32945
Magyar Foci
-
#14439 Nem tudom meddig lehet fellebbezni, de a jelentkezési határidő, papírok és engedélyek benyújtása fix időpontos. Ha addig nem sikerül kedvező ítéletet kicsikarni az illetékesektől akkor utána már tök mindegy. Úgy tudom bizonyos engedélyeket már tavasz elején el kell intézni a nemzetközi szerepléshez. -
#14438 Én arról nem hallottam de ha meg is történt nem hiszem, hogy annyiban hagynák. -
#14437 közbe elolvastam az nso cikket... így jártak, miért nem fizettek :D -
#14436 3 évre kizárták őket a nemzetközi kupákból -
#14435 ezmiez? le vagyok maradva, mi van a győrrel? :D -
#14434 sztem ja -
#14433 tényleg akkor ha esetleg a győr bajnok lenne,akkor a 2. indulna a BL-ben,a 3. az EL-ben,és a 4. is az EL-ben? -
#14432 Majd a Pécs a BL-ben :D -
#14431 én is úgytudom,csóri Győr 30/30-al hozhatja a bajnokságot,de akkorse juthatnak ki sehova -
#14430 Amit elutasítottak már, nem? -
#14429 és egész jól is játszott szerintem. -
#14428 csuhajja, Pintér beállt a Madrid ellen -
#14427 Fellebeztek az eltiltás ellen. -
#14426 Majd bajnok lesz a Győr aztán csórikáim nem indulhatnak nemzetközi kupában. -
#14425 3. a pécs.....baszod....:D -
karajjj #14424 tavaly ilyenkor az mtk vezetett :D aztán annak is mi lett a vége... -
Redmer #14423 Azt hiszem erre az állásra nem számított senki 7 kör után, de messze van még a vége.
-
#14422 Ha jövőhéten nyer esetleg a ZTE és nem tud nyerni a Fradi és az UTE akkor érdekes lesz a tabella.Megnézném...:D -
Redmer #14421 OTP Liga 7. forduló
Tabella
Góllövőlista
-
Grenzjager #14420 gőzöm sincs :)
de eddig azt a szöveget tolta, hogy családi pénzt dobott be a Fradiba, az asszony tudta nélkül. Akkor apósét is lenyúlhatná, s abból igazolunk egy líbiai menekültet, akinek az anyósa hallott már Magyarországról.... -
#14419 Ki az apósa? -
Grenzjager #14418 Kubi bedobja após pénzét is, s lesz :)) -
#14417 A Fradinál sincs zsé... -
Grenzjager #14416 hmmm ez igen .... micsoda nagy esélyek és kilátások -
Grenzjager #14415 a lilák küzdöttek a Loki ellen, szal esélyünk sincs....
de mivel Magyarországon semmi sem az mint aminek látszik.....
kérdés hogy 16 csapat fejezi e be a bajnokságot.
Ugye a Kecsónál elfogyott a zsé, liláknál sincs vmi nagy zsé, szóval lehet hogy csak gazdasági alapon lesz kieső, és így megmenekülhet a Fradi. -
karajjj #14414 nagyon úgy néz ki -
#14413 Lassan tényleg bejön a múlt heti jóslatom, hogy a Fradi-Újpest kiesési rangadó lesz. -
#14412 így van,ebben a két hónapban,amíg offra van csapva zsuzsa,addig azért én nézegetnék CSKA meg Zenit meccseket,ez a mostani Spartak-CSZKA is kurvajómeccs,jobb mint az eddigi látott összes anzsi meccs -
karajjj #14411 nem az anzsi meccset kellene hanyagolni, hanem léderert meg világipetikét -
#14410 Remélem, hogy zsuzsi sérült, hanyagolják az "összes anzsi meccset" és mint ma, a moszkvaiakat meg a zenitet meg a rubint adják. -
Redmer #14409 Ingyen is adnám őket csak vigyék. -
#14408 köszönöm szépen! -
#14407 Legfeljebb eladjuk Magyarország "barnábbik felét", ha végképp nem megy. -
Redmer #14406 Megoldják. Emelik a vonatjegy árát,a bélyeg árát,a szerencsejátékok árát és ott a pénz.
-
#14405 Dzsudzsák sérülését Dagesztánban kalazsnyikovval bosszulják meg. :D -
#14404 MÁV-nak valami iszonyatos adósságállománya van, ők nem tudnak mivel beszállni, esetleg ha ingyen vinnék a vidi szurkolókat. :D Magyar Posta se áll valami jól. Szerencsejátékosokról mondjuk el tudnám képzelni, ott van pénz dögivel. -
Grenzjager #14403 ergo még több állami pénzt kell beletolni a Videotonba, hogy az eddig belenyomott lovénak legyen valamicske értelme.
főszponzornak a
MÁV, Magyar Posta, Magyar Szerencsejáték RT még simán befér. -
Grenzjager #14402 Telki foci
35 perces felvétel
Magyaro. - CCCP
-
#14401 Az nem lenne jó, felborulna Magyarország ide költségvetése a végkielégítése miatt. Kizártnak tartom amúgy, hogy ő felmondjon és nem csak a pénz miatt. :) -
#14400 bazsi két hónap off,csak nehogy padon találja magát október végén