mittoménmi, majd most lesz rend! Na meg a nagy lófütty! -
#14343 az lemaradt, de jegyet nem lehet majd venni, értitek, JEGYET!!!! -
#14342 alkoholt nem lehetne venni, vagy mit? -
Grenzjager #14341 ismét szurkoló barátian gondolkodik az MLSZ.
A terv (!) szerint NBI-es labdarúgó mérkőzésre a mérkőzés napján már nem lehet sehol se venni.
A jegyet pedig mindenhol személyi ellenében lehet venni, vagyis személyesen. -
#14340 igen,ez így van. rohadt jól járt skembri,és még bezsebelhet megint egy kis aláírási casht,ha elmegy ciprusra vagy akárhova -
Grenzjager #14339 ez mondjuk off azért ide :)
de kibeszél a fizetéséről meg a prémiumról?
ALÁÍRÁSI PÉNZ!!! ami sose 3-4 havi fizu egyben, hanem több.
anyagilag jól járt, most majd talál egy ciprusi csapatot :P
Szélesi meg vagy hazajön a Debrecenbe, vagy ő is elmegy Ciprusra. -
#14338 jaja persze
azért ne gondold hogy olyan sokat kapott el se kezdődött még a bajnokság stb...
de mindegy megérdemelte jót mulattam rajta:) -
karajjj #14337 de pályára lépett már a csapatban tétmeccsen? -
Grenzjager #14336 ha azt nézed hogy megkapta a nemtom hánymillás aláírási pénzt, és már szabadon igazolható, akkor nem is szopta be annyira. -
#14335 Köteles ma írt még 3 évre alá :) -
#14334 bazdmeg:D:D:D
ezen besírok skembri hogy beszopta
kurva nagy -
Grenzjager #14333 a máltai exFradista Skembri és Szélesi szabadon igazolható, Volosz a negyedosztályba kizárva -
Grenzjager #14332 Vass, és Feczesin se lesz válogatott Egérkénél. -
commissioner #14331 [URL=http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20110823-interju-a-haladas-kozeppalyasaval-halmosi-peterrel.html]"A pesti klubok elveszítették a varázsukat" - interjú Halmosi Péterrel[/URL]
-
golvago99 #14330 na -
#14329 :D:D:D
ennyit ér itt a szakma -
#14328 na igen! Én személy szerint nagyon sajnálom Danit emiatt, mert hiába csinál bármit, ha megfeszül sem lesz válogatott...
Belgiumban játszik évek óta, csapata kulcsembere, volt csapatkapitány is. Belga bajnok, kupagyőztes, szuperkupagyőztes, mindezt a csapata motorjaként. Ráadásul most BL-be is jutottak. Ha most a következő keretbe sem kerül majd be (a svéd és moldáv meccsre már ugyebár van keret...), akkor Egervárinál már tényleg nem lehet kerettag.
Azt pedig már általánosságban, Danitól elvonatkoztatva mondom, hogy hatalmas hiba, ha személyes indokok miatt kell játékosoknak kimaradni a csapatból (főleg ha ezt idióta kifogásokkal palástolják). Ez egy brazil-spanyol-stb. csapatban még talán megoldható, de ott sem szép, de azért mi nem állunk úgy klasszisokkal, hogy ez beleférjen!
A szövetségi kapitánynak illene az esetleges problémákat megoldani, kezelni, nem pedig ezt művelni. (mondom ezt úgy, hogy tényleg tisztelem Egervárit, meg el is ismerem, örültem a kinevezésének, de ez az öröm változik már sajnos haraggá).
Egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy Tőzsért, Kötelest, Vass Ádámot, stb. mondvacsinált indokokkal tartjuk csapaton kívül (és Huszti is ide sorolható lenne, ha játszana rendszeresen, jó formában). És azzal védekezünk, hogy nem fér be, nem illik bele a taktikába... Miért? A nem fér be, az nem elfogadható, amíg nem vagyunk világverők. Addig legalább ki kellene próbálni, ilyen Luxemburgok elleni barátságos meccseken. Meg a másik oldala, hogy akkor meg Tököli befér??? Ne már! Jó játékos volt, de a "jövő csapatában" nincs helye... (Jó, tudom, a csatárposzt kényes kérdéseket vet fel).
A taktikába nem illik bele? Jó, ezt el is fogadnám, ha igaz lenne, de nem az. Sőt, még ezt azzal fokoznám, hogy azért nem feltétlenül egy taktikát kellene kőbe vésni. De nem is ez van, mert a válogatottat különböző felállásokban is láthattuk már.
Na mindegy, most ezt befejezem, mert túl hosszúra nyúlt, biztos nem is ért egyet mindenki, de ezt nem is várom el. Ez csak az én véleményem. Bővebben esetleg majd valami blogbejegyzésbe valahol. :D -
barcames #14327 mészöly nagy arcú szar! a fiát meg edzőnek nem nevezném.....
foci nagy megmondója jajjjjj -
#14326 Mészöly bocsánatot kért, MERT Buzánszky kórházba került... -
#14325 Mit vártok egy f@szrajzolótól? :) -
paly90 #14324 és az a poén hogy azt mondta Sanyi bácsi hogy azért nem hívja be mert nem tud védekezni...ehhez képest sztem tegnap nagyon sok labdát szerzett... -
#14323 én már tavasszal is mondtam,hogy a válogatottba nagyon simán helye lenne Tőzsérnek,de hááát sanyi bá tudja,vagy vele,vagy nélküle,ígyse úgyse jutunk ki az EB-re szóval no para -
#14322 fasza kis középpálya lehetne Tőzsér-Vass...:DD -
#14321 szép dolgok ezek.... de ugye Tőzsér nem kell a válogatottba mert nem fér be...
és inkább 65 éves királygabi mint egy legjobb éveiben járó Köteles...
édes istenem, hogy miért nem lehet végre szakmai szempontok alapján válogatni ebben a kurva országban????? -
#14320 Bakker Tőzsér nem egyszer megcsinálta hogy hátul labdát szerzett, passz, és indítanak valakit (elsőnek azt hittem a riporter téved) hát már ő az aki legelől próbál kapura tőrni. Olyan mintha 2 Tőzsér lett volna :D
A kapusról meg áradt az önbizalom, nem is volt kérdéses hogy kinyeri a 11-es párbajt.